Και επειδη το θεμα μας ειναι η μπατσολογικη, ξαναγραφω:
ο μπατσος στην μυκονο μας ειπε οτι εχουν ολοι εντολες να μην ελεγχουν αλκοολ και διπλωματα οδηγησης στους ξενους, γιατι χαλανε τον τουρισμο
ο μπατσος στα λιμανακια ηθελε να με γραψει για παρανομη σταθμευση ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΟΥ, ενω τα αυτοκινητα ΓΙΑ ΤΟ ISLAND στις δυο ακρες αλλα και πανω στην διαχωριστικη λωριδα στην παραλιακη, εφταναν 2-3 στροφες πιο κατω και απο τις δυο μεριες.
ο ΦΙΛΟΣ μου μπατσος μονος του τους ανεβοκατεβαζει (και αυτον μαζι επειδη υπακουει) μαλακες επειδη εχουν ρητες εντολες να μην γραφουν ντοπιους επειδη οι περισσοτεροι 'ξερουν τον διοικητη και του κανουν παραπονα' οταν παιρνουν κληση, ακομα και για αλκοολ που εχει περασει καθε μετρο...Οι ιδιοι μπατσοι σε σταματανε στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευθεια ΚΛΕΙΣΤΗΣ διαδρομης για να επιβαλουν το οριο των 50, ενω λιγο πιο πριν στις στροφες που εχει και εισοδους το οριο ειναι 80 και κανεις δεν ασχολειται με τα ντοπια αγροτικα που γραφουν το ΣΤΟΠ στα @@ τους και βγαινουν αερα-πατερα στον δρομο, και μετα φταιω εγω που τους λεω ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.
και αντι να τους ξεχεζουμε ολοι μαζι, καθομαι και τρωω την ωρα μου με τον καθε κακομοιρη πικραμενο εδω μεσα που παει και τρωει κλησεις για +50 σχεδον στο οριο και μετα βγαινει και κανει κυρηγμα για την ταχυτητα, με απαξιωτικους σχολιασμους επειδη, ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, διαμαρτυρομαι που ασχολουνται με το αν πηγαινω με 120 στο Ribas.
ρε δεν πατε να δειτε αν ερχομαι λεω γω...
edit @kasel
εγω μπορει να , εσυ δινε συμβουλες για οδηγηση. Ετσι κι αλλιως, 'για να μαθει' εκλεισες αυτοκινητο με την νταλικα σου.
mod, το τελευταιο απ'οτι θυμαμαι ειναι απλη παραθεση των ιδιων τον λεγομενων του κυριου με την νταλικα...
ΥΓ κηρυγμα ή κυρηγμα?