-
Έλα ρε, photoshop είναι αυτό, δεν παίζει!!!
-
Kai omos. Gnostos trabikse thn foto.
-
τι κακό έκανε αυτό το fast n furious στον κόσμο και στα δύσμοιρα τα αμαξάκια...
-
Ο χρήστης OUZO Power έγραψε:
Kai omos. Gnostos trabikse thn foto.Ναι ρε, πλάκα κάνω.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τι κακό έκανε αυτό το fast n furious στον κόσμο και στα δύσμοιρα τα αμαξάκια...Den fteei to F&F. H as poume kalutera oxi mono to F&F.
Ftene oi akolou8oi pou den exoun gousto ka8olou kai nomizoun pos otio mporoun na baloun sto autokinito tous telaizh.
- Philipines
- Sri Lanka
- Gayanna
- Trinidad
- India
- Oles ths caraibikes files.
Exoun kseskish oi parapano thn moda sthn autokinish. Apo xrisa koutia gia na kratane xartopetsetes mexrh kai pseftika spinners.
-
εχω πετυχει δυο φορες κοντα στον Ευαγγελισμο ενα λευκο renault thalia με μαρσπιε, διπλη εξατμιση και τερααααστια αεροτομη. Δυστυχως δεν τραβηξα φωτο.
Ειναι που ναι απο την μανα του αυτο...απογινε τωρα -
:ysterical:laugh at wiennerschnitzel όμως...
αυτό είναι για τα αριστεία του τόπικ...του αξίζει μια θέση στο hall of κάγκουρ...
-
Και το σπίτι του τυπά φαίνεται εξίσου καγκουρεμένο
-
Στην Ελλάδα είναι αυτό?
-
αν κρινω απο την γειτονια μου κανει Ελλαδισταν..
πω ρε φιλεεεε.τη ξαπλωστραρα ειναι αυτη.μιλαμε κρεμας πολα στρινγκ εκει πανω.
-
Ρε παιδιά εσείς αμέσως να κακολογήσετε τον άνθρωπο… πάω στοίχημα ότι δεν φταίει αυτός… εξηγούμε:
Τα τζάμια, σίγουρα κάποιο φορτηγό που ήταν κοντά του, πάτησε με το λάστιχο, κάποια πετραδάκια, όπου αυτά έπεσαν με δύναμη πάνω στα τζάμια και τα χάραξαν σε σημείο να τους κάνουν ρωγμές, έτσι για να μην σπάσουν ο άνθρωπος τους έβαλε αυτή την ταινία.
Ο κώλος που είναι μαύρος, οφείλετε σε φρέσκια άσφαλτο, δηλαδή σε δρόμο που μόλις είχε δοθεί στην κυκλοφορία έπειτα από νέο τάπητα… με αποτέλεσμα ο κώλος λόγο τις περιστροφής των τροχών να γεμίσει πίσσα… κακό είναι;
Η πόρτα του οδηγού που είναι κάπως… ε αυτό είναι προφανές… την έγδαρε μια περαστική γιαγιά με το καροτσάκι της λαϊκής… τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά.
Το μαρσπίε δεν είναι ακριβώς αυτό που φαίνετε… αλλά είναι κάτι παρόμοιο με την πίσσα… δηλαδή… είναι πεζούλι πεζοδρομίου που μόλις είχε τοποθετηθεί, ο κακόμοιρος ο άνθρωπος, είχε παρκάρει εκεί το αμάξι του, πριν καν στεγνώσει το τσιμέντο, με αποτέλεσμα αυτό να ¨σφίξει¨ όχι πάνω στις πλάκες ή στον δρόμο, μα στο ίδιο το αμάξι, έτσι με το που ξεκίνησε το αυτοκίνητο την άλλη μέρα αυτό ήταν κολλημένο πάνω του… ε τώρα ποιος κάθετε να το βγάλει… συν ότι ο σοφός λαός λέει ότι όσο πιο βαρύ, τόσο πιο καλά κάθετε…
Χμ… η αεροτομή τώρα… αυτό είναι το πιο προφανές από όλα και με ανησυχεί που δεν το παρατηρήσατε… ο άνθρωπος, πέρασε από μια πολύ μα πολύ χαμηλή γέφυρα και λόγο του ύψους του αυτοκινήτου καταλάθος ξήλωσε τα φώτα του ταβανιού της γέφυρας (ή καλύτερα τουνελάκι έπρεπε να ήταν) όπου αυτά έκατσαν κατά αυτό τον τυχαίο κατά τα άλλα τρόπο πάνω στο πίσω καπό…Δηλαδή ώρες ώρες αναρωτιέμαι γιατί δεν μπορείτε να δείτε τα πιο προφανέστερα πράγματα…
Λέτε να είναι καιρός να πάω για ύπνο;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
:ysterical:
laugh at wiennerschnitzel όμως...
Στην Ελλάδα είναι αυτό?
yes
-
Σκεψου να κανεις οτοστοπ και ο μονος που σταματα να σε παρει θα εχει το πραγμα αυτο .'Ελα φιλαρακι και εγω εκει παω ,θα σε αφησω στην καφετερια που ειναι μαζεμενοι ολοι οι φιλοι σου!!!!'
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σκεψου να κανεις οτοστοπ και ο μονος που σταματα να σε παρει θα εχει το πραγμα αυτο .'Ελα φιλαρακι και εγω εκει παω ,θα σε αφησω στην καφετερια που ειναι μαζεμενοι ολοι οι φιλοι σου!!!!'μετά θα κυκλοφορείς σαν τον clarkson με το λαντα που το πατησαν τα φορτηγά στα λατομεία(για όσους το έχουν δει...)...με χαρτοσακούλα και τρύπες
-
Παρατήρηση μεταξύ σοβαρού κι αστείου: σε ανηφόρα με σχετικά μεγάλη κλίση, θα σηκώνεται σούζα στους πίσω τροχούς εξαιτίας της μετακίνησης του κέντρου βάρους.
-
:ysterical:
laugh at wiennerschnitzel όμως...
Στην Ελλάδα είναι αυτό?
yes
Πραγματικά πες μου γειτονιά, θέλω να πάω να το δώ απο κοντά!
Σκεψου να κανεις οτοστοπ και ο μονος που σταματα να σε παρει θα εχει το πραγμα αυτο .'Ελα φιλαρακι και εγω εκει παω ,θα σε αφησω στην καφετερια που ειναι μαζεμενοι ολοι οι φιλοι σου!!!!'
Φρίκη δεν σε ξεπλένει τπτ μετά, άσε που δεν θα σε πλησιάζει γυναίκα για τ επόμενα 2 χρόνια τουλάχιστον!
-
Ρε σεις μην κακολογείτε τον κόσμο.
-
Ειναι κλασσικο αγωνιστικο Μ3-316...
-
Φαντάζομαι πλάκα πλάκα τον τύπο να είναι σε κανένα ειδικό φόρουμ (για αγωνιστικά όπως το δικό του) και να βάζει φώτο από άφτιαχτα αυτοκίνητα και να γελάνε κι εκείνοι μέχρι δακρύων
Να δω μετά εκεί τι θα λέγατε αν γελούσαν μαζί σας
Australia Uber Alles!!!!! [#2]