-
Ο χρήστης abq έγραψε:
Οι ασφαλίτες κανονικά δεν μπορούν να κάνουν έλεγχο χωρίς συνοδεία αστυνομικού.
Έχει συμβεί και εγκληματική ενέργεια από δήθεν ασφαλίτες δίπλα σε κλεμμένο περιπολικό που σταμάτησε κάποια ΙΧ στη μέση του πουθενά , νομίζω στην περιοχή της Αναβύσσου στα μέσα της δεκαετίας του ’90,
Μήπως αναφέρεσαι στην υπόθεση των σατανιστών; Οι σατανιστές είχαν σκοτώσει δύο γυναίκες: μια 14χρονη και μία μητέρα.
Ο αρχισατανιστής είχε ψαρώσει κάποιο βλάκα (ο οποίος είχε πάει στα πράσινα μπερέ) ότι έχουν εξοργιστεί οι δαίμονες και αν δεν κάνει το χατήρι του την έχει άσχημα. Πήγε και αγόρασε ένα ζευγάρι χειροπέδες και ένα αεροβόλο πιστόλι. Οι 2 σατανιστές (αρχηγός και υπαρχηγός) σταμάτησαν το αυτοκίνητο της μητέρας.
Λάθος #1: δεν έπρεπε να σταματήσει.
Της είπαν πως είναι αστυνομικοί. Της έδειξαν το όπλο και τις χειροπέδες.
Λάθος #2: έπρεπε να απαιτήσει ταυτότητα και ελλέιψει αυτής να την κάνει.
Τα υπόλοιπα τα ξέρετε.
Πιθανόν. Δεν θυμάμαι καθόλου.
-
Ο χρήστης abq έγραψε:
Διαβάζω όλα αυτά και για ακόμη μια φορά νιώθω ότι είμαστε τελείως ανενημέρωτοι σαν πολίτες. Εγώ για πάραδειγμα δεν έχω ιδέα σε ποιάνου το σήμα πρέπει να υπακούω και σε ποιού όχι. Όπως επίσης δεν έχω ιδέα ποιά η δικαιοδοσία της δημοτικής αστυνομίας (πχ μπορεί να σου ζητήσει ταυτότητα???). Πού μπορούμε να τα μάθουμε όλα αυτά? Όχι τίποτε άλλο αλλά μπορείς να βρεθείς μπλεγμένος χωρίς να το καταλάβεις...
Σοβαρα τωρα.
Η δημοτικη αστυνομια δεν σου κανει τιποτα.
Αν σου πει για ταυτοτητα, βγαζεις κινητο και καλεις το 100 να τον καταγγηλεις.
Υπαρχουν μονο και μονο για να γεμηζουν τα ταμεια των δημων και να κανουν πεζοποριες.και μόλις καλέσει το 100 και έρθει θα σου περάσουν χειροπέδες και θα σε πάνε στον εισαγγελέα
ΣΤΡΑΒΑΔΙ
ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΣΤΡΑΒΑΔΙ
Δεν φτάνει που είσαι άσχετος, τα γράφεις για να πάρεις και άλλους στο λαιμό σου.
Άνοιξε πρώτα το ΠΔ22/2003 και τον ποινικό κώδικα και μετά έλα να τα ξαναπούμε.
Μην βρίζεις. Δεν είναι σωστό.
Εάν θες , πες και στους λοιπούς που δεν ξέρουμε τι και πως.
Εγώ πάντως γνωρίζω ότι δικαίωμα ελέγχου στοιχείων έχουν υπό προϋποθέσεις οι Δ.Αστυνόμοι ( σε περιπτώσεις οικοδομών , χειρισμού κυκλοφορίας από ΔΑ και αστικών αδικημάτων ). Δεν είμαι απολύτως σίγουρος για τα πιο πάνω , θυμάμαι που τα είχα διαβάσει στην αποστολή της ΔΑ όταν είχε προκηρυχθεί η στελέχωσή τους.
-
Ο χρήστης abq έγραψε:
Διαβάζω όλα αυτά και για ακόμη μια φορά νιώθω ότι είμαστε τελείως ανενημέρωτοι σαν πολίτες. Εγώ για πάραδειγμα δεν έχω ιδέα σε ποιάνου το σήμα πρέπει να υπακούω και σε ποιού όχι. Όπως επίσης δεν έχω ιδέα ποιά η δικαιοδοσία της δημοτικής αστυνομίας (πχ μπορεί να σου ζητήσει ταυτότητα???). Πού μπορούμε να τα μάθουμε όλα αυτά? Όχι τίποτε άλλο αλλά μπορείς να βρεθείς μπλεγμένος χωρίς να το καταλάβεις...
Σοβαρα τωρα.
Η δημοτικη αστυνομια δεν σου κανει τιποτα.
Αν σου πει για ταυτοτητα, βγαζεις κινητο και καλεις το 100 να τον καταγγηλεις.
Υπαρχουν μονο και μονο για να γεμηζουν τα ταμεια των δημων και να κανουν πεζοποριες.και μόλις καλέσει το 100 και έρθει θα σου περάσουν χειροπέδες και θα σε πάνε στον εισαγγελέα
ΣΤΡΑΒΑΔΙ
ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΣΤΡΑΒΑΔΙ
Δεν φτάνει που είσαι άσχετος, τα γράφεις για να πάρεις και άλλους στο λαιμό σου.
Άνοιξε πρώτα το ΠΔ22/2003 και τον ποινικό κώδικα και μετά έλα να τα ξαναπούμε.
Ευχαρηστω!
-
Σήμερα που είχα πάει μία βόλτα Πεντέλη-Άγιο Πέτρο είχε στηθεί μπλόκο προφανώς για τις φωτιές,γιατί ποτέ δν έχει αστυνομία εκεί πέρα.
Με σταμάτησαν κ αφου μου ζήτησαν χαρτιά κλπ μου είπαν ότι έτρεχα.
Τελικά δε με έγραψαν για τπτ,ευγενικοί ήταν οι άνθρωποι κανένα πρόβλημα
Απλά θέλω να ρωτήσω,θα μπορούσαν ας πούμε να με γράψουν για υπερβολική ταχύτητα ή για κτ παρεμφερές?
Δν είχαν ούτε ραντάρ ούτε τπτ,μόνο κριτήριο το μάτι τους.Κ από μπροστά τους πέρασα σχετικά ήρεμα,απλά εκεί που καθόντουσαν μπορούσαν να βλέπουν 2-3στροφές πριν -
Ίσως θα μπορούσαν να σε γράψουν για επικίνδυνη οδήγηση κτλπ.
Για ταχύτητα με την καμία... -
Eυχαριστώ πολυ
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Ίσως θα μπορούσαν να σε γράψουν για επικίνδυνη οδήγηση κτλπ.
Για ταχύτητα με την καμία...Οι ποινές για επικίνδυνη οδήγηση δεν είναι μεγαλύτερες από αυτές για ταχύτητα;
Υ.Γ. Δεν έχω πρόχειρο τον ΚΟΚ
-
αναφερομαστε σε αστυνομια η τροχαια?
-
Σχεδόν καθημερινά διπλοπαρκαρισμένο αυτοκίνητο αστυνομικού μπροστά σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου με τις πινακίδες μέσα από το τζάμι.
Διότι για τους αστυνομικούς 'προβλέπεται', όπως μου έχει πει φίλος μου μπατσόνι. -
Λοιπόν μάθατε για τη νέα ευρυσιτεχνία;
Πρόκειται για ένα νέο τύπο στηρίγματος για πινακίδες. Μοιάζει ακριβώς όπως όλα τα διαφημιστικά πλαστικά που βάζουν όλοι οι έμποροι. Αλλά με μια μεγάλη διαφορά. Η πινακίδα ΔΕΝ βιδώνεται στο αυτοκίνητο. Μπαίνει συρταρωτά στο κάτω μισώ της βάσης και μετά κλείνει πάνω στο πάνω μισό. Φανταστήτε το σαν να βάζετε μια κασέτα στο κασετόφωνο. Τόσο απλό και τόσο καλοφτιαγμένο.
Παρκάρετε παράνομα; Βγάζετε τις πινακίδες και τις τοποθετείτε στο πορτ-μπαγκαζ. Μετά επιστρέφετε και τις τοποθετείτε στη θέση τους και φεύγετε σαν κύριοι.
Την ευρυσιτεχνία την είδα σε ΙΧ αστυνομικού που πάρκαρε έξω από τα δικαστήρια στο Βόλο.
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Λοιπόν μάθατε για τη νέα ευρυσιτεχνία;Πρόκειται για ένα νέο τύπο στηρίγματος για πινακίδες. Μοιάζει ακριβώς όπως όλα τα διαφημιστικά πλαστικά που βάζουν όλοι οι έμποροι. Αλλά με μια μεγάλη διαφορά. Η πινακίδα ΔΕΝ βιδώνεται στο αυτοκίνητο. Μπαίνει συρταρωτά στο κάτω μισώ της βάσης και μετά κλείνει πάνω στο πάνω μισό. Φανταστήτε το σαν να βάζετε μια κασέτα στο κασετόφωνο. Τόσο απλό και τόσο καλοφτιαγμένο.
Παρκάρετε παράνομα; Βγάζετε τις πινακίδες και τις τοποθετείτε στο πορτ-μπαγκαζ. Μετά επιστρέφετε και τις τοποθετείτε στη θέση τους και φεύγετε σαν κύριοι.
Την ευρυσιτεχνία την είδα σε ΙΧ αστυνομικού που πάρκαρε έξω από τα δικαστήρια στο Βόλο.
Στον Καλογρίτσα (ΜΑΖDA) τέτοια βάζουν πλεον στα καινούρια. Τώρα που θέλω να βγάλω το άσχημο πλαστικό πρέπει να ανοίξω μόνος μου τρύπες στην πινακίδα
-
Δεν είναι επίφοβο όμως είναι να φύγει η πινακίδα εκ κινήσει από τη θέση της?
Εδώ οι βιδωμένες και πέφτουν καμιά φορά... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν είναι επίφοβο όμως είναι να φύγει η πινακίδα εκ κινήσει από τη θέση της?
Εδώ οι βιδωμένες και πέφτουν καμιά φορά.......ή να στη 'βουτήξει' κάποιος?
-
Λοιπόν μιας και το φερατε στην επιφανεια το θεμα, ειμαι πριν 2-3-4 μερες με το αστρα βαριεμε τη ζωη μου και εχει κινηση, το αριστερο χερι ακουμπαει με τον αγκονα το παραθυρο και η παλαμη μου ειναι κλεισμενη σαν μπουνια και στηριζω το κεφαλι μου (σα να κρατας κινητο στο αυτι σου δλδ) με βλέπει μπατσος απο περιπολικοο οποιος ηταν ακριβως στην διπλανη λωριδα, παταει την περιεργη κορνα, κανω δεξια και 30 ποντους μπροστα νομιζοντας οτι θελει να περασει, ενω εχω το χερι ακομα εκει!
Γυρναει ο συνοδηγος (που μαλλον αυτος με ειδε) καλα τοσο μαγκας εισαι μου λεει? ακους την κορνα και το παιζεις οτι κανεις χωρο?
Εγω: (κατεβαζω το χερι για να του μιλησω, ενω δεν εχω καταλαβει τι εννοει) ε? του λεω.
Μπατσος (ξαφνιασμενος που βλεπει οτι δεν μιλαω στο κινητο) δε μιλας στο τηλεφωνο?
Εγω: Οχι....δεν ειναι παρανομο πια?
Μπατσος: Νομιζα οτι μιλουσες στο τηλεφωνο
Εγω: Οχι δεν μιλουσα, αλλα και να μιλουσα το να μου μιλας με εκφρασεις μαγκας κλπ δεν τιμα ουτε εσενα ουτε τη στολη που φορας!
Μπατσος κάνε δεξια
Εγω: Κάνω δεξια, και οταν λεμε οτι με ξεψαχνισαν εψαξαν τα παντα εκτος απο ΚΤΕΟ (α ρε πατερα με εβγαλες ασπροπροσωπο ) δεν βρηκαν τπτ να με γραψουν και μου λεει ο αλλος μπατσος μπορειται να φυγεται
Εγω:Μια απο τα ιδια πριν λιγο καιρο το ειχα γραψει εδω μεσα.
Κλασικη τακτικη μολις τους την πεις πανε να σε γραψουν!
-
με 'άλφα γιώτα' το είπε; βρε τον ανορθόγραφο...
-
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
με 'άλφα γιώτα' το είπε; βρε τον ανορθόγραφο...Κ εγω ετσι το λεω....
Σκυλε... Επρεπε να τους πεις....
Κυριοι θα ηθελα να μου δωσετε τα στοιχεια σας και σε ποιο Αστ.Μημα υπαγεσθε....
Ψαρωνουν ασχημα.... Και συμπληρωνεις λεγοντας
Θελω να κανω αναφωρα για παρενωχληση και απρεπη συμπεριφορα εν ωρα επηρεσειας..... -
Και εγω θελω να σου κανω αναφορα για παρενοχληση της ελληνικης γλωσσας.
-
Εμενα παντως μη μου κανετε αναφορα για σεξουαλικη παρενοχληση, ενταξει;
Μια φορα παρασυρθηκα κι εγω. Δε θα ξαναγινει.
-
Δεν το ξερουμε αυτο ...
Μπατσολογική και μπατσοσυμπεριφορά [#2]