-
Αληθινό περιστατικό ήταν.
Η μητέρα μοίραζε φυλλάδια και κόλλαγε αφίσες που ζητούσαν μάρτυρες για το περιστατικό. Αυτό είχε γίνει λίγο καιρό μετά τον θάνατο του παιδιού της.
Δυστυχώς το κράτος και οι εκπρόσωποί του (αστυνομικοί και δικαστές) τα έχουν κάνει πλακάκια και κανείς δεν κινείται ποτέ. Ας μην αρχίσω να λέω περιστατικά μέσα στο ίδιο μου το σπίτι ή κατά τη θητεία μου που τουλάχιστον έβγαζα και το άχτι μου αφού είχα κι εγώ για λίγο διάστημα εξουσία.
Ευχαριστώ.
-
επειδη υπαρχουν και οι εξαιρεσεις ας γραψω εγω μια απο αυτες
κυριακη απογευμα κατευθυνομουν απο α8ηνα μαρα8ωνα μεσω της λ. μαραθωνος. στα φαναρια της διασταυρωσης για ραφηνα το περιπολικο που ειχα πισω μου με οδηγο μονο (αξιωματικο) σταματαει στο φαναρι που στριβει αριστερα (για ραφηνα στριβεις δεξια) κατεβαινει απο το περιπολικο και ξυλωνει μια μεγαλη αφισα απο χοντρο χαρτονι που ηταν κολλημενη σε μια κολωνα μπροστα απο το φαναρι με αποτελεσμα να κρυβει το 'πρασινο' και το 'πορτοκαλι'
εκεινη την στιγμη λεω ωπα ενα καλος μπατσος αλλα σκεφτομαι οτι 8α πεταξει την αφισα κατω....
ανταυτου αφου ξηλωσε με μανια την αφισα την πεταξε ολη στο πισω καθισμα του περιπολικου
εκει ηταν που ειπα 'ωπα ενας καλος και ευσυνειδητος αστυνομικος' -
Πραγματικά σοκαριστικό το άρθρο...
-
Το 2003, στη Ριζουπολη, ενας μπατσος, εδειρε μια γυναικα, η οποια πηγαινε με τ αμαξι της σπιτι της.......
το γραψαν καμερες....
το δειξαν οι τηλεωρασεις....
Και υπηρξε τοσο πολυ ενδιαφερον που η μυνηση που κατεθεσε η παθουσα..... χαθηκε! -
Αν είσαι γκαντέμης....είσαι γκαντέμης τελείωσε!
Έχω πάει στα εξάρχεια με κάτι φίλους, αν και σχεδόν ποτέ δεν πίνω όταν είναι να οδηγήσω, σήμερα ήθελα να πιω κολασμένα μια μπύρα, ήπια μια Corona λοιπόν....τσιμπάω και μια κρέπα μετά... ....και λέω άσε να πάω απο κατεχάκη μην πάω απο κέντρο και μου κάνουν κανένα αλκοτέστ, γιατί είμαι τοσο γκαντέμης που θα δείχνει άλλα αντί άλλων και θα με πάνε για εκτέλεση, έλα που έπρεπε να πάω ένα φίλο σπιτι του, στην Αλεξάνδρας...τον αφήνω και φεύγω, σταματάω πιο κάτω να πάρω κάτι και λύνω τις ζώνες (4 σημείων) μπαίνω μέσα ξεκινάω βάζω τις πάνω ζώνες στους όμους μου....κάνω δεξιά στο τέρμα τις αλεξάνδρας για βασ.Σοφίας και περνάω με καθαρό πορτοκαλί...και ζώνες λυμένες...λέω εντάξει 1500-2000 € τα έχω άνετα....Ζώνη, υπερβολική μέθη και το πορτοκαλί που ο μπάτσος θα το κάνει κόκκινο προχοράω στην βασ Σοφίας και το 2ρο φανάρι το βλέπω κόκκινο όπως πλησιάζω γίνεται πράσινο....είμαι στην μεσαία και σταματημένος στην μεσαία στο φανάρι είναι ένας με ένα σειτσέντο ο οποίος δεν λέει να ξεκινήσει....δεξί φλας τον περνάω απο δεξιά κάνοντας κατέβασμα γιατί πιο μπροστά είχε παπί.....και φυσικά το κληρονομικό μου χάρισμα επιβεβαιώθηκε....μπάτσος να κουνάει τα χέρια του έξαλος....κάνω δεξιά......όπως έρχεται....κάνω πως λύνω ζώνες και τις βγάζω απο πάνω μου μου λέει Γεια ΣΑΣ διπλωμα άδεια ασφάλεια και ελάΤΕ μαζί μου....όπα λέω....ρε λές? Βγάζω τα χαρτιά μου και πάω πίσω, γράφανε έναν άλλο κακομοίρη, τσεκάρει όλα τα χαρτιά μου, τελειώνουν με αυτόν, και λέει στον συνάδελφο του να με γράψει σε μια κατάσταση ο Κύριος τάδε τάδε του λέει.....παλιός?τον ρωτάει ο άλλος...παλιός του λέει! Για όσους δεν κατάλαβαν οδηγός παλιός ή νέος, μου λέει έχεις πιεί τπτ? Μιση μπύρα του λέω (μην τρελαθούμε τα 300 ml δεν είναι ολόκληρη μπύρα) μου κάνει αλκοτέστ....0,0 μου δίνει τα χαρτιά μου λέει καλό βράδυ καλές γιορτές και να οδηγείς πιο προσεκτικά (με ωραίο ύφος) Έχεις δίκιο του λέω καλό βράδυ, αν και δεν νομίζω ότι έκανα κάτι στραβό στην οδήγηση μου, δεν νομίζω ότι ωφελούσε σε κάτι να έρθω σε αντιπαράθεση...εκτός των άλλων ο τρόπος του απο την πρώτη στιγμή ήταν τέτοιος που δεν σου άφηνε περιθώρια να τον αντιμετωπίσεις άσχημα!
Είναι η 2ρη ή 3η φορά που μου μιλάνε ωραία σε μπλόκο οδηγώντας το 106!
Πολύ χαίρομαι όταν συναντάω τέτοιος αστυνομικούς!
-
οι περισσοτεροι οταν σε σταματανε μακρια απο την red zone ειναι ετσι
απλα επειδη εχουμε συνηθισει σε καφρους μπατσους που μολις βγηκαν απο την σχολη το 1ο πραγμα που τους μαθαινουν στα τμηματα red zone ειναι οτι ειστε οι θεοι μπορειτε να κανετε οτι θελετε και κοφτε οτι κολο κινειταικριμα γιατι ετσι διαιωνιζουνε μια διεφθαρμενη συμπεριφορα...
-
Να αναφέρω κι εγώ ένα σημερινό περιστατικό όπου ένας ζητάς μου προξένησε θετική εντύπωση. Ανέβαινα κατά τις 9:30 το πρωί τον Κηφισό. Κανά χιλιόμετρο μετά το ύψος του Περιστερίου και ενώ η κυκλοφορία διεξαγόταν με αργούς αλλά σχετικά σταθερούς ρυθμούς (30-40χ.α.ώ.) παρατήρησα τον εν λόγω ζητά που κινείτο μεταξύ 3ης και 4ης λωρίδας. Κάποια στιγμή έφθασε δίπλα σε μία νταλίκα που βρισκόταν στην 3η λωρίδα και της έκανε νόημα να πάει πιο δεξιά (όπως και έκανε). 20 μέτρα πιο κάτω συνάντησε ένα Ford Transit που βρισκόταν στην 4η λωρίδα και του έκανε νόημα και πήγε στην 3η.
Πρώτη φορά είδα τροχαίο να ασχολείται με παρόμοια κατάσταση. -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Να αναφέρω κι εγώ ένα σημερινό περιστατικό όπου ένας ζητάς μου προξένησε θετική εντύπωση. Ανέβαινα κατά τις 9:30 το πρωί τον Κηφισό. Κανά χιλιόμετρο μετά το ύψος του Περιστερίου και ενώ η κυκλοφορία διεξαγόταν με αργούς αλλά σχετικά σταθερούς ρυθμούς (30-40χ.α.ώ.) παρατήρησα τον εν λόγω ζητά που κινείτο μεταξύ 3ης και 4ης λωρίδας. Κάποια στιγμή έφθασε δίπλα σε μία νταλίκα που βρισκόταν στην 3η λωρίδα και της έκανε νόημα να πάει πιο δεξιά (όπως και έκανε). 20 μέτρα πιο κάτω συνάντησε ένα Ford Transit που βρισκόταν στην 4η λωρίδα και του έκανε νόημα και πήγε στην 3η.
Πρώτη φορά είδα τροχαίο να ασχολείται με παρόμοια κατάσταση.Πρεπει να'ταν κλωνος δικος μου.Οποτε βλεπω ολες τις λωριδες με φορτηγα θελω να μεταμορφωθω σε Ζητα και να ριχνω κλησεις.
(Αυτος εκανε το ακομα πιο σωστο.) -
Ζητας σημερα (και γενικα ολη την τελευταια εβδομαδα το εχω δει το σκηνικο) να αναγκαζει ολους τους εξυπνακηδες που προσπερνουσαν απο την εξοδο για τον παραδρομο στον Κηφισσο πριν την Renault, για να κερδισουν 3 αυτοκινητα απο σταση, να βγουν στον παραδρομο και να πανε να πηξουν στα στενακια πριν την Renault ενω αυτοι ηθελαν να συνεχισουν στον Κηφισσο. Ετσι ρε τσογλαναραιοι, οταν θα αρχισουν να κοβουν και κλησεις να δω ποσο θα πηξετε...
Βεβαια, χτες σε κεντρικο φαναρι του Πειραια, ενας μπατσος να ρυθμιζει την κινηση και να μας εχει αφησει να περιμενουμε κανα 5λεπτο στο φαναρι, και αλλος μπατσος σε περιπολικο που περιμενε μαζι, να βριζονται για το ποιος θα περασει. Αστερια μου...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ζητας σημερα (και γενικα ολη την τελευταια εβδομαδα το εχω δει το σκηνικο) να αναγκαζει ολους τους εξυπνακηδες που προσπερνουσαν απο την εξοδο για τον παραδρομο στον Κηφισσο πριν την Renault, για να κερδισουν 3 αυτοκινητα απο σταση, να βγουν στον παραδρομο και να πανε να πηξουν στα στενακια πριν την Renault ενω αυτοι ηθελαν να συνεχισουν στον Κηφισσο. Ετσι ρε τσογλαναραιοι, οταν θα αρχισουν να κοβουν και κλησεις να δω ποσο θα πηξετε...Το έχω δει και εγώ αυτό. Βέβαια είναι απορίας άξιο γιατί (τις σπάνιες φορές που ασχολούνται) κάνουν συστάσεις αντί να δίνουν κλήσεις. Μας έφαγε η καλοσύνη
-
υποθετω οτι αφου ειναι ενας ανα εξοδο, αμα σταματησει εναν για γραψιμο, αλλοι 50 θα περασουν ετσι. Ενω ετσι και οι 50 τρωνε ενα πηξιμο μπες βγες απο τον Κηφισσο, 10 φορες μεγαλυτερο απο αυτο που πανε να γλυτωσουν.
και εγω αμα ημουν μπατσος το ιδιο θα εκανα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
υποθετω οτι αφου ειναι ενας ανα εξοδο, αμα σταματησει εναν για γραψιμο, αλλοι 50 θα περασουν ετσι. Ενω ετσι και οι 50 τρωνε ενα πηξιμο μπες βγες απο τον Κηφισσο, 10 φορες μεγαλυτερο απο αυτο που πανε να γλυτωσουν.και εγω αμα ημουν μπατσος το ιδιο θα εκανα.
Σωστος.Τη κληση ισως με το καιρο να την ξεχασεις.Το πηξιμο ποτε.
-
Δεν είναι πρόσφατο περιστατικό αλλά παμπάλαια κατάστααση...
Ώντας ακόμη στο δημοτικό (αλλά το θυμάμαι σαν χθες), κάθε πρωί που με πήγαινε ο φάδερ στο σχολείο, έπρεπε να περάσουμε την Κηφισίας από το φανάρι της Ηβη. Ε λοιπόν.. κάθε πρωί 8 παρά σε εκείνο το φανάρι τροχονόμος με μηχανή... Κάθε πρωί τον είχαμε μάθει. Κάθε πρωί έκανε το ίδο πράμα. Έδινε προτεραιότητα σε όλα τα ρεύματα, γινόταν το έλα να δείς, μπλοκαριζόμασταν όλοι από όλες τις κατευθύνσεις. Μετά κατά τις 8:05 και ενώ αρχίζαν οι κόρνες και ο εκνευρισμός ο τύπος έπιανε τον ασύρματο, κάτι έλεγε και κατόπιν ανέβαινε στην μηχανή και την έκανε, αφήνοντας όλο το χάλι πίσω του σαν να μην έτρεχε τίποτα. Εγώ βέβαια τότε χαιρόμουν γιατί αργούσα να πάω στο σχολείο και ορισμένες φορές συμπλήρωνα ύπνο στο πίσω κάθισμα Τώρα αν γινόταν αυτό δεν πιστεύω πως θα ήμουν το ίδιο αμέριμνοςΔεν ξέρω αν μετράει το ποστ -λόγω παλαιότητας- αλλά εγώ τότε το καταδιασκέδαζα... πώς περάσαν έτσι 12 χρόνια...
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
υποθετω οτι αφου ειναι ενας ανα εξοδο, αμα σταματησει εναν για γραψιμο, αλλοι 50 θα περασουν ετσι. Ενω ετσι και οι 50 τρωνε ενα πηξιμο μπες βγες απο τον Κηφισσο, 10 φορες μεγαλυτερο απο αυτο που πανε να γλυτωσουν.
και εγω αμα ημουν μπατσος το ιδιο θα εκανα.
Σωστος.Τη κληση ισως με το καιρο να την ξεχασεις.Το πηξιμο ποτε.
κι αν το κάνεις και κάθε μέρα -οι ίδιοι είναι πάντα-
θέλει όμως συνδυασμό με άλλον έναν στην πολύπαθη έξοδο της Αχαρνών
εκεί η υποχρέωση είναι ακόμα χειρότερη
-
Για να πούμε και για τα ΓΕΡΜΑΝΑ όργανα και να δούμε ότι στραβά δεν γίνονται μόνο εδώ ακούστε.
Συγγενείς μου (οικογένεια) κινούνται με το αυτοκίνητο τους στο Μόναχο και κάποια στιγμή φτάνουν στο σπίτι τους.
Για κανένα 5λεπτό του ακολουθεί περιπολικό.
Παρκάρει κανονικά ο οδηγός και εκείνη την ώρα τους την «πέφτουν» οι τοπικοί ράμπο για έλεγχο.Αφού διαπίστωσαν ότι όλα τα χαρτιά είναι εντάξη και δεν υπήρχε και καμμιά παρανομία τους έγραψαν επειδή «είδαν», κινούμενοι από πίσω τονίζω, ότι ο γιός της οικογένειας που καθόταν στο πίσω κάθισμα έβγαλε την ζώνη του πριν σβήσει ο κινητήρας του αυτοκινήτου... (ΠΡΟΣΟΧΗ, όχι πριν σταματήσει το όχημα, αλλά όταν είχε ήδη παρκάρει... )
-
Σκέψου να έρθουν για διακοπές στην Ελλάδα οι συγκεκριμένοι Γερμανοί τροχονόμοι.
-
Δεν θα ξαναγυρίσουν...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σκέψου να έρθουν για διακοπές στην Ελλάδα οι συγκεκριμένοι Γερμανοί τροχονόμοι.Μωλις βγουν απο τις πυλες του Ελ.Βενηζελος και πανε να παρουν ταξι η το νοικιασμενο αμαξι τους, θα κανουν χαρακιρι.....
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
σημερα το μεσημερι κατεβηκα να παρω κανα dvd να δω κ με σταματησαν
για ζωνη.
ε την ωρα που μου ζητησαν διπλωμα αδεια κτλ κ αρχισαν να με γραφουν τους λεω γραψτε κ μια χωριατικη,κ μια μεριδα πανσετες.τρελλαθηκαν κ θελαν να με πανε αυτοφωρο.
χαμος..ΘΕΟΣ!
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
:lol:Χμ.....
Ωραιο αυτο...δεν το χα σκεφτει ποτε!
Μπατσολογική και μπατσοσυμπεριφορά [#2]