-
Εγώ θα έπαιρνα 2-3 θέσεις πάρκινγκ για να κονομάω μαύρα 500ευρώπουλα το μήνα από εσάς με τα fast'n'furious.
-
-
Aν και ψήφισα Mazda 6 MPS θα προτιμούσα μια επιλογή εκτός ψηφοφορίας.
Ford Mondeo ST...
http://www.ford.gr/ns7/mdo_2005/mdo_0504_bdy/mdo_0504_body_st220/-/-/-/- -
off topic on
off marriage onΈγώ θα έδινα τα 45.000€ προκαταβολή, και με ακόμη 40.000€ δάνειο
(5ετίας παρακαλώ 750€ το μήνα δόση υπολογισμένο το επιτόκιο),
και θα έπαιρνα ένα ΕΞΟΧΙΚΟ ΚΑΠΟΥ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΙΑ των 85.000€
και θα σπίτωνα και διαφορετική κοπέλα κάθε καλοκαίρι.off topic off
off marriage offΑλλά είμαι πιά παντρεμένος οπότε ΜΟΝΟ ΠΡΟΑΥΛΙΖΟΜΑΙ...
-
Και γω με 45 χιλιάδες θα πήγαινα διακοπές για έναν μήνα στα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, μόνο που το topic δεν είναι 'τι θα κάνατε με 45Κ' αλλά ποιο από τα αυτοκίνητα της ψηφοφορίας θα αγοράζατε..
-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
ΜΟΝΟ ΠΡΟΑΥΛΙΖΟΜΑΙ...(αυθόρμητο μου βγήκε)
-
Aπό αυτά που έχω δει και διαβάσει σε εκπομπές στην τηλεόραση και σε περιοδικά, R32 και μάλιστα χαλαρά...
Διατηρώ όμως μία επιφύλαξη γιατί δεν ξέρω ακόμα τι θα είναι το S3. Aν αξίζει τότε Audi που είναι και δίλιτρο.
Εξαιρετικά τα STi και EVO9 αλλά δεν κάνουν για όλες τις δουλειές, παρά μόνο για στρίψιμο. -
Alfa 159 2.4 JTD 200HP Sportwagon
-
Κι άλλο off topic δεν ρωτάει τι θα αγοράζατε γενικότερα αλλά ποιο από τα προτεινόμενα
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Alfa 159 2.4 JTD 200HP Sportwagonσωστος!!!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κι άλλο off topic δεν ρωτάει τι θα αγοράζατε γενικότερα αλλά ποιο από τα προτεινόμεναποτέ!
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Aπό αυτά που έχω δει και διαβάσει σε εκπομπές στην τηλεόραση και σε περιοδικά, R32 και μάλιστα χαλαρά...
Διατηρώ όμως μία επιφύλαξη γιατί δεν ξέρω ακόμα τι θα είναι το S3. Aν αξίζει τότε Audi που είναι και δίλιτρο.
Εξαιρετικά τα STi και EVO9 αλλά δεν κάνουν για όλες τις δουλειές, παρά μόνο για στρίψιμο.A ξέχασα και το ΤΤ. Το μικρό του σχετικά βάρος είναι σίγουρα ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Πιστεύω ότι τα περιθώρια πλευρικής πρόσφυσης θα είναι πολυ υψηλά σε σχέση με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της ψηφοφορίας.
-
περασαν οι εποχες που το φορουμ 'αγοραζε' πισωκουνες
-
Όντως
-
S3 ...
Áó÷åôá áí ôï õðïëïãßæïõí ðåñßðïõ óôá 35 ÷éë €áí êáé ôï Cosmo ôé óôï êáëü èÝëåé åäþ êáé áõôü êÜôù ôùí 40 ÷éë€ ..
-
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος θα προτιμούσε το S3 απο το ΤΤ.
Ανεξάρτητα απο το εάν εύκολα θα μπορεί να φτάσει τα 260 του S3 είναι ήδη πιο ελαφρύ και στα ίδια κιλά/ίππο.
Ανεξάρτητα εάν πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμο με quattro και στα 2,0 έχει το magnetic ride που το S3 δεν το δίνει και είναι πολύ καλά (απο οτι λένε οι αρχικές κριτικές) στημένο.
Αν είναι τα λίγο παραπάνω χρήματα να το δεχτώ, αλλά κάτι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Åãþ äåí ìðïñþ íá êáôáëÜâù ãéáôß êÜðïéïò èá ðñïôéìïýóå ôï S3 áðï ôï ÔÔ.
ÁíåîÜñôçôá áðï ôï åÜí åýêïëá èá ìðïñåß íá öôÜóåé ôá 260 ôïõ S3 åßíáé Þäç ðéï åëáöñý êáé óôá ßäéá êéëÜ/ßððï.
ÁíåîÜñôçôá åÜí ðïëý óýíôïìá èá åßíáé äéáèÝóéìï ìå quattro êáé óôá 2,0 Ý÷åé ôï magnetic ride ðïõ ôï S3 äåí ôï äßíåé êáé åßíáé ðïëý êáëÜ (áðï ïôé ëÝíå ïé áñ÷éêÝò êñéôéêÝò) óôçìÝíï.
Áí åßíáé ôá ëßãï ðáñáðÜíù ÷ñÞìáôá íá ôï äå÷ôþ, áëëÜ êÜôé Üëëï äåí ìðïñþ íá óêåöôþ.ó÷Þìá -áñêåôÜ ðéï äéáêñéôéêü áëëÜ ìÜëëïí óå óêïýñá ÷ñþìáôá
ðñáêôéêüôçôá -3èõñï 4èÝóéï ÷áôóìðáê åíáíôßïí 2èõñïõ êïõðÝ .Ôï ôåôñáêßíçôï ÔÔ èá åßíáé âáñýôåñï
Êáëü ôï magnetic ride áëëÜ íá ôï äïýìå ôé øÜñéá èá ðéÜóåé êáé áõôü ...Áëëùóôå êáé ïé áåñáíáñôÞóåéò êÜðùò Ýôóé îåêßíçóáí
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ε ωραία, άρχισε τα πανυγήρια γιατί η τιμή είναι 41.900.
Από Οκτώβρη οι παραγγελίες, ετοιμάσου..
Σε ασπράκι ή σε κοκκινάκι; Θα τσοντάρω αμα ειναι τα υπόλοιπα 4000...
μιας και σου περισσεύουν τα 4 θα κεράσεις το 4TF
41.900, το πάμε;
Τα περί τιμής του S3 έχουν συζητηθεί εκτενώς στο ανάλογο θέμα στα Νέα Μοντέλλα
-
Από τα συγκεκριμένα, ψήφισα BMW 130.
Αλλά αν πραγματικά είχα αυτά τα λεφτά και ήθελα να τα ξοδέψω για να πάρω αυτοκίνητο θα έπαιρνα Subaru Impreza WRX. -
Ο χρήστης kinq1 έγραψε:
Αλλά αν πραγματικά είχα αυτά τα λεφτά και ήθελα να τα ξοδέψω για να πάρω αυτοκίνητο θα έπαιρνα Subaru Impreza WRX.Για τον ίδιο λόγο μάλλον κι ο kid δεν ανέβασε το όριο στα 50000Ε.Γιατί τότε τα EVO και STi θα μονοπωλούσαν(δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα) ως επιλογές.
Άλλωστε όποιος διαθέτει 45000Ε για αμάξι,εύκολα βρίσκει και τα υπόλοιπα 5000Ε για να πάρει αυτό που πραγματικά θέλει.
Με 40-45K στο ταμείο τι θα αγοράζατε?