-
Ας το πάρουμε διαχρονικά.
Από την εφαρμογή των 4 περασμάτων και μετά, νέοι άνθρωποι σκοτώνονται.
Ας απασχολήσει λίγο τα εγκεφαλικά μας κύτταρα αυτό και τίποτε άλλο και μετά κοιτάμε άλλες χώρες 1000αδες χλμ μακριά.
Εδώ πρέπει να κοιτάξουμε και να μάθουμε να κοιτάμε. Ας μάθουμε με τι έχουμε να κάνουμε, ας καταλάβουμε τι δεν πάει καλά και πως θα το φτιάξουμε και μετά κοιτάμε και έξω για να κάνουμε το καλό βέλτιστο.
Μέχρι τότε, μένουμε στο χείριστο. -
Ο χρήστης Lambis έγραψε:
Αλλά και στην Ιταλία (αφού τη Φινλανδία τη βρίσκουν κάποιοι εξ ημών υπανάπτυκτη ), τα ίδια κάνουν, όπως θα μας βεβαιώσει και ο Ελ-Εμ και ο Κοσμόπουλος και ο Λάμπης, που έχουν τρέξει εκεί: καθορισμένες ημερομηνίες αναγνωρίσεων, συγκεκριμένος (μικρός) αριθμός περασμάτων, αστυνόμευση.Όντως, τα περάσματα είναι 3, με συγκεκριμένη ώρα (όπως και εδώ θεωρητικά0, με λάστιχα ΑΣΦΑΛΤΙΝΑ, με αυτοκίνητο έως 2000 κ.ε., ατμοσφαιρικό και εννοείται όχι τύπου 'τζιπ'. Μια και το ανέφερες Νάσο, ξέχασα να σας πω ότι το άλλο Σάββατο 30/9, συμμετέχω στην Ιταλία σε αγώνα του κυπέλου χώματος, στο ράλι Altopiano dei 7 comuni, στη Βόρεια Ιταλία. Αυτοκίνητο φυσικά Μίκρα (τρέμε Saari, που θα μου πας, δεν θα σε πετύχω;), συνοδηγός η Βούλα και υποστήριξη(σέρβις) Ιταλική. Χορηγοί: Παραλληλοδρόμιο, Μινωικές γραμμές, Fedima tyres. Περισσότερες λεπτομέρειες όταν γυρίσω με το καλό, κατά τις 2 Οκτωβρίου.
Προς Mod: Αν η αναφοά των χορηγών είναι καταστρατήγηση των κανόνων της σελίδας, μπορείς να μας (τους) σβήσεις.
Λάμπης ΚουρτέσηςΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΛΑΜΠΗ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ALTOPIANO ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ !!!
ΑΜ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΑΜ ΔΕΝ ΡΩTΑΓΕΣ ???ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
καλησπερα παιδια,μου εκανε εντυπωση το οτι στην φιλανδια τα πληρωματα τσεκαρωνται για τισ σημιωσεισ τους?????Αυτο με τι λογικη γινεται αφου το καθε πληρωμα εχει δικο του κωδικο συννενοησης!!Σε μια δεξια μετρια σε αριστερη πατημενη που κλεινει στο τελος +50 η δεξια μετρια σε αριστερη κρατημενη που κλεινει στο τελος κτλπ, βλεπουμε ποσοι τυποι γραψιματος μπορουν να ισχυουν!!!
Οσο για τα περασματα καλο θα ειναι να ισχυουν κατα την γνωμη μου για τα νεα πληρωματα για τον πρωτο χρονο αντι για 4 σε 6,π.χ. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αν το πρόβλημα το δικό μας είναι αυτό που λες (και λίγο-πολύ συμφωνώ μαζί σου), τότε λύνεται με το να αλλάξει το μοντέλο των αναγνωρίσεων ?.
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΙΚΕΥΕΤΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ .
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΜΑΘΟΥΣΑΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΦΤΕΡΗ π.χ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΦΟΡΕΣ , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΣΑΝΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΤΩΝ ΔΙΠΛΑΣΙΩΝ .ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΦΡΑΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΤΣΙ ?
ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΑΥΤΗ , ΟΤΑΝ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΔΕΚΑΔΩΝ ΑΣΧΕΤΩΝ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΓΙΑΡΙΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΙΤΣΟΥΜΠΙΣΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΦΤΑΣΜΕΝΟΙ , ΟΙ ΔΥΣΜΟΙΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ !
ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ .
ΝΑΙ ΒΡΕ ΒΛΑΞ , ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ , ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΥΣ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ .ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΤΑ 1400 cc ΤΟ 95% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΔΗΓΩΝ .
ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ , ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΜΕ Ν1 , ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ .
ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ , ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΤΕΡΑΤΑΚΙ ΣΑΣ , ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ ΜΕΓΑΛΕ , ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΟΔΗΓΟ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΙΔΕΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΓΥΡΩ .ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΡΕ ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΝΤΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ?
ΑΝΤΡΕΟΥΤΣΙ ,ΤΡΑΒΑΛΙΑ ,ΛΟΓΚΙ ,ΝΑΒΑΡΑ , ΑΓΚΙΝΙ , ΑΣΕ ΤΟ ΜΠΑΣΟ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΤΑ Σ1600 ΜΠΙΖΑΡΙ ΚΑΙ ΡΟΣΕΤΙ ... ΘΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΟΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΟΥΠΕΡ .....
ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΡΕ ΜΑΣ ΡΟΜΠΙΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΜΕ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ...
ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ -
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Ας το πάρουμε διαχρονικά.Από την εφαρμογή των 4 περασμάτων και μετά, νέοι άνθρωποι σκοτώνονται.
Το λες σαν να είναι αυτός ο λόγος. Κ δεν είναι αυτός ο λόγος!
-
ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΛΑΜΠΗ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ALTOPIANO ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ !!!
ΑΜ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΑΜ ΔΕΝ ΡΩTΑΓΕΣ ???ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Έ όχι και πιό σκληρό από τα παλιά Ακρόπολις! Εν τάξει! Θεωρείται το Ακρόπολις της Ιταλίας μεν, αλλά δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Δεν ξέρω τι ειδικές θα έχουν φέτος, απλά παρακαλάω να έχουν λιγότερη άσφαλτο. Πάντως έχεις αρκετό δίκιο αλλά δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς, αφ' ενός γιατί εκεί είναι οι 'δικοί μου', αφ' ετέρου γιατί τους έχω ζαλίσει για το ράλι Κορίνθου και το Παραλληλοδρόμιο, οπότε αφού θα έρθουν (4 μέχρι τώρα) το Νοέμβρη, πρέπει (και θέλω) να πάω.
Άσε που μπορεί να τρέχει και ο Saari και έχουμε να επιλύσουμε κάποια θέματα.....
Φιλικά
Λάμπης Κουρτέσης -
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Από την εφαρμογή των 4 περασμάτων και μετά, νέοι άνθρωποι σκοτώνονται.Απαράδεκτη λογικά συσχέτιση δύο γεγονότων ως αίτιο-αιτιατό.
Θα μπορούσε να πει κανείς, εξίσου ξεκάρφωτα, 'από την εφαρμογή του μικτού πρωταθλήματος και μετά, νέοι άνθρωποι σκοτώνονται' ή 'από την κατάργηση των WRC και μετά, νέοι άνθρωποι σκοτώνονται' ή 'από τότε που τρέχουν στα ράλι καρτίστες, νέοι άνθρωποι σκοτώνονται'
Ο Κολιοπάνος σκοτώθηκε πριν 3 χρόνια σε ένα αγώνα που είχε περιορισμένα περάσματα τουλάχιστον 5-6 χρόνια πριν το 2003
Ο Δούρος σκοτώθηκε σε ένα αγώνα χωρίς περιορισμένα περάσματα (σπριντ).Συμπέρασμα ? Κανένα.
Ας απασχολήσει λίγο τα εγκεφαλικά μας κύτταρα αυτό και τίποτε άλλο και μετά κοιτάμε άλλες χώρες 1000αδες χλμ μακριά.
Και εγώ που νόμιζα πως (όχι ο πιθηκισμός αλλά) η δημιουργική) αξιοποίηση των εμπειριών των άλλων είναι βασικός παράγοντας προόδου σε όλες τις ανθρώπινες δραστηριότητες
Εσύ πάλι νομίζεις για κάποιο ατεκμηρίωτο λόγο πως τα προβλήματα των Ελλήνων αγωνιζομένων που σχετίζονται με τις αναγνωρίσεις είναι διαφορετικά από τα προβλήματα των πχ. Ιταλών ή Φινλανδών -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣυμφωνώ! Απλά δεν έχει σχέση το ζήτημα με την αγωνιστική παιδεία. Ισα-ίσα, που αν είχαμε αγωνιστική παιδεία, θα ντρέπονταν όσοι (και όσες) φοράνε παντελόνια να κάνουν παράνομες αναγνωρίσεις ή όσοι (και όσες) διαρρέουν τις διαδρομές σε φίλους και γνωστούς να το κάνουν κτλ. κτλ.
Οι αναγνωρίσεις δεν είναι αιτία, αλλά αποτέλεσμα.
Τόσα χρόνια που έρχονταν και μας κέρδιζαν ο Travaglia, o Basso και ο Jean-Joseph λέγαμε 'ααα, αυτοί είναι οδηγοί παγκόσμιας κλάσης' και κάναμε έξτρα περάσματα για να τους φτάσουμε (τάχα μου). Τώρα που μας ρεζίλεψαν μέσα στο σπίτι μας (πόσες φορές έχουν κάνει τη δυσκολότατη Φτέρη οι Ελληνες πρωταγωνιστές ?) ο Iliev και ο Donchev, κάθε συζήτηση για τον αριθμό των περασμάτων είναι για γέλια: δε χρειάζεσαι 14 περάσματα για να κινηθείς γρήγορα και με ασφάλεια. 4 σωστά περάσματα είναι υπεραρκετά. Αρκεί να ξέρεις τι κάνεις. Και γιαυτό έφερα το παράδειγμα των Φινλανδών, πως υπάρχει τρόπος να κάνεις διαφορετικά τη δουλειά (πχ. να μάθεις να 'γράφεις' τη διαδρομή και όχι να την απομνημονεύεις)
-
Αρκεί να ξέρεις τι κάνεις. Και γιαυτό έφερα το παράδειγμα των Φινλανδών, πως υπάρχει τρόπος να κάνεις διαφορετικά τη δουλειά (πχ. να μάθεις να 'γράφεις' τη διαδρομή και όχι να την απομνημονεύεις)
Αυτό τα λέει όλα.
Για τους ενδιαφερόμενους, κάτι μπορούμε να κάνουμε στο Παραλληλοδρόμιο.
Περισσότερες πληροφορίες θα θεωρηθούν διαφήμιση και θα σβηστούν.
Λάμπης Κουρτέσης -
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Να κάνω μια ερώτηση? (αν και αυτό θα σήκωνε κανονική ψηφοφορία...)
Στα γραπτά σας, πρώτα γρέφετε την ποσότητα και μετά αν είναι Α-Δ ή το αντίστροφο?
Πχ κλειστή Δ σε κλειστή Α ή Δ κλειστή σε Α κλειστή ;
-
Εξαρτάται πως βολεύει τον καθένα. Δεν υπάρχει σωστός και λάθός τρόπος.
Βέβαια οι Παγκοσμιοι συνηθίζουν να γράφουν έτσι. Πρώτα την δυσκολία της στροφής και μετα αν είναι αριστερη ή δεξια. Σκεψου ως εξης... παράδειγμα-> 5Δ 80 2Α .... ακους απο τον συνοδηγό οτι η στροφή που ακολουθεί και δεν την βλέπεις ακόμα είναι 2Α (κλειστή αρκετά) και η στροφη στην οποια είσαι ήδη είναι 5Δ (δλδ πατημένη). Αυτή είναι μια πληροφορία που πρέπει να την ξέρεις συνήθως πρωτα απ'ολα. Ξέρεις οτι με το που ακούσεις οτι ειναι κλειστή θα πρέπει στην ευθεία (80μ) που σου διάβασε να πέσεις στα φρένα για την επομενή. Το αριστερα/δεξια το βλέπεις (συνήθως) αλλα την γωνία της στροφής που έρχεται δεν τη ξέρεις. Δεν έχει νοημα να ξέρεις μια στροφή οτι είναι Δ ή Α, που όπως έγραψα μπορείς να το διακρίνεις με το που την δείς, αν δεν ξέρεις τη είναι...
υγ. Αυτά τα απο την μικρή μου εμπειρία των δύο αγώνων σαν συνοδηγός, και απ'οσα εχω διαβάσει μέχρι στιγμής στο Internet. Αν έχω κάπου λάθος ας με διορθώση κάποιος πιο έμπειρος.
-
Δεν είναι ακριβώς έτσι ..
Εαν οι στροφές είναι διαδοχικές, χωρίς πολλά μέτρα ανάμεσα, είναι εξίσου σημαντικό να γνωρίζει εαν η στροφή που ακολουθεί είναι δεξιά ή αριστερή. Πολλές φορές δεν προλαβαίνει να περιμένει να το δεί. Και ανάλογα θα πρέπει να γίνει και η τοποθέτηση του αυτοκινήτου στην έξοδο της πρώτης. Αλλο πράγμα είναι η Δ->Α από το Δ->Δ.
Ο καθένας υιοθετεί τον τρόπο γραφής που τον βοηθάει στον αγώνα ..
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Αρκεί να ξέρεις τι κάνεις. Και γιαυτό έφερα το παράδειγμα των Φινλανδών, πως υπάρχει τρόπος να κάνεις διαφορετικά τη δουλειά (πχ. να μάθεις να 'γράφεις' τη διαδρομή και όχι να την απομνημονεύεις)
Αυτό τα λέει όλα.
Για τους ενδιαφερόμενους, κάτι μπορούμε να κάνουμε στο Παραλληλοδρόμιο.
Περισσότερες πληροφορίες θα θεωρηθούν διαφήμιση και θα σβηστούν.
Λάμπης ΚουρτέσηςΓια να είμαστε αντικειμενικοί υπάρχουν διαφορετικά είδη καταγραφής των διαδρομών. Ας παραθέσουμε τις βασικές σχολές για να δούν οι ενδιαφερόμενοι τι τους ταιριάζει περισσότερο
3AΠ στο χρυσοπράσινο φυλλαράκι για 5Δ στην φούξια κορδελίτσα 100 και 4Δ στην άσπρη σακούλα για 6Α στην χελωνίτσα...
Η ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.
ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΔΩΣΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ BUCKET.
ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ
ΝΤΡΟΠΗ !!!!'EL-EM'
-
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
Εξαρτάται πως βολεύει τον καθένα. Δεν υπάρχει σωστός και λάθός τρόπος.Βέβαια οι Παγκοσμιοι συνηθίζουν να γράφουν έτσι. Πρώτα την δυσκολία της στροφής και μετα αν είναι αριστερη ή δεξια. Σκεψου ως εξης... παράδειγμα-> 5Δ 80 2Α .... ακους απο τον συνοδηγό οτι η στροφή που ακολουθεί και δεν την βλέπεις ακόμα είναι 2Α (κλειστή αρκετά) και η στροφη στην οποια είσαι ήδη είναι 5Δ (δλδ πατημένη). Αυτή είναι μια πληροφορία που πρέπει να την ξέρεις συνήθως πρωτα απ'ολα. Ξέρεις οτι με το που ακούσεις οτι ειναι κλειστή θα πρέπει στην ευθεία (80μ) που σου διάβασε να πέσεις στα φρένα για την επομενή. Το αριστερα/δεξια το βλέπεις (συνήθως) αλλα την γωνία της στροφής που έρχεται δεν τη ξέρεις. Δεν έχει νοημα να ξέρεις μια στροφή οτι είναι Δ ή Α, που όπως έγραψα μπορείς να το διακρίνεις με το που την δείς, αν δεν ξέρεις τη είναι...
υγ. Αυτά τα απο την μικρή μου εμπειρία των δύο αγώνων σαν συνοδηγός, και απ'οσα εχω διαβάσει μέχρι στιγμής στο Internet. Αν έχω κάπου λάθος ας με διορθώση κάποιος πιο έμπειρος.
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ,ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ.
ΚΑΤ'ΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Ελεος γμτ. Έχει και η πλάκα τα όρια της.
Ειναι αναγκη να τα κάνετε όλα μπουρδ..ο;;;
Δημοσιευσεις σαν και την απο πανω έκαναν το φορουμ απαγορευμενο χώρο εκφρασης για οποιονδηποτε επιθυμει να γράψει την αποψη του επώνυμα.
Συγχαρητήρια λοιπον roadrunner_gr, το πεδιο σιγα σιγα μένει ελευθερο για να γραφετε τις ανώνυμες κακοήθειες σας έσυ και οι ομοιοι σου. -
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Η ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.
ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΔΩΣΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ BUCKET.
ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ
ΝΤΡΟΠΗ !!!!'EL-EM'
Έχεις απόλυτο δίκιο!
edit [mod]:
ΠΟΥΛΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!! ΕΓΩ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Ο ΕΛ-ΕΜ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ,ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΩΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ! ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ!
Υ.Γ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΑΠΟ ΜΠΑΚΕΤ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!! ΑΡΑ ΔΕ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ ! ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ!
ΑΥΤΑ!
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ!Αυτο ακριβως ειπε και ο Παυλος
-
EDIT