-
Αυτή την καραμέλα με τα τσιμπήμενα service της Citroen ποτέ δεν την κατάλαβα...
Αλήθεια τώρα που θα αλλάξει η Corolla η μεταπωλητική αξία πόσο θα πέσει? -
Έχει τσιμπημένα σέρβις η Citroen;
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Αν θες μπορείς να κοιτάξεις και εδώ http://library.techlink.gr/4t/article.a ... icle=10196 . Προσωπικά θα προτιμούσα την corolla λόγω αξιοπιστία, 6αετούς εγγύησης, πολύ καλών πωλήσεων εδώ και χρόνια (αναγνώριση υπάρχει μεγάλη), και πολύ καλής μεταπωλητικής αξίας. Στον αντίποδα το σέρβις το κάπως τσιμπημένο σε σχέση με τον ανταγωνισμό θα έβαζα, αλλά το ίδιο ισχύει και για τη citroen. Η επιλογή δικής σου.
Υ.Γ.
Το άρθρο είναι από τεύχος του Δεκεμβρίου του 2004. Νομίζω όμως ότι τα όσα γράφει είναι επίκαιρα. Δεν έχουν αλλάξει τα μοντέλα.πόσο κοστίζουν τα σέρβις των 10Κ?
έστω ότι έχουν διαφορά (λέμε τώρα) +20
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Έχει τσιμπημένα σέρβις η Citroen;Είναι τόσο σέξυ που σου 'ρχεται να τα ρίξεις μια τσιμπία στον κώλο...Τα service ε
-
Κι εγώ θα συμφωνήσω για Σιτροέν....
αν δεν σε πολυενδιαφέρουν τα αυτοκίνητα και θες κάτι που να σε πηγαίνει απλά, με αξιοπιστία και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, πάρε Τογιότα.
αν όμως θες κάτι που να το οδηγάς και να γουστάρεις, να κάθεσαι μέσα και να φτιάχνεσαι, να παρακαλάς να έχει κίνηση για να ακούς το βεντιλατέρ να δουλεύει, ε τότε πάρε Σιτροέν.
-
Δηλαδή εγώ οταν έχει κίνηση ακούω το βεντιλατέρ να δουλεύει Μάλιστα
Συνεχώς μαθαίνω καινούργια πράγματα -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Συνεχώς μαθαίνω καινούργια πράγματαEγώ δεν το ακούω λόγω της ηχομόνωσης...
-
Και εγώ έχω ηχομόνωση ( standar εξοπλισμος ) αλλά φαίνεται οτι αυτά τα γαλλικά βεντιλατέρ καταφέρνουν και τιν διαπερνάνε..Είπαμε μαθαίνω κάθε μέρα
-
Τί έχετε; ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ; Για δείτε μήπως έχει πέσει ο ανεμιστήρας στο δρόμο καλού-κακού.
-
Πάω να δώ....
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Έχει τσιμπημένα σέρβις η Citroen;E, δεν είναι και ατσίμπητα...
Για μια αλλαγή λαδιών-φίλτρου, ροδέλας και λίγο καθαριστικό παρμπριζ τα 88 ευρώ δεν είναι και λίγα
Κι εγώ θα συμφωνήσω για Σιτροέν....
αν δεν σε πολυενδιαφέρουν τα αυτοκίνητα και θες κάτι που να σε πηγαίνει απλά, με αξιοπιστία και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, πάρε Τογιότα.
αν όμως θες κάτι που να το οδηγάς και να γουστάρεις, να κάθεσαι μέσα και να φτιάχνεσαι, να παρακαλάς να έχει κίνηση για να ακούς το βεντιλατέρ να δουλεύει, ε τότε πάρε Σιτροέν.
-
Στα 1.4 και αυστηρα μεταξυ των 2 θα πηγαινα σε Corolla λογω δυνατοτερου μοτερ (τα 1400αρια στα μικρομεσαια αμαξωματα ειναι πλεον οριακα κατα τη γνωμη μου) και μεγαλυτερης εγγυησης.
ΟΚ σε οδικα χαρακτηριστικα υπολειπεται του C4, αλλα μην τρελαθουμε και το C4 δεν ειναι κανενα ξυραφι και βεβαια δεν ειναι ουτε ZX ουτε Xsara. -
Σε καμία περίπτωση 1.4
-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
Σε καμία περίπτωση 1.4σε καμία?
-
σε καμία...
(δεδομένου ότι η διαφορά με το 1.6 είναι μικρή)
Elteo: μήπως έγινες και εσύ εγκάθετος;
μιλάμε για υποκατάστατα και αποδίδω τη γνώμη μου στον υποψήφιο αγοραστή, που έχει να διαλέξει ανάμεσα σε δυο ρέπλικες (αυτά θέλει, για αυτά ρωτάει, μαγκιά του)!
δε μιλάμε για πραγματικά εργαλεία...
οπότε...**ΝΑΙ
ΝΑΙ
ΝΑΙ
**
στο γνωστό 1.4Α. Ü. Α.
μήπως τα το γυρίσω σε V. Ü. A. ;;;;;;;
μεγάλε elteo....
-
Ανάμεσα στα 2 το δυνατότερο, Κορόλλα... Αλλιώς Golf GT με τα 140 αλόγατα χαλαρά...
-
sonath, λέγοντας σε κάθε ευκαιρία Α.U.A. προσπαθείς να το πιστέψεις ο ίδιος;
-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
Α. Ü. Α.
Austalia?
σου αρέσουν τα καγκούρικα?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Συνεχώς μαθαίνω καινούργια πράγματαΔυστυχώς δεν κατάφερα να αποδώσω επαρκώς, αυτό που ενοούσα...
Ήθελα να πω ότι σε περιόδους κίνησης και μποτιλιαρίσματος έχουμε μια λογική αύξηση της θερμοκρασίας του ψυκτικού υγρού με αποτέλεσμα να τίθεται σε λειτουργία το βεντιλατέρ, ώστε να το κρυώσει. Ανάλογα με το πόσο παθιασμένος είσαι με το αυτοκίνητο και αυτή ακόμα η αυτοματοποιημένη λειτουργία σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα....αλλά εάν είπαμε θες απλά ένα μέσο μετακίνησης(με όλα τα συν της Τογιότα) πάρε Κορόλα.
Toyota Corolla 1.4,5θ ή Citroen C4 1.4,5θ??