-
ρε ο,τι και να λεμε.. καποια πραγματα σ'αυτον τον τοπο ειναι καπως κατα την αποψη μου γιατι ετσι ειναι και δεν αλλαζουν..
δηλαδη βγαινει η φημη για κατι, και σε μεγαλο ποσοστο (οχι απολυτο) ειναι αληθινη, τουλαχιστον οσον αφορα εμενα και οσους εχω γνωρισει, και με αυτο το σκεπτικο πιστευω πραγματικα οτι..:
οι περισσοτεροι κνιτες ειναι κολλημενοι, οι περισσοτεροι μπατσοι και στρατιωτικοι εχουν καποιο/καποια κομπλεξ, οι περισσοτεροι ταριφες κανουν μαλακιες στους δρομους, οι περισσοτεροι ελληνες ειναι ανοητοι που εβγαλαν τη ν.δημοκρατια (εκτος απ'οσους ειχαν αμεσο πραγματικο συμφερον) και ο ολυμπιακος θα παιρνει το πρωταθλημα εις τους αιωνες των αιωνων (αμην)λυπαμαι αν προσεβαλα καποιον, αλλα εγω ετσι βλεπω τα πραγματα
τα αλλα ειναι μαλακιες να'χουμε να λεμε (αποψη μου παντα)ΠΑΣΟΚ ρε μουτρα
-
=
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
οι περισσοτεροι κνιτες ειναι κολλημενοι, οι περισσοτεροι μπατσοι και στρατιωτικοι εχουν καποιο/καποια κομπλεξ, οι περισσοτεροι ταριφες κανουν μαλακιες στους δρομους, οι περισσοτεροι ελληνες ειναι ανοητοι που εβγαλαν τη ν.δημοκρατια (εκτος απ'οσους ειχαν αμεσο πραγματικο συμφερον) και ο ολυμπιακος θα παιρνει το πρωταθλημα εις τους αιωνες των αιωνων (αμην)τα ειπες ολα. συμφωνω.
-
κοντευει να καταντησει κομματικη η συζητηση.
απο την μια οι αριστεροι,οι κομμουνιστες και οι πασοκοι,
απο την αλλη οι δεξιοι.
το γεγονος ομως οτι οι αριστερες παραταξεις δεν καταδικαζουν βανδαλισμους και βιαιοπραγιες εις βαρος ξενης περιουσιας,
δεν τις τιμα και ιδιαιτερα.
εξαλλου αν δεν κανω λαθος σε ολες τις πορειες που καταληγουν σε επεισοδια κυριαρχει το κοκκινο πανι.
κατα ποσο ειναι ανοητοι αυτοι που ψηφισαν Ν.Δ. και νοημωνες αυτοι που ψηφισαν ΚΚΕ,αφηστε το καλυτερα.
αν πιασουμε τα πολιτικα δεν θα βγαλουμε ακρη.
καλυτερα να περιοριστουμε στο θεμα που ειναι η μπατσοσυμπεριφορα και να αφησουμε τα πολιτικα. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τουλάχιστον δεν χρησιμοποίησε emoticons που προσβάλλουν τον άλλο...
θαυμάζω στο παρακάτω quote βεβαίως τα επιχειρήματα που επικαλείσαι...δεν σε συμφέρει όμως γιατί συμφωνείς μαζί του.
να αγιάσει το στόμα σου Mad Max 13 χίλιες φορές.Oι ψευδομάρτυρες αστυνομικοί δεν έκαναν καλή δουλειά και πιάστηκαν στα πράσα...
http://www.tanea.gr//Article.aspx?d=200 ... id=4698095
.............
@Elteo αν δεις τα ποστ μου δεν χρησιμοποιησα emoticon... Σταματησα την συζητηση γιατι ενω προσπαθησα με επιχειρηματα να κανω κουβεντα ο ΜΑD-MAX ειπε >γιατι?
γιατι απλα δεν εχουν ΖΩΗ...........
-Σε αυτο δεν απαντω..
ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΙΣΩ....Οποτε αν θεωρει οτι εκανα πισω ενω καθησα να πω την αποψη μου και απαντησα στα ερωτηματα που τοσο πολυ τον πειραζε που δεν απαντουσε κανενας θεωρησα καλυτερο να μην κυλησω σε μια συζητηση που καποιος θα πει το δικο του μονο και μονο για να το πει..
Κανενας δεν ειναι υπερ των αθλιων γεγονοτων που συμβαινουν κατα καιρους στις πορειες αλλα εκφρασεις του στυλ>πως γινεται ΠΑΝΤΑ κοντα στα επισοδεια να γινετε και καποιο παρτυ και ΠΑΝΤΑ οποιον πουστη φλωρο πιανουνε να ηταν στο παρτυ?
δειχνουν ποιος ειναι ειρωνας,ριχνει το επιπεδο κτλ κτλ..
Μπορει να νομιζετε οτι σταματησα την κουβεντα επειδη δεν ειχα κατι να πω..Δικαιωμα σας..Διαβαστε τι εγραψα και απαντηστε μου σε συγκεκριμενα πραγματα..
Να υπενθυμησω οτι κανουμε συζητηση..Δεν εχουμε ουτε χωραφια να χωρισουμε και ουτε θα λυθει το θεμα οτι και να πουμε εδω.. -
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
ΕΣΥ ΜΟΝΟ EMOTICONS ΒΛΕΠΕΙΣ?
ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΝΑΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ...ΤΟΤΕ ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΞΙΔΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ...
ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΣ....
ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ SITE
ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...
Προβοκάτορες και εμπρηστές είναι η κυβέρνηση και αυτοί που την στηρίζουν στην αδιέξοδη πολιτική της. Η βεβήλωση του άγνωστου στρατιώτη έγινε από τα ηρωικά ΜΑΤ που έκαναν έφοδο με χημικά αέρια και φωτοβολίδες, με ρόπαλα και κλωτσιές σε μπλοκ διαδηλωτών. Αλήθεια ποιους έπιασε ο πόνος για τον άγνωστο στρατιώτη; Τους γνωστούς και μη εξαιρετέους πολιτικούς απόγονους των δοσίλογων και των γερμανοτσολιάδων; Τα φασισταριά και τους μπάτσους; Τους γνωστούς απαλλαγέντες και απόντες από κάθε ταξικό, κοινωνικό, ακόμα και εθνικό αγώνα;
Ωραια εγω συμφωνω με το συγκεκριμενο... Λεει κανενα ψεμα?
μααλιστα.
τα ματ λοιπον βεβηλωσαν το μνημειοτου αγνωστου στρατιωτη,και οσους τους πονεσε αυτο ειναι φασιστες
φιλε μου χωρις πλακα τωρα ποση κομμουνιστικη δημαγωγια εχεις υποστει;
γιατι ως γνωστον οι κομμουνιστες ειναι πρωτα κομμουνιστες και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ειναι ελληνες και εχουν σεβασμο στην ελληνικη ιστορια. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
μααλιστα.
τα ματ λοιπον βεβηλωσαν το μνημειοτου αγνωστου στρατιωτη,και οσους τους πονεσε αυτο ειναι φασιστες
φιλε μου χωρις πλακα τωρα ποση κομμουνιστικη δημαγωγια εχεις υποστει;Δεν ειπα οτι καλα κανανε και καψανε το φυλακιο.. Το οτι εσκαγαν οι φωτοβολιδες κροτου-λαμψης πανω στα κεφαλια των φοιτητων μονο εμενα πειραξε?
Οσο για την δημαγωγια που λες εσυ, ειναι επιλογη μου οποτε τα σχολια δεν χρειαζονται..
Φιλικα, Νικος -
για ποιο λογο εκανε η αστυνομια χρηση αυτων των φωτοβολιδων;
αν οι διαδηλωτες καναν μια ησυχη πορεια θα υπηρχαν επεισοδια;
δικαιωμα σου να εισαι κομμουνιστης,αλλα τα ακροαριστερα κομματα καθε αλλο παρα καταδικαζουν τους βανδαλισμους.
ευτυχως η πλειψηφεια του ελληνικου λαου αλλα και των περισσοτερων λαων αυτης της γης,δεν ασπαζονται τις αποψεις σου μιας και δεν θελουν να πεσουν στη μιζερια και στη πεινα που ειχαν οι ανθρωπου του πρωην ανατολικου μπλοκ. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
δικαιωμα σου να εισαι κομμουνιστης,αλλα τα ακροαριστερα κομματα καθε αλλο παρα καταδικαζουν τους βανδαλισμους.Λυσσάτε για τους 'βανδαλισμούς' και τα 'αριστερά' κόμματα.
Τους βανδαλισμούς τους καταδικάζουν ΟΛΟΙ. Όμως:- Είναι προφανής η καταδίκη, άρα με το να το επαναλαμβάνουμε απλώς γινόμαστε γραφικοί. Και βέβαια δεν προσθέτουμε τίποτε ουσιαστικό στο ζήτημα.
- H υποχρεωτική 'δήλωση' θυμίζει άλλες εποχές και, όλως τυχαίως επιτάσσεται συνήθως από ανθρώπους που δεν έχουν κάνει αντίστοιχες 'δηλώσεις καταδίκης' των εποχών εκείνων. (προσοχή: ΔΕΝ μιλώ προσωπικά)
- Το ό,τι στις πορείες οι αστυνομικοί μπερδεύουν την π... με τη βούρτσα δε χρειάζεται κανείς να έιναι διάνοια για να το αντιληφθεί.
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
αν οι διαδηλωτες καναν μια ησυχη πορεια θα υπηρχαν επεισοδια;Κατ'αρχην να δουμε λιγο της κατηγοριες αυτων που συμμετεχουν στις πορειες.
Υπαρχουν οι κνιτες,εαακιτες κτλ που θα υπαρχουν παντα στις πορειες και τις οποιες περιφρουρουν.
Υπαρχουν ατομα που δεν ανηκουν σε καμια παραταξη και απλα συμμετεχουν στην διαδηλωση.
Και τελος υπαρχουν οι μπαχαλοι,αναρχικοι κτλ (που δεν ειναι ακριβως το ιδιο αλλα ας τους βαλουμε στο ιδιο καζανι) οι οποιοι θα σπασουν και θα καψουν γιατι ετσι τους γουσταρει.
Πες μου εσυ ενα λογο να τρωνε τα χημικα οι 2 πρωτες 'κατηγοριες' διαδηλωτων ενω οι αλλοι κανουν μπαμ απο τα 2 χιλιομετρα.. Μην μου πεις οτι δεν μπορουν εκεινη την ωρα να καταλαβουν ποιος ειναι ποιος.. -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
δικαιωμα σου να εισαι κομμουνιστης,αλλα τα ακροαριστερα κομματα καθε αλλο παρα καταδικαζουν τους βανδαλισμους.Λυσσάτε για τους 'βανδαλισμούς' και τα 'αριστερά' κόμματα.
Τους βανδαλισμούς τους καταδικάζουν ΟΛΟΙ. Όμως:- Είναι προφανής η καταδίκη, άρα με το να το επαναλαμβάνουμε απλώς γινόμαστε γραφικοί. Και βέβαια δεν προσθέτουμε τίποτε ουσιαστικό στο ζήτημα.
- H υποχρεωτική 'δήλωση' θυμίζει άλλες εποχές και, όλως τυχαίως επιτάσσεται συνήθως από ανθρώπους που δεν έχουν κάνει αντίστοιχες 'δηλώσεις καταδίκης' των εποχών εκείνων. (προσοχή: ΔΕΝ μιλώ προσωπικά)
- Το ό,τι στις πορείες οι αστυνομικοί μπερδεύουν την π... με τη βούρτσα δε χρειάζεται κανείς να έιναι διάνοια για να το αντιληφθεί.
στις τελευταίες πορείες δεν είδα τον Συνασπισμό να το κάνει Πέτρο...και αυτό είναι που με εξόργισε...
δεν συζητάω γιατο παραλήρημα των στελεχών αυτού του κόμματος στα τηλεπαράθυρα... -
κοιταξε υπαρχουν 2 αληθειες.
πρωτον η αστυνομια ψωλαρει και δεν συλλαμβανει τους πραγματικους ταραχοποιους,δεν ξερω για ποιο λογο και για αυτο ελπιζω να φυγει ο παπαρας ο πολυδωρας απο το υπουργειο,
και δευτερον ΟΛΟΙ αυτοι που προξενουν τα επεισοδεια βρισκουν προστασια μεσα στους ακροαριστερους και στους διαδηλωτες οι οποιο κακα τα ψεμματα στον κομμουνιστικο χωρο ανηκουν και την ελλαδα και το καλο της την εχουν γραμμενη στα τετοια τους,
και μεσα απο τα αριστερα κομματα που τους προστατευουν.
αν συλληφθει αυτος που πεταξε τη μολοτωφ στο φυλακιο του αγνωστου στρατιωτη,
να δεις τι συμπαρασταση θα εχει απο το ΚΚΕ και τον συνασπισμο και ενα σωρο διαδηλωτες.
οποτε μη μου λες αερολογιες οτι ΟΛΟΙ καταδικαζουν τους βανδαλισμους. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
κοιταξε υπαρχουν 2 αληθειες.
πρωτον η αστυνομια ψωλαρει και δεν συλλαμβανει τους πραγματικους ταραχοποιους,δεν ξερω για ποιο λογο και για αυτο ελπιζω να φυγει ο παπαρας ο πολυδωρας απο το υπουργειο,
και δευτερον ΟΛΟΙ αυτοι που προξενουν τα επεισοδεια βρισκουν προστασια μεσα στους ακροαριστερους και στους διαδηλωτες οι οποιο κακα τα ψεμματα στον κομμουνιστικο χωρο ανηκουν και την ελλαδα και το καλο της την εχουν γραμμενη στα τετοια τους,
και μεσα απο τα αριστερα κομματα που τους προστατευουν.
basta.Στο πρωτο συμφωνουμε αλλα μονο μια αλλαγη υπουργου δεν αλλαζει κατι..Ανεκαθεν γινοταν επισοδεια και ποτε δεν εχει συλληφθει ΕΝΑΣ πραγματικος ταραχοποιος..
Το δευτερο συμβαινει επισης συχνα(να μπαινουν στα υπολοιπα μπλοκ μετα τα μπαχαλα) αλλα δεν μπορει η περιφρουρηση να επιλεξει εκεινη την ωρα ποιος ειναι ο φοιτητης που θελει να γλιτωσει απο την ολη κατασταση και ποιος ειναι ο μπαχαλος.
Ποιος σου ειπε οτι δεν θελουν το καλο της χωρας? Απλα εχουν διαφορετικο σκεπτικο για το ποιο ειναι καλο ή οχι και πώς θα γίνει καλυτερη.. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
και την ελλαδα και το καλο της την εχουν γραμμενη στα τετοια τους,Με συγχωρείς kasel αλλά μετά από αυτό εγώ δε συνεχίζω την κουβέντα. Την κλείνω από πλευράς μου προσθέτοντας ότι ολίγη ιστορία δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
-
ε θα με τρελλανεις τωρα εσυ.
οταν αυτοι οι ταραξιες μπλεκονται μεσα στους διαδηλωτες,ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ,ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ;
μην λεμε οτι να ειναι τωρα.οι ταραξιες βρισκουν προστασια μεσα στους διαδηλωτες και μεσα στα ασυλα των πανεπιστημιων.
υποκινουνται απο ακροαριστερα στοιχεια τα οποια ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ.
και μετα μου λες οτι εισαι κομμουνιστης.εχεις ποτε μιλησει με ανθρωπους που εχουν ζησει το κομμουνισμο στο πετσι τους;με νεαρους,με πατερες,με μητερες.
σε οποιαδηποτα χωρα της Ε.Ε. τετοιοι βανδαλισμοι δεν θα γινοντουσαν.
αλλα ξεχασα,εσεις ειστε κατα της Ε.Ε. -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
και την ελλαδα και το καλο της την εχουν γραμμενη στα τετοια τους,
Με συγχωρείς kasel αλλά μετά από αυτό εγώ δε συνεχίζω την κουβέντα. Την κλείνω από πλευράς μου προσθέτοντας ότι ολίγη ιστορία δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
+1.
αν νομιζεις οτι οι διαδηλωτες και οι κομματικες παρατξεις οι οποιες προστατευουν αυτους που καταστρεφουν ιστορικα μνημεια,ενδιαφερονται για το καλο της χωρας,τοτε σταματαω και εγω.
οχι βεβαια πως η σημερινη κυβερνηση ειναι σωστη.αντιθετως.κατα καποιο τροπο τους προστατευει και αυτη. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
ε θα με τρελλανεις τωρα εσυ.
οταν αυτοι οι ταραξιες μπλεκονται μεσα στους διαδηλωτες,ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ,ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ;
μην λεμε οτι να ειναι τωρα.οι ταραξιες βρισκουν προστασια μεσα στους διαδηλωτες και μεσα στα ασυλα των πανεπιστημιων.
υποκινουνται απο ακροαριστερα στοιχεια τα οποια ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ.
και μετα μου λες οτι εισαι κομμουνιστης.εχεις ποτε μιλησει με ανθρωπους που εχουν ζησει το κομμουνισμο στο πετσι τους;με νεαρους,με πατερες,με μητερες.
σε οποιαδηποτα χωρα της Ε.Ε. τετοιοι βανδαλισμοι δεν θα γινοντουσαν.
αλλα ξεχασα,εσεις ειστε κατα της Ε.Ε.ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΖΑΜΠΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ! Γι'αυτο.
Για το δευτερο ΟΛΕΣ οι αριστερες παραταξεις και κομματα βγαλανε ανακοινωσεις που καταδικαζαν τα γεγονοτα αμα αυτο το θεωρεις λιγο δωστε μας την εξουσια..
Εγω εχω μιλησει με ανθρωπους που ζησαν τον κομμουνισμο στο πετσι τους εσυ εχεις κανει το αντιστροφο?
Το οτι οι κομμουνιστες συντελεσαν στην αντισταση εναντια στις δυναμεις κατοχης δεν σου λεει εσενα κατι?
Υ.Γ. Για ολα τα κακα στον κοσμο φταινε οι κομμουνιστες να μας στειλετε στο Αουσβιτς να μας κανετε σαπουνι να ησυχασουμε και εμεις και εσεις.. -
μην υπερβαλλεις.
ναι εχω μιλησει με ατομα που ζησαν το κομμουνισμο στο πετσι τους.με ρουμανους,βουλγαρους και σερβους.εχω επισκεφτει κιολας χωρες οπως ρουμανια,πολωνια και γιουγκοσλαβια πριν το 1990.
η αληθεια παντως φιλε μου οπως και να το ζωγραφισεις ειναι μια.
οι βανδαλοι βρισκουν προστασια μεσα στους διαδηλωτες και μεσα στα ασυλα.
και μη μου λες τωρα για την αντισταση.ειδαμε τι κανανε και οι ανταρτες στη περιοδο 1945 με 1950 στην ελλαδα.
και κατι τελευταιο.
οι φοιτητες διαμαρτυρονται για μετρα στην παιδεια τα οποια ισχυουν ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
κατα τα αλλα η ευρωπη ειναι μπροστα και προοδευτικη.
αλλα εμεις ειμαστε κατα.
οι κομμουνιστες δηλαδη,οι οποιο ειναι και κατα της ευρωπης. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
οι βανδαλοι βρισκουν προστασια μεσα στους διαδηλωτες και μεσα στα ασυλα.
Ναι αλλα γιατι γι'αυτο να ευθυνωνται οι διαδηλωτες δεν εχω καταλαβει εγω..
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
edit
ο σημερινός Ναυτίλος**Vs **
Μπατσολογική και μπατσοσυμπεριφορά [#2]