-
εδω συμφωνησαμε εμεις οι 3 μεταξυ μας...
σκατα το καναμε το φορουμ, φλωρεψε
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Όταν η αστυνομία συλλαμβάνει κάποιους τότε λέμε ότι δεν ήταν δυνατό να ήξεραν οι 'μπάτσοι' ότι αυτοί πέταγαν τις πέτρες/μολότοφ μέσα στα σκοτάδια. Άρα συλλαμβάνουν αθώους ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή δεν τους αρέσει η φάτσα τους.Όταν η αστυνομία δεν συλλαμβάνει κανένα, Διαρρηγνύουμε τα ιμάτια μας και λέμε ότι οι 'μπάτσοι' ξέρουν ποιοι κάνουν τα επεισόδια, αλλά δεν τους πιάνουν επίτηδες.
Και όσο για αυτό:
δε νομιζω οτι καταλαβες.
δεν υποστηριξε κανεις οσους τα σπανε... Δες εδώ: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=889099#889099
τι εννοεις?
εγω για την ταινια το ειπα γιατι μου φανηκε ενδιαφερον το σεναριο οταν το διαβασα σε περιοδικο κ ηθελα να την προτεινω -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
εδω συμφωνησαμε εμεις οι 3 μεταξυ μας...σκατα το καναμε το φορουμ, φλωρεψε
αστα να πανε.τελευταια συμφωνω και μαζι σου σε πολλα θεματα τελικα ισως να παρεξηγησα μερικα ατομα στην αρχη.
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
τι εννοεις?
εγω για την ταινια το ειπα γιατι μου φανηκε ενδιαφερον το σεναριο οταν το διαβασα σε περιοδικο κ ηθελα να την προτεινωΔεν αναφερόμουν σε αυτό που έγραψες εσύ, αλλά σε αυτό που έγραψε ο Πέτρος.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Εσύ δηλαδή αν έβλεπες κάποιους να τα σπάνε και να κάνουν επεισόδια, αν και εφόσον δεν έχεις καμία ανάμιξη και δεν τα επικροτείς, θα παρέμενες εκεί με αυτά τα άτομα ή θα φρόντιζες να εξαφανιστείς από το σημείο εκείνο?
Επειδη τυχαινει να ξερω περιπου τι εγινε εκει το παιδι που συνεληφθη βρισκοταν με αλλα ατομα που επισης ηταν στο παρτυ και παρακολουθουσαν τα επεισοδια απο αποσταση...(δεν λεω οτι κανανε σωστα) και νομιζω οτι αυτον τον πιασαν σε ασχετη φαση οταν εφευγε απο το παρτυ.
-
Για πες. Πως έτυχε και γνωρίζεις προσωπικά τι συνέβει;
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
MAD-MAX-13 παραληρείς. Πρόσεχε μην παραπατήσεις.εγω προσεχω.....
εσυ ομως να προσεξεις διπλα μην τυχον γλυστρησεις και πεφτοντας σου φυγει καμια πετρα η κανα μπουκαλι...
ΑΡΕ ΘΑΤΣΕΡ ΚΑΙ ΒΕΛΓΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ...
λυστε μου και μια απορια
πως γινεται ΠΑΝΤΑ κοντα στα επισοδεια να γινετε και καποιο παρτυ και ΠΑΝΤΑ οποιον πουστη φλωρο πιανουνε να ηταν στο παρτυ?
ρε σκατοφλωρακια αν ειχατε αρχιδια αναμεσα στα ποδια σας δεν 8α φοραγατε κουκουλες ουτε 8α κρυβοσασταν στην ποδια του κα8ε μαλακα πρυτανη που σας προστατευει εμμεσα για να προστατευσει την 8εση του....
-
Μα δεν είναι αυτοί που δημιουργούν τα επεισόδια, είναι τρίτοι παρακρατικοί 20χρονοι. Έχει ξεκαθαρίσει αυτό.
Από 'επαναστάτες' έχουμε γεμίσει στην Ελλάδα. Ας φανταστούμε πχ τον Τσε Γκεβάρα, τον Καραϊσκάκη, τον Ουάλλας, τον Ουάσιγκτον, τον Γκαριμπάλντι, τον Οτσαλάν κλπ με κουκούλες. Ξεφτίλα.
Να σπάμε, αλλά να μη μας πιάνουν. Κι αν δεν μας πιάσουν, να τους κοροϊδεύουμε ως ανίκανους - αν μας πιάσουν, να φωνάξουμε δικηγόρους, μαμάδες, δημοσιογράφους συγκεκριμένων εντύπων, πολιτικούς συγκεκριμένων χώρων να μας αθωώσουν.
Ανάληψη ευθύνης ποτέ κι από κανέναν. Μετά μας φταίνε οι 'ανεύθυνοι' πολιτικοί, εμείς είμαστε πάντα υπεύθυνοι για τις πράξεις μας... Μα αν εμείς ήμασταν υπεύθυνοι, θα ήταν και οι πολιτικοί μας και γενικά όσοι έχουν εξουσία στη χώρα, αφού εμείς τους επιλέγουμε.
Επαναστάτες ιμιτασιόν λοιπόν, χαμένα κορμιά που καταστρέφουν για πλάκα και μετά κρύβονται σαν ποντικάκια. Και θράσος, φοβερό θράσος. Να ρίχνουν τις ενέργειές τους σε όλους τους άλλους, σε παρακρατικούς, στην αστυνομία, σε πολίτες - όπως ακριβώς κάνουν τα αλητοχουλιγκάνια των ΠΑΕ. Αν μπορέσει κάποιος να μου βρει διαφορές στη στάση των χούλιγκαν και των κουκουλοφόρων-αντιεξουσιαστών ( ), θα τον κεράσω παγωτό. -
διαφορες δεν εχουν...εξαλλου το εχουν παραεχ8ει ημοσια οτι χουλιγκαν και αναρχικοι αντιεξουσιαστες ειναι το ιδιο πραγμα
μπορω ομως να σου βρω μια τεραστια ομοιοτητα
αυτοι τα κοματοσκυλαφοιτητες που βγαουν πανεπιστημιο με τις απαντησεις 8εματων που τους παρεχουν οι πρασινοι - κοκκινοι - μπλε δεν φορανε παντελονια -
MAD-MAX-13 συνεχίζεις να παραληρείς. Μακριά από τα καταραμένα.
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
MAD-MAX-13 συνεχίζεις να παραληρείς. Μακριά από τα καταραμένα.αν εγω παραληρω
εσυ υποκινεις και ριχνεις λαδι στην φωτια
-
Λάδι ρίχνω μόνο στη φωτιά που σου καίει το μυαλό.
Τώρα για τα υπόλοιπα, προφανώς για σένα όποιος διαβάζει Ελευθεροτυπία είναι εχθρός του κράτους. Τελικά η γραφικότητα σε αυτό τον τόπο δεν έχει όρια.
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Λάδι ρίχνω μόνο στη φωτιά που σου καίει το μυαλό.Τώρα για τα υπόλοιπα, προφανώς για σένα όποιος διαβάζει Ελευθεροτυπία είναι εχθρός του κράτους. Τελικά η γραφικότητα σε αυτό τον τόπο δεν έχει όρια.
στα λογια καλος εισαι...το 8εμα δεν ειναι να πεισεις εμενα για τα πιστευω σου το 8εμα ειναι να καταφερεις να πεισεις τον εαυτο σου...
στο θεμα ελευθεροτυπια ημουνα ξεκαθαρος...και με συγκεκριμενα παραδειγματα και οχι αερολογιες
καλυτερα γραφικος παρα γελοιος
αντι να ριχνεις λαδι αντε και get a life
MAD-MAX-13 και ipan σας παρακαλώ να χαλαρώσετε και να αφήσετε τα προσωπικά
(Moderator nass)
-
Συνεχίζεις με το αεροζόλ. Αυτά που έγραψες στέκουν μόνο στο μυαλό σου. Στη δημοκρατική πραγματικότητα υπάρχουν αποδείξεις, δικαστήρια, Σύνταγμα κλπ. Εσύ αφού τα αντικατέστησες όλα αυτά πέρασες στα προσωπικά ευχολόγια. Κράτα τα για πάρτη σου γιατί μάλλον έχεις πρόβλημα.
Moderator nass
no prob -
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Συνεχίζεις με το αεροζόλ. Αυτά που έγραψες στέκουν μόνο στο μυαλό σου. **Στη δημοκρατική πραγματικότητα υπάρχουν αποδείξεις, δικαστήρια, Σύνταγμα κλπ. **Πάντα και όχι μόνο όποτε μας βολεύει. Δεν γίνεται να περιφρονείς το Σύνταγμα όταν αυτό παραβιάζεται από άτομα που συμπαθείς και να το επικαλείσαι όταν αυτό τους ευνοεί.
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Συνεχίζεις με το αεροζόλ. Αυτά που έγραψες στέκουν μόνο στο μυαλό σου. Στη δημοκρατική πραγματικότητα υπάρχουν αποδείξεις, δικαστήρια, Σύνταγμα κλπ. Εσύ αφού τα αντικατέστησες όλα αυτά πέρασες στα προσωπικά ευχολόγια. Κράτα τα για πάρτη σου γιατί μάλλον έχεις πρόβλημα.Moderator nass
no probη ξυλινη γλωσσα συμβαδιζει με τα σαπια πιστευω σας
επιχειρηματολογια η οποια στηριζεται στα λογια και στον αερα
παλι καλα που εχουν κυκλοφορησει τοσα και τοσα ξυλινα βιβλια και μπορεσατε και αποστι8ισατε καποια πραγματα
παλι καλα που υπαρχουν για καποιους και τα πανεπιστημια για να επαναλαμβανουν και να ακουν αυτα που διαβασαν
εγω ε8εσα **ερωτηματα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ και παραδειγματα ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΑ και εσυ απαντας με αερολογιες **οπως κανουν τοσα χρονια αλλωστε οι εκπροσωποι σας...
οταν 8α μπορεσεις να απαντησεις 1ον στα ερωτηματα μου και δευτερον στα παραδειγματα μου τοτε 8α σου ξαναδωσω σημασια....
μεχρι τοτε τσιμπα ενα ακυρο και μια αδιαφορια απο δω και περα
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Για πες. Πως έτυχε και γνωρίζεις προσωπικά τι συνέβει;Ετυχε να τον ξερει ενας γνωστος μου..
Παντως επειδη εχω παει σε πορειες τον τελευταιο καιρο να ειστε σιγουροι πως οτιδηποτε γινεται εχει σκοπιμοτητα και δεν γινεται απο φοιτητες..(το μονο σωστο που εδειξαν οι ειδησεις φετος ηταν οταν ενας τυπος με φωτογραφικη απομακρυνονταν οπως οπως απο ενα μπλοκ της πορειας και καποιος απο τα ΜΑΤ ειπε'παιδια αφηστε τον δικος μας ειναι':whistlink: )Απο το απαραδεκτο καψιμο του φυλακιου(που αναθεμα με αν καποιος φοιτητης ειναι αυτος που το εκανε... ) μεχρι τα οποια επεισοδια γινονται μετα απο παρτυ η κατα την διαρκεια κτλ..Περσι οταν ενα παλικαρι μπηκε σε κρισιμη κατασταση στο νοσοκομειο επειδη προσπαθουσε να προστατευσει την περιουσια του πανεπιστημιου και εφαγε ΤΟ ΞΥΛΟ απο κατι φρικια ποιος και ποσο ασχοληθηκε με το θεμα?? Για πεστε μου γιατι δεν ασχοληθηκαν?
Να μην αναλυσω και τα περι ασυλου γιατι θα συγχυστω πρωι πρωι.. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
...**Στη δημοκρατική πραγματικότητα υπάρχουν αποδείξεις, δικαστήρια, Σύνταγμα κλπ. **
Πάντα και όχι μόνο όποτε μας βολεύει. Δεν γίνεται να περιφρονείς το Σύνταγμα όταν αυτό παραβιάζεται από άτομα που συμπαθείς και να το επικαλείσαι όταν αυτό τους ευνοεί.
+οο
-
manosk
Για να μην αγγίζουμε τα όρια της φαιδρότητας δεν θα απολογούμαστε εδώ μέσα για το αν αναγνωρίζουμε τα αποτελέσματα των εκλογών ή το Σύνταγμα ή την ύπαρξη του Κολοκοτρώνη.
Προφανώς όταν συλλαμβάνεται κάποιος αυτό γίνεται βάσει κάποιων νόμων. Πόσο μάλλον εάν καταδικαστεί ή όχι.
Στα της υπόθεσης και της αρθρογραφίας τα συζητάμε.
Αλλά στα υπόλοιπα παραπάνω (όχι τα δικά σου) δεν θα συνεχίσω.Δεν έχω χρόνο γι αυτά τώρα. Θα επανέλθω αργότερα.
MAD-MAX-13 τελικά μάλλον πρέπει να θλίβεται κανείς για σένα. Δεν έγραψες ούτε ένα επιχείρημα και το παίζεις εισαγγελέας. Κάτσε στον κόσμο σου.
-
λυστε μου και μια απορια
πως γινεται ΠΑΝΤΑ κοντα στα επισοδεια να γινετε και καποιο παρτυ και ΠΑΝΤΑ οποιον πουστη φλωρο πιανουνε να ηταν στο παρτυ?
το ιδιο στην πανεπιστημιουπολη στα ανω ιλλισια
το ιδιο στην πολυτεχνιουπολη στου ζωγραφου
το ιδιο στο πολυτεχνιο
το ιδιο στην παντειο
το ιδιο στην φιλοσοφικη σχολη θεσσαλονικης
το ιδιο στην πολυτεχνικη σχολη θεσσαλονικης
το ιδιο στο πανεπιστημιο κρητηςαληθεια ρε παιδεια στις υπολοιπες πολεις δεν γινονται παρτυ?
στο παεπιστημιο αιγαιου πχ
στο μεσσολογγι
στην αλεξανδρουπολη
κλπ
κλπ
κλπ
Μπατσολογική και μπατσοσυμπεριφορά [#2]