-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ποιος πόλεμος ρε; Εδώ και τόση ώρα κανείς δε διαμαρτυρήθηκε...!
Απλα ειχαν αργα αντανακλαστηκα!
Καλλιο αργα παρα ποτε ομως!
cabrio_gti η κορολα δλδ ειναι τρακ ντει καρ?
εγω θα το ελεγα play day car.ειναι ενα αμαξι που δεν μου εχει κανει κιχ οτι και να του εχω κανει,γυρναει πολυ γρηγορα στα μεγαρα για τα κιλα του και τα αλογα του και μπορω να κανω το χαβαλε μου σχεδον ανεξοδα.
-
Νομιζα οτι ειρωνευοσουνα!
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Στελιο,εναν ανθρωπο που ειναι γνωστος σε ενα 'συναφι' σαν το δικο μας,δυσκολα θα τον πεις ψευτη ακομα κι'αν σου φαινεται απίστευτο αρχικα αυτο που λέει.Ο λόγος ειναι οτι αμα πει ψεματα,πολύ γρηγορα θα ξεσκεπαστει,οπότε κανεις δεν διακινδυνευει να γίνει 'ρόμπα'Αν ακουγα απο εναν 'αλεξιπτωτιστη' που κανεις δεν τον ξερει οτι εκανε εναν τετοιο χρονο,κι'εγω θα πονηρευόμουνα (πάλι δεν θα του την επεφτα,εκτος κι'αν μιλούσε για 1:14 στις Σερρες )
Κανε ενα κοπο και ξαναδιαβασε το τοπικ αυτο απο την αρχη και θα δεις τι ειχε γινει σε αντιστοιχες φασεις, και αν θυμαμε καλα ο Βασιλης ηταν ενας απο αυτους που τα ειχαν ακουσει απο τους ξερολες!
-
Ο Βασιλης τα ειχε ακούσει,και ξανα τον ειχαμε υπερασπιστει ρε συ Στελιο.Τι σημασια εχει εαν του 'την πέσανε' ανθρωποι που δεν τον ξερουν;Σημασια εχει οτι ειναι γνωστος στους περισσότερους απο εμας,που θα στηρίξουμε τελικα τα λεγόμενά του.Οι αγνωστοι (όπως ειπα) δικαιούνται και να ειναι δύσπιστοι
(και γιατι νόμιζες οτι ειρωνευόμουνα;Με βαζεις σε σκέψεις,γιατι νόμιζα οτι εγραφα ξεκαθαρα τις απόψεις μου )
-
Μομιζα οτι ειρωνευοτανε το παιδι με το κορολα οχι εσυ.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μομιζα οτι ειρωνευοτανε το παιδι με το κορολα οχι εσυ.οχι ρε με το scaraveo ειμαστε πολυ φιλοι.αήθεια τα ελεγα αυτα για το corolla και το avensis.sorry αν αφησα να εννοηθει κατι αλλο
-
O Βασίλης είναι άνθρωπος που δε μιλάει πολύ αλλά όταν θα μιλήσει δύσκολα θα πεί κοτσάνα. Τον ξέρω αρκετά, όχι τόσο από το χώρο του αυτοκινήτου όσο από το χώρο του ποδηλάτου τον οποίο και θυσίασε για να ασχοληθεί με το 'σκαραβαίο' του.
Βασίλη σύντομα και πιο χαμηλά.
Η. -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Στεγνό οδόστρωμα, εντελώς ξοφλημένα R720, φρένα στα τελευταία τους και 1.17.3, με 106R, και χρονομέτρη τον Kid ή τον msamaro δεν θυμάμαι, γιατί είχαμε κάνει αρκετούς γύρους εναλλάξ.Πιστεύω, ότι με καλά λάστιχα-φρένα, και σωστό οδήγημα, μπορεί να πέσει στο 1.16 σχετικά άνετα. Μιλάω για νορμάλ αυτοκίνητο πάντα.
Μια απλη επισημανση.Γιατι στο τευχος 10/1999 των 4Τ το Peugeot 106 GTi (ενταξει ειναι λιγο βαρυτερο απο το Rallye και η ασφαλτος τοτε ισως λιγο χειροτερη) κανει 1:18,9 με φρεσκα λαστιχα και φρενα και με οδηγο τον Λακαφωση;
-
εχω την εντυπωση οτι αργοτερα στρωθηκε νεα ασφαλτος ή κατι τετοιο
δεν ειμαι σιγουρος -
Ναι αλλα εδω μιλαμε για τελειωμενα λαστιχα και φρενα.Συμπεριελαβα και την καλυτερη αφαλτο παραπανω,αλλα ποσο πια να δωσει.Βεντουζα ειναι;
-
pai mei για 1.3 λες??????????????????
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Στεγνό οδόστρωμα, εντελώς ξοφλημένα R720, φρένα στα τελευταία τους και 1.17.3, με 106R, και χρονομέτρη τον Kid ή τον msamaro δεν θυμάμαι, γιατί είχαμε κάνει αρκετούς γύρους εναλλάξ.
Πιστεύω, ότι με καλά λάστιχα-φρένα, και σωστό οδήγημα, μπορεί να πέσει στο 1.16 σχετικά άνετα. Μιλάω για νορμάλ αυτοκίνητο πάντα.
Μια απλη επισημανση.Γιατι στο τευχος 10/1999 των 4Τ το Peugeot 106 GTi (ενταξει ειναι λιγο βαρυτερο απο το Rallye και η ασφαλτος τοτε ισως λιγο χειροτερη) κανει 1:18,9 με φρεσκα λαστιχα και φρενα και με οδηγο τον Λακαφωση;
Σε πολλές περιπτώσεις οι χρόνοι των 4Τ στα Μέγαρα, δεν είναι όσο χαμηλοί θα μπορούσαν να είναι. Δε συμβαίνει πάντα αλλά τα σχετικά παραδείγματα είναι πολλά.
Πιθανώς στα χρονομετρημένα να μην πατάνε τα κερμπ αν και δεν ξέρω αν αυτό 'κοστίζει' 2 δευτερόλεπτα στο γύρο. -
Μια απλη επισημανση.Γιατι στο τευχος 10/1999 των 4Τ το Peugeot 106 GTi (ενταξει ειναι λιγο βαρυτερο απο το Rallye και η ασφαλτος τοτε ισως λιγο χειροτερη) κανει 1:18,9 με φρεσκα λαστιχα και φρενα και με οδηγο τον Λακαφωση;Οι χρόνοι των περιοδικών είναι απλώς ενδεικτικοί. Δε σημαίνει ότι δεν μπορεί κάποιος να πάει και πιο γρήγορα
-
Στεγνό οδόστρωμα, εντελώς ξοφλημένα R720, φρένα στα τελευταία τους και 1.17.3, με 106R, και χρονομέτρη τον Kid ή τον msamaro δεν θυμάμαι, γιατί είχαμε κάνει αρκετούς γύρους εναλλάξ.
Πιστεύω, ότι με καλά λάστιχα-φρένα, και σωστό οδήγημα, μπορεί να πέσει στο 1.16 σχετικά άνετα. Μιλάω για νορμάλ αυτοκίνητο πάντα.
Δεν ξέρω. Οι μεταβλητές είναι πολλές.
pskarm, με το 16V.
-
Η υπόθεση στο αρχικό post του Pai Mei είναι σωστή, ένα 106R με εργοστασιακή ανάρτηση και λάστιχα δρόμου πέφτει στο 1.16.
Οι χρόνοι των περιοδικών στην πίστα είναι μια πολύ καλή ένδειξη για τις δυνατότητες του αυτοκινήτου αλλά από κει και πέρα κάποιος που μπαίνει για αρκετούς γύρους με το προσωπικό του αυτοκίνητο έχει πολλές πιθανότητες να γράψει κάτι καλύτερο. Έως και πολύ καλύτερο.
Πάντως το 1.18.9 που είχε κάνει κάποτε το 106 GTi με τα σημερινά δεδομένα θεωρείται άθλιος χρόνος. Νορμάλ 1300άρια 106R κάνουν χαμηλότερο.
-
συμφωνω και εγω
ειχα κανει 1.16.7 οταν ο Λακαφωσης ειχε κανει 1.17.00 με ελαφρυτερο αυτοκινητο κι ολας!
στην 2η επισκεψη μου στα μεγαρα .
σιγουρα ομως το οτι το οδηγας καθημερινα και εχεις εξικιωση παιζει μεγαλο ρολο!
-
υποτιθεται οτι οι 4τ οταν παιρνουν ενα αμαξι πανε μεγαρα κανουν καποιους γυρους και πιανουν εναν ενδεικτικο γυρο...
αυτο δε παει να πει κατι ουτε για τα χερια του δοκιμαστη ουτε για την εξοικειωση τους με το αμαξι.οταν ομως εχουν αγωνα αντοχης ή λονγκ τερμ αλλαζει το πραμα
χαρακτηριστικο τελευταιο παραδειγμα το κλιο σπορτ που ξεκινησε τη καριερα του καπου στο 15κατι αρκετα πιο αργο απο το προηγουμενο μοντελο και μετα απο αλλες 2-3 γραπτες επισκεψεις γραπτες..... επεσε στο 14κατι! εδω ο χρονος επεσε απο την εξοικειωση και την επαφη με το αμαξι... ειναι ομως ενδεικτικος?? αν παρουν και το κορσα opc Και πανε 4-5 φορες μεγαρα δε θα το ριξουν και αυτο καποια δεκατα????????
αρα???????? ανθρακες ο θυσαυρος????
-
Διαβασα το τεστ του περιοδικου με το scirocco R στα Μεγαρα και με παραξενεψαν καποια πραγματα:
Στο σχεδιαγραμμα σχεσεων εχει κοφτη 2ας στα 90 χλμ/ωρα και 3ης στα 125 .
Εαν προσεξεις ομως στο γραφημα απο το V-box αλλαζει μετα την Κ1 απο δευτερα σε τριτη στα 100 και στην μεγαλη ευθεια απο τριτη σε τεταρτη στα 140+
Κατι δεν παει καλα ... Τι να ειναι αυτο αραγε ;
Λαθος διαγραμμα σχεσεων , λαθος στο διαγραμμα του V-box ή ο κοφτης ...ξεχαστηκε;Τελος η τιμη της επιβραδυνσης -1,41g σας φαινεται λογικη για μαμα αυτοκινητο με λαστιχα δρομου? Λαθος νουμερο γραφτηκε ή οντως τοση ειναι η επιβραδυνση;
-
Εγω παλι κολλησα στο οτι εκανε καλυτερο χρονο απ'το Focus RS (για την ακριβεια του εριξε 1'+
αν θυμαμαι καλα) για το οποιο εχω ακουσει οτι γυρισε με αλλον 'χειριστη' στο 11 ... -
Για τι χρόνους μιλάς ακριβώς? Θυμάσαι? Μου δημιουργείται και μένα απορία.
Πάντως είδα στο Evo (ή σε κάποιο άλλο, δε θυμάμαι τώρα) ότι το Σιροκο R είναι δυναμομετρημένο στα 300 παρά. Αλήθεια ψέματα, δε ξέρω. Αν ισχύει τότε έστω και χωρίς μπλοκέ μηχανικό δεν πρέπει να είναι και μακριά από το RS, αν όχι πιο κάτω.
Αν πάντως θυμάσαι ή βρεις, πέρασε τους χρόνους. Ευχαριστώ.
-
Στο EVO μέτρησαν 301,8 το scirocco και 299,5 το rs, βέβαια ο 5κύλινδρος έχει 7,5 κιλά ροπή παραπάνω.
Ονομαστικό βάρος 124kg λιγότερα το scirocco, μετατρόχια σχεδόν ίδια, (υποθετικά) χαμηλότερο κέντρο
βάρους το scirocco, διαστάσεις ελαστικών ίδιες. Χρόνους στα μέγαρα δεν ανέφεραν, σε μια βουνίσια
διαδρομή 2.1km το rs έγραψε 1.33,3 ενώ το r 1.34,0.
Πολύ καλή δουλειά η... φαουβέ
Xρονοι στην πιστα των Μεγαρων