-
Αντοχή;
-
ωχου...
-
Εγώ σοβαρά ρωτάω.
-
Φαντάζομαι ο ΙΚΕ εννοεί πως είναι έξυπνη ιδέα για pimped up showcars σε περιστρεφόμενες ράμπες. Όχι εν κινήσει, δηλαδή. Γιατί τότε είναι πραγματικά ηλίθια ιδέα.
-
Οκ, αν εννοεί αυτό...
-
-
-
-
Στο πρώτο πάντως έχει αθηναικές πινακίδες.
Χτες βράδι από πίσω μου ...Yaris με πιτσιλίθρες που άναβαν σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Δεν τους έφτανε το μπλε ...τώρα έχουν όλα τα χρώματα να ανάβουν ρυθμικά κιόλας.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στο πρώτο πάντως έχει αθηναικές πινακίδες.Χτες βράδι από πίσω μου ...Yaris με πιτσιλίθρες που άναβαν σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο.
τελικά δεν είναι μόνο η ηλιθιότητα ανίκητη αλλά και η κακογουστιά...εντάξει δέχομαι ότι είναι ωραίο να διαφέρεις αλλά όχι να το κάνεις κοροιδεύοντας τον εαυτό σου...αν είναι έτσι γιατί δεν κυκλοφορούν και γυμνοί στο δρόμο για να διαφέρουν;
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Στο πρώτο πάντως έχει αθηναικές πινακίδες.
Χτες βράδι από πίσω μου ...Yaris με πιτσιλίθρες που άναβαν σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο.
τελικά δεν είναι μόνο η ηλιθιότητα ανίκητη αλλά και η κακογουστιά...εντάξει δέχομαι ότι είναι ωραίο να διαφέρεις αλλά όχι να το κάνεις κοροιδεύοντας τον εαυτό σου...**αν είναι έτσι γιατί δεν κυκλοφορούν και γυμνοί στο δρόμο **για να διαφέρουν;
Γιατί μετά πρέπει να αγοράσουν Hummer.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πφφφ... ερασιτεχνες...
-
-
Και σκέψου ότι αυτό το κάνουν πάρα πολλοί (πού αλλού) στην Ιαπωνία...
Θεωρείται είδος τέχνης?
-
Ο.Μ.G.
-
Eμενα μ αρεσει πάντως...
-
Ε είσαι !!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Eμενα μ αρεσει πάντως...Να το κοιτάξεις αυτό
-
Το φορτηγο των Lοrdi