-
Ο χρήστης christaras73 έγραψε:
Όταν περπατάς κοντά σε αστυνομικούς μπορούν να συμβούν τα εξής: να εκπυρσοκροτήσει το όπλο τους μέσα από την θήκη και φυσικά να σε πετύχουν, να πέσεις πάνω σε μια δύσμοιρη ζαρτινιέρα ή σε ένα κακόμοιρο μηχανάκι και να καταλήξεις στο νοσοκομείο κατηγορούμενος για φθορά ξένης περιουσίας, να πέσεις μόνος σου στο έδαφος και όταν ευγενικά όλοι μαζί προσπαθήσουν να σε σηκώσουν να αρχισεις να πέφτεις πάνω στα πόδια τους και στις σιδηρογροθιές τους με όλη σου την δύναμη. Και φυσικά κοιτώντας τους και μόνο να κατηγορηθείς για αντίσταση και εξύβριση. Όταν μάλιστα πας στο δικαστήριο ακόμα και η κλούβα θα είναι εκεί για να ψευδομαρτυρήσει για όσα τράβηξαν οι κακόμοιροι οι μπάτσοι από τον μεγαλύτερο εγκληματία όλων των εποχών.Μήπως είμαστε λίγο υπερβολικοί; Μήηηηηπως; Σιγά δηλαδή ρε παιδιά! Να βλέπαμε τι θα κάναμε χωρίς αυτούς τους αστυνομικούς που τόσο γλαφυρά κατηγορείτε!
-
Δηλαδη ολοι σας εχετε πεσει θυματα αστυνομικης βιας????? Εγω αλλου ζω??? Δε θελω να γινω ο υποστηρικτης των μπατσων αλλα μη τα γενικευουμε ολα τοσο πολυ ...... Περισσοτερο θα μπορουσα να τους ψεξω για αδιαφορη σταση απεναντι στο εγκλημα και στις αναταραχες παρα για υπερβαλοντα ζηλο .......
-
Προσωπικά ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με την αστυνομία. Πάντα ερχόντουσαν όταν τους καλούσα -μερικές φορές με καθυστέρηση, είναι αλήθεια- και πάντα μου φερόντουσαν με τυπικότητα και ευγένεια, ακόμα και την φορά που με έστειλαν στο δικαστήριο για υπερβολική ταχύτητα.
Τους έχω δει και εγώ να κάνουν λάθη στον δρόμο, να οδηγούν με φώτα ομίχλης, να σταματάνε σε περίπτερο για τσιγάρα προκαλώντας πρόβλημα, αλλά αυτά που περιγράφονται από ορισμένα μέλη του forum με κάνουν να νιώθω ότι ζω σε ένα παράλληλο σύμπαν από αυτό των υπολοίπων στο οποίο οι αστυνομικοί εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία να δέρνουν τον αθώο κόσμο, στο οποίο ακόμα δεν έχουν μάθει γραφή και ανάγνωση, στο οποίο είναι πιο πιθανό να πυροβολήσουν το πόδι τους παρά τον εγκληματία και στο οποίο δεν εξιχνιάζουν ποτέ μα ποτέ καμία υπόθεση.
-
Εμένα δεν έχει τύχει να με βαρέσουν. Όμως σε διάφορες περιπτώσεις με έχουν βρίσει χυδαία ( ματατζήδες και όχι οι κλασικοί ). Και στην τελική δεν βλέπω που είναι η υπερβολή σε αυτάπου γράφω. Πείτε μου τι από τα παραπάνω που ανέφερα δεν έχει συμβεί ( όχι απαραιτήτως στον εαυτό μας ) και θα πω ναι ότι υπερβάλλω. Απλώς θυμηθήτε την ανακοίνωση της ασφάλειας Θεσσαλονίκης μετά το ξύλο που έφαγε ο Κύπριος... Έλεος ποια.... Όσο για τους αστυνομικούς που συμπεριφέρονται όπως πρέπει και μόνο που το αναφέρετε κάνετε λάθος... Διότι τα αυτονόητα δεν θα έπρεπε καν να τα συζητάμε και να τα προβάλουμε σε μια προσπάθεια να καλύψουμε ή και να δικαιολογήσουμε κάποιους.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Όταν περπατάς κοντά σε αστυνομικούς μπορούν να συμβούν τα εξής: να εκπυρσοκροτήσει το όπλο τους μέσα από την θήκη και φυσικά να σε πετύχουν, να πέσεις πάνω σε μια δύσμοιρη ζαρτινιέρα ή σε ένα κακόμοιρο μηχανάκι και να καταλήξεις στο νοσοκομείο κατηγορούμενος για φθορά ξένης περιουσίας, να πέσεις μόνος σου στο έδαφος και όταν ευγενικά όλοι μαζί προσπαθήσουν να σε σηκώσουν να αρχισεις να πέφτεις πάνω στα πόδια τους και στις σιδηρογροθιές τους με όλη σου την δύναμη. Και φυσικά κοιτώντας τους και μόνο να κατηγορηθείς για αντίσταση και εξύβριση. Όταν μάλιστα πας στο δικαστήριο ακόμα και η κλούβα θα είναι εκεί για να ψευδομαρτυρήσει για όσα τράβηξαν οι κακόμοιροι οι μπάτσοι από τον μεγαλύτερο εγκληματία όλων των εποχών.
Μήπως είμαστε λίγο υπερβολικοί; Μήηηηηπως; Σιγά δηλαδή ρε παιδιά! Να βλέπαμε τι θα κάναμε χωρίς αυτούς τους αστυνομικούς που τόσο γλαφυρά κατηγορείτε!
Ε ναι.....
Ειμαστε υπερβολικοι.....
Αλλα αυτοι ειναι Χουντικοι και παρακρατος
Και καταχρασωντε την εξουσεια που τους δινουμε ΕΜΕΙΣ. -
Wagner669 Να ήταν οι μοναδικοί που κάνουν κατάχρηση της εξουσίας που τους δίνουμε 'εμείς' ( ; ) καλά θα ήταν θα λυνόταν το πρόβλημα.
Η τελευταία τρύπα της φλογέρας είναι οι συγκεκριμένη κατηγορία γι αυτό και τη χρησιμοποιούν, γιατί είναι εύκολο να κατηγορηθούν.Προσοχή δε λέω ότι όλοι είναι ίδιοι, αλλά καλό είναι να ξεχωρίζουμε τους αστυνομικούς από τους μπάτσους.
(Απέφευγε τις 'απόλυτες' εκφράσεις του ύφους, 'είμαστε υπερβολικοί ... αλλά αυτοί είναι χουντικοί και παρακράτος'.
Γιατί το 'απόλυτο' δε σε κάνει να διαφέρεις από αυτό που κατηγορείς. ) -
Μαγνήτης έχω γίνει τις τελευταίες μέρες...
Γυρνώντας από το συνεργείο το αυτοκίνητο του αδερφού μου βρισκόμουν επί της Πλαστήρας στη Νέα Σμύρνη και ξαφνικά από ένα ΣΤΟΠ πετάγεται μπροστά μου ένα αυτοκίνητο και μπαίνει μπροστά μου. Πλακώνομαι στα φρένα και ακινητοποιούμαι γλυτώνοντας τα χειρότερα και του κορνάρω. Αυτός εκνευρισμένος μου κάνει χειρονομία του στυλ 'τι θες;' Φυσικά τρώει τη μούτζα του την οποία είδε από τον καθρέφτη και επίτηδες το κοκκαλώνει μπροστά μου για να με τρομάξει ή για να πέσω πάνω του. Το κοκκαλώνω δεύτερη φορά και πλέον το παίρνω απόφαση ότι θα τον ακολουθήσω και θα κατέβω στο επόμενο φανάρι να τα πούμε....
Αυτός κινείται επί της Πλαστήρας και στο αστυνομικό τμήμα κάνει αριστερά. Τον πλευρίζω και αυτός ανοίγει το παράθυρο. Το ανοίγω και γω και του φωνάζω: 'Μα καλά το ΣΤΟΠ δεν το βλέπεις; Και μετά τι φρενάρεις; Για να μου κάνεις τον έξυπνο;' Μου απαντάει λοιπόν αυτός: 'Ασε ρε, πας να μου το παίξεις και άντρας με τη φωνή που έχεις...' Ε, καλά, όχι να μου την πει και από πάνω Έχουμε ήδη βγει από το αυτοκίνητο και του λέω: 'Αν θες ελα δω να σε μαμήσω να σου πω ποιός είναι άντρας'. Έρχεται λοιπόν και μου βγάζει μια ταυτότητα και μου λέει: 'Είμαι ο υποδιοικητής του αστυνομικού τμήματος και πρόσεχε πως μου μιλάς...'. Απαντάω λοιπόν και γω: 'Στο δρόμο έχεις τα ίδια δικαιώματα με μένα και το ΣΤΟΠ είναι ΣΤΟΠ'. Τότε αυτός μου λέει: 'Πάρε την ταυτότητά σου και έλα μέσα'. 'Οκ' του λέω, 'Μισό λεπτό να παρκάρω και έρχομαι'. Όντως, παρκάρω και πηγαίνω προς το τμήμα. Αυτός με περίμενε έξω και μου λέει: 'Φίλε, δεν έγινε και τίποτα. Είσαι και νέο παιδί, άστο και πήγαινε σπίτι σου. Στο δρόμο δε χρειάζεται να εκνευρίζεσαι τόσο εύκολα'. Επειδή δεν είχα όρεξη σηκώθηκα και έφυγα, έπρεπε να μπω μέσα να του κάνω αναφορά όμως... Νόμιζε αυτός με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας θα χεζόμουν και θα του ζήταγα και συγγνώμη από πάνω και όταν είδε ότι δεν έχω πρόβλημα να το τραβήξω μέχρι τα άκρα μαζεύτηκε. Μου είπε μάλιστα ότι ήταν και εκτός υπηρεσίας. Φαίνεται ότι κάθισε και σκέφτηκε και κατάλαβε ότι είχε κάνει μαλακία, οπότε άσε σου λέει, μην έχουμε τρεχάματα.Οκ, εκνευρίζομαι εύκολα, δε διαφωνώ σε αυτό. Είχα όμως δίκιο ή όχι στο να θέλω να το τραβήξω;
-
Αν είχες χρόνο καλύτερα θα ήταν να το τραβήξεις γιατί ο τύπος θα το ξανακάνει. Και μια φωτογραφία του να τράβαγες με το κινητό ακόμα καλύτερα 'Θα στείλω σήμερα το βράδυ τη μούρη σου στον Πολύδωρα να την κάνει κορνίζα'.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Μαγνήτης έχω γίνει τις τελευταίες μέρες...Γυρνώντας από το συνεργείο το αυτοκίνητο του αδερφού μου βρισκόμουν επί της Πλαστήρας στη Νέα Σμύρνη και ξαφνικά από ένα ΣΤΟΠ πετάγεται μπροστά μου ένα αυτοκίνητο και μπαίνει μπροστά μου. Πλακώνομαι στα φρένα και ακινητοποιούμαι γλυτώνοντας τα χειρότερα και του κορνάρω. Αυτός εκνευρισμένος μου κάνει χειρονομία του στυλ 'τι θες;' Φυσικά τρώει τη μούτζα του την οποία είδε από τον καθρέφτη και επίτηδες το κοκκαλώνει μπροστά μου για να με τρομάξει ή για να πέσω πάνω του. Το κοκκαλώνω δεύτερη φορά και πλέον το παίρνω απόφαση ότι θα τον ακολουθήσω και θα κατέβω στο επόμενο φανάρι να τα πούμε....
Αυτός κινείται επί της Πλαστήρας και στο αστυνομικό τμήμα κάνει αριστερά. Τον πλευρίζω και αυτός ανοίγει το παράθυρο. Το ανοίγω και γω και του φωνάζω: 'Μα καλά το ΣΤΟΠ δεν το βλέπεις; Και μετά τι φρενάρεις; Για να μου κάνεις τον έξυπνο;' Μου απαντάει λοιπόν αυτός: 'Ασε ρε, πας να μου το παίξεις και άντρας με τη φωνή που έχεις...' Ε, καλά, όχι να μου την πει και από πάνω Έχουμε ήδη βγει από το αυτοκίνητο και του λέω: 'Αν θες ελα δω να σε μαμήσω να σου πω ποιός είναι άντρας'. Έρχεται λοιπόν και μου βγάζει μια ταυτότητα και μου λέει: 'Είμαι ο υποδιοικητής του αστυνομικού τμήματος και πρόσεχε πως μου μιλάς...'. Απαντάω λοιπόν και γω: 'Στο δρόμο έχεις τα ίδια δικαιώματα με μένα και το ΣΤΟΠ είναι ΣΤΟΠ'. Τότε αυτός μου λέει: 'Πάρε την ταυτότητά σου και έλα μέσα'. 'Οκ' του λέω, 'Μισό λεπτό να παρκάρω και έρχομαι'. Όντως, παρκάρω και πηγαίνω προς το τμήμα. Αυτός με περίμενε έξω και μου λέει: 'Φίλε, δεν έγινε και τίποτα. Είσαι και νέο παιδί, άστο και πήγαινε σπίτι σου. Στο δρόμο δε χρειάζεται να εκνευρίζεσαι τόσο εύκολα'. Επειδή δεν είχα όρεξη σηκώθηκα και έφυγα, έπρεπε να μπω μέσα να του κάνω αναφορά όμως... Νόμιζε αυτός με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας θα χεζόμουν και θα του ζήταγα και συγγνώμη από πάνω και όταν είδε ότι δεν έχω πρόβλημα να το τραβήξω μέχρι τα άκρα μαζεύτηκε. Μου είπε μάλιστα ότι ήταν και εκτός υπηρεσίας. Φαίνεται ότι κάθισε και σκέφτηκε και κατάλαβε ότι είχε κάνει μαλακία, οπότε άσε σου λέει, μην έχουμε τρεχάματα.Οκ, εκνευρίζομαι εύκολα, δε διαφωνώ σε αυτό. Είχα όμως δίκιο ή όχι στο να θέλω να το τραβήξω;
αφου ειναι 'ο υποδιοικητής' και ουσιαστικα ειναι κατω απο τον διοικιτη...επρεπε να μπεις μεσα και να κανεις μυνηση!
Ο διοικιτης ειναι προσφατος -ο προηγουμενος επαθε εμφραγμα οταν εμαθε οτι εγινε αποδραση απο το Α.Τ.Ν.Σμυρνης- και το τμημα το χουν 'στη μπουκα'...... -
Βασικά έπρεπε να του απαντήσεις και εμένα η γκόμενα μου είναι στο ΤΕΑΜ του 30φυλόπουλου....
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Βασικά έπρεπε να του απαντήσεις και εμένα η γκόμενα μου είναι στο ΤΕΑΜ του 30φυλόπουλου....Λόγω του μικρού της ηλικίας μου (22,5) δε νομίζω ότι θα με πολυπίστευε...
Από άποψη κατάχρησης εξουσίας ίσως έπρεπε όντως να το τραβήξω, είναι γεγονός όμως ότι δεν τρελαίνομαι κιόλας να έρχομαι σε σύγκρουση με άλλους ανθρώπους, ειδικά όταν αυτοί τελικά υποχωρούν.
Στις απειλές του φυσικά και αντέδρασα και πραγματικά αν με έπαιρνε μέσα στο τμήμα θα γινόταν χαμός. Είχα εκνευριστεί τόσο πολύ που παρότι υπό άλλες συνθήκες θα κόμπλαρα βλέποντας την αστυνομική του ταυτότητα, σήμερα απλά δε μου έκανε καμία αίσθηση, κάτι που δεν το περίμενε ούτε και ο ίδιος όπως φαίνεται... Πόνταρε προφανώς στο ότι θα του ζητούσα και συγγνώμη από πάνω επειδή είναι η 'εξουσία'. -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Βασικά έπρεπε να του απαντήσεις και εμένα η γκόμενα μου είναι στο ΤΕΑΜ του 30φυλόπουλου....
Λόγω του μικρού της ηλικίας μου (22,5) δε νομίζω ότι θα με πολυπίστευε...
Από άποψη κατάχρησης εξουσίας ίσως έπρεπε όντως να το τραβήξω, είναι γεγονός όμως ότι δεν τρελαίνομαι κιόλας να έρχομαι σε σύγκρουση με άλλους ανθρώπους, ειδικά όταν αυτοί τελικά υποχωρούν.
Στις απειλές του φυσικά και αντέδρασα και πραγματικά αν με έπαιρνε μέσα στο τμήμα θα γινόταν χαμός. Είχα εκνευριστεί τόσο πολύ που παρότι υπό άλλες συνθήκες θα κόμπλαρα βλέποντας την αστυνομική του ταυτότητα, σήμερα απλά δε μου έκανε καμία αίσθηση, κάτι που δεν το περίμενε ούτε και ο ίδιος όπως φαίνεται... Πόνταρε προφανώς στο ότι θα του ζητούσα και συγγνώμη από πάνω επειδή είναι η 'εξουσία'.Εγω θα τον ειχα βαλει να μου βαψει τον μπροστα προφυλακτηρα.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εγω θα τον ειχα βαλει να μου βαψει τον μπροστα προφυλακτηρα.Οδηγούσα το αυτοκίνητο του αδερφού μου (lokatzis) και αρχικά δε μπορούσα να ξέρω πώς θα συμπεριφερόταν. Ούτως ή άλλως το πρώτο πράγμα που προσπαθεί να κάνει κανείς είναι να αποφύγει ένα ατύχημα, φταίει δε φταίει.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Εγω θα τον ειχα βαλει να μου βαψει τον μπροστα προφυλακτηρα.
Οδηγούσα το αυτοκίνητο του αδερφού μου (lokatzis) και αρχικά δε μπορούσα να ξέρω πώς θα συμπεριφερόταν. Ούτως ή άλλως το πρώτο πράγμα που προσπαθεί να κάνει κανείς είναι να αποφύγει ένα ατύχημα, φταίει δε φταίει.
Εκει ειναι και το δικο μου προβλημα....
Οτι συνηθος αποφευγω το τροχαιο..... -
Ο χρήστης ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ έγραψε:
Ενα «λάθος σήμα», μια άγρια καταδίωξη κι ένα χτύπημα του περιπολικού πάνω στην προπορευόμενη μοτοσικλέτα, οδήγησε στο θάνατο τον 24χρονο ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή (και φίλαθλο του Παναθηναϊκού), Νικ. Γκαλλέγκο, σύμφωνα με μήνυση που υποβλήθηκε από τη μητέρα του στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.Η απίστευτη ιστορία αστυνομικής τρέλας στην οποία καταγγέλλεται και προσπάθεια συγκάλυψης από πλευράς αξιωματικών, περιγράφεται με δραματικό τρόπο στο δικόγραφο που υποβλήθηκε στις αρμόδιες αρχές, όμως ανάγλυφα αναδεικνύεται και η βραδύτητα των διωκτικών αρχών να ξεδιαλύνουν την υπόθεση.
Ηδη έχουν περάσει 16 μήνες από την κατάθεση της μήνυσης και η δικογραφία ακόμη «αξιολογείται από τον αρμόδιο εισαγγελέα», όπως καταγγέλλει ο δικηγόρος της οικογένειας Ανδ. Αναγνωστάκης, ενώ διαβήματα της Διεθνούς Αμνηστίας που ζητεί ενημέρωση παραμένουν αναπάντητα από τον Δεκέμβριο του 2005.
Σύμφωνα με τη μήνυση:
Στις 9 Απριλίου 2005 μια ομάδα νεαρών συμμετείχε σε εορταστική εκδήλωση της Γεωπονικής. Ο τραυματισμός στο πόδι ενός νεαρού από τζάμια, ξημερώματα 10ης Απριλίου, τους ανάγκασε, ελλείψει ασθενοφόρου, να τον μεταφέρουν με τις μηχανές τους στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Τον νεαρό μετέφερε ο 25χρονος, Λούης Γκαλλέγκος ενώ ακολουθούσαν με τις μηχανές τους ο αδελφός του Νίκος, 24 ετών, μαζί με την αρραβωνιαστικιά του πρώτου και άλλοι φοιτητές.
Οι 15 μηχανές σχημάτισαν κομβόι, όμως στη Χαριλάου Τρικούπη άρχισαν τα δύσκολα. Η διμοιρία των ΜΑΤ, έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, «πήρε θέση μάχης» χωρίς όμως να προκληθεί κανένα επεισόδιο. Παρ' όλα αυτά τρία περιπολικά τους ακολούθησαν.
Στη λεωφόρο Μεσογείων όμως, στο δρόμο που οδηγεί προς το υπουργείο Δικαιοσύνης, αιφνιδιαστικά περιπολικά της Αμεσης Δράσης μπήκαν κάθετα στο δρόμο και άρχισαν τις ...συνήθεις αστυνομικές συστάσεις: «μ.....α», «κ.......α» ,«αναρχικοί», «θα σας γ....ε», κ.λπ. Σύμφωνα με την περιγραφή ο προπορευόμενος Λούης Γκαλλέγκος έπεσε από τη μηχανή μαζί με τον τραυματία, όμως λίγη ώρα αργότερα τον άφησαν να φύγει. Αντιθέτως οι υπόλοιπες μηχανές, με τους αναβάτες, σε απόλυτο πανικό άρχισαν να τρέχουν.
Οπως περιγράφει η μητέρα του θύματος, «ο υιός μου Νίκος, έντρομος, διένυσε την οδό Κατεχάκη προς τη λεωφόρο Κηφισίας. Ενα γκρι αυτοκίνητο με συμβατικές πινακίδες τού έκοψε τον δρόμο με ταχύτητα στη διασταύρωση με την οδό Αδριανείου και εκείνος αναγκάστηκε να κόψει ταχύτητα. Τότε το πρώτο περιπολικό που ακολουθούσε έπεσε πάνω τους και ο νεαρός χτύπησε με το κεφάλι στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να πάθει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις (κατέληξε λίγη ώρα αργότερα)».
-
Οπως καταγγέλλεται στη μήνυση:
-
Αυτόπτες μάρτυρες άκουσαν τους αστυνομικούς να διαπληκτίζονται έντονα.
-
Το αυτοκίνητο με τις συμβατικές πινακίδες εξαφανίστηκε από το σημείο.
-
Αυτόπτες μάρτυρες είδαν κάποιους να ανοίγουν το στόμα του νεαρού και να του ρίχνουν ουϊσκι «για να τον εμφανίσουν μεθυσμένο».
«Λάθος σήμα»
Στο νοσοκομείο, στη νευροχειρουργική κλινική, κι ενώ ο νεαρός άφηνε την τελευταία του πνοή, ο αδελφός του άκουγε έναν ανώτατο αξιωματικό της Αστυνομίας να του λέει: «Συλλυπητήρια. Υπήρχαν πληροφορίες πως από τα Εξάρχεια θα ξεκινούσε ομάδα αναρχικών για ζημιές, φασαρίες και βανδαλισμούς. Δόθηκε λάθος σήμα πως εσείς με τις μηχανές είσαστε αναρχικοί. Κι έγινε ό,τι έγινε. Ομως μην ανησυχείς, θα γίνουν έρευνες. Θα αποδοθεί δικαιοσύνη».
Η εκτίμηση της κατάστασης όμως άλλαξε λίγη ώρα αργότερα όταν εμφανίστηκε στο νοσοκομείο άλλος ανώτατος αξιωματικός συνοδεία 15-20 αστυνομικών: «Συλλυπητήρια. Ενας ταξιτζής ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και παρέλαβε τα παιδιά από την Κατεχάκη. Δεν έγινε καμία καταδίωξη από περιπολικά. Ηταν ατύχημα», είπε στους εμβρόντητους συγγενείς αλλά και φίλους (πολλοί από τους οποίους ήταν παρόντες) του νεαρού.
Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ο μαραθώνιος της μάνας του νεαρού, η οποία με δακτυλογραφημένες εκκλήσεις στον τόπο του συμβάντος κατάφερε να συγκεντρώσει στοιχεία και μαρτυρίες ώστε να τα προσκομίσει στη Δικαιοσύνη. Από τότε περιμένει μια απάντηση.
Των ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΤΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΘΗ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 13/12/2006
Όλα θα λυθούν με τα πρόστιμα του Αλογοσκούφη!
-
-
No Comments.
Τα συλλυπιτηρια μου στην οικογενεια του παιδιου.
-
-
Πιστευω οτι αυτο το δημοσιευμα θα τσιγκλισει καποια προσωπα, η υποθεση να παρει γρηγορο ρυθμο και η μανα να βρει τη δικαιωση που περιμενει.
Στα ποσα χρονια παραγραφεται;
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Πιστευω οτι αυτο το δημοσιευμα θα τσιγκλισει καποια προσωπα, η υποθεση να παρει γρηγορο ρυθμο και η μανα να βρει τη δικαιωση που περιμενει.Στα ποσα χρονια παραγραφεται;
εγω παλι δεν πιστευω κατι τετοιο και εχω την εντυπωση οτι σε κανα μηνα, θα ρθει τιμολογιο στη μανα του παιδιου για τις ζημιες που προκαλεσε ο γιος της στο περιπολικο που επεσε πανω του.....
-
Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνετε κάτι τέτοιο πριν χρόνια ενός εκπρυσοκρότησε το όπλο πάνω σε σύλληψη ή έρευνα δεν θυμάμαι...νεκρός ένας άνθρωπος, πριν κάποια χρόνια πάλι νεκρός ένας τσιγκάνος, πριν 2-3 χρόνια περιπολικό περνάει κόκκινο και σκοτώνει 2 παιδιά που περνάνε με την μηχανή τους με πράσινο.....και ύστερα λέμε για τον κύπριο φοιτητή, και για τις ψεύτικες κλήσεις που δίνουν.....αυτά ακούω και λέω πάλι καλά τα 700 για το πορτοκαλί που θα μου το χρεώσουν κόκκινο θα βρω να τα δώσω, αν με σπάσουν στο ξύλο του πούστη σε 1-2 μήνες θα βγω απο τό νοσοκομείο.....με έπιασε το στομάχι μου βραδιάτικο με τους μπασκίνες! Να μεγαλώνει αυτή η μάνα 2 παιδιά 25 χρόνια....και να το θάψει έτσι άδικα, γιατί είχαν ένα σήμα οι μπάτσοι....!!!
Να χαιρόμαστε την Ελλαδάρα μας έτσι όπωε την έχουν καταντήσει αυτοί που μας κυβερνούνε, έχω χαλαστεί πάρα πολύ, πραγματικά εύχομαι αυτό να είναι φάρσα κάποιου και όχι αληθινό γεγονός, ΔΕΝ μπορώ να πιστέψω ότι έχει γίνει κάτι τέτοιο στα αλήθεια και μετά απο 16 μήνες δεν έχει γίνει τπτ!
Για να μην πω για τους περαστικούς που είπαν ότι του έριξαν ουίσκι στο στόμα.....πρώτον ο νεαρός πιθανόν να ήταν νεκρός.....και όπως ξέρουμε ακόμα και στα χρόνια των σοφών προγόνων μας ήταν πολύ καργιόλης αν κάποιος βεβήλωνε νεκρό! και δεύτερον τα καμάρια μας έχουν και ουισκάκι μέσα στο αμάξι?
ΑΙΣΧΟΣ!
Συληπητήρια στους συγγενής του και κουράγιο στην κακόμοιρη τη μάνα του....στην θέση της οποίας σκέφτομαι ότι θα μπορούσε να είναι η μάνα μου ή η μάνα του κολητού μου ή η μάνα του γιού μου(στο μέλλον)!
Μπατσολογική και μπατσοσυμπεριφορά [#2]