-
Από ένα φόρουμ, η υπογραφή ενός χρήστη:
A Study found that the average american walks around 900 miles a year. Another study found that americans drink about 22 gallons of beer a year. So on average americans get about 41 miles per gallon.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Από ένα φόρουμ, η υπογραφή ενός χρήστη:A Study found that the average american walks around 900 miles a year. Another study found that americans drink about 22 gallons of beer a year. So on average americans get about 41 miles per gallon.
Θελω να δω τι MPG βγαζω εγω.....
-
EDIT:
Σβήστηκε μετά το ξενέρωμα που έφαγα απ' την απάντηση του Σπαρτιάτη!
Ελληνικό πνεύμα ρε πούστη μου!!!
-
Αντε τα κουλούρια δε τα πειράζει κανείς.....Τα χρήματα στο ποτηράκι, δε μπαίνει κανείς στον κόπο να τα 'τσιμπήσει'..... ???
EDIT.....
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Αντε τα κουλούρια δε τα πειράζει κανείς.....Τα χρήματα στο ποτηράκι, δε μπαίνει κανείς στον κόπο να τα 'τσιμπήσει'..... ???EDIT.....
Έχεις δίκιο πάντως... Μάλλον πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι λιγότερο 'αθώα'...
Όπως και να έχει, ας έβαζε κουμπαρά αντί για ποτηράκι! Από εκείνους του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, με το κλειδάκι!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Αντε τα κουλούρια δε τα πειράζει κανείς.....Τα χρήματα στο ποτηράκι, δε μπαίνει κανείς στον κόπο να τα 'τσιμπήσει'..... ???
EDIT.....
Όπως και να έχει, ας έβαζε κουμπαρά αντί για ποτηράκι! Από εκείνους του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, με το κλειδάκι!
Και ποιός θα πληρώσει; Ειδικά αφού είδαν τις 'αποδείξεις';
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
EDIT.....
Και ποιός θα πληρώσει; Ειδικά αφού είδαν τις 'αποδείξεις';
Ρε, δεν με χέζετε και οι 2 μαζί; Που να μη σας ξαναφέρει κουλούρια ρε ο κουλουράς της εταιρίας σας!!!!!!!!!!!!!! Να τρέχετε μέσα στο κρύο και τη βροχή να τα πάρετε απ' τον απεναντινό φούρνο που τα χρεώνει 1 ευρώ! Ού να μου χαθείτε!!!
EDIT: Και να είναι και χτεσινά και να τα έχουν κατουρήσει μύγες!
-
-
'.....και να 'ναι κι απ'τους φούρνους που έδειχνε χθες ο Εισαγγελάτος...!!!' , ξέχασες να πεις Nasos...
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
'.....και να 'ναι κι απ'τους φούρνους που έδειχνε χθες ο Εισαγγελάτος...!!!' , ξέχασες να πεις Nasos...Α, δεν ξέρω. Δεν είδα τον Εισαγγελάτο. Όποτε τον βλέπω μου έρχεται να ρίξω ολόκληρη την τηλεόραση στο τζάκι!!!!!!!
-
-
Δυο φιλοι συζιτανε....
-Ποια η διαφορα αναμεσα στη συζιγο και την ερωμενη;;;;
-Περιπου 20...
-Τι 20;;;;
-Χρονια και κιλα.....Ιδανικη γυναικα...
Ματια μισανοιχτα, ποδια ορθανοικτα μυαλα μεσανυχτα -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ιδανικη γυναικα...
Ματια μισανοιχτα, ποδια ορθανοικτα μυαλα μεσανυχταΟύτε γι' ανέκδοτο.
Ξενέρωτος
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ιδανικη γυναικα...
Ξενέρωτος
+1000^1000 στον Χάρη!
Ο Εφιάλτης στο Δρόμο με τις Λεύκες θα είναι κάτι τέτοιο! -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ιδανικη γυναικα...
Ξενέρωτος
+1000^1000 στον Χάρη!
Ο Εφιάλτης στο Δρόμο με τις Λεύκες θα είναι κάτι τέτοιο!Παιδια.....
Δεν μιλαμε για γαμο.....
Αστειο ηταν! -
ποιο ειναι το αντιθετο του μηχανοβιος...
βιομηχανος
-
Γελασαμε παλι Λουλουδη...
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Γελασαμε παλι Λουλουδη...JBUTSAM αυξηθηκαν τα ποστς μου ???
-
Ok, μπορεί να έχω άδικο, αλλά αυτό το καταραμένο youtube έχει αφανίσει τα παλιά, καλά, παραδοσιακά ανέκδοτα...! Θα πει κανείς, γλιτώσαμε από κρυάδες, αλλά δεν αντέχω άλλο youtube- έχω καεί!
-
http://members.home.nl/lotsan/oil.wmv
οκ δεν είναι από το youtube
Ανέκδοτα [#4]