-
αδερφε,παρε το gtc να τελειωνουμε.η ακομα καλυτερα,αλογο.η τιμη του σανο 8α μεινει στα8ερη τα επομενα 5 χρονια,απλα αμα ειναι καλο το αλογο μπορει να τσιμπαει λογο παραπανω.εικονιδιο δεν εβαλα.
-
Ο χρήστης tommaso έγραψε:
ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ASTRA GTC 1400CC 90 IPPOI(FULL SPORT,ME ZANTES)KAI GOLF FSI 1400 90 IPPOI.(**ASTRA 17000E---GOLF 17500E ΧΩΡΙΣ ΖΑΝΤΕΣ). ΑΥΡΙΟ ΚΑΝΩ ΤΕST DRIVE STO GOLF TSI.TΩΡΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΑSTRA 1600CC 101HP(1800Ε ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ) ME GOLF TSI 1400CC 140HP(700E AKΡIBOTEΡΟ AΠΟ ΠΡΙΝ, 0-100 ΣΕ 8.8 SEC)**ΑΝ **ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ Η ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΣ? **KAI MENA MOY AΡΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑSTRA!,ME ΠΡOBΛHMATIΣΕ ΟΜΩΣ Η ΛΙΓΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΧΑΙΔΕΜΑ ΤΟΥ ΓΚΑΖΙΟΥ ΣΤΑ 1400.ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟ GOLF FSI EINAI ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΑ 1400.ΣΤΟ ΤSI NAI.
ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ..ΘΩΜΑΣ
Εντυπωσιακή η αλλαγή στο στυλ μεταξύ πρώτου και πιο πρόσφατου ποστ . Νομίζω καλύτερα να αγνοούνται οι χρήστες με ατζέντα. Αν πιάσατε το υπονοούμενο
-
Δεν εμπιστευομαι το gtc.Ενα εκ των Fsi kai Tsi θα επιλεξω.
ΙΚΕ μας ειπες την αποψη σου για το θεμα.Δεν χρειαζεται να επαναλαμβανεσαι και να γινεσαι εμπαθης.Πρεπει να εισαι αρκετα νεαρος ακομα.Τα κουβαδακια σου και σ'αλλη παραλια αν δεν σ'αρεσει το θεμα.
-
Πάρε το Fsi και βάζε απλή βενζίνη. Μετά έλα να μας πεις τη συνέχεια....
Άκου 700Ε κάθε 60.000χλμ.....
Γιατί αυτό δεν το είπαν σε τόσους άλλους που το αγόρασαν;;;;
Και όπως είπα και πιο πριν μη ρωτάς όταν το πάρεις κατόχους Tsi για κατανάλωση γιατί θα κλαις..... -
Ρωτησα κατοχους Τsi και μου ειπαν 9.5.Η VW σημερα μου ειπε το ιδιο.
Επισης ενας κατοχος Τsi se αυτο το forum ανεφερε οτι ειναι σχεδον 9.5.
Περιμενω καποιο link απο καποιον που εχει αντιθετη αποψη να το παραθεσει ευχαριστως. -
Ο χρήστης tommaso έγραψε:
ΙΚΕ μας ειπες την αποψη σου για το θεμα.Δεν χρειαζεται να επαναλαμβανεσαι και να γινεσαι εμπαθης.Πρεπει να εισαι αρκετα νεαρος ακομα.Τα κουβαδακια σου και σ'αλλη παραλια αν δεν σ'αρεσει το θεμα.
wow, ακόμα πιο εντυπωσιακή η αλλαγή μέσα σε λίγες μέρες στο φόρουμ
-
WOW!!
-
9,5 στην πόλη για αυτοκίνητο 1200+ κιλών δεν είναι καθόλου άσχημα. Τόσο καίω κι εγώ με απλό 1400άρι (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ κατανάλωση, όχι πόσο γράφουν οι εταιρείες).
-
tomasso ποσταρω για πολοστη φορα την γνωμη μου διοτι μαλλον ολοι λεμε τα ιδια και δεν καταλαβαινομαστε...
το tsi ειναι ενα καταπληκτικο μοτερ με φανταστικη δυναμη και ροπη προαγγελος ισως μιας νεας επαναστασης στων τομεα των μοτερ αυτοκινητων. Ειναι πολυ οικονομικος (τοσο που αν δεν το διαβαζα σε τοσα περιοδικα δεν θα πιστευα κανεναν απο οσους το εχουν και το λενε) και μαλιστα το ολο πακετο προσφερεται σε δελεαστικη τιμη. Στα μειον του ειναι η αυξημενες φθορες των τουρμπο(αν και σιγουρα θα υπαρχει βελτιωση σε αυτον τον τομεα με τις συγχρονες τεχνολογιες), η μεγαλυτερη καταναλωση λαδιου(λογικο αν αυτη δεν ειναι υπερβολικη οποτε αυτο δεν ειναι απαραιτητα αρνητικο) και η διαρκεια του στο χρονο(γιαυτο δεν μπορει να σου πει κανεις τιποτα διοτι κανεις δεν εχει κανει παρα μερικες δεκαδες χιλιαδες χιλιομετρα). Το ερωτημα ειναι αν παιρνεις το ρισκο (μικρο ή μεγαλο) ή οχι. Εγω δεν το πηρα δεν σημαινει οτι εκανα το σωστο ή λαθος. Ειναι καθαρα θέμα ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ επιλογης.
Ελπιζω να με καταλαβαινει και να συμφωνει με τα γραφομενα και ο κατα τ' αλλα αγαπητος συνονοματος μου -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Στα μειον του ειναι η αυξημενες φθορες των τουρμπο(αν και σιγουρα θα υπαρχει βελτιωση σε αυτον τον τομεα με τις συγχρονες τεχνολογιες), η μεγαλυτερη καταναλωση λαδιου(λογικο αν αυτη δεν ειναι υπερβολικη οποτε αυτο δεν ειναι απαραιτητα αρνητικο) και η διαρκεια του στο χρονο(γιαυτο δεν μπορει να σου πει κανεις τιποτα διοτι κανεις δεν εχει κανει παρα μερικες δεκαδες χιλιαδες χιλιομετρα).Εφοσον κανενας δεν εχει κανει σεβαστο ποσο χιλιομετρων για να μιλησουμε περι προβληματων, καταναλωσεων κλπ κλπ.... εσυ με ποια λογικη μιλας για αυξημενες φθορες και καψιμο λαδιων?
-
αναφερομαι στις εμπειριες απο τα τουρμπο ως τωρα γενικα...αυτες ισχυουν για ολα τα τουρμπο, περισσοτερο ή λιγοτερο. Δεν καταλαβαινω που διαφωνεις σε αυτο
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ασχετο, το 1,4fsi μαλλον παει για καταργηση....Spiros το είδα να το γράφεις στο Post OPEL ASTRA GTC H VW GOLG FSI 1.4!! Επειδή και σε αυτό το Post μιλάμε για FSI (λεμε τώρα οτί μιλάμε γιατί μάλλον για τον TSI λέμε περισσότερα ενώ το θέμα του Post ήταν άλλο) κάποιο λινκ που να λέει κατι για την κατάργηση του 1.4FSI υπάρχει να ενημερωθούμε και εμείς; O 1.6FSI θα παραμείνει στην παραγωγή; Γενικά στην τεχνολογία FSI αναφέρεσαι; Μιας και το post ρωτάει για το Golf 1.6FSI αν ξέρεις κάτι για την κατάργηση που λες, θα βοηθούσε και ένα λινκ.
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
ασχετο, το 1,4fsi μαλλον παει για καταργηση....
Spiros το είδα να το γράφεις στο Post OPEL ASTRA GTC H VW GOLG FSI 1.4!! Επειδή και σε αυτό το Post μιλάμε για FSI (λεμε τώρα οτί μιλάμε γιατί μάλλον για τον TSI λέμε περισσότερα ενώ το θέμα του Post ήταν άλλο) κάποιο λινκ που να λέει κατι για την κατάργηση του 1.4FSI υπάρχει να ενημερωθούμε και εμείς; O 1.6FSI θα παραμείνει στην παραγωγή; Γενικά στην τεχνολογία FSI αναφέρεσαι; Μιας και το post ρωτάει για το Golf 1.6FSI αν ξέρεις κάτι για την κατάργηση που λες, θα βοηθούσε και ένα λινκ.
Δεν εχω καποιο link, πληροφοριες αναφερω.
Το σιγουρο ειναι οτι τοσο ο 1400 οσο και ο 1600, οπως εχουν διαμορφωθει οι τιμες (για την Ελλαδα τουλαχιστον), δεν εχουν κανενα λογο υπαρξης. Με ελαχιστα λεφτα παραπανω (ή και με λιγοτερα στη περιπτωση του 1600) παιρνεις το TSI που ειναι πολυ καλυτερο. Θα δουμε συντομα αν εχω δικιο ή οχι...Υ.Γ.
Αλλα απο την αλλη, οπως λενε αυτοι που ξερουν ( ), καινε λαδια, τα τουρμπο θελουν συντηρηση, κτλ κτλ...
Με λιγα λογια, ΜΗΝ το παρετε το αυτοκινητο γιατι εχει βγαλει μεγαλα προβληματα, ειδικα σε αυτους που προσπερναει στο δρομο...Περιμενετε λοιπον 3-10 χρονια να δοκιμαστει η αγνωστη και εξωτικη τεχνολογια του turbo...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Spiros το είδα να το γράφεις στο Post OPEL ASTRA GTC H VW GOLG FSI 1.4!! Επειδή και σε αυτό το Post μιλάμε για FSI (λεμε τώρα οτί μιλάμε γιατί μάλλον για τον TSI λέμε περισσότερα ενώ το θέμα του Post ήταν άλλο) κάποιο λινκ που να λέει κατι για την κατάργηση του 1.4FSI υπάρχει να ενημερωθούμε και εμείς; O 1.6FSI θα παραμείνει στην παραγωγή; Γενικά στην τεχνολογία FSI αναφέρεσαι; Μιας και το post ρωτάει για το Golf 1.6FSI αν ξέρεις κάτι για την κατάργηση που λες, θα βοηθούσε και ένα λινκ.
Το σιγουρο ειναι οτι τοσο ο 1400 οσο και ο 1600, οπως εχουν διαμορφωθει οι τιμες (για την Ελλαδα τουλαχιστον), δεν εχουν κανενα λογο υπαρξης. Με ελαχιστα λεφτα παραπανω (ή και με λιγοτερα στη περιπτωση του 1600) παιρνεις το TSI που ειναι πολυ καλυτερο. Θα δουμε συντομα αν εχω δικιο ή οχι...Υ.Γ.
Αλλα απο την αλλη, οπως λενε αυτοι που ξερουν ( ), καινε λαδια, τα τουρμπο θελουν συντηρηση, κτλ κτλ...
Με λιγα λογια, ΜΗΝ το παρετε το αυτοκινητο γιατι εχει βγαλει μεγαλα προβληματα, ειδικα σε αυτους που προσπερναει στο δρομο...Περιμενετε λοιπον 3-10 χρονια να δοκιμαστει η αγνωστη και εξωτικη τεχνολογια του turbo...
σε ποιους αναφερεσαι συνονοματε;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Υ.Γ.
[εγκάθετος mode ON]
σε κάτι άλλα κόκκινα φόρουμ, κάποιοι ιδιοκτήτες παραπονιούνται για το νέο civic ότι καίει λάδια
[/εγκάθετος mode] -
Ακουσα απο φίλο μου χοντρέμπορα ερπετών πως ο twinport χρειάζεται λάδωμα στη πολλαπλή εισαγωγής κάθε 20.000 με κόστος 45.000 ευρώ (για κάθε πεταλούδα).
Όταν οδηγας Opel με twinport νοιώθεις σαν να τιθασσεύεις ένα κατάλευκο πήγασο που φτερουγίζει επάνω απο τα Αππέννινα Όρη αλλά μήπως όλη αυτη η πολύπλοκη σχεδίαση στον κινητήρα έχει αντίκτυπο στη συντήρηση?
Οι απόψεις σας να συνοδεύονται απο λινκ παρακαλώ.
ΥΟ
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Τι να κάνουμε....Όπως έχεις εσύ τις πληροφορίες σου για το FSI έτσι θα έχουν και εκείνοι τις ανάλογες πληροφορίες
-
Ο χρήστης pankal έγραψε:
Υ.Γ.
[εγκάθετος mode ON]
σε κάτι άλλα κόκκινα φόρουμ, κάποιοι ιδιοκτήτες παραπονιούνται για το νέο civic ότι καίει λάδια
[/εγκάθετος mode]χμμμ...ενδιαφερον αυτο λεω να το ξαναδιαβασεις για να μας πεις και την συνεχεια
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ακουσα απο φίλο μου χοντρέμπορα ερπετών πως ο twinport χρειάζεται λάδωμα στη πολλαπλή εισαγωγής κάθε 20.000 με κόστος 45.000 ευρώ (για κάθε πεταλούδα).Όταν οδηγας Opel με twinport νοιώθεις σαν να τιθασσεύεις ένα κατάλευκο πήγασο που φτερουγίζει επάνω απο τα Αππέννινα Όρη αλλά μήπως όλη αυτη η πολύπλοκη σχεδίαση στον κινητήρα έχει αντίκτυπο στη συντήρηση?
Οι απόψεις σας να συνοδεύονται απο λινκ παρακαλώ.
ΥΟ
IKE Τ Ρ Ο Μ Ε Ρ Ο Σ!!
-
Ο χρήστης pankal έγραψε:
Υ.Γ.
[εγκάθετος mode ON]
[/εγκάθετος mode]δεν παρακολουθω, αν εχεις καποιο link θα μας διαφωτιζε.
TSI NIGHTMARES OR ASTRA BEAUTY AND ELEGANCE?