-
Σε μεγάλο βαθμό έχεις δίκιο. Βασικά νομίζω ότι δεν θέλει να τις αντιμετωπίζουμε με πολύ σοβαρότητα όπως δλδ μιλάμε εμείς μεταξύ μας. Θέλει ελαφρύτητα και λίγο τρελίτσα το πράγμα
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Σε μεγάλο βαθμό έχεις δίκιο. Βασικά νομίζω ότι δεν θέλει να τις αντιμετωπίζουμε με πολύ σοβαρότητα όπως δλδ μιλάμε εμείς μεταξύ μας. Θέλει ελαφρύτητα και λίγο τρελίτσα το πράγμαΒοήθειά μας...
-
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ολες ειναι παρτη μια και χτυπα την αλλη.Τοση απογοητευση απο τις γυναικες ?
-
Ο χρήστης dimitris fasoulis έγραψε:
ολες ειναι παρτη μια και χτυπα την αλλη.
Τοση απογοητευση απο τις γυναικες ?
Όχι, οι γυναίκες είναι απογοητευμένες από αυτόν!
-
Eσύ δλδ κάνεις ό,τι κάνεις με το σκεπτικό ότι θα έχεις αβαντάζ στη μετα θάνατον ζωή;
μα αυτο λεει και ο θεος.
αγαπα τον θεον και τον πλησιον σου,θα κλαις σε ολη σου την ζωη αλλα θα κερδισεις στην μετα θανατον ζωη .
βασικα ολοι θα εχουμε την μετα θανατον ζωη απλως αλλοι πανε στον παραδεισο και αλλοι στην κολαση.Θέλεις συγκεκριμένο κίνητρο δηλαδή για να είσαι σωστός απέναντι στον πλησίον σου;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eσύ δλδ κάνεις ό,τι κάνεις με το σκεπτικό ότι θα έχεις αβαντάζ στη μετα θάνατον ζωή;
μα αυτο λεει και ο θεος.
αγαπα τον θεον και τον πλησιον σου,θα κλαις σε ολη σου την ζωη αλλα θα κερδισεις στην μετα θανατον ζωη .
βασικα ολοι θα εχουμε την μετα θανατον ζωη απλως αλλοι πανε στον παραδεισο και αλλοι στην κολαση.Θέλεις συγκεκριμένο κίνητρο δηλαδή για να είσαι σωστός απέναντι στον πλησίον σου;
Πολύ συγκεκριμένο όμως, το τζάμπα πέθανε
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Σε μεγάλο βαθμό έχεις δίκιο. Βασικά νομίζω ότι δεν θέλει να τις αντιμετωπίζουμε με πολύ σοβαρότητα όπως δλδ μιλάμε εμείς μεταξύ μας. Θέλει ελαφρύτητα και λίγο τρελίτσα το πράγμαείδικά αυτό το τοπικ θα έλεγα ότι βρίθει σοβαρότητος.
Αλλά νομίζω ότι άλλο είναι το θέμα μας 'Περι εκκλησίας' you know
εκτος αν όλα τελικά καταλήγουν στο θέμα 'γυναίκα'
τώρα που το καλοσκέφτομαι δεν ειν'κακό τελικά, μήπως να αλλάζαμε τον τίτλο σε 'Η θέση της γυναίκας στην σύγχρονη εκκλησία' -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τοση απογοητευση απο τις γυναικες ?
Όχι, οι γυναίκες είναι απογοητευμένες από αυτόν!
ναι ρε γαμωτο ,τις εχω απογοητευσει παρα πολυ ,ειδικα τον τελευταιο καιρο
-
ολες ειναι παρτη μια και χτυπα την αλλη.Σε μερικές αρέσει αυτό
italakias δεν περίμενα τετοια βίτσια από σένα ... ήμαρτον. -
ολες ειναι παρτη μια και χτυπα την αλλη.Εμ έτσι όπως τις είχε καταντήσει ο εβραιοχριστιανισμός εδώ και 20 αιώνες ούτε για βάρεμα δεν ήταν!!
Μέχρι και πριν 30 χρόνια ο καλός πιστός ήταν πάνω στο γομάρι με το ρακί και η φουκαριάρα κουβαλούσε τα δεμάτια με τα πόδια.......ε τώρα που τρως ξύλο απ τις γυναίκες γιατί ξύπνησαν απότομα τι σε πειράζει?
Να έχεις έναν σταυρό εφεδρικό στην κωλοτσέπη να τις δείχνεις να ηρεμούν όπως κάνετε στο σατανά -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
μα αυτο λεει και ο θεος.
Πολύ συγκεκριμένο όμως, το τζάμπα πέθανε
@ koutsan
εμενα ρωτησε οχι εσενα
@ drdino
μερικες φορες ναι μερικες οχι.
δυστιχως δεν ειμαι τελειος.
παντως προσπαθω στα εκτος επαγγελματος να ειμαι οσο γινεται πιο σωστος,στον επαγγελματικο τομεα οπως καταλαβαινεις τα πραματα ειναι πιο δυσκολα.
ειναι το χρημα στην μεση βλεπεις. -
Ο χρήστης klong έγραψε:
...Αλλά νομίζω ότι άλλο είναι το θέμα μας 'Περι εκκλησίας' you know
**εκτος αν όλα τελικά καταλήγουν στο θέμα 'γυναίκα' ** ...Φυσικα ολα καταληγουν στο θεμα 'γυναικα' . Δεν το'χεις καταλαβει ακομη ?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Εμ έτσι όπως τις είχε καταντήσει ο εβραιοχριστιανισμός εδώ και 20 αιώνες ούτε για βάρεμα δεν ήταν!!
Μέχρι και πριν 30 χρόνια ο καλός πιστός ήταν πάνω στο γομάρι με το ρακί και η φουκαριάρα κουβαλούσε τα δεμάτια με τα πόδια.......ε τώρα που τρως ξύλο απ τις γυναίκες γιατί ξύπνησαν απότομα τι σε πειράζει?
Να έχεις έναν σταυρό εφεδρικό στην κωλοτσέπη να τις δείχνεις να ηρεμούν όπως κάνετε στο σατανάναι το ξερω καθε μερα ξυλο τρωω
-
Ο χρήστης dimitris fasoulis έγραψε:
...Αλλά νομίζω ότι άλλο είναι το θέμα μας 'Περι εκκλησίας' you know
**εκτος αν όλα τελικά καταλήγουν στο θέμα 'γυναίκα' ** ...Φυσικα ολα καταληγουν στο θεμα 'γυναικα' . Δεν το'χεις καταλαβει ακομη ?
Όχι, νόμιζα ότι το θέμα αυτό θα έπρεπε να μας απασχολεί στο διάλειμα μεταξύ δύο ποδοσφαιρικών αγώνων
-
Xριστιανός είναι
Επιτρέπονται τέτοια πράγματα -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Xριστιανός είναι
Επιτρέπονται τέτοια πράγματαΑν αναφέρεσαι σε μένα είπαμε ότι πέρασα στο άλλο στρατόπεδο με έπεισε ο μγιακομπς
Σοβαρά τώρα όλη αυτή η κατάσταση οδηγεί σε μια ολιστική θεώρηση των πάντων όπου, ο μέσος επιρρεπής σύγχρονος άνθρωπος, υποπίπτει στην αταλάντευτη έλξη της αστείρευτης ελαφρότητας των πάντων και οδηγείται στον υπέρμετρο υλισμό και υπερκαταναλωτισμό που σε συνδιασμό με την αχαλίνωτη χαλάρωση των αξιών οδηγεί στην απρόσκοπτη εκμετάλευσή του από τα αρχέγονα τεκτονικά κέντρα της εξουσίας που λυμαίνονταν πάντα και θα λυμαίνονται αυτόν τον κόσμο.
This is Sparta .... Πάρτα -
Ο χρήστης klong έγραψε:
Xριστιανός είναι
Επιτρέπονται τέτοια πράγματαΑν αναφέρεσαι σε μένα είπαμε ότι πέρασα στο άλλο στρατόπεδο με έπεισε ο μγιακομπς
Ε ! Για σιγά εσύ
Οι εγγραφές έχουν κλείσει για φέτος. Του χρόνου πάλι να καταθέσεις τα χαρτιά σου
Να γραφτείς, να περάσεις τις εξετάσεις σου και βλέπουμεΜέχρι ώρας πάντως κανένα πιστοποιητικό αθεΐας δεν έχει εκδοθεί για τον klong
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ομολογουμένως μόλις είδα τη φράση > οπότε νομίζω ότι είμαι πολύ που κάθομαι και δουλεύω και κάνω τον καλό σ'αυτόν τον κόσμο, τελικά τι κερδίζω;μπήκα σε φριχτό πειρασμό να απαντήσω, αλλά λέω δε γ@μιέται, μη μου πουν ότι είμαι κακός και είρων
Αυτός ψήνεται στον πυρετό ! Κάποιος να περάσει να τσεκάρει αν όλα είναι εντάξει
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Ε ! Για σιγά εσύ
Οι εγγραφές έχουν κλείσει για φέτος. Του χρόνου πάλι να καταθέσεις τα χαρτιά σου
Να γραφτείς, να περάσεις τις εξετάσεις σου και βλέπουμεΜέχρι ώρας πάντως κανένα πιστοποιητικό αθεΐας δεν έχει εκδοθεί για τον klong
Φίλε,
Δεν πιστεύω στα πιστοποιητικά.
Δεν πιστεύω στις εξετάσεις.
Δεν πιστεύω στα χαρτιά.
Δεν πιστεύω στις εγγραφές.
από τώρα ιδρύω δική μου αίρεση αθείας και έλα να μου αποδείξεις που έχω λάθος.
Περί εκκλησίας