-
ηρθε και το πρωτο στη θεσσαλονικη..
not bad αλλα ουτε και τπτ το φοβερο σαν εμφανιση...θυμιζει ανατολικη κατασκευη παντως αν το δεις απο μακρια... μεσα μου φανηκε ευρυχωρο για το μεγεθος του, δε παιρνω και ορκο ομως!
-
Είδα ένα με ξένες πινακίδες σε διακοπές! Καλό φαίνεται! Πιο καλό από τις φωτογραφίες!
-
Σε ποια έκθεση υπάρχει στην Αθήνα?
@ moderators: το θέμα ας μετονομαστεί σε Renault Koleos αφού μόνο έτσι θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη!
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
τιμούλες;Απο Σεπτέμβρη μάλλον θα ανακοινωθούν. Θα πρέπει να το ψάξουν πολύ, πριν αποφασίσουν.
-
με τον 2.5αρη μόνο για βενζινοκίνητο όντως έχουν δύσκολη δουλειά.
-
Σε αντιπροσωπία στη Ρώμη που το είδα πριν λίγες μέρες, εκεί αρχικά ξεκινούν μόνο με το δικίνητο σε πετρέλαιο-βενζίνη, το 2,5 βγαίνει στην βασική έκδοση γύρω στα 24.000 και διατίθεται σε 2 μόνο χρώματα (!), (γκρι και μαυρο και με παραγγελία μόνο, σε μπεζοασημί). Το τετρακίνητο που το περιμένουν το φθινόπωρο μου είπαν απο 30.000 και πάνω.
Αισθητικά εξωτερικά δεν μου άρεσε καθόλου ... εσωτερικά τα γκρι (μαλακά) πλαστικά και η μεγάλη ηλιοροφή το έκαναν πολύ φωτεινό. -
Φήμες θέλουν οι τιμές για το 2.5 να ξεκινούν κάτω από τα 30k...
-
Ετσι ειχε γραφτεί και σε κάποια περιοδικά όταν είχαν δημοσιεύσει την πανευρωπαική του παρουσίαση και μιλάμε για την τετρακίνητη έκδοση.
Και επαναφέρω το ερώτημά μου! Υπάρχει σε κάποια έκθεση στην Αθήνα για να το δούμε?
-
Όχι. Στις εκθέσεις θα είναι από Σεπτέμβρη
-
Απλώς παραπάνω αναφέρθηκε ότι ήδη υπάρχει σε κάποιες επαρχειακές εκθέσεις...
-
εγω ειπα οτι ειδα το κολεος απο κοντα θεσσαλονικη στο ρομποπουλο...το αμαξι ηταν εδω για σεμιναριο πωλητων...
λογικα και κατω θα υπαρχει αφου εφτασε ως εδω...
-
To Koleos στα τελευταία crash test που γίνανε από το Euro NCAP πήρε και αυτό την διάκριση των 5 αστέρων και γίνεται το 9ο μοντέλο της Renault με αυτή τη διάκριση.
Σχετικό άρθρο βρήκα σήμερα στο http://www.in.gr/auto' target='_blank
edit: τωρα το πρόσεξα ότι υπάρχει και στην αρχική των 4Τ
-
Μηπώς στα 1756 Κg είναι υπερβολικά βαρυ.... ;
-
Κάποιο λάθος πρέπει να κάνεις! Και στο Renault.fr και στο Renault.de που το τσέκαρα στα 1564 είδα είναι το βάρος - λογική τιμή!
http://www.renault.fr/gamme-renault/veh ... fications/
-
Αρχισε να σκάει μύτη και Ελλάδα το Koleos! Στο renault.com.gr βάλανε στην αρχή Promo-flash με το Koleos και κάνοντας κλικ επάνω ανοίγει Pop up και γράφει ότι σύντομα θα υπάρχει micro-site για το Koleos! Πάντως από έκθεση της Renault που υπάρχει στη γειτονιά μου που πέρασα σήμερα δεν υπάρχει ακόμη εκθεσιακό αυτοκίνητο!
Το εσωτερικό του αυτοκινήτου στο flashaκι της ιστοσελίδας δείχνει πανέμορφο! Πρέπει να είναι από τα ωραιότερα της κατηγορίας!
Απορία: ξέρει κανείς αν μελλοντικά θα λανσαριστεί και με κανένα κινητήρα μικρότερης χωρητικότητας? Γιατι τα 2.5 είναι πολλά για συντήρηση στην Ελλάδα!
Υ.γ: Πάντως το όνομα δεν είναι καθόλου πιασάρικο για Ελλάδα. Θυμίζει το λιγότερο Κολιός...
-
καλα στην αθηνα και θεσσαλονίκη που υπάρχει και το μεγαλύτερο κολλημα με γερμανικά/ιαπωνικά θα πάει άκλαυτο + τον κινητηρα των 2.5 λίτρων, δεν έχει καμία τύχη
στην επαρχία κάτι θα γίνει με τον dci οπου τα ανάλογα γερμανοιαπωνικά κολληματα είναι περιορισμενα σε σχεση με τις μεγαλουπόλεις, και ίσως να αποτελέσει μια εναλλακτική λύση και πάρει ενα ποσοστο στις πωλήσεις
-
Στο τελευταίο CAR έχει συγκριτικό μεταξύ Koleos, Qasqai, Freelander και Tiguan. Το Koleos τρώει άγριο θάψιμο.
-
Σε αυτό που λες με το Dci έχεις ένα point.
Σήμερα που θα πάρω το CAR θα δω σχόλια. -
Μιλάω για το αγγλικό CAR. Γενικά λέει πως είναι το χειρότερο εντός δρόμου και εκτός χωρίς να ξεχωρίζει σε κάτι.
-
Tα ελληνικά περιοδικά που είχαν πάει στην παρουσίαση πάντως έλεγαν καλά λόγια, επισημαίνοντας βέβαια ότι δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο στην κατηγορία, πάντως θάψιμο δεν είχαν ρίξει...
Ισως τους επιασε το φιλότιμο λόγω του ότι πήγαν εκδρομούλα στο Μαροκο τσάμπα
Renault Koleos/Samsung QMX