-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ωραιος εισαι ΡΕ
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ωραιος εισαι ΡΕ
άμα σου πω σε ποιανού την υπογραφή την βρήκα...εγκάθετε απόντα του μσν...
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
οι βανδαλοι βρισκουν προστασια μεσα στους διαδηλωτες και μεσα στα ασυλα.
Ναι αλλα γιατι γι'αυτο να ευθυνωνται οι διαδηλωτες δεν εχω καταλαβει εγω..
ωραια.να το παρουμε αλλιως.
διαφωνεις εσυ με αλλα 100 ατομα και κατεβαινεις για διαδηλωση.
μετα βλεπεις οτι στη πορεια σας μπαινουν και ατομα με κασκολ,καδρονια,μολοτωφ,ροπαλα.
βλεπεις οτι αυτα τα ατομα αρχιζουν να σπανε αμαξια,μαγαζια και μετα μπαινουν παλι μεσα στο σωρο σας.
βλεπετε εναν απο αυτους να ριχνει μολοτωφ στο φυλακιο του αγνωστου στρατιωτη.
τι κανετε;ΤΙΠΟΤΑ.
συλλαμβανουν καποιους που τους ειδατε οτι καναν ζημιες σε ξενες περιουσιες,και πατε και διαμαρτυρεστε για χουντικα καθεστωτα.
φωναζετε δηθεν για το καλο της παιδειας και συγχρονως προστατευετε βανδαλους.
αναθεμα αν γνωριζατε τι ειναι καλο για την παιδεια,εκτος απο αυτα που σας εχουν εμφυτευσει καποιοι στον εγκεφαλο σας.
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΕΙς ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ.οι αγγλοι,γαλλοι,γερμανοι,ολλανδοι,δανοι κλπ ειναι καθυστερημενοι και οπισθοδρομικοι και οι κομμουνιστες στην ελλαδα οι φωστηρες.
δεν ασχολουμαι αλλο.καντε οτι νομιζετε.η πλειψηφεια του λαου παντως ειναι εναντιον σας.
ελπιζω και η αστυνομια να ξυπνησει καποια μερα και να λαβει τα ανγκαια μετρα. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
v@silis, pink toyota owner.
paneksipnos.hi5.com για του λόγου το αληθές. -
Την προηγούμενη Παρασκευή κατεβαίνοντας προς Πάτρα και ενώ κάνω προσπέραση το 1ο από τα 2 λεοφορεία με την ταχύτητα των 95 χιλιομέτρων ακούω ξαφνικά την κόρνα από περιπολικό της τροχαίας και να είναι κολλημένο από πίσω μου. Αφού περνάω το πρώτο λεωφορείο κάνω δεξιά (ανάμεσα και στα 2) και αφού έρχεται δίπλα μου το περιπολικό μου φωνάζει από το μικρόφωνο:
' Τόση ώρα σου αναβοσβήνω ρε βλάκα τα φώτα. Τους καθέφτες τους έχουμε για να κοιτάμε πίσω' την κοπάνισε και έφυγε
Τι να πω Κρίμα
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
μετα βλεπεις οτι στη πορεια σας μπαινουν και ατομα με κασκολ,καδρονια,μολοτωφ,ροπαλα.
βλεπεις οτι αυτα τα ατομα αρχιζουν να σπανε αμαξια,μαγαζια και μετα μπαινουν παλι μεσα στο σωρο σας.
τι κανετε;ΤΙΠΟΤΑ.
συλλαμβανουν καποιους που τους ειδατε οτι καναν ζημιες σε ξενες περιουσιες,και πατε και διαμαρτυρεστε για χουντικα καθεστωτα.
αναθεμα αν γνωριζατε τι ειναι καλο για την παιδεια,εκτος απο αυτα που σας εχουν εμφυτευσει καποιοι στον εγκεφαλο σας.
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΕΙς ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ.οι αγγλοι,γαλλοι,γερμανοι,ολλανδοι,δανοι κλπ ειναι καθυστερημενοι και οπισθοδρομικοι και οι κομμουνιστες στην ελλαδα οι φωστηρες.
δεν ασχολουμαι αλλο.καντε οτι νομιζετε.η πλειψηφεια του λαου παντως ειναι εναντιον σας.
ελπιζω και η αστυνομια να ξυπνησει καποια μερα και να λαβει τα ανγκαια μετρα.Εγω δεν εχω προβλημα να το ληξουμε εδω αλλωστε εχει και Eurovision σε λιγο..
Αλλα αυτοι με τα ροπαλα κτλ εχουν ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΛΟΚ.. Το τι μπορει να κανει η αστυνομια και τι δεν θελει να κανει το ξερουμε πιστευω ολοι..Οσο γι'αυτους που συλλαβανε ΚΑΝΕΙΣ δεν ειχε σχεση με τα επισοδεια. Και στο λεω επειδη τυχαινει να ξερω καποιους απο αυτους. Αυτα απο μενα το κουρασαμε πολυ κιολας. -
Απαράδεκτη συμπεριφορά. Παίρνεις τον αριθμό του αυτοκινήτου και κάνεις έγγραφη καταγγελία.
-
τι κανετε;ΤΙΠΟΤΑ.
ελπιζω και η αστυνομια να ξυπνησει καποια μερα και να λαβει τα ανγκαια μετρα.Εγω δεν εχω προβλημα να το ληξουμε εδω αλλωστε εχει και Eurovision σε λιγο..
Αλλα αυτοι με τα ροπαλα κτλ εχουν ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΛΟΚ.. Το τι μπορει να κανει η αστυνομια και τι δεν θελει να κανει το ξερουμε πιστευω ολοι..Οσο γι'αυτους που συλλαβανε ΚΑΝΕΙΣ δεν ειχε σχεση με τα επισοδεια. Και στο λεω επειδη τυχαινει να ξερω καποιους απο αυτους. Αυτα απο μενα το κουρασαμε πολυ κιολας.εχεις δικαιο.αρκετα πηγε το off topic.
παντως χαιρομαι που δεν καταληξαμε σε απρεπους χαρακτηρισμους.ο καθενας ας εχει τις αποψεις του.λαθος η σωστες αυτο ειναι αλλο καπελο.
καλο βραδυ σου ευχομαι. -
για ποιο λογο εκανε η αστυνομια χρηση αυτων των φωτοβολιδων;
αν οι διαδηλωτες καναν μια ησυχη πορεια θα υπηρχαν επεισοδια;Κατ'αρχην να δουμε λιγο της κατηγοριες αυτων που συμμετεχουν στις πορειες.
Υπαρχουν οι κνιτες,εαακιτες κτλ που θα υπαρχουν παντα στις πορειες και τις οποιες περιφρουρουν.
Υπαρχουν ατομα που δεν ανηκουν σε καμια παραταξη και απλα συμμετεχουν στην διαδηλωση.
Και τελος υπαρχουν οι μπαχαλοι,αναρχικοι κτλ (που δεν ειναι ακριβως το ιδιο αλλα ας τους βαλουμε στο ιδιο καζανι) οι οποιοι θα σπασουν και θα καψουν γιατι ετσι τους γουσταρει.
Πες μου εσυ ενα λογο να τρωνε τα χημικα οι 2 πρωτες 'κατηγοριες' διαδηλωτων ενω οι αλλοι κανουν μπαμ απο τα 2 χιλιομετρα.. Μην μου πεις οτι δεν μπορουν εκεινη την ωρα να καταλαβουν ποιος ειναι ποιος..NA MAΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 10ΠΛΑΣΙΑ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ) ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΜΗΚΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ?
ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΜΙΑ ΜΥΤΗ?
ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΕΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ?
ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ?ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΠΟΡΕΙΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ?
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ? ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ? ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΘΟΝΤΑΙ....ΕΙΠΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ....
ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΈΙΤΑΙ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....
ΑΦΗΣΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΙς ΠΡΟΠΑΓΑΔΙΣΤΗΚΕΣ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ...
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
γιατι ως γνωστον οι κομμουνιστες ειναι πρωτα κομμουνιστες και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ειναι ελληνες και εχουν σεβασμο στην ελληνικη ιστορια.Το συγκεκριμένο που πέταξες είναι υπέρτατη μαλακία, προσβάλλει πολλούς ανθρώπους, πάρα πολλοί από τους οποίους έδωσαν τη ζωή τους για να μη χαιρετάς ναζιστικά εσύ σήμερα.
-
@kasel και εγω χαρηκα που κρατηθηκε ενα επιπεδο. Σεβαστες οι αποψεις ασχετα αν διαφωνω.
@ΜΑD-MAX το γιατι στις πορειες των αλλων δεν γινονται επισοδεια δεν με αφορα. Το οτι παμπολλες φορες μπλοκ της χρυσης αυγης πανε χερι χερι με τα ΜΑΤ τα λεει ολα για ποια αντιμετωπιση εχουν συγκεκριμενες μεριδες φοιτητων αναλογα με την πολιτικη τους πεποιθηση.
Και αν σου φαινομαι κολλημενο μυαλο δικαιωμα σου.Δεν μπαινω καν στον κοπο να σου επιστρεψω τον χαρακτηρισμο.Ας μην συνεχισουμε το off topic ομως αμα θες ανοιξε νεο νημα.
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
για ποιο λογο εκανε η αστυνομια χρηση αυτων των φωτοβολιδων;
αν οι διαδηλωτες καναν μια ησυχη πορεια θα υπηρχαν επεισοδια;Κατ'αρχην να δουμε λιγο της κατηγοριες αυτων που συμμετεχουν στις πορειες.
Υπαρχουν οι κνιτες,εαακιτες κτλ που θα υπαρχουν παντα στις πορειες και τις οποιες περιφρουρουν.
Υπαρχουν ατομα που δεν ανηκουν σε καμια παραταξη και απλα συμμετεχουν στην διαδηλωση.
Και τελος υπαρχουν οι μπαχαλοι,αναρχικοι κτλ (που δεν ειναι ακριβως το ιδιο αλλα ας τους βαλουμε στο ιδιο καζανι) οι οποιοι θα σπασουν και θα καψουν γιατι ετσι τους γουσταρει.
Πες μου εσυ ενα λογο να τρωνε τα χημικα οι 2 πρωτες 'κατηγοριες' διαδηλωτων ενω οι αλλοι κανουν μπαμ απο τα 2 χιλιομετρα.. Μην μου πεις οτι δεν μπορουν εκεινη την ωρα να καταλαβουν ποιος ειναι ποιος..NA MAΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 10ΠΛΑΣΙΑ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ) ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΜΗΚΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ?
ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΜΙΑ ΜΥΤΗ?
ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΕΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ?
ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ?ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΠΟΡΕΙΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ?
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ? ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ? ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΘΟΝΤΑΙ....ΕΙΠΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ....
ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΈΙΤΑΙ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....
ΑΦΗΣΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΙς ΠΡΟΠΑΓΑΔΙΣΤΗΚΕΣ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ...
νομιζω οτι κανεις λαθος..
εχω δει αρκετες πορειες που δεν ειναι αριστερων και εχουν γινει επισοδεια (και στο εξωτερικο που ολοι λετε πως δεν γινονται, στο παρισι δεν γινεται της πουτανας; στη γερμανια δεν εγινε χαμος την πρωτομαγια; κοκ).
νομιζω οτι για καποιους λογους, λιγες ειναι πραγματικα οι πορειες που δεν γινονται επισοδεια.
το μονο που μπορει να γινει ειναι απλα να εχεις προνοησει και να ξερεις οτι θα γινει πορεια και να μην εχεις εκει το αμαξι σου
σκεψου το καπως, οπως οταν παιζει ενα ντερμπι.. ε ειναι λιγο βλακεια να αφησεις το αμαξι σου στο πεδιο μαχης..
και να σου πω και κατι στην τελικη; κατα την αποψη μου, αλλοιμονο στην κοινωνια που 'ολα θα δουλευουν ρολοι'(απαντησα κ μια φορα σοβαρα )
-
Ανέβαινα σήμερα ένα δρόμο κάθετο στη Σταδίου προς Πανεπιστημίου. Ένας Ζητάς πίσω μου.
Λίγο πριν την Ακαδημίας ένα φορτηγό παρκαρισμένο στο πεζοδρόμιο με αλάρμ έκρυβε το φανάρι και το σήμα και πώς την πάτησα, νόμιζα ότι ήταν η Πανεπιστημίου και πάω να στρίψω δεξιά. Ουπς! λάθος. Ο Ζητάς με πέρασε και με περίμενε όταν άλλαξα πορεία και συνέχισα ευθεία πάνω.
Με πλευρίζει (μάλλον έτοιμος να μου τον κόψει ήταν, αν συνέχιζα στην -αντίστροφης φοράς- λεωφορειολωρίδα).
'Που πας ρε μάστορα;' μου λέει.
'Λάθος, το διορθώσαμε' απαντώ.Μετά συνέχισε στον μπροστινό μου με ένα swift και κάτι του έδειξε στο μπροστά δεξί λάστιχο, ίσως ότι ήταν ξεφούσκωτο. Το παιδί κατέβηκε, το είδε, ευχαρίστησε και συνεχίσαμε.
Μια χαρά τον βρήκα. Γενικά δεν είχα ΠΟΤΕ προβλήματα με αστυνομικούς, τροχόμπατσους ή μπασκίνες. Μόνο μια φορά είδα αλήτικο τσαμπουκά σε άλλον από ΜΑΤατζή. Σίγουρα σ' αυτό το σώμα ευδοκιμούν κάποια 'μπουμπούκια', αλλά σίγουρα δεν είναι ελληνικό το φαινόμενο...
-
Το προβλημα με τις διαδηλωσεις των φοιτητων δεν εχει να κανει τοσο με το τι πιστευει ο καθενας πολιτικα, οσο με το γεγονος της λειτουργιας των ΑΕΙ σε αυτη τη χωρα. Εχω μιλησει και με αριστερους και με δεξιους με ανοιχτα μυαλα, εχω δει και αριστερους και δεξιους με κεμμενες φλατζες αντι για μυαλο. Το προβλημα ειναι οτι εχει επιτραπει στα ΑΕΙ να ειναι χωρος αντλησης νεων στις κομματικες παραταξεις...χωρος που ο καθηγητης προτιμα να δει το πολυτεχνειο να καιγεται αντι να αφησει τα ΜΑΤ να μπουν μεσα και να κανουν συλληψεις (1ο παραδειγμα ελληνικης παρανοιας....καταστροφη κρατικης περιουσιας αλλα ταυτοχρονα και ασυλο), και χωρος που καποιοι θελοντας να ανελθουν στα κομματικα κλιμακια του εκαστοτε κομματος προτρεπουν - προπαγανδιζουν ιδεες που ερχονται απο τα κεντρικα. Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι οταν γινονται εκλογες στα ΑΕΙ δεν μας εδιαφερει να βγουν φοιτητες που θα εκπροσωπισουν επαξια την σχολη τους στην πρυτανεια αλλα ποια φοιτητικη παραταξη θα μαζεψει το μεγαλυτερο ποσοστο.., σαν ενα ειδος προεκλογικου γκαλοπ και μετρησης δυναμης!!!
Συν το γεγονος οτι κανενας δεν λεει οτι μεγαλη μεριδα πολιτικων που σκουζουν κατα των μετρων για την παιδεια....εχουν σπουδασει οι ιδιοι και τα παιδια τους σε μεγαλα πανεπιστημια του εξωτερικου. Αληθεια γιατι αραγε δεν σπουδασαν εδω??
Αρα το θεμα ειναι κατευθυνομενο...ενα ειδος αντιπολιτευσης και αγωνα της εκαστοτε αντιπολιτευσης προς την εκαστοτε κυβερνηση. Οσο για την αστυνομια.....τι να μαζεψει βρε παιδια...που αν μαζεψει βγαινουν ολοι οι δημοσιογραφοι εξω απο την ΓΑΔΑ και φωναζουν 'αδικα τους συλλαβατε'. Ανα δεν μαζεψουν κανεναν....παλι 'γιατι τους αφηνετε??' Το παν ειναι το θεαθηναι και να εχουν κατι οι πολιτικοι και οι δημοσιογραφοι να πουν.Μετα απο 5 χρονια σπουδες στο εξωτερικο...μπορω να πω οτι αυτο το χαλι δεν υπαρχει εξω. Ουτε πολιτικες παραταξεις στα ΑΕΙ (για αγγλια μιλαω...για εκει ξερω τι γινοταν τοτε..τωρα μπορει και εκει να εχουν αλλαξει), ουτε μετρηση δυναμης των κομματων. Οι εκλογες γινοντουσαν για να εκπροσωπουνται οι φοιτητες στην πρυτανεια και να προωθουν αιτηματα, μεταξυ των πανεπιστημιων υπηρχε ανταγωνισμος, διδακτρα δεν πληρωναμε (και ας λενε σαν επιχειρημα οτι στο εξωτερικο πληρωνεις διδακτρα) τα πανεπιστημια ηταν μεσα στα καλυτερα της ευρωπης και ολα αυτα με 1% του προυπολογισμου μονο σαν παροχη προς την παιδεια.
-
Σαν φοιτητής μεταπτυχιακώς μεν αλλά φοιτητής έχετε κάποιο δίκιο στα παραπάνω.
Έχω βαρεθεί τα δήθεν παιδάρια κάθε φορά που κάνουν πορεία να σπάνε την περιουσία του κοσμάκι που δεν τους φταίει σε τίποτα. Έχω βαρεθεί να το παίζουν προτεργάτες των κινημάτων και να σέρνουν στις πορείες κάθε συνταξιούχο και οικοδόμο. Έχω βαρεθεί να πληρώνονται από τα ταμία ανεργίας δουλεύοντας 6 μήνες σαν οικοδόμοι και μετά να πέρνουν επίδομα για αρκετό καιρό και το μόνο που έχουν να κάνουν έιναι να κατεβαίνουν σε πορείες και να τα σπάνε. Να μην πω για το ότι καίνε την Ελληνική σημαία και γράφουν μνημεία-τοίχους. Συμφωνείτε και σε αυτό? Τι να κάνει η αστυνομία να τους αφήσει; Από την άλλη αν τους πιάσουν θα φωνάζουν και θα οδύρονται για τα καημένα τα παιδιά. Ντροπή κύριοι. Τότεθα φωνάζουν τα κανάλια και οι τηλεοπτικοί μαϊντανοί που μου το παίζουν οραματιστές. Όξω από την παράγκα ρε που μου θέλετε μαϊντανοί και ελευθεροκρατία. Αν τα κάνουν στο σπίτι σας είναι καλά?( στους μαϊντανούς που συμφωνούσαν με το θέαμα).
Κάναμε και εμείς πορείες ήρεμες για θέματα που μας αφορούσαν μόνο που δεν ήθελαν να συμμετάσχουν Αριστερές Παρατάξεις Π.Κ.Σ γιατί έπρεπε να πάμε και εμείς σε δική τους πορεία άσχετη με φοιτητικά γενόμενα.
Βαρέθηκα αυτά τα παιδάρια να κλείνουν τις σχολές δείχνοντας έτσι ένα τρόπο ανδρισμού τρομάρα τους, αναγκάζοντας πολλούς φοιτητές να μείνουν πίσω στις σπουδές τους και όχι μόνο αυτό αλλά και ότι πολλούς από τους γονείς αυτών των φοιτητών δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να συντηρούν άλλο ένα σπίτι και όλα αυτά γιατί κάποιοι θέλουν να το παίξουν άντριδες. Έλεος πια.
Κάποιος είπε για εξωτερικό. Αγαπητέ εκεί παίζουν ιδιωτικά Πανεπιστήμια που οι καθηγητές σέβονται την δουλειά τους και κάνουν μάθημα. Βλέπεις τα αμφιθέατρα να είναι γεμάτα και όχι να βρίσκετε το 1/10 των φοιτητών. Γίνεται δουλειά και από τους ίδιους τους φοιητές. Υπάρχει ήθος και ευαισθησία.
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
γιατι ως γνωστον οι κομμουνιστες ειναι πρωτα κομμουνιστες και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ειναι ελληνες και εχουν σεβασμο στην ελληνικη ιστορια.
Το συγκεκριμένο που πέταξες είναι υπέρτατη μαλακία, προσβάλλει πολλούς ανθρώπους, πάρα πολλοί από τους οποίους έδωσαν τη ζωή τους για να μη χαιρετάς ναζιστικά εσύ σήμερα.
καλα ενταξει.
βλεπουμε ποσες ελληνικες σημαιες υπαρχουν σε συγκεντωσεις του ΚΚΕ.το σφυροδρεπανο κυριαρχει.
οι ελληνες αγορι μου τα χειροτερα τα παθαν απο φασιστες.ειτε ηταν οι ανταρτες μετα την κατοχη,να ξερες ποσα χωρια σφαγιαστηκαν,ποσα γυναικοπεδα,
ειτε απο ακροδεξια φασιστικα υποκειμενα οπως η χουντα. -
Ο χρήστης Heater έγραψε:
Το προβλημα με τις διαδηλωσεις των φοιτητων δεν εχει να κανει τοσο με το τι πιστευει ο καθενας πολιτικα, οσο με το γεγονος της λειτουργιας των ΑΕΙ σε αυτη τη χωρα. Εχω μιλησει και με αριστερους και με δεξιους με ανοιχτα μυαλα, εχω δει και αριστερους και δεξιους με κεμμενες φλατζες αντι για μυαλο. Το προβλημα ειναι οτι εχει επιτραπει στα ΑΕΙ να ειναι χωρος αντλησης νεων στις κομματικες παραταξεις...χωρος που ο καθηγητης προτιμα να δει το πολυτεχνειο να καιγεται αντι να αφησει τα ΜΑΤ να μπουν μεσα και να κανουν συλληψεις (1ο παραδειγμα ελληνικης παρανοιας....καταστροφη κρατικης περιουσιας αλλα ταυτοχρονα και ασυλο), και χωρος που καποιοι θελοντας να ανελθουν στα κομματικα κλιμακια του εκαστοτε κομματος προτρεπουν - προπαγανδιζουν ιδεες που ερχονται απο τα κεντρικα. Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι οταν γινονται εκλογες στα ΑΕΙ δεν μας εδιαφερει να βγουν φοιτητες που θα εκπροσωπισουν επαξια την σχολη τους στην πρυτανεια αλλα ποια φοιτητικη παραταξη θα μαζεψει το μεγαλυτερο ποσοστο.., σαν ενα ειδος προεκλογικου γκαλοπ και μετρησης δυναμης!!!Συν το γεγονος οτι κανενας δεν λεει οτι μεγαλη μεριδα πολιτικων που σκουζουν κατα των μετρων για την παιδεια....εχουν σπουδασει οι ιδιοι και τα παιδια τους σε μεγαλα πανεπιστημια του εξωτερικου. Αληθεια γιατι αραγε δεν σπουδασαν εδω??
Αρα το θεμα ειναι κατευθυνομενο...ενα ειδος αντιπολιτευσης και αγωνα της εκαστοτε αντιπολιτευσης προς την εκαστοτε κυβερνηση. Οσο για την αστυνομια.....τι να μαζεψει βρε παιδια...που αν μαζεψει βγαινουν ολοι οι δημοσιογραφοι εξω απο την ΓΑΔΑ και φωναζουν 'αδικα τους συλλαβατε'. Ανα δεν μαζεψουν κανεναν....παλι 'γιατι τους αφηνετε??' Το παν ειναι το θεαθηναι και να εχουν κατι οι πολιτικοι και οι δημοσιογραφοι να πουν.Μετα απο 5 χρονια σπουδες στο εξωτερικο...μπορω να πω οτι αυτο το χαλι δεν υπαρχει εξω. Ουτε πολιτικες παραταξεις στα ΑΕΙ (για αγγλια μιλαω...για εκει ξερω τι γινοταν τοτε..τωρα μπορει και εκει να εχουν αλλαξει), ουτε μετρηση δυναμης των κομματων. Οι εκλογες γινοντουσαν για να εκπροσωπουνται οι φοιτητες στην πρυτανεια και να προωθουν αιτηματα, μεταξυ των πανεπιστημιων υπηρχε ανταγωνισμος, διδακτρα δεν πληρωναμε (και ας λενε σαν επιχειρημα οτι στο εξωτερικο πληρωνεις διδακτρα) τα πανεπιστημια ηταν μεσα στα καλυτερα της ευρωπης και ολα αυτα με 1% του προυπολογισμου μονο σαν παροχη προς την παιδεια.
+1.
εσι ειναι και γερμανια.ενα 10% το πολυ συμμετεχει σε φοιτητικες εκλογες.
φοιτιτικες παραταξεις που να ανηκουν σε καποιο κομμα ΔΕΝ υπαρχουν.
αν και εκει πληρωνουν εδω και οι 2 χρονια πλεον 650 ευρω το εξαμηνο στο δημοσιο πανεπιστημιο. -
Ο χρήστης ipan έγραψε:
γιατι ως γνωστον οι κομμουνιστες ειναι πρωτα κομμουνιστες και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ειναι ελληνες και εχουν σεβασμο στην ελληνικη ιστορια.
Το συγκεκριμένο που πέταξες είναι υπέρτατη μαλακία, προσβάλλει πολλούς ανθρώπους, πάρα πολλοί από τους οποίους έδωσαν τη ζωή τους για να μη χαιρετάς ναζιστικά εσύ σήμερα.
Οι κομμουνιστές του ΚΚΕ σαφώς (αν και οι κινήσεις τους ήταν υπαγορευόμενες από την ΕΣΣΔ - αν η ΕΣΣΔ επιθυμούσε εδραίωση του Χίτλερ στην Ελλάδα, στα πλαίσια κάποιων συμφωνιών σαν αυτή για την Πολωνία ας πούμε, δεν θα κουνιόταν φύλλο).
Οι κομμουνιστές γιαλαντζί, τύπου Συνασπισμού και λοιπά ρετάλια, έκαναν και κάνουν ακριβώς αυτό που γράφει ο kasel. -
Ο χρήστης big-terios έγραψε:
Κάποιος είπε για εξωτερικό. Αγαπητέ εκεί παίζουν ιδιωτικά Πανεπιστήμια
Μεγα λαθος και παραπληροφορηση. Παλι για αγγλια θα μιλησω. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΕΙ !!!! Ξεχαστε ολα αυτα που λενε οι διαφοροι στην τηλεοραση απλα για να πουν κατι. Τα ΑΕΙ στην αγγλια ειναι ελεγχομενα απο το κρατος, υπαρχουν επιτροπες που ελεγχουν και βαθμολογουν το επιπεδο της καθε σχολης και του καθε ΑΕΙ, και για αυτο το λογο δεν πληρωναμε και διδακτρα!!! Για σκεψου...ειναι δυνατον να ειναι ιδιωτικα τα πανεπιστημια και να μην πληρωνεις διδακτρα? Δεν γινεται. Απλα στα ξενα ΑΕΙ ξερει ο καθε καθηγητης οτι θα κριθει για το εργο του εις διπλουν...μια απο τους φοιτητες (αξιολογηση στο τελος καθε χρονιας) και μετα απο την πρυτανεια. Αρα ξεροντας οτι η θεση του δεν ειναι εξασφαλισμενη κανει τα αδυνατα δυνατα να ανταπεξελθει στις απαιτησεις της θεσης του. Οσο για τους φοιτητες...μην νομιζεις ρεμπεσκεδες υποαρχουν παντου..αλλα οταν βλεπει οτι ο καθηγητης θα σου εξηγησει..θα σε φωναξει στο γραφειο του να σου λυσει καθε απορια, θα κανει βοηθητικα μαθηματα (tutorials) σε ολη την ταξη ανα ομαδες..(κατι σαν ιδιαιτερο μαθημα) εεε σε παρασερνει και εσενα και στρωνεσε στο διαβασμα αντι να εχεις το μυαλο σου στα φραπογαλα και στις πορειες.
Μπατσολογική και μπατσοσυμπεριφορά [#2]