-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Θόρυβο δεν κάνει ακόμα (μου είπαν οτι όσο περνα ο καιρός θα κάνει)Τα συμπτώματα ηταν αυτά που έγραψα παραπάνω:
Οταν πατάω, στην αρχη της διαδρομής και πριν αρχίσει να απομονώνει, εχει ενα εντονο τρέμουλο (όπως περίπου κανει το πενταλ του φρένου οταν ενεργοποιειται το ABS.
Τωρα σταμάτησε το εντονο τρέμουλο, εχει ενα πιο ήπιο μόλις παταω λίγο τον συμπλέκτη, το οποίο όμως το νιώθω κάθε μέρα πλεον και σταματά μόλις αρχίσει ο συμπλέκτης να απομονώνει
το κάνει μόνο στό ρελαντί (σταματημένο τελείως το αμάξι - η το κάνει και οταν κινείται κανονικά με ταχύτητα μέσα κλπ )
-
Ο χρήστης manolis67 έγραψε:
Θόρυβο δεν κάνει ακόμα (μου είπαν οτι όσο περνα ο καιρός θα κάνει)
Τα συμπτώματα ηταν αυτά που έγραψα παραπάνω:
Οταν πατάω, στην αρχη της διαδρομής και πριν αρχίσει να απομονώνει, εχει ενα εντονο τρέμουλο (όπως περίπου κανει το πενταλ του φρένου οταν ενεργοποιειται το ABS.
Τωρα σταμάτησε το εντονο τρέμουλο, εχει ενα πιο ήπιο μόλις παταω λίγο τον συμπλέκτη, το οποίο όμως το νιώθω κάθε μέρα πλεον και σταματά μόλις αρχίσει ο συμπλέκτης να απομονώνει
το κάνει μόνο στό ρελαντί (σταματημένο τελείως το αμάξι - η το κάνει και οταν κινείται κανονικά με ταχύτητα μέσα κλπ )
οταν πατάω τον συμπλέκτη στα πρώτα 1-2 εκατοστά της διαδρομής.
Οταν ειναι σταματημενο το καταλαβαίνω πιο έντονα, οταν κινείται λιγοτερο. -
Μια ερωτηση διευκρινηστική στους φίλους
επειδη η χρεωση για το θέμα μου ήταν σε υλικά
1.πλατώ αμπραγιάζ
2.δίσκος πλατώ
3.τρόμπα αμπραγιάζ
και επιεδή ζητησα τα υλικά και πήρα οτι φαίνεται στην φωτογραφίαανταποκρινονται οι 2 λίστες?
ευχαριστώ
-
Λείπει η τρομπα συμπλεκτη
-
ευχαριστω πολυ alexandros K.
θα ηθελα να πω ότι πριν την κοινοποιηση στο φορουμ, επικοινωνησα μς την τουοτα ελλας
η συμβουλος επικοινωνιας μου ειχε απαντησει:*Την φωτογραφία δυστυχώς δεν μπορούμε να την δούμε, για αυτό τον λόγο επικοινωνήσαμε με τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή ΤΟΥΟΤΑ, «ΝΕΟΣ ΚΗΦΙΣΟΣ ΑΕΕΑ», στην Λ. Βουλιαγμένης, όπου μας διαβεβαίωσαν ότι στο όχημά σας το σετ συμπλέκτη αλλάχθηκε λόγω φθοράς από χρήση.
Η εργασία αντικατάστασης σετ συμπλέκτη δεν αναγράφετε στο βιβλίο, σας δίνονται παραστατικά καθώς και τα παλαιά ανταλλακτικά.*
αυτο ειναι που με εκανε καχυπτοτο και πραγματι δυσπιστο ως προς την απαντηση τους
δεν μπηκαν στον κοπο να δουν την περιπτωση μου
και ο Νεος Κηφισος, θυηθικε να με χρεωσει αλλα ξεχασενα βαλει το ανταλλακτικοθα μπορουσε να ειχε συμβει το αντιθετο, να μην ε χρεωνε αλλα να εβαζε το ανταλλακτικο
τελος παντων αυτα με κανουν καχυπτοτο ως προς την βλάβη και την αρνηχη τυς να δοιυν αν είναι κατι άλλο, πχ η τρομπα συμπλεκτη ου μαλιον επρεπε να ειναι στη εγγυηση
τωρα λοιπον που εχω ελλειπη τα υλικα στα χερια μου και μια υποψια οτι η γυναικα του καισαρα δεν ειναι τιμια αν και φαινεται τιμια, τι λεει αραγε η τουοτα????
-
Εγω κατάλαβα οτι ή σου βαλαν νέα τρόμπα κ κρατησαν την δική σου, ή το πιθανότερο απλά σου την χρεωσαν.
-
Τώρα τελευταία παρατηρώ στην εκκίνηση το πρωί ένα τρέμουλο από τους μπροστά τροχούς όταν αφήνω τον συμπλέκτη. Το κάνει όταν είναι κρύο. Να υπάρχει κάποιο πρόβλημα;
Το αμάξι είναι Kia Ceed μοντέλο 03/2018 με 7000χλμ -
πετρελαιο η βενζινη;
-
Βενζίνη 1.4
-
Παιδια με συγχωρητε για την παρεμβολη.Θα ηθελα να ρωτησω για ενα προβλημα που εχω.Δεν πατιεται ο συμπλεκτης.Ειναι πολυ σκληρος και δεν κουνιεται βημα.Στα καλα καθουμενα χωρις προειδοποιηση.Το αυτοκινητο ειναι τειων ετων και εχει 75000 χλμ.opel astra j....ευχαριστω
-
Τρόμπα συμπλέκτη μου μυρίζει, τα υγρά σου σε τι στάθμη είναι;
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε αλλα δεν πθστευω να ναι αυτο επειδη το επαθε χωρις προειδοποιηση.Τα υγρα αν ειναι ιδια με τον φρενων ειναι γεματα..
-
Ακριβώς επειδή δεν σε προειδοποίησε πήγε εκεί το μυαλό μου. Αν ήταν δίσκος-πλατό θα σε προειδοποιούσε, έστω και λίγο.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Καλησπερα σας. δυστηχως μολις εμεινα απο συμπλεκτη και ετυχε σε περιοδο που χρειαζομαι το αυτοκινητο. Εψαξα σε διαφορα ονλαιν μαγαζια αλλα μου βγαζει πολλους συμπλεκτες και με διαφορες διαμετρους. Ειλικρινα δεν ξερω ποιος κανει για το αυτοκινητο μου. Μπορει να βοηθησει καποιος? ευχαριστω!
-
Μπορεις να παρεις τηλ και θα σε κατατοπισουν.
-
Μετά από 150.000χλμ άλλαξα δίσκο πλατό και νιώθω πως έχει αλλάξει το σημείο που πιάνει ο συμπλέκτης. Κάνει μεγάλη διαδρομή το πεντάλ και απομονώνει αργά. Δηλαδή όταν είναι πατημένο τέρμα το πεντάλ, όταν το αφήνω, η ταχύτητα κουμπώνει ύστερα από μεγαλύτερη διαδρομή σε σχέση με πριν. Πρόκειται για ένα σβέλτο αμάξι, το οποίο τώρα το νιώθω πως έχει γίνει πιό νωχελικό.
Eίναι κάτι φυσιολογικό αυτό που περιγράφω; Έτσι πρέπει να είναι ή είναι ένα θέμα συνήθειας σε σχέση με το παρελθόν;
Μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να γίνει όπως πριν; -
Νωχελικο προφανώς δεν έγινε με την αλλαγή δίσκο πλατό.. Το να πιάνει σε άλλο σημείο είναι άλλο θέμα..
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Νωχελικο προφανώς δεν έγινε με την αλλαγή δίσκο πλατό.. Το να πιάνει σε άλλο σημείο είναι άλλο θέμα..Ναι έχεις δίκιο... μάλλον αναγκάζει εμένα στη νωχελική οδήγηση! Αναρωτέμαι εάν ρυθμίζεται όμως;
-
Εάν είναι μηχανικός ο συμπλέκτης ρυθμίζεται, αν είναι υδραυλικός όχι.
-
Περί Συμπλέκτη/Δίσκων/Πλατώ