Αν είσαι γκαντέμης....είσαι γκαντέμης τελείωσε!
Έχω πάει στα εξάρχεια με κάτι φίλους, αν και σχεδόν ποτέ δεν πίνω όταν είναι να οδηγήσω, σήμερα ήθελα να πιω κολασμένα μια μπύρα, ήπια μια Corona λοιπόν....τσιμπάω και μια κρέπα μετά... ....και λέω άσε να πάω απο κατεχάκη μην πάω απο κέντρο και μου κάνουν κανένα αλκοτέστ, γιατί είμαι τοσο γκαντέμης που θα δείχνει άλλα αντί άλλων και θα με πάνε για εκτέλεση, έλα που έπρεπε να πάω ένα φίλο σπιτι του, στην Αλεξάνδρας...τον αφήνω και φεύγω, σταματάω πιο κάτω να πάρω κάτι και λύνω τις ζώνες (4 σημείων) μπαίνω μέσα ξεκινάω βάζω τις πάνω ζώνες στους όμους μου....κάνω δεξιά στο τέρμα τις αλεξάνδρας για βασ.Σοφίας και περνάω με καθαρό πορτοκαλί...και ζώνες λυμένες...λέω εντάξει 1500-2000 € τα έχω άνετα....Ζώνη, υπερβολική μέθη και το πορτοκαλί που ο μπάτσος θα το κάνει κόκκινο προχοράω στην βασ Σοφίας και το 2ρο φανάρι το βλέπω κόκκινο όπως πλησιάζω γίνεται πράσινο....είμαι στην μεσαία και σταματημένος στην μεσαία στο φανάρι είναι ένας με ένα σειτσέντο ο οποίος δεν λέει να ξεκινήσει....δεξί φλας τον περνάω απο δεξιά κάνοντας κατέβασμα γιατί πιο μπροστά είχε παπί.....και φυσικά το κληρονομικό μου χάρισμα επιβεβαιώθηκε....μπάτσος να κουνάει τα χέρια του έξαλος....κάνω δεξιά......όπως έρχεται....κάνω πως λύνω ζώνες και τις βγάζω απο πάνω μου μου λέει Γεια ΣΑΣ διπλωμα άδεια ασφάλεια και ελάΤΕ μαζί μου....όπα λέω....ρε λές? Βγάζω τα χαρτιά μου και πάω πίσω, γράφανε έναν άλλο κακομοίρη, τσεκάρει όλα τα χαρτιά μου, τελειώνουν με αυτόν, και λέει στον συνάδελφο του να με γράψει σε μια κατάσταση ο Κύριος τάδε τάδε του λέει.....παλιός?τον ρωτάει ο άλλος...παλιός του λέει! Για όσους δεν κατάλαβαν οδηγός παλιός ή νέος, μου λέει έχεις πιεί τπτ? Μιση μπύρα του λέω (μην τρελαθούμε τα 300 ml δεν είναι ολόκληρη μπύρα) μου κάνει αλκοτέστ....0,0 μου δίνει τα χαρτιά μου λέει καλό βράδυ καλές γιορτές και να οδηγείς πιο προσεκτικά (με ωραίο ύφος) Έχεις δίκιο του λέω καλό βράδυ, αν και δεν νομίζω ότι έκανα κάτι στραβό στην οδήγηση μου, δεν νομίζω ότι ωφελούσε σε κάτι να έρθω σε αντιπαράθεση...εκτός των άλλων ο τρόπος του απο την πρώτη στιγμή ήταν τέτοιος που δεν σου άφηνε περιθώρια να τον αντιμετωπίσεις άσχημα!
Είναι η 2ρη ή 3η φορά που μου μιλάνε ωραία σε μπλόκο οδηγώντας το 106!
Πολύ χαίρομαι όταν συναντάω τέτοιος αστυνομικούς!