-
Ο χρήστης klong έγραψε:
Φίλε,
Δεν πιστεύω στα πιστοποιητικά.
Δεν πιστεύω στις εξετάσεις.
Δεν πιστεύω στα χαρτιά.
Δεν πιστεύω στις εγγραφές.
από τώρα ιδρύω δική μου αίρεση **αθείας **και έλα να μου αποδείξεις που έχω λάθος.κατ' αρχήν στην ορθογραφία Εκτός κι αν έχεις κάποια θεία που θες να αρνηθείς
Τα υπόλοιπα θα φανούν στην πράξη
-
Καλά ρε δε βαριέστε ?
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Ομολογουμένως μόλις είδα τη φράση > οπότε νομίζω ότι είμαι πολύ που κάθομαι και δουλεύω και κάνω τον καλό σ'αυτόν τον κόσμο, τελικά τι κερδίζω;
μπήκα σε φριχτό πειρασμό να απαντήσω, αλλά λέω δε γ@μιέται, μη μου πουν ότι είμαι κακός και είρων
Αυτός ψήνεται στον πυρετό ! Κάποιος να περάσει να τσεκάρει αν όλα είναι εντάξει
Βγήκε χθες από το σπίτι και έγινε καλύτερος άνθρωπος μάλλον...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
από τώρα ιδρύω δική μου αίρεση **αθείας **και έλα να μου αποδείξεις που έχω λάθος.
κατ' αρχήν στην ορθογραφία Εκτός κι αν έχεις κάποια θεία που θες να αρνηθείς
Τα υπόλοιπα θα φανούν στην πράξη
Δική μου η αίρεση ρε όπως θέλω την ονομάζω
Η αρχή της αίρεσής μας θα είναι η παντελής έλλειψη αρχών και κανόνων.
Η οποία έλλειψη θα οδηγήσει στην απρόσκοπτη εναρμόνιση της οργάνωσής μας με την χαοτική λειτουργία του σύμπαντος όπου δεν υπάρχει ισορροπία και όλα αλληλεπιδρούν και συγκρούονται δημιουργώντας εξέλιξη και ενέργεια αναγκαία για την διατήρηση της μεταβαλλότητας του σύμπαντος.
Έτσι και εμείς πλήρως εναρμονισμένοι με το σύμπαν θα αλληλεπιδρούμε και θα συγκρουόμαστε μεταξύ μας με σκοπό την αυτοεξέλιξη και την ανύψωσή μας μέχρι της τελικής ένωσής μας με το ίδιο το σύμπαν.
Με λίγα λόγια θα είμαστε ... ανισόρροποι -
Μιας και το σύμπαν, είναι κι αυτό ένα τεράστιο σύστημα, αθροίζοντας άπειρα μικρότερα υποσυστήματα, πιο λογικό είναι να λες πως θα καταλήξει σε ευστάθεια, αντί για ισορροπία. Γενικώς, τα συστήματα στην φύση, τείνουν στην ευστάθεια, αλλιώς....ΜΠΟΥΜ!
Κάποιος ειδικός στα Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου , μπορεί να μας πει πιθανόν περισσότερα! Τόσοι Η/Μ έχουμε μαζευτεί εδώ μέσα, και από ΣΑΕ κανένας!
Ορίστε, προέκυψε κοσμολογικό πρόβλημα προς επίλυση και δεν μπορούμε να το αναλύσουμε καν!
-
ΤΟΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΟΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ
-
ΜΠΟΥΜ λέμε
http://www.youtube.com/watch?v=FfoQsZa8F1c&feature=related
[ΕΕΠ άθεη βόμβα αυτή, σοβιετική ]Γιατί ρε italakia, δεν είναι της πλάκας αυτό που έγραψε ο HiFi
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μιας και το σύμπαν, είναι κι αυτό ένα τεράστιο σύστημα, αθροίζοντας άπειρα μικρότερα υποσυστήματα, πιο λογικό είναι να λες πως θα καταλήξει σε ευστάθεια, αντί για ισορροπία. Γενικώς, τα συστήματα στην φύση, τείνουν στην ευστάθεια, αλλιώς....ΜΠΟΥΜ!Κάποιος ειδικός στα Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου , μπορεί να μας πει πιθανόν περισσότερα! Τόσοι Η/Μ έχουμε μαζευτεί εδώ μέσα, και από ΣΑΕ κανένας!
Ορίστε, προέκυψε κοσμολογικό πρόβλημα προς επίλυση και δεν μπορούμε να το αναλύσουμε καν!
Όταν υπάρχει ισορροπία (=ίση ροπή) δεν προκαλείται ευστάθεια
Αλλιώς ποιά η διαφορά μεταξύ ευστάθειας και ισορροπίας εκτός ίσως από το ότι το πρώτο γιορτάζει όπως θα έλεγε και κάποιος Χριστιανός
Αλλά τώρα εσύ γιατί μου το χαλάς εδώ είπαμε ότι κυριαρχεί η ανισορροπία και κάναμε και θρησκεία από αυτό πάλι θα μας το χαλάσεις .... τον θεό σου δεν έχεις -
Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑΕΙ
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ΤΟΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΟΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑΕσύ τι περίμενες με τόσους άθεους μαζεμένους.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ΤΟΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΟΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑΟ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑΕΙ
Jesus Christ Superstar
Youtube Video -
Ο χρήστης klong έγραψε:
...Αλλά νομίζω ότι άλλο είναι το θέμα μας 'Περι εκκλησίας' you know
**εκτος αν όλα τελικά καταλήγουν στο θέμα 'γυναίκα' ** ...Φυσικα ολα καταληγουν στο θεμα 'γυναικα' . Δεν το'χεις καταλαβει ακομη ?
Όχι, νόμιζα ότι το θέμα αυτό θα έπρεπε να μας απασχολεί στο διάλειμα μεταξύ δύο ποδοσφαιρικών αγώνων
Παλι λαθος , στο διαλειμα μεταξυ δυο γ@μησιων συζηταμε για ποδοσφαιρο.
-
Κατουρ@με καθόλου ή μπα
-
Για δες τί χάνω
Τελείωσα με τις εγκρεμότητες -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Κατουρ@με καθόλου ή μπαΣπανιως , προβλημα με τα νεφρα
-
Μιας και το σύμπαν, είναι κι αυτό ένα τεράστιο σύστημα, αθροίζοντας άπειρα μικρότερα υποσυστήματα, πιο λογικό είναι να λες πως θα καταλήξει σε ευστάθεια, αντί για ισορροπία. Γενικώς, τα συστήματα στην φύση, τείνουν στην ευστάθεια, αλλιώς....ΜΠΟΥΜ!Κάποιος ειδικός στα Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου , μπορεί να μας πει πιθανόν περισσότερα! Τόσοι Η/Μ έχουμε μαζευτεί εδώ μέσα, και από ΣΑΕ κανένας!
Μαλλον δεν ισχύει αυτό στο σύμπαν, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα
Μιλάμε για εντροπία, και κάπου είχα διαβάσει ότι δεν κινείται προς ευστάθεια.
Δεν τα πάω καλά με αυτά πάντως, κανενας ειδικότερος? -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
[...]Δεν τα πάω καλά με αυτά πάντως, κανενας ειδικότερος?o aposal, αλλά νομίζω μας παράτησε
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
[...]Δεν τα πάω καλά με αυτά πάντως, κανενας ειδικότερος?
o aposal, αλλά νομίζω μας παράτησε
αφου ειστε καφροι τι να κανει ο ανθρωπος
-
Aυτό το παιδί ώρες ώρες δεν μπορεί να συγκρατήθεί λίγο
Ορίστε τα αποτελέσματα τώρα -
ΤΟΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΟΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ
Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑΕΙ
Jesus Christ Superstar
Youtube Videoε, όχι και σουπερ σταρ! Ο χριστός ήταν αναρχικός , ο απόστολος Παύλος τροτσκιστής και ο Πόντιος Πιλάτος (bigus dicus ) ΠΑΣΟΚ
http://video.google.com/videoplay?docid ... 9888277406
Περί εκκλησίας