-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Με την έννοια των κοσμικών λεπτών, οι πλανήτες συγκρούονται διαρκώς. Ολόκληροι γαλαξίες συγκρούονται, καταπίνονται, πλανητικά συστήματα 'ανατινάσσονται' μαζί με το άστρο τους κ.ο.κ.
όλα καταστρέφονται σε λίγα λεπτά, αν το δεις με τα κοσμικά λεπτά.
Γενικώς η αλλαγή, εξέλιξη κ.ο.κ., όπως καταλαβαίνεις κι εσύ, είναι αποτέλεσμα ανισορροπίας [αλλιώς τι θα προκαλούσε την αλλα΄γη in the first place].
Αν έρθει η ισορροπία, τότε δεν γίνεται να 'ξεγίνει', αλλιώς δεν θα ήταν ισορροπία. Κάτι σαν το τέλειο που δεν γίνεται να φθαρεί.
Το ότι δεν εξαφανίζεται κάτι, δεν είναι απαραίτητα θέμα ισορροπίας. Μπορείς να το δεις και από τη μεριά της επιβίωσης. Βλεπουμε όσα έχουν καταφέρει να επιζήσουν των δυνάμεων που ασκούνται. Βάλε μαζί και την απειρία των συνδιασμών trial and error που κάνει η φύση.Εντάξει μεγάλε με έπεισες, δεν υπάρχει θεός, οπότε νομίζω ότι είμαι πολύ που κάθομαι και δουλεύω και κάνω τον καλό σ'αυτόν τον κόσμο, τελικά τι κερδίζω;
Οπότε σας αφήνω, θα πάω να πάρω τα λ7 από το ταμείο (θα πηδήξω και την γυναίκα ενός φίλου μου που μου κάνει τα γλυκά μάτια εδώ και καιρό) και θα πάω ένα ταξιδάκι κατά (σιγά μην σας πω που θα παω) μεριά, για μερικά χρονάκια.... άντε τα λέμε από κανένα internet cafe που θα βρώ εκεί ..... bye. -
Eσύ δλδ κάνεις ό,τι κάνεις με το σκεπτικό ότι θα έχεις αβαντάζ στη μετα θάνατον ζωή;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eσύ δλδ κάνεις ό,τι κάνεις με το σκεπτικό ότι θα έχεις αβαντάζ στη μετα θάνατον ζωή;Ελα ντε
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eσύ δλδ κάνεις ό,τι κάνεις με το σκεπτικό ότι θα έχεις αβαντάζ στη μετα θάνατον ζωή;O καθείς και ο πόνος του! Μπορεί αυτός να ψάχνει μια καλή θεσούλα μετά θάνατον, ενώ άλλοι να ασχολούνται με περισσότερο...ποταπά πράγματα! πχ εγώ κάνω ό,τι κάνω για να εξασφαλίσω καλύτερης ποιότητας γκομενάκια...
Ό,τι χρειάζεται στον καθένα!
-
Νομίζω οτι αμαρτάνεις αν σκέφτεσαι έτσι
-
Ο χρήστης klong έγραψε:
κάθομαι και δουλεύω και κάνω τον καλό σ'αυτόν τον κόσμο, τελικά τι κερδίζω;koutsan : Τη χλεύη μας
HiFi : Μεγαλύτερη πιθανότητα για καλύτερα γκομενάκια [με πρόλαβε ]
Εγώ : Αν πρέπει να καταλήξεις [ ] στο Θεό για να καταλάβεις γιατί κάθεσαι και δουλεύεις, μάλλον πως και δεν θα χρειαζόταν ... -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
κάθομαι και δουλεύω και κάνω τον καλό σ'αυτόν τον κόσμο, τελικά τι κερδίζω;
koutsan : Τη χλεύη μας
HiFi : Μεγαλύτερη πιθανότητα για καλύτερα γκομενάκια [με πρόλαβε ]
Εγώ : Αν πρέπει να καταλήξεις [ ] στο Θεό για να καταλάβεις γιατί κάθεσαι και δουλεύεις, μάλλον πως και δεν θα χρειαζόταν ...Μπορείς να βάλεις και μια μαρξιστική ανάλυση , υπολογίζοντας και την πάλη των τάξεων βέβαια για να το κάνουμε πιο πλήρες!
Τη χλεύη μας! Τολμώ να πω (με κίνδυνο να προκαλέσω την οργή του... ) πως ούτε ο ίδιος δεν θα το έλεγε τόσο πετυχημένα!
-
Ομολογουμένως μόλις είδα τη φράση >Ο χρήστης klong έγραψε:
οπότε νομίζω ότι είμαι πολύ που κάθομαι και δουλεύω και κάνω τον καλό σ'αυτόν τον κόσμο, τελικά τι κερδίζω;
μπήκα σε φριχτό πειρασμό να απαντήσω, αλλά λέω δε γ@μιέται, μη μου πουν ότι είμαι κακός και είρων
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ομολογουμένως μόλις είδα τη φράση > οπότε νομίζω ότι είμαι πολύ που κάθομαι και δουλεύω και κάνω τον καλό σ'αυτόν τον κόσμο, τελικά τι κερδίζω;μπήκα σε φριχτό πειρασμό να απαντήσω, αλλά λέω δε γ@μιέται, μη μου πουν ότι είμαι κακός και είρων
Σωστά, για μια υπόληψη ζούμε...
-
το βλεπω
-
Φτού σου
και το ταμείο άδειο ήταν μαμώ την κ@λοκρίση σας, θα περιμένω καλύτερες εποχές για να την κάνω. Άρα μένει μόνο η γκόμενα για την ώραΤελικά ψοφάτε για καλαμπούρι βλέπω
Δυο τρείς φιλοσοφούν και όταν πέφτει καλαμπούρι εμφανίζονται άλλοι 5-6 αντε τα κεφάλια μέσα τώρα.
Ευλογείτε... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eσύ δλδ κάνεις ό,τι κάνεις με το σκεπτικό ότι θα έχεις αβαντάζ στη μετα θάνατον ζωή;μα αυτο λεει και ο θεος.
αγαπα τον θεον και τον πλησιον σου,θα κλαις σε ολη σου την ζωη αλλα θα κερδισεις στην μετα θανατον ζωη .
βασικα ολοι θα εχουμε την μετα θανατον ζωη απλως αλλοι πανε στον παραδεισο και αλλοι στην κολαση. -
@italakias : Όλα εδώ πληρώνονται...
@koutsan: Έλα τώρα πές το ... παρακάλια θες
@HighFidelity: Τι τα θες; Μαζί σου θα τα πάρεις
@G60: Εγώ μαζί σου είμαι αλλά κάποιος πρέπει να κάνει τον αντίλογο εδώ μέσα αφού έφυγε ο κόκκινος στρατός και ο italakias μαλάκωσε.@mjacob : Πρόσεξε γιατί τώρα έγινα και εγώ άθεος
-
Ο χρήστης klong έγραψε:
Όχι, θα μου τα έχουν φάει πριν οι γκόμενες...
-
Ο χρήστης klong έγραψε:
@italakias : Όλα εδώ πληρώνονται...
@koutsan: Έλα τώρα πές το ... παρακάλια θες
@G60: Εγώ μαζί σου είμαι αλλά κάποιος πρέπει να κάνει τον αντίλογο εδώ μέσα αφού έφυγε ο κόκκινος στρατός και ο italakias** μαλάκωσε**.@mjacob : Πρόσεξε γιατί τώρα έγινα και εγώ άθεος
με μαλακωσε ο σκληρος αντιλογος καποιον εδω μεσα
-
Ξέρετε ποιό είναι το κακό με αυτό το φόρουμ ..... ότι δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες
Πολύ θα ήθελα και την γνώμη μιας γυναίκας για όλα αυτά γιατί οπως και να το κάνουμε αυτές έχουν και διαίσθηση -
ΗF δε ㄑ吃疵 πας να δουλέψεις να βγάλεις κανα φράγκο λέω γω
Παραδόπιστε -
Ο χρήστης klong έγραψε:
Ξέρετε ποιό είναι το κακό με αυτό το φόρουμ ..... ότι δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες
Πολύ θα ήθελα και την γνώμη μιας γυναίκας για όλα αυτά γιατί οπως και να το κάνουμε αυτές έχουν και διαίσθησηταρ@ιδια τους εχουν.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Πολύ θα ήθελα και την γνώμη μιας γυναίκας για όλα αυτά γιατί οπως και να το κάνουμε αυτές έχουν και διαίσθησηταρ@ιδια τους εχουν.
Όχι για αυτές τις 'γυναίκες' για τις άλλες έλεγα εγώ ... τις 'original'
-
ολες ειναι παρτη μια και χτυπα την αλλη.
Περί εκκλησίας