-
Καλά λέει ο ολλανδός, αφού να φανταστείτε το τρίφτης του το κόλλησαν αφού μάζεψε 3 γιαγιούλες ( ) με το πλάι του οχταριού.
-
Γμς με με τις κωλογριες
-
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Μαθηματα αυτοκινησης στους κρυοκωλους
'τσιμπάει' κ αυτός με το R8 στο 1:02
Κλασικός τρόμπας που είτε μόλις αγόρασε το αμάξι (πινακίδες μερικών εβδομάδων) είτε το 'νοίκιασε' από κάπου...
Aμα παει με 20 ειναι φλωρος. Αμα του δινει, ειναι κομπλεξικος
στην Kö βολτάρουν τα ΣΚ δεκάδες τέτοια αυτοκίνητα. ΑΝ πήγαιναν ΟΛΟΙ έτσι 'φυσιολογικά', τότε δε θα λεγόταν Kö αλλά Nürburgring
Σίγουρα πάντως είναι καραπαράνομος κ τρόμπας
-
-
-
Αυτό το αυτοκίνητο με τρομοκρατεί. Η δύναμή του πρέπει να είναι απλά απαράδεκτα μεγάλη... Ούτε να φανταστώ δεν θέλω την LaFerrari!
-
ακομα και συνοδηγος να εισαι σε τετοια συμπεριφορα και δυναμη σου φτανει για να θεωρεις ολες τις αλλες γηινες ταχυτητες που εχεις πετυχει ειναι απλα ενα τιποτα...
-
-
-
Focus
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
FocusΚάτι ήξερα που το προτίμησα...
ΥΓ: Σαν SUV μοιάζει δίπλα στις 'σαύρες'...
-
Ένταξει δεν τις λες και σαυρες... double deck ισως
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτό το αυτοκίνητο με τρομοκρατεί. Η δύναμή του πρέπει να είναι απλά απαράδεκτα μεγάλη... Ούτε να φανταστώ δεν θέλω την LaFerrari!γιατι σε τρομοκρατει;
Θεμα συνηθειας ειναι ολα.
Μετα απο 6 μηνες θα σου φαινεται μια χαρα...
αν το ειχαμε εννοειται (ονειρα)ΥΓ. την F12 την λατρευω...
-
Μητσάκο μου δεν νομίζω. Τα 270 και δεν συνηθίζονται έτσι εύκολα...
-
Μητσάκο μου δεν νομίζω. Τα 270 και δεν συνηθίζονται έτσι εύκολα...Θα με κανεις να παρω δυο να στη στειλω,για να στο αποδειξω!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Τα στοιχεία μου τα ξέρεις. Κόψε μου τιμολόγιο για να εκπέσει και το ΦΠΑ.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Αυτό το αυτοκίνητο με τρομοκρατεί. Η δύναμή του πρέπει να είναι απλά απαράδεκτα μεγάλη... Ούτε να φανταστώ δεν θέλω την LaFerrari!
γιατι σε τρομοκρατει;
Θεμα συνηθειας ειναι ολα.
Μετα απο 6 μηνες θα σου φαινεται μια χαρα...
αν το ειχαμε εννοειται (ονειρα)ΥΓ. την F12 την λατρευω...
Δεν χρειάζονται 6 μήνες αλλά μόνο λίγες μέρες για να συνηθίσεις την όποια δύναμη.....
-
Χεράδες μου εσείς...
-
Χεράδες μου εσείς...Μα δεν θα είσαι στην τσίτα συνέχεια......Αντί να κάθονται να κοιμούνται στον σταύλο 200 θα κάθονται 300 ε καί ?
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)