-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
για το αεροπλανο της πτησης 77 εχει φτιαχτει ενα σεναριο το οποιο επαιξε σε ολα τα μεγαλα μμε... επιβατες ηρωες κτλ κτλ....
Όχι, αυτή ήταν η πτήση 93 της United airlines.
-
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Επίσης πείτε μου ένα λόγο για να γίνει μια τέτοια τεράστια συνομοσία.
Για να μπορουν να κανουν ο,τι θελουν εν ονοματι της 'τρομοκρατιας' χωρις κανεις να τους πει κουβεντα.
Δηλαδή η σύγκρουση αυτή που δεν καταγράφηκε απο καμία κάμερα (σε καλη ποιότητα τουλάχιστον) και πρακτικά χάθηκε μέσα στον αντίκτυπο της σύγκρουσης στο WTC έδωσε το ΟΚ για να 'να κανουν ο,τι θελουν εν ονοματι της 'τρομοκρατιας' χωρις κανεις να τους πει κουβεντα'?
Αυτό τελικά χρησιμοποιείται για να στηρίξει κάθε παλαβή θεωρία.
πχ τη βόμβα που σκότωσε κόσμο στην Αμερικάνικη Πρεσβεία στη Σαουδική Αραβία την έβαλαν και αυτή οι ίδιοι οι αμερικάνοι για να κανουν ο,τι θελουν εν ονοματι της 'τρομοκρατιας' χωρις κανεις να τους πει κουβεντα' κλπ
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Φαντάσοου 100 τόνους , περίπου δηλαδή 50 τόνους κηροζήνι και 50 τόνους αλουμίνιο (σε λεπτά φύλλα συνήθως) να επιβραδύνονται ακαριαία απο τα 500 περίπου χλμ στα 0 μέσα σε ελάχιστα μέτρα και να φλέγονται για ώρα
100τόνοι επί 500χαω... Μεγάλη ορμή έτσι; Ακομα κι αν υποθέσουμε οτι το αεροπλάνο εξεράγη και στην κυριολεξία έγινε ατμός δεν θα έπρεπε να έχει σημαντικές ζημιές το κτίριο από την πρόσκρουση; Και στο wtc παρόμοια αεροπλάνα προσέκρουσαν αλλά μπήκαν μέσα στο κτίριο, δεν εξεράγησαν με την πρώτη επαφή εκτός αυτού...
Από τί είναι φτιαγμένο το πεντάγωνο τελωσπάντων; -
Περιπτώσεις συντριβής αεροσκαφών πάνω σε κατακόρυφα εμπόδια (βουνοπλαγιές λ.χ.) έχουμε δει όλοι μας σε ρεπορτάζ. Παντού υπήρχαν ΠΟΛΛΑ συντρίμμια και μάλιστα αρκετά μεγάλα. Η παντελής απουσία των πτερύγων από τον τόπο της συντριβής του 757 δημιουργεί υποψίες. Επίσης, όταν ένα αεροσκάφος πετά τόσο χαμηλά (πρακτικά στο ύψος του εδάφους), τα καυσαέριά του δεν αφήνουν τίποτα όρθιο ακόμη και σε απόσταση 500 μέτρων από την εξαγωγή. Θα έπρεπε να είχαμε απώλειες ανθρώπινων ζωών στον αυτοκινητόδρομο. Να θυμίσω μήπως το 747 της ΟΑ που, αρχάς της δεκαετίας του '80, δυσκολεύτηκε να σηκωθεί και για κάμποση ώρα πετούσε οριακά πάνω από τις πολυκατοικίες ξηλώνοντας με τα καυσαέριά του και τους στροβιλισμούς του αέρα γύρω από αυτό ό,τι κεραία τηλεόρασης βρέθηκε στο διάβα του μέχρι να καταφέρει να πάρει ύψος;
-
Η συγκρουση καταγραφηκε απο πολλες καμερες. Το τι ειδαμε ειναι αλλο θεμα...
Η γννωμη μου ειναι πως η πτηση 97 καθως και η 93, που ειχαν παρομοια καταληξη (αληθεια, που ειναι τα συντριμια της 93, που ΔΕΝ προσεκρουσε πουθενα;) λειτουργησαν σαν 'side project' του 'main event', που ηταν οι πυργοι, για να φανει οτι οι 'τρομοκρατες' ειναι ισχυροτατοι. Γιατι 2 αεροπλανα στο κεντρο εμποριου ειναι καταστροφη, 4 αεροπλανα (το ενα στο πενταγωνο και αλλο ενα που 'δε βρηκε στοχο') ειναι μια ΤΕΡΑΣΤΟΙΑ καταστροφη. Κοινως 'Εχουν καταλαβει τον κοσμο, ας τους σκοτωσουμε ολους πριν μας σκοτωσουν...'
Και ναι, ολο το συμβαν της 11/9 θα μπορουσε να ειναι η αφορμη να ξεκινησουν οι (προμελετημενες;) επιθεσεις σε Αφγανισταν, Ιρακ και σε οποιον αλλον εχει σειρα.
Εδω το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι εικασιες και να λεμε τη γνωμη μας σε φιλικο παντα τονο. Δεν υπαρχει λογος για περιττες εξαψεις, αφου κανεις μας δεν εχει συμφερον, και ετσι κι αλλιως την αληθεια δε θα τη μαθουμε ποτε, οποια κι αν ειναι αυτη...
-
Γι'αυτό κι εγώ μιλώ για Reichstag. Ή, για να το φέρω λίγο πιο κοντά μας... Για Σικελική εκστρατεία.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγω προσωπικά δεν θυμάμαι άλλο ατύχημα όπου ένα τόσο μεγάλο αεροπλάνο να προσκρούσει σε ακίνητο εμπόδιο.hrdouka αν και φυσικά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για τίποτα δεν μου φαίνεται περίεργο που δεν έμεινε σχεδόν τίποτα απο την σύγκρουση ενός 757 γεμάτο καύσιμα σε ακίνητο εμπόδιο.
Φαντάσοου 100 τόνους , περίπου δηλαδή 50 τόνους κηροζήνι και 50 τόνους αλουμίνιο (σε λεπτά φύλλα συνήθως) να επιβραδύνονται ακαριαία απο τα 500 περίπου χλμ στα 0 μέσα σε ελάχιστα μέτρα και να φλέγονται για ώρα.
Το αεροπλάνο δεν σύρθηκε ούτε σκόρπισε στον αέρα, δεν μπορώ να φανταστώ πιο κομμάτι του θα μπορούσε να είναι ευδιάκριτο μετά απο τέτοια σύγκρουση.
Επίσης όσοι μιλάνε για τιτάνιο ας μας πουν ποιο είναι το μεγαλύτερο εξάρτημα απο τιτάνιο του αεροσκάφους, δεν νομίζω να είναι λογικό να περιμένουμε να δούμε μέσα στα χαλάσματα τσαλακωμένα πτερύγια στροβίλου μεγέθους 50 εκατοστών πχ Το τιτανιο χρησιμοποιείται σε πολύ μικρό ποσοστό στα αεροσκάφη αυτά, ενώ το αλουμίνιο που αποτελεί το μεγαλύτερο ποσοστό λιώνει σε θερμοκρασίες per;ipoy 700C αν θυμάμαι καλά.
Για τις φλόγες και το χρώμα τους δεν το ξέρω, στη σύγκρουση με το WTC πάντως που ελπίζω να μην αμφισβητείται οτι ήταν αληθινή και όχι χαρταετοί καμικάζι οι φλόγες μου φαίνονται ίδιου χρώματος με αυτες του πενταγωνου. Ομοίως και σε άλλα βίντεο που έχω δεί, πχ την πτωση του Α320 της air france.
Δείτε ενα ενδιαφέρον λινκ:
http://www.purdue.edu/UNS/html4ever/020 ... tagon.html
Χμμμ τι να πιστεψουμε το Purdue University (ενα απο τα πιο αναγνωρισμενα σχολεια μηχανολογιας) η μια ιστοσελιδα που λεγεται PentagonStrike; Στα ματια μου ειναι φανερη η εκλογη.
Βεβαια η εκδοχη του μυστηριου για πυραυλους και μυστικες συνομωσιες ειναι απαραμιλα δημοφιλης και κανει την ολη πραγματικοτητα πολυ πιο ενδιαφερουσα. Τι να κανουμε οι συνομωσιολογιες εχουν πολυ περαση.
Νικος
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Από τί είναι φτιαγμένο το πεντάγωνο τελωσπάντων;
Απο οπλισμένο σκυρόδεμα και με κολώνες, διάβασε το λινκ που έδωσα σε προηγούμενο ποστ, δεν έχει καμία σχέση η δομή του πενταγώνου με το WTC.
Επίσης είναι διαφορετικό το να σύρεται ένα αεροπλάνο σε μια βουνοπλαγιά και διαφορετικό το να σκάει σε κατακόρυφο ντουβάρι, αμα δεν βλέπετε διαφορά τότε οκ.
Απο το πεντάγωνο κατέρευσε όλο το κομμάτι αυτό της πτέρυγας, τι περιμένατε να γίνει? Σε ενα συμβατικό κτήριο σαν αυτό κατάρευση σε ένα τμήμα δεν συνεπάγεται ολική καταστροφή όπως σε ένα κελυφωτό κτήριο σαν το WTC.
Επίσης η δομή με τούβλα και σκυρόδεμα απορρόφησε σημαντικό μέρος των θραυσμάτων, δεν ήταν ούτε η μορφή ούτε η δομή ανάλογη μιας βραχώδης βουνοπλαγιάς που και ανακλά εν μέρει τα θραύσματα και τα αφήνει να σκορπίσουν στην επιφάνειά της.
Πάντως αν θυμάστε το cargo 707 που είχε πέσει στην Αθήνα πριν αρκετά χρόνια είχε αφήσει ελάχιστα συντρίμια, μόνο ένας μαύρος λεκές είχε μείνει στο βουνό και κάποια κομμάτια απο την ουρά.
-
Το είδα το link... Θα ήταν βέβαια αστείο εκ μέρους μου να καθήσω να το σχολιάσω... Ισως τελικά να μην είναι τόσο ύποπτο το σκηνικό, τι να πω;
-
Πάντως διαισθητικά(και όχι μόνο) τείνω να πιστέψω μια ενδιάμεση εκδοχή σε σχέση με την 11/9:
Από τη μια θεωρώ τραβηγμένο από τα μαλλιά το σενάριο ότι οι Αμερικανοί κάτσανε και το σχεδιάσανε μόνοι τους. Από την άλλη, ήταν πολύ 'βολικό' άλλοθι για τις δικές τους μετέπειτα ενέργειες.
Μήπως λοιπόν είχαν πληροφορίες ότι 'κάτι' ετοίμαζε η Αλ Κάιντα και θέλησαν εσκεμμένα να το αφήσουν να εκτονωθεί, χωρίς όμως να πιστεύουν ότι θα ήταν ΤΟΣΟ μεγάλο; (Εξ' ου μάλιστα και η κατάρριψη όπως λέγεται της πτήσης 93, όταν πλέον ζόρισαν τα πράματα;).
Υπ' όψιν, απεχθάνομαι την αδιάκριτη συνωμοσιολογία και δεν είμαι φυσικά απόλυτος για το συλογισμό μου.
-
Έχει σημασία αν ήταν αληθινό ή όχι το συμβάν; Σημασία έχει το πως έγινε εκμετάλλευση του γεγονότος για να περάσουν διεθνείς και εσωτερικές πολιτικές σε κράτη όπως οι ΗΠΑ και η Βρετανία που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα ήταν δυνατόν να περάσουν._
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
για το αεροπλανο της πτησης 77 εχει φτιαχτει ενα σεναριο το οποιο επαιξε σε ολα τα μεγαλα μμε... επιβατες ηρωες κτλ κτλ....
Όχι, αυτή ήταν η πτήση 93 της United airlines.
ναι ναι μπερδεψα τα νουμερα..
-
μερικες φορες απορω ποιος ειναι περισσοτερο στον κοσμο του...
οι συνωμοσιολογοι η οι 'γνωστες'?
-
με τον ορο 'γνωστες' ποιους εννοεις;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έχει σημασία αν ήταν αληθινό ή όχι το συμβάν; Σημασία έχει το πως έγινε εκμετάλλευση του γεγονότος για να περάσουν διεθνείς και εσωτερικές πολιτικές σε κράτη όπως οι ΗΠΑ και η Βρετανία που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα ήταν δυνατόν να περάσουν._φυσικα το σημαντικο ειναι το τι επακολουθησε..
αλλα και αν σκοτωθηκαν τοσοι ανθρωποι εκεινη τη μερα χτυπημενοι απο τους 'δικους' τους η απο τους 'τρομοκρατες'...
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
με τον ορο 'γνωστες' ποιους εννοεις;αυτους που αντιμαχονται τους συνωμοσιολογους..
-
Μόλις είδα το loose change, μου φαίνεται πραγματικά αστείο που αυτή η παιδική φάρσα λαμβάνεται σοβαρά απο ενήλικα και υποτίθεται σκεπτόμενα άτομα.
Εγω ΔΕΝ μπορώ να ξέρω τι πραγματικά έγινε, ούτε έκανα πραγματογνωμοσύνη, αυτό που ξέρω είναι πως η τεκμηρίωση της ταινίας είναι απλά αστεία. Οι ανακρίβειες και οι τραγικές υπερ-απλουστευσεις μαζί με αυθαίρετα συμπεράσματα είναι για γέλια.
Επίσης η φωνή του πιτσιρικά είναι απίστευτα εκνευριστική, είναι ο κλασσικός τύπος που 'ξέρει'. Την ταινία δεν την γύρισε για να μάθει τι πραγματικά έγινε, αλλά για να 'ανοίξει τα μάτια' σε όσους δεν συμφωνούσαν με την γνώμη που είχε ήδη.
ΥΓ. Το 'extra footage' ειναι ακόμα πιο χαρακτηριστικό. Η σκηνή όπου οι 2 πιτσιρικάδες κολάνε μια διαφημιστική αφίσα της ταινίας τους (με τίτλο FREE MOVIE ) επάνω στη φάτσα του Arnold σε μια διαφήμιση στο μετρό είναι πραγματικά μια γροθιά του προλεταριάτου έναντι στον ιμπεριαλισμό....
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ε αυτό που ξέρω είναι πως η τεκμηρίωση της ταινίας είναι απλά αστεία. Οι ανακρίβειες και οι τραγικές υπερ-απλουστευσεις μαζί με αυθαίρετα συμπεράσματα είναι για γέλια.
Oυτε εγω ξερω τι εγινε. Μπορεις να μας πεις που ακριβως βλεπεις τις ανακριβειες και τις υπεραπλουστευσεις που δεν ειδε κοτζαμ καθηγητης πανεπιστημιου και τις ειδες εσυ;; Πραγματικά θα με ενδιέφερε να ακουσω τα συμπεράσματά σου.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ε αυτό που ξέρω είναι πως η τεκμηρίωση της ταινίας είναι απλά αστεία. Οι ανακρίβειες και οι τραγικές υπερ-απλουστευσεις μαζί με αυθαίρετα συμπεράσματα είναι για γέλια.
Oυτε εγω ξερω τι εγινε. Μπορεις να μας πεις που ακριβως βλεπεις τις ανακριβειες και τις υπεραπλουστευσεις που δεν ειδε κοτζαμ καθηγητης πανεπιστημιου και τις ειδες εσυ;; Πραγματικά θα με ενδιέφερε να ακουσω τα συμπεράσματά σου.
Δεν εχω ποτε μου καταλαβει γιατι οι καθηγητες πανεπιστημιου θεωρουνται ως αυθεντιες! Δεν ξερω για εσας, αλλα εγω το πανεπιστημιο που πηγα, δεν ειχε λιγους καθηγητες που ηταν σουργελα!
Λες και με καθε θεμα Π.Χ. υποκλοπες στη vodafone δεν πηζουμε στη βλακεια απο καθηγητες πανεπιστημιου! Προφανως και καποιοι ασχετοι με το θεμα επηρεαζονταν απο αυτο που ειπε ο καθηγητης πανεπιστημιου, αλλα καποιος που γνωριζε και τα βασικα εστω, καταλαβαινε οτι ηταν αστεια αυτα που λεγανε! Δεν εχω καν δει το βιντεο αλλα προσωπικα για να πειστω (που δεν το αποκλειω οτι μπορει να ηταν ολα υποκινουμενα) πρεπει να ακουσω επιχειρηματα πιο πειστικα απο το 'το ειπε καθηγητης πανεπιστημιου' αρα ειναι αληθεια, η το αεροπλανο στο πενταγωνο επρεπε να εχει συντριμια τριγυρω!! Φυσικα δεν ξεχναω το παντα αγαπημενο επιχειρημα 'γιατι δεν το ειδαμε' Ουτε το Helios το ειδαμε να πεφτει, αλλα επεσε
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Δεν εχω ποτε μου καταλαβει γιατι οι καθηγητες πανεπιστημιου θεωρουνται ως αυθεντιες! Δεν ξερω για εσας, αλλα εγω το πανεπιστημιο που πηγα, δεν ειχε λιγους καθηγητες που ηταν σουργελα!
Συμφωνώ! Ειδικά η αποψη καθηγητών τελείως άσχετου γνωστικού αντικείμενου δεν έχω καταλάβει τι ιδιαιτέρως βαρύνουσα σημασία έχει...
5 χρόνια ύστερα απο την 11/9