-
Πσσσσσσσ.... Εγκαθετότητααααα.....
-
φυσικα και δεν θα χαραμιζετε ....
Αν εχεις το παθος το μερακι και την αγαπη για ενα αυτοκινητο , δεν ειναι δυνατον να το χαραμισει μια 'φτωχη' προς το παρων οδηγικη εμπειρια .....
Δεν γεννιεσαι εμπειρος....
απλα γινεσαι ....
-
Εγώ λέω ο Kid να σεβαστεί την άποψη του σοφού κοινού, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.
-
Νομίζω ότι για τα χρόνια εμπειρίας του kid, ένα seicento sporting είναι σοφή επιλογή
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Νομίζω ότι για τα χρόνια εμπειρίας του kid, ένα seicento sporting είναι σοφή επιλογή+1000
-
γιατι το sporting?
το απλο λιγο του ειναι? -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
γιατι το sporting?
το απλο λιγο του ειναι?Ρε Σπύρο, αφού το είπε, δεν τίθεται θέμα χρημάτων
-
Μια μτχ 147 προ f/l είναι ότι πρέπει.
Είναι γρήγορη, είναι φλική χωρίς να είναι βαρετή, βρίσκεις και φτηνές.
Πραγματικά τέλεια επιλογή.
Επιπλέον οτι χαζοπροβληματάκια είχε παρουσιάσει θα τα έχει λύσει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης. Μόνο να μην ειναι παραπάνω από τα 50Κ χλμ.
Επίσης έχουν πέσει πολυ οι τιμές των 1.6 Golf FSI εξαιτείας των TSI και GT.
Δες τα και αυτά.Πάντως ανάμεσα σε 206 1.6 και clio η γνώμη μου είναι δαγκωτό 206.
Καλή αγορά!!! -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Νομίζω ότι για τα χρόνια εμπειρίας του kid, ένα seicento sporting είναι σοφή επιλογήΕπειδή είναι νέος οδηγός σημαίνει πως είναι και μαζοχιστής?
Ένα Clio II είναι απείρως καλύτερο απο οποιοδήποτε seicento/cinquecento.
Εγω θα κάνω την υπέρβαση εφόσον το budget φτάνει θα πρότεινα να πάρει το φτηνό RX8 με τα 26.000 ευρώ.
Δεν μου φαίνεται μακελάρης, οπότε με λίγη σύνεση θα είναι μια χαρά.
-
Είστε πολύ εγκάθετοι, προτείνω το ban σας. (Ακούς Μωβ Μοντερέιτορ?)
Μιχάλη, χίλια δίκια έχεις σε αυτά που λες και για την 147 και για το golf αλλά ρε γαμώτο δεν μου κάθεται καλά ούτε η 147 ούτε το Golf..
Αν ήταν για καινούριο δεν το συζητούσα, 147 με τα χίλια αλλά μτχ κάτι με κρατάει μακριά..
Golf δεν θέλω με τίποτα 1.6, το θεωρώ χαζό τώρα που υπάρχουν και τα TSI στην αγορά.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Είστε πολύ εγκάθετοι, προτείνω το ban σας. (Ακούς Μωβ Μοντερέιτορ?)Μιχάλη, χίλια δίκια έχεις σε αυτά που λες και για την 147 και για το golf αλλά ρε γαμώτο δεν μου κάθεται καλά ούτε η 147 ούτε το Golf..
Αν ήταν για καινούριο δεν το συζητούσα, 147 με τα χίλια αλλά μτχ κάτι με κρατάει μακριά..
Golf δεν θέλω με τίποτα 1.6, το θεωρώ χαζό τώρα που υπάρχουν και τα TSI στην αγορά.
Μόνο αυτά τα 2;
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγω θα κάνω την υπέρβαση εφόσον το budget φτάνει θα πρότεινα να πάρει το φτηνό RX8 με τα 26.000 ευρώ.Ναι, βάζε μου ιδέες εσύ τώρα..
(πρέπει να είναι η μοναδική φορά που δεν με νευρίασες με αυτό που ειπες, keep up the good work )
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Μια μτχ 147 προ f/l είναι ότι πρέπει.σύμφωνα με το ΑΤ για 2000 μοντέλο ζητούν 10550
-
αφου 1 χρονο θα το κρατησεςι βρε, παρε οτι βρεις σε καλη τιμη/κατασταση, απο αυτα που σου αρεσουν....
ας ειναι και ΜΩΒ!
-
H øçöïöïñßá Ý÷åé äåßîåé ôá óþóôá áðïôåëÝóìáôá
Êáé åãþ ìå ôçí ðëåéïøçößáÏé äýï ìéêñïß ãÜëëïé åßíáé ìéá ÷áñÜ åðéëïãÝò ,ôï Êëéü óôá 1,6 äåí îÝñù ðüóï åýêïëï åßíáé íá âñåèåß (áëÞèåéá ðïõëÞèçêáí êÜðïéá ?) êáé ôï 1400 ìéá ÷áñÜ åßíáé ðÜíôùò
¨Ïðùò üëá ôá áõôïêßíçôá áí äåí ôá ìÜèåéò ðñþôá ,èá óå ãíùñßóïõí ìå ôï ðáñáêåßìåíï ÷ùñÜöé óôï ÷áëáñü áðëÜ áõôÜ ôá äýï ëßãï ðéï Ýõêïëá áðï Üëëá êáé ðïëý ðéï äýóêïëá áðï êÜðïéá ...Ôï ìüíï óßãïõñï üôé èá ìÜèåé ôï kid áí ðÜñåé ôï 206 åßíáé :
áëëÜæïíôáò ôá÷ýôçôåò óùóôÜ êáé ãñÞãïñá ,ôüôå êáíÝíá Üëëï áõôïêßíçôï äåí ðñüêåéôáé íá ôïí ôáëáéðùñÞóåé
èá ãßíåé åîðÝñ óå èÝìáôá åëáóôéêþí ìéáò êáé åßíáé áñêåôÜ 'elegante' êáé äåí ôïõ êÜèïíôáé üðïéá êáé üðïéá ëÜóôé÷á .
'ÐåñÞöáíç ãáëëéêÞ ìýôç' õðüäåéãìá óõíåñãáóßáò -
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Οι δύο μικροί γάλλοι είναι μια χαρά επιλογές ,το Κλιό στα 1,6 δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να βρεθεί (αλήθεια πουλήθηκαν κάποια ?) και το 1400 μια χαρά είναι πάντωςΥπήρχαν 1.6αρια, ειδικά προ facelift (phase II) με το λογότυπο Initiale και ξύλο στην κονσόλα, με ημιδερμάτινα καθίσματα. Ωστόσο, είναι δύσκολο να βρεις, καμιά σχέση με τα 206 τα 1.600αρια. Συμφωνώ για το 1400αρι, φοβερό σχολείο - και λόγω ομοιογένειας, αλλά αν το kid μπορεί να χτυπήσει κάτι με μεγαλύτερες δυνατότητες, γιατί να συμβιβαστεί;
-
Kid άσε τις σαχλαμάρες και ΑΚΟΥ ΤΗ ΔΙΨΑ ΣΟΥ:
-
Απο τις λιγες φορες που βλεπω καλογουστη καγκουρια...(για το λευκο χρωμα μιλαω,γιατι η αεροτομη ειναι για το Μπουρναζι)
-
Βάλε την ίδια pic σε άσπρο για να αποφασίσω..
-
καλα και στη F1 όλοι κάγκουρες είναι, το συγκεκριμένο είναι έκδοση της mazda και η αεροτομή έχει λόγο ύπαρξης.
voila:
και για να σε βαλω σε δίλλημα:
Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε, το Kid παίρνει τουτού!