-
Πόσες φορες ακόμα....
Sent from my Nexus 4 using 3
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
To CAR (συγκριτικα με το γλειψιμο του Sutcliffe απο Autocar) δινει ενα πιο αντικειμενικο review και ουσιαστικα μας λεει οτι το αμαξι ειναι κυριολεκτικα (σχεδον) πεταμενα λεφτα σε συγκριση με την απλη εκδοση του μοντελου (κατι στο οποιο θα συμφωνησω). Επισης ειναι και ασχημοτερο - περα απο το πισω μερος το οποιο ειναι καλυτερο - οπως ακριβως εγινε και με την 360CS, 430 Scud κλπ.
Καπου εδω να προσθεσω οτι ερχεται και ο direct ανταγωνιστης της Speciale, η GT3 RS την οποια προβλεπω να κανει παρτυ...
O ηχος φαινεται βελτιωμενος παντως, ενω φαινεται να ειναι απιστευτα ευκολη στο χειρισμο με το πλάι, λογω του καινουριου ηλεκτρονικου βοηθήματος
-
-
-
Και τι φταίει η εταιρεία για αυτά;
Ωραίο το βιντεάκι του Evo!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τι ξεφτυλίκια είν' αυτά ρε πρόεδρε Δία;
gamwtof1pedigreegamw
εχει κανα αλλο ξεφτυλισμενο τετοιο βιντεο?
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
για το εβο ελεγα που εχασε για 4 δεκατα απο την 140 αλογα και 15 κιλα ροπη ισχυροτερη 996ττ....και βαρυτερη γυρω στα 300κιλα απο το VII RS, ξεκινωντας καμμια 12αρια μετρα πιο πισω, και με πολυ χειροτερη κατανομη βαρους...
...ε, προφανως εσυ και οι φιλοι σου τα αποδεικνυετε σε βολτες μεταξυ σας, και η κριτικη σας ικανοτητα ειναι υπερανω...κριτικης.
και βεβαια Γρηγορη,ποιον θα πιστεψουμε εσενα που εχεις οδηγησει 5 φορες δανεικα αυτοκινητα,και ενω τα οδηγησες δεν πηρες μυρωδια τι καβαλαγες,και ηρθες εδω και μας ελεγες για σωστη οδηγικη συμπεριφορα της 996?
...5 φορες εχεις διαβασει για εμενα, και εβγαλες συμπερασμα οτι εχω οδηγησει 5 δανεικα...
Εσυ απο την αλλη επειδη γραφεις οτι γραφεις σωνει και καλα μετραει περισσοτερο.
Εγω τουλαχιστον την 996ΤΤ την οδηγησα σε ιδανικες συνθηκες, αλλα το κυριοτερο με ανθρωπους που συνεβαλαν στην εξελιξη της, και που μπορουσαν να εκμεταλευτουν στο επακρο τις δυνατοτητες της, σαφως σε πολυ ανωτερο επιπεδο απο εσενα και τους φιλους σου...
Εν πασει περιπτωσει, μια χαρα πηρα μυρωδια τι καβαλησα, αλλα βλεπεις αμα μαθαινεις σε πανευκολα 4κινητα που μπορει να παει σχεδον ο οποιοσδηποτε στα 7/10, ακομα και μια προσφατη (για την ιστορια των 911) 996ΤΤ φαινεται γεματη 'κουσουρια', επειδη καποιοι κατοχοι (ακομα και εαν ειναι αγωνιζομενοι και με νικες...) δεν καταφεραν να εκμεταλλευτουν τις οποιες ιδιαιτεροτητες της οδηγικης συμπεριφορας-ρυθμισεων της, προς οφελος τους..Τα παιδια απο Japan που εχουν τρεξει καποιους εκατονταδες αγωνες και μερικοι αυτων ειναι πολυπρωταθλητες, οχι μονο στην πατριδα τους, αλλα και εκτος, δεν ξερουν, ουτε μπορουν να κρινουν σαν και εσας...
τα παιδια απο το τζαπαν μπορεσαν και εβγαλαν αυτην την διαφορα των 4 δεκατων στα 4 χλμ.με +140 αλογα και +15 κιλα ροπη.Κριμα που δεν ησουν εσυ να τους δειξεις πως να στριβουν την 996.
...και γυρω στα 300κιλα λιγοτερα για το VII RS και με χειροτερη κατανομη βαρους για την 996ΤΤ.
Εγω να τους δειξω μονο αστειο θα ηταν, αυτοι που μου εδειξαν ομως απο την Porsche ειναι δυο φορες κριμα που δεν εδειξαν σε εσενα και τους αγωνιζομενους φιλους σου, ωστε να καταλαβουν πλεον και μερικοι 'πιλοτοι' στην χωρα, οτι ισως να υπαρχουν και καποιοι ανωτεροι οδηγοι αγωνων, πρωταθλητες σε αγωνες ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ βεληνεκους, και οχι μονο στην Ελλαδιτσα.
Εκτος και εαν μιλουσες για κανεναν κορυφαιο Ελληνα οδηγο αγωνων, επιπεδου Ιαβερη πχ, ο οποιος παρεπιπτοντως ηταν εκει και συμμετειχε και ο ιδιος την ιδια μερα στο Roadshow....Το τι κανω εγω συνολικα σε οτι αφορα τα αυτοκινητα, το γνωριζω καλυτερα απο εσενα, εκτος εαν με εχεις συναντησει σε δρομο ή πιστα για να με κρινεις. Κρινοντας καποιον απο ενα forum, το τι κανει στην πραξη, ειναι λιγο βιαστικο, εως και ανωριμο.
ολοι κρινομαστε εδω μεσα απο τα γραφομενα μας.Οταν εσυ δεν βρισκεις ψεγαδι στην 996 σε δρομο οπως η παλια εθνικη αθηνων κορινθου,ο οποιοσδηποτε μπορει να καταλαβει οτι δεν εισαι και πολυ σχετικος.Την πιεσες κιολας και ολα καλα....
Εσυ κρινεις ΜΟΝΟ απο αυτα...Προβλημα σου βεβαιως. Ψεγαδι δεν βρηκα απο την στιγμη που οδηγησα με συγκεκριμενο τροπο
τον οποιο και μου εδειξε πριν εκπαιδευτης και οδηγος αγωνων.
Σαφως και εχει ιδιαιτεροτητες λογω της κακης κατανομης βαρους, και αυτα φαινονται σε επιθετικη off balance οδηγηση, στα εχω αναφερει στο παρελθον, μπορουν ομως σε μεγαλο βαθμο να λειτουργησουν υπερ σου, εαν ψαχτεις περισσοτερο, ή καλυτερα σου δειξει καποιος που γνωριζει εκ των εσω, -oπως οι ανθρωποι της Porsche- το ΠΩΣ.
Αυτο και εκαναν οι εκπαιδευτες-οδηγοι αγωνων του Roadshow, για οποιους μπορουσαν και ηθελαν το κατι παραπανω.Ακομα και να ξαναπεσει 'σκαθαρι' στα χερια μου, δεν προκειται να μπω σε μια διαδικασια να αποδειξω τα αυταποδεικτα, **ειδικα σε τετοιες τυπου βολτες με φιλους σου, εκτος πιστας. **Εντος πιστας, εαν βαλω καποια στο χερι και ειναι σε αντιστοιχες δυνατοτητες με καποια φτερουγα, σε εργοστασιακη παντα μορφη, το κανονιζουμε.
Απο την αλλη, επισης σε πιστα, ευχαριστως να μου δειξετε εσυ και οι φιλοι σου, ΠΩΣ ειναι τοσο ανωτερες οι φτερουγες απο μια 996ΤΤ σε στοκ μορφη...πρωτο μπολντ...εκτος πιστας δεν υπαρχει συγκριση.
δευτερο μπολντ...σε αντιστοιχες δυνατοτητες με φτερουγα εχει πορνο σκληρο.Εδω με +140 αλογα ειδες τι γινεται..
τριτο μπολντ...περιμενω.- Λες εσυ...
- και μειον 300κιλα περιπου, (σε σχεση με το Evo VII RS) και χειροτερη κατανομη βαρους. Με το GT-R Nismo, με +30 αλογα παραπανω και αγωνιστικη αναρτηση και φρενα, ειδαμε τι γινεται. Και στο gymkhana επισης ειδαμε ποσο υψηλη πλευρικη προσφυση ειχε η 996ΤΤ.
- Τι περιμενεις? Εσυ και οι φιλοι σου εχετε 996ΤΤ και evo.
-
200 κιλά διαφορά έχουν σύμφωνα με τις εταιρείες.
Και πάλι βέβαια τα κιλά/ίππο είναι υπέρ τις 911.
Αν χρειάζεται ιδιαίτερους χειρισμούς για να πάει καλά και χρειάζεται μάλιστα να τους δείξουν άνθρωποι που έχουν συμετάσχει στην εξέλιξη του αυτοκινητού τότε τι άλλο μπορεί να σημαίνει αυτό εκτός του να έχει κουσούρια?
Για παράδειγμα η χειρότερη κατανομή που ανέφερες μερικές φορές παραπάνω δεν είναι κουσούρι και μάλιστα εγγενές του λάθος σχεδιασμού?Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Εν πασει περιπτωσει, μια χαρα πηρα μυρωδια τι καβαλησα, αλλα βλεπεις αμα μαθαινεις σε πανευκολα 4κινητα που μπορει να παει σχεδον ο οποιοσδηποτε στα 7/10, ακομα και μια προσφατη (για την ιστορια των 911) 996ΤΤ φαινεται γεματη 'κουσουρια', επειδη καποιοι κατοχοι (ακομα και εαν ειναι αγωνιζομενοι και με νικες...) δεν καταφεραν να εκμεταλλευτουν τις οποιες ιδιαιτεροτητες της οδηγικης συμπεριφορας-ρυθμισεων της, προς οφελος τους.
Αυτό είναι που λέμε it's not a bug it's a feature?
Τι διαφορά έχουν οι ιδιαιτερότητες από τα κουσούρια?Και μιας και το ανέφερες ο περιορισμός στα 280 άλογα δεν ήταν νόμος αλλά συμφωνία μεταξύ των εταιρειών.
-
A grandfather took a brand new, red Ferrari F12 Berlinetta out for a test drive with his grandson in Holland.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...και βαρυτερη γυρω στα 300κιλα απο το VII RS, ξεκινωντας καμμια 12αρια μετρα πιο πισω, και με πολυ χειροτερη κατανομη βαρους...
Καλα ρε γνωστη,εχεις καβαλησει τετοια αυτοκινητα και γραφεις τετοιες σαχλαμαρες?
θελεις να παρεις ενα αυτοκινητο με 140 αλογα λιγοτερο απο μενα και να ξεκινησω εγω οχι 12 αλλα 30 μετρα πισω? Δεν θα προλαβεις να βαλεις 3η,τι δικιαολογιες για παιδακια ειναι αυτες?..Η χειροτερη κατανομη τι μου την αναφερεις? για αυτο σου λεω τοσα χρονια,και τα κουσουρια που αυτη συνεπαγεται....5 φορες εχεις διαβασει για εμενα, και εβγαλες συμπερασμα οτι εχω οδηγησει 5 δανεικα...
Εσυ απο την αλλη επειδη γραφεις οτι γραφεις σωνει και καλα μετραει περισσοτερο.και βεβαια μετραει περισσοτερο,αυτο ελειπε να μετραει η βολτα σου παραπανω απο την μονιμη συμβιωση με τετοια αυτοκινητα.
Εγω τουλαχιστον την 996ΤΤ την οδηγησα σε ιδανικες συνθηκες, αλλα το κυριοτερο με ανθρωπους που συνεβαλαν στην εξελιξη της, και που μπορουσαν να εκμεταλευτουν στο επακρο τις δυνατοτητες της, σαφως σε πολυ ανωτερο επιπεδο απο εσενα και τους φιλους σου...
ο δοκιμαστης ειναι φυσιολογικο να εχει ανωτερο επιπεδο οδηγικο απο μενα.Εσυ δεν εχεις παντως,εαν ειχες θα ειχες καταλαβει τις αδυναμιες της 996.
Εν πασει περιπτωσει, μια χαρα πηρα μυρωδια τι καβαλησα, αλλα βλεπεις αμα μαθαινεις σε πανευκολα 4κινητα που μπορει να παει σχεδον ο οποιοσδηποτε στα 7/10, ακομα και μια προσφατη (για την ιστορια των 911) 996ΤΤ φαινεται γεματη 'κουσουρια', επειδη καποιοι κατοχοι (ακομα και εαν ειναι αγωνιζομενοι και με νικες...) δεν καταφεραν να εκμεταλλευτουν τις οποιες ιδιαιτεροτητες της οδηγικης συμπεριφορας-ρυθμισεων της, προς οφελος τους.
δεν εχεις παρει μυρωδια ουτε για αστειο. Το αλλο αστειο με τους κατοχους που δεν μπορεσαν να βρουν τα ορια της μην το ξαναπεις,γιατι κερδιζουν την γενικη φετος σε αναβασεις,και εχει περασει απο τα χερια τους μεχρι και 9ff τουρμπατη που εσυ θα την δεις μονο σε βιντεακια.Μεγαλυτερη σαχλαμαρα απο αυτη δεν μπορουσες να πεις.ο συγκεκριμενος κατεχει και το ρεκορ με μονοθεσια και στις Σερρες.Κριμα να μην τον κανεις μια βολτα να του δειξεις πως στριβει,γιατι αυτος δεν καταφερε να εκμεταλευτει τις ιδιαιτεροτητες.....
...και γυρω στα 300κιλα λιγοτερα για το VII RS και με χειροτερη κατανομη βαρους για την 996ΤΤ.
αντε παλι την ιδια σαχλαμαρα για αυτοκινητο που μεχρι τα 200 ειναι εναν αιωνα μπροστα......
Εγω να τους δειξω μονο αστειο θα ηταν, αυτοι που μου εδειξαν ομως απο την Porsche ειναι δυο φορες κριμα που δεν εδειξαν σε εσενα και τους αγωνιζομενους φιλους σου, ωστε να καταλαβουν πλεον και μερικοι 'πιλοτοι' στην χωρα, οτι ισως να υπαρχουν και καποιοι ανωτεροι οδηγοι αγωνων, πρωταθλητες σε αγωνες ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ βεληνεκους, και οχι μονο στην Ελλαδιτσα.
εχει κανει και καριερα στο εξωτερικο,και στηνοσουνα να τον δεις τον φιλο μου στην τηλεοραση,που δεν εχει καταφερει να βρει το σκαραβαιο.Αυτον που βρηκες εσυ ντε.
Εκτος και εαν μιλουσες για κανεναν κορυφαιο Ελληνα οδηγο αγωνων, επιπεδου Ιαβερη πχ, ο οποιος παρεπιπτοντως ηταν εκει και συμμετειχε και ο ιδιος την ιδια μερα στο Roadshow...
ο κορυφαιος Ελληνας οδηγος τα τελευταια χρονια ειναι ο Ιαβερης?
εισαι τοσο ασχετος?Σου μιλαω για ρεκορ απολυτα αναβασεων,Σερρων με μονοθεσιο,παγκοσμιο πρωταθλημα μονοθεσιων και μου λες τον Ιαβερη?
Γιατι βρε Γρηγορη για μια ξεροκεφαλια τα κανεις πιο σκατα αποτι τα εχεις κανει ηδη? γιατι βρε χαρα μου?Εσυ κρινεις ΜΟΝΟ απο αυτα...Προβλημα σου βεβαιως. Ψεγαδι δεν βρηκα απο την στιγμη που οδηγησα με συγκεκριμενο τροπο
τον οποιο και μου εδειξε πριν εκπαιδευτης και οδηγος αγωνων..και εγω οταν οδηγησα πρωτη φορα το εβο μου δεν βρηκα ψεγαδι.Σε 3 μηνες δεν μου αφτανε ουτε η αναρτηση,ουτε τα φρενα,ουτε η δυναμη.Συμνπερασμα ασφαλες παντως για τα κουσουρια του δεν θα μπορουσα να βγαλω την πρωτη εβδομαδα παροτι ηταν δικο μου και μπορουσα να πιεσω οσο ηθελα/αντεχα.Εσυ βεβαια τα καταλαβες ολα,και εισαι και 100% σιγουρος για αυτα που ειδες με ξενο αυτοκινητο και συνοδηγο που σε εκοβε οποτε το εκρινε αυτος.Με αυτοκινητο που στην ευθεια το μαμα εβο ειναι μπροστα του οπως ενα ψλιο σπορ σε ενα εβο...
Σαφως και εχει ιδιαιτεροτητες λογω της κακης κατανομης βαρους, και αυτα φαινονται σε επιθετικη off balance οδηγηση,.
αυτα τα off balance με σκαραβαιο πηγαινε πεστα σε κανα φιλο σου.Τα κουσουρια του 996 φαινονται με οποιαδηποτε οδηγηση διαλεξεις,αρκει να πιεζεις.
στα εχω αναφερει στο παρελθον, μπορουν ομως σε μεγαλο βαθμο να λειτουργησουν υπερ σου, εαν ψαχτεις περισσοτερο, ή καλυτερα σου δειξει καποιος που γνωριζει εκ των εσω, -oπως οι ανθρωποι της Porsche- το ΠΩΣ.
Αυτο και εκαναν οι εκπαιδευτες-οδηγοι αγωνων του Roadshow, για οποιους μπορουσαν και ηθελαν το κατι παραπανω.σου εδειξαν οι εκπαιδευτες πως να λειτουργησουν υπερ σου ιδιαιτεροτητες της 996ττ επιδη εσυ ηθελες και μπορουσες?
- Τι περιμενεις? Εσυ και οι φιλοι σου εχετε 996ΤΤ και evo.
εμεις εχουμε και ξερουμε τι μπορει να κανει το καθενα και τι δεν μπορει.
περιμενω εσενα να μου δειξεις πως σου εμαθε ο εκπαιδευτης να αποφευγεις τα κουσουρια της 996.
Εαν δεν μπορεις εσυ,περιμενω τον φιλο σου με το 996 που μου ειχες γραψει σε πμ οτι ειμαστε τυχεροι που δεν μας εχει πετυχει στο δρομο.
Περιμενω η εσενα ,ή τον φιλο σου που την στιβει την 996 να μας το δειξετε. -
Γιατί δεν μας λυπάστε και πηδάτε το τοπικό με ???
Ορθώς ομιλείς και περαιτέρω off-topic πάνω στο ίδιο υπερβαρετό θέμα θα παταχθούν άμεσα [Mod]
-
Δεν τους κανει κοπο, copy paste απο αλλα τοπικα τα κανουν
-
Τρελά χέρια ο τύπος από το evo,εκτός και αν η speciale είναι τόσο καλη που τα κάνει όλα μονη της. ..
-
Ο heras οδηγάει
Tapatalk & SII
-
Πιστεύω/ξέρω/γνωρίζω ότι ο Gregory θα την πήγαινε καλύτερα την σπετσιάλε.
Ειδικά με τον ΔΙΑ συνοδηγό, ο οποίος έχει φοβερή εμπειρία στην ΣΥΝοδήγηση
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ο heras οδηγάειTapatalk & SII
Δεν κανει κατι το τρομερο
Τρομερα είναι αυτά που κανει ο τυπος με την κιτρινη 996 ruf στο Ρινγκ...εκει βλεπεις τι σημαινει χερια -
Ο χρήστης heras έγραψε:
Ο heras οδηγάει
Tapatalk & SII
Τρομερα είναι αυτά που κανει ο τυπος με την κιτρινη 996 ruf στο Ρινγκ...εκει βλεπεις τι σημαινει χεριαΧέρια βλέπεις τι σημαίνει άμα δεις τον Χερά στα Τέμπη.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Ο heras οδηγάει
Tapatalk & SII
Τρομερα είναι αυτά που κανει ο τυπος με την κιτρινη 996 ruf στο Ρινγκ...εκει βλεπεις τι σημαινει χεριαΧέρια βλέπεις τι σημαίνει άμα δεις τον Χάρο στα Τέμπη.
Φιξντ
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γιατί δεν μας λυπάστε και πηδάτε το τοπικό με ???Ορθώς ομιλείς και περαιτέρω off-topic πάνω στο ίδιο υπερβαρετό θέμα θα παταχθούν άμεσα [Mod]
εσεις χασατε,μου εστειλε πμ με 99% οφμπαλανσοσαχλαμαροσυνη.
δεν χωραει να το βαλω και υπογραφη ρε γμτ. -
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)