-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
aposal, μερικές απορίες μου.Α κι ένα παράπονο
Εμείς όλο κάτι και εισπράττουμε, για εμάς χαμογελάκι δεν έχει κύριε moderator? Συνιστά αυτό διακριτική και αντιχριστιανική μεταχείρηση ή όχι ?
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
aposal, μερικές απορίες μου.
Α κι ένα παράπονο
Εμείς όλο κάτι και εισπράττουμε, για εμάς χαμογελάκι δεν έχει κύριε moderator? Συνιστά αυτό διακριτική και αντιχριστιανική μεταχείρηση ή όχι ?
Εσύ δεν υπομένεις με στοικότητα και ταπεινότητα την αγένεια των συνομιλητών σου
-
Ο χρήστης aposal έγραψε:
Να με συγχωρείτε. Δυστυχώς δεν έχω σπουδάσει Θεολογία, ούτε είμαι σωστός Χριστιανός, Ένας αμαρτωλός είμαι, που προσπαθεί να πορευτεί τον δρόμο του Θεού, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία. Γι’ αυτό και οι απόψεις μου δεν είναι καλά τεκμηριωμένες και εμφανίζονται αντιφατικές.Μπα μην ανησυχείς. Οι διαρκείς αντιφάσεις μάλλον δείχνουν ότι είσαι στο σωστό δρόμο του χριστιανισμού...
-
aposal, μερικές απορίες μου.
Α κι ένα παράπονο
Δεν κανονίζεις για κανένα κρασάκι και να αφήσεις αυτά τα μπανάλ δυτικότροπα μπουρζουάδικα?
-
Σας περιμένουμε στο χώρο μας για χαλάρωση
-
Σας περιμένουμε **στο χώρο μας για χαλάρωση **:iconcool:Aυτό το τόπικ έχει γίνει τελείως έκφυλο
-
Σας περιμένουμε στο χώρο μας για χαλάρωσηΘα είναι και η ηρωίδα?
-
Την έχω κάνει τούμπανο στο ξύλο και ντρέπεται να εμφανίζεται με τους μώλωπες
-
Aς τον διαβάσει κάποιος
-
Την έχω κάνει τούμπανο στο ξύλο και ντρέπεται να εμφανίζεται με τους μώλωπεςΛέγε ρε! Να φέρω και εγώ την δική μου ηρωίδα αν είναι! Να συζητήσουμε για το Περί Εκκλησίας!
-
Την έχω κάνει τούμπανο στο ξύλο και ντρέπεται να εμφανίζεται με τους μώλωπεςΨέμματα, εμένα μου λέει πως τον δέρνει ανηλεώς η Στέλλα...
Απλώς τώρα γράφει κάτι τέτοια για ξεκάρφωμα... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ψέμματα, εμένα μου λέει πως τον δέρνει ανηλεώς η Στέλλα...
Απλώς τώρα γράφει κάτι τέτοια για ξεκάρφωμα...Εγω, πάντως, εσένα πιστεύω φίλε μου σουβλακοφάγε!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ψέμματα, εμένα μου λέει πως τον δέρνει ανηλεώς η Στέλλα...
Απλώς τώρα γράφει κάτι τέτοια για ξεκάρφωμα...Εγω, πάντως, εσένα πιστεύω φίλε μου σουβλακοφάγε!
Πφ, μοβεράτωρ προβοκάτωρ....
-
-
O koutsan δεν απαντάει, θα βλέπει ποδόσφαιρο μάλλον....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Λέγε ρε! Να φέρω και εγώ την δική μου ηρωίδα αν είναι! Να συζητήσουμε για το Περί Εκκλησίας!
Ε τότε πρέπει να ρωτήσω γιατί η Στέλλα δουλεύει και, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, έρχεται αργά...Άρα υπό αυτές τις συνθήκες πρέπει να κανονίσουμε και δεν παίζει το σενάριο 'περάστε όποτε γουστάρετε'
-
Λέγε ρε! Να φέρω και εγώ την δική μου ηρωίδα αν είναι! Να συζητήσουμε για το Περί Εκκλησίας!
Ε τότε πρέπει να ρωτήσω γιατί η Στέλλα δουλεύει και, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, έρχεται αργά...Άρα υπό αυτές τις συνθήκες πρέπει να κανονίσουμε και δεν παίζει το σενάριο 'περάστε όποτε γουστάρετε'
Καλά. Θα έρθω να το συζητήσουμε!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
τι μου μειωνει περισσοτερο τις πιθανοτητες για ατυχημα με τη μηχανη, το κρανος ή ο σταυρος;Για το σταυρό δεν ξέρω. Πάντως, το κράνος δε θα σε γλυτώσει από ατύχημα. Από δυστύχημα, ίσως
-
μαλιστα
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
τι μου μειωνει περισσοτερο τις πιθανοτητες για ατυχημα με τη μηχανη, το κρανος ή ο σταυρος;
Για το σταυρό δεν ξέρω. Πάντως, το κράνος δε θα σε γλυτώσει από ατύχημα. Από δυστύχημα, ίσως
Αυτο που ηθελα να πω ειναι 'θα μειωσει την πιθανοτητα οι συνεπειες του ατυχηματος* να ειναι τραγικες'. Aλλα ειναι προφανες πως οταν γραφω περιμενω οτι αυτοι που διαβαζουν καταλαβαινουν οτι τα ευκολως εννοουμενα τα γραφω σταρκιδιαμ και περιμενω να τα καταλαβουν χωρις να χρειαζεται να τα δηλωσω ρητως.
*Τη σωστη λεξη ειχα στο μυαλο μου. Με τη μηχανη καθε πτωση ειναι ατυχημα. Οι συνεπειες ειναι που παιζουν.
Περί εκκλησίας