Ο χρήστης G60 έγραψε:
Τους ανθέλληνες κι εβραιογενίτσαρους μεην τους ψάχνουμε έξω απ τα σύνορα.....
Τεσπά έβγαλα τα συμπεράσματά μου,ήσουν κατατοπιστικότατος.
Μα έξω απ τα σύνορα είμαι
Επί τροχάδην, γιατί είσαι ανίκανος και άσχετος να συζητήσεις, και προφανώς ουδώλως με απασχολεί να σου αλλάξω την γνώμη, δεν έχεις να κερδίσεις και τπτ.
1on sto wiki που είναι το μόνο που μπορείς να καταλάβεις έχει ονόματα ινδών μαθηματικών στο λήμμα για τον διόφαντο.αν δεν ξέρεις ονόματα ινδών μαθηματικών δεν πα να πει ότι δεν υπήρξαν
2ον κ επειδή ήταν έλληνας, τι πα να πει?
3ον ότι ο τύπος δε μελέταγε τις διοφαντικές εξισώσεις, δλδ εξισώσεις περιορισμένες στους ρητούς ή τους φυσικούς όχι από επιλογή αλλά από κόλλημα θρησκευτικό που εμπόδισε τους αρχαίους έλληνες να μελετήσουν τους άρρητους αυτή είναι η προσφορά του 12θεου λοιπόν
4ον το να χαρακτηρίζεις τη διοφαντική ανάλυση σημαντικό κλάδο των μαθηματικών είναι χαζό, δεν γνωρίζω κανέναν ασήμαντο
5ον, κανένας επιστήμονας δεν είναι αυτοδημιούργητος, αλλά το έργο του προϋποθέτει αυτά που έχουν κ αυτά που δεν έχουν γίνει από τους προηγούμενους. Εν προκειμένω, η μη αφηρημένη μελέτη σχημάτων από βαβυλώνιους κ αιγύπτιους που έθεσε σταδιακά τα θεμέλια για την αφαίρεση κ τη γενίκευση. Χωρίς τη συσσώρευση γνώσης τέτοιου τύπου δε θα ξύπναγε ο ευκλείδης ένα πρωΐ να φτιάξει καμία ευκλείδια γεωμετρία.
Ακόμα να καταλάβεις ότι η όλη μου κριτική δεν είναι πάνω στην σημαντικότητα της προσφοράς των ελλήνων, αλλά πάνω στο ότι τη βάσιζες στο 12 θεο. Ε, ορμώμενος απ αυτό, δεν γινόταν να μη σου χαλάσω και τη αρχαιοελληνική μόστρα
Zησε το μύθο σου στην Ελλάδα