-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μα τι απαραδεκτη αισθητικη εχουν ορισμενα ατομα...
Δεν είναι αισθητική. Είναι τρόπος προσέλκυσης βλεμμάτων. Του αρκεί να τον κοιτάξεις, έχει πετύχει αυτό που θέλει. Είτε πεις 'κοίτα το μαλάκα', είτε πεις 'ουάου, ωραίο!', το ίδιο του κάνει. Αρκεί να τον προσέξεις. Στην ψυχολογία δεν θυμάμαι πώς λέγεται αυτό
Αν ζουσε ο Φροϊντ σημερα, θα το αποκαλουσε
'Συμπλεγμα Κρις Μπαγκλ, σερα 5'......-Δεν μας ενδιαφερει να αρεσει σε ολους η νεα Σειρα-5, Μας ενδιαφερει να ασχολουνται ολοι μαζι της....Ειτε τους αρεσει, ειτε οχι....
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Δεν είναι αισθητική. Είναι τρόπος προσέλκυσης βλεμμάτων. Του αρκεί να τον κοιτάξεις, έχει πετύχει αυτό που θέλει. Είτε πεις 'κοίτα το μαλάκα', είτε πεις 'ουάου, ωραίο!', το ίδιο του κάνει. Αρκεί να τον προσέξεις. Στην ψυχολογία δεν θυμάμαι πώς λέγεται αυτό
Στήν ψυχολογία δέν ξέρω ούτε εγώ πώς λέγετε.Εγώ το παραλληλίζω με τή συμπεριφορά τών ασχημων γυναικών
Επειδή κανένας δεν γυρνάει να τίς κοιτάξει,κάνουν φασαρία (τσιρίζουν τάχα μου γελώντας π.χ.)Καί όπως έλεγε και μιά χοντρή: 'Ας με πάρει κάποιος κι'άς είναι κι'ο.....κατήφορος'
....η αυτες που βαζουν οτι επιβαλει η τελευταια λεξη της μοδας, με αποτελεσμα να κρεμοντε οι διπλες.....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Στήν ψυχολογία δέν ξέρω ούτε εγώ πώς λέγετε.Εγώ το παραλληλίζω με τή συμπεριφορά τών ασχημων γυναικών
Επειδή κανένας δεν γυρνάει να τίς κοιτάξει,κάνουν φασαρία (τσιρίζουν τάχα μου γελώντας π.χ.)Καί όπως έλεγε και μιά χοντρή: 'Ας με πάρει κάποιος κι'άς είναι κι'ο.....κατήφορος'
....η αυτες που βαζουν οτι επιβαλει η τελευταια λεξη της μοδας, με αποτελεσμα να κρεμοντε οι διπλες.....
Έτσι εξηγείται αυτό; Πάντα το είχα απορία: Καλά αυτή καθρέφτη δεν έχει σπίτι της;; Και μετά έπρεπε να κάνω μεταμόσχευση ματιών.
-
Όχι 2, ούτε 4......
-
Και αυτό μάλλον είναι το μακρύτερο, όντας SW!
(Τρία Vauxhall δεν εννοεί; )
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Και αυτό μάλλον είναι το μακρύτερο, όντας SW!(Τρία Vauxhall δεν εννοεί; )
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Και αυτό μάλλον είναι το μακρύτερο, όντας SW!(Τρία Vauxhall δεν εννοεί; )
Τον κακομοίρη... άκου 3 Βόξωλ
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
3 Βόξωλ=3 Οπελ
Το ξέρω
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
3 Βόξωλ=3 Οπελ
Τώρα αυτό για καλό το είπες;
-
-
Το ταξί ασχολίαστο!
Τι αμάξι κρύβεται κάτω απο το βόδυkit στις 3 πρώτες φωτό;;;
-
excel ή accent θα έλεγα...
-
κορυφαιο!!!
-
Τί μοτόρι να φοράει το άτομο????
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
... -
Φανταστείτε να είχε Ferrari (ή Lamborghini) ο ιδιοκτήτης του Audi
-
ο τύπος έχει μάστερ στην καγκουριά. Προτείνω να τοποθετηθεί στο hall of fame των καγκουραίων!!! Άξιος!
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
ο τύπος έχει μάστερ στην καγκουριά. Προτείνω να τοποθετηθεί στο hall of fame των καγκουραίων!!! Άξιος!Συμφωνώ! Με μία πολύ μικρή σε έκταση μετατροπή κατάφερε να ξεχωρίσει!
-
Μα τι πίνουν;
-
Australia Uber Alles!!!!! [#2]