-
Άσχετο/σχετικό:
Μήπως ξέρει κανείς που θα βρω αυτά πλαστικά στοπ που μπαίνουν στο πάτωμα του γκαραζ για να σταματάει το αυτοκίνητο για να μην βρίσκεις πίσω?
Κάτι τέτοιο:
ή τέτοιο
-
Ξυλινα πηχακια δεν θα κανουν?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ξυλινα πηχακια δεν θα κανουν?Θέλω κάτι να είναι και αισθητικά όμορφο.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Θέλω κάτι να είναι και αισθητικά όμορφο.
Βαμμενα ξυλινα πηχακια ?
Επισης μια μεταλλικη γωνια 'Γ' πιστευω οτι θα βολευε. -
Εμείς για τα αεροπλάνα κυρίως χρησιμοποιούμε πηχάκια ξύλινα βαμμένα με κίτρινη μπογιά διαγράμμισης δεμένα μεταξύ τους ανά δυο από τις άκρες και τα τοποθετούμε μπρος και πίσω από τον τροχό. Αν έχουν επεξεργαστεί καλά τα ξύλα είναι πολύ καλό σε εμφάνιση και πολύ βολικό.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πήγαινε σε κάποιο μαγαζί που πουλάει πινακίδες για δρόμους, είδη σήμανσης για εργοτάξια κλπ.
Επίσης αν παρακολουθείς τις προσφορές του LIDLE έχει τέτοια στοπ.
Practiker υπάρχει στην Κρήτη; μπορεί να έχει ... -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πήγαινε σε κάποιο μαγαζί που πουλάει πινακίδες για δρόμους, είδη σήμανσης για εργοτάξια κλπ.
Επίσης αν παρακολουθείς τις προσφορές του LIDLE έχει τέτοια στοπ.
Practiker υπάρχει στην Κρήτη; μπορεί να έχει ... -
Μπορεις να πας σε αποθηκη που πουλαει λαμαρινες σιδερα κλπ και να σου κοψει 2 κομματια λαμαρινας ψηφιδωτης και να τα λυγισει στην στρατζα και να σου φτιαξει δυο κομματια οπως στην φωτο σου
-
To πλαστικό σαμαράκι που έχεις στην πρώτη φωτο θα το βρείς στα μαγαζιά με είδη οδικής σημανσης.
Είναι όμοιο με εκείνες τις μ@@@@ες που έβαζαν στην Αθήνα στους λεωφορειόδρομους και έπεφταν τα μηχανάκια.
Εγω ακολούθησα την ιδέα του BILL33 με στραντζαριστή ανοξείδωτη λαμαρίνα, αλλά δε στο πρότεινα γιατί έλεγες για τα πλαστικά -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Άσχετο/σχετικό:
Μήπως ξέρει κανείς που θα βρω αυτά πλαστικά στοπ που μπαίνουν στο πάτωμα του γκαραζ για να σταματάει το αυτοκίνητο για να μην βρίσκεις πίσω?Έχω δει κάτι τέτοιο στην Αγ. Παρασκευή εδώ --> http://www.motioncommercial.gr/greek.htm
edit* απευθείας link http://www.motioncommercial.gr/page31.htm
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
κέρωμα κάθε 6μηνο.αυτό κάνω εγώ...
Με ποιο τρόπο το κάνεις το κέρωμα; Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει και μένα...
-
Ο χρήστης dimgr έγραψε:
κέρωμα κάθε 6μηνο.
αυτό κάνω εγώ...
με το παλιό καλό τρόπο... ....με τα χέρια μου.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Άσχετο/σχετικό:Μήπως ξέρει κανείς που θα βρω αυτά πλαστικά στοπ που μπαίνουν στο πάτωμα του γκαραζ για να σταματάει το αυτοκίνητο για να μην βρίσκεις πίσω?
Κάτι τέτοιο:
ή τέτοιο
Τα στοπ της πρώτης φωτογραφίας (πλαστικά-λαστιχένια) έχει κατάστημα στην Αγ.Παρασκευή στο ρεύμα ανόδου της Λ.Μεσογείων, ακριβώς στη διασταύρωση που στρίβεις για Χαλάνδρι Tennis Club, δηλαδή 2-3 φανάρια πριν την πλατεία Αγίας Παρασκευής.
Δυστυχώς δεν γνωρίζω επωνυμία καταστήματος ή αν έχει site στο internet.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
κέρωμα κάθε 6μηνο.
αυτό κάνω εγώ...
Καρατε kid style!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
κέρωμα κάθε 6μηνο.
αυτό κάνω εγώ...
Καρατε kid style!
Βρε παιδιά δεν καταλάβατε... Εννοώ με ποια προϊόντα, τι είδους, αλοιφές, σαμπουάν, ποια συγκεκριμένη μάρκα χρησιμοποιείτε και ποια είναι η διαδικασία, θέλει προεργασία ή όχι, τι πρέπει να προσέξει κάποιος και τα σχετικά...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Τα στοπ της πρώτης φωτογραφίας (πλαστικά-λαστιχένια) έχει κατάστημα στην Αγ.Παρασκευή στο ρεύμα ανόδου της Λ.Μεσογείων, ακριβώς στη διασταύρωση που στρίβεις για Χαλάνδρι Tennis Club, δηλαδή 2-3 φανάρια πριν την πλατεία Αγίας Παρασκευής.
Δυστυχώς δεν γνωρίζω επωνυμία καταστήματος ή αν έχει site στο internet.Λέμε για το ίδιο ακριβώς (2-3 posts πιο πάνω)
-
παλιό θέμα για τις κουκούλες αυτοκινήτων
Προστασια(ηλιος βροχη) σε υπαιθριο παρκιγκ πολυκατοικιας