ratanplan η Αγγλια ΔΕΝ εχει 40 καλα πανεπιστημια. Εχει 8 ανα κλαδο σε ολο το ΗΒ, βασει αποφασης του εκει υπουργειου Παιδειας. Αρα το τοπ 40 να το λες στους φιλους σου, οχι σε μας. Πηγες στην Οξφορδη, το Καιμπριτζ ή το Νταραμ; Πες το! Αλλιως Εγγλεζικο τοπ 40 ηταν και οι Καζαγκουγκου.
Φίλε greo δε νομίζω να σου έχω μιλήσει πουθενά με τέτοιο ύφος....
Επίσης μόνο το Durham σου ήρθε στο μυαλό? Τα Imperial College, London School of Economics, York κλπ δεν λένε ε? έχουμε πει ήδη 5 -απο την πρώτη 10δα- δλδ άλλα 3 Uni έχει η Αγγλία?
Δεν θα κάτσω να τσακωθώ μαζί σου
α. γιατί δεν βρίσκω το λόγο
β. γιατί έχεις φωστήρες συναδέλφους, και έχουν βγάλει off όλα τα κορυφαία πανεπιστήμια της αλλοδαπής, οπότε τι να σου πω εγώ με ένα πατσαβουρόχαρτο της Αγγλίας επιπεδου...πως το είπες....Καζαγκουγκου!
Μια απορία θα μου λύσεις? Πως γίνεται απο νηπιαγωγός να σπουδάσει κάποιος Ιατρική?
Μήπως είδες την εκπομπή του Παπαχελά με την τύπισα κα ιτον τύπο που περάσανε Ιατρική αλλά ο τύπος πήγε Αμερική τελικά να σπουδάσει?
Ακομα εχω μεινει με την απορια για την χαωδη αποσταση φοιτητων και καθηγητων.
Ε ναι και στην Αγγλία ο άλλος έχει Phd, έχει γράψει και κανα δυο βιβλία, μιλάτε με το μικρό σας όνομα, και όποτε καβλωσεις κλείνεις ραντεβού και μιλάς μαζί του για κάτι που σε απασχολεί σε μια εργασία του ή κάτι τέτοιο.
Και τέλος θέλω να μου πείτε πως γίνοντε οι Εργασίες στην Ελλαδα....ΜΕ COPY/PASTE ΜΗΠΩΣ??????????????????????????????