-
(σάμπως το δίπλα το μπλε είναι καλύτερο.......)
-
Ο χρήστης BladeRunner82 έγραψε:
:oops:Αν ημουν καγκουρας.....θα μου αρεσε...
Πω πω...μαστιγωστε με τωρα...Τι επαθα????Εκει ειναι το θεμα....
Τα Αγγλακια ειναι αιωνες μπροστα στο θεμα καγκουρεματος....!
Το αποτελεσμα ειναι να φτιαχνουν ωραια πραγματα....
Τα οποια ναι μεν ειναι καγκουρε....
Αλλα δεν ειναι Αηδια!!!!!Αφηστε που η Αυστραλια ειναι αποικια τους....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αφηστε που η Αυστραλια ειναι αποικια τους....+1!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Που να δεις τα Αμερικανάκια, το βασίλειο του αργκόν είναι εκεί απέναντι.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Που να δεις τα Αμερικανάκια, το βασίλειο του αργκόν είναι εκεί απέναντι.
νίκελ ΥΟ!
-
-
Ο χρήστης boo έγραψε:
Ο τύπος είναι συμπολίτης μου, και από προχθές έχει περισσότερες τρύπες μιας που ενεπλάκη σε τροχαίο. Συγκεκριμένα ήταν ο μεσαίος σε μια καραμπόλα 3 οχημάτων, οπότε πάει το 'emmental' look...Tον ματιάσανε τον άνθρωπο.
-
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Seat Impreza WRC
...
Tuscani (ή κάπως έτσι) DTM:
...Oλα αυτα συμμετεχουν στο ΑRKC (Australian Ricing Kangaroo Championship).
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Seat Impreza WRC
...
Tuscani (ή κάπως έτσι) DTM:
...Oλα αυτα συμμετεχουν στο ΑRKC (Australian Ricing Kangaroo Championship).
-
loool!!!πετυχα σημερα στη καβαλας ιμπιζα με τρελο βοδι κιτ.μουσταρδι μεταλικο μεχρι την μεση και απο πανω μαυρο.προφυλακτηρας πισω αλλα 360 modena με τα 2 τεραστια μπουρια να βγαινουν απο το πλαι!
φουσκωμενο σαν fabiawrc(τουλαχιστον οι ροδες ηταν πιο εξω και οχι σαν κατι τραγικους που βαζουν φτερα και ειναι μεσα οι ροδες!) οργανακια στο τιμονι αλλα φαναρια πισω σχεδον αγνωριστο!αεροτομη οχι ξαπλωστρα αλλα κατι πιο νορμαλ.φιμε τζαμι 15αρες καθρεφτες m3(μαθαμε ολοι!!)το
φανηκε πολυ καλοφτιαγμενο αλλα δεν παυει να ειναι εντελως ακραιο και καγκουρικο!
-
Bmw σειράς Ε36 μπλέ με αποστάτες στους τροχούς χειρότερα και απο Toyota Tourbo αθίγγανων! Φυσικά χαμηλωμένη και αεροτομή τεράστια που μεγαλύτερη απο αυτή δεν έχω συναντήσει!
Οι ρόδες απο τους θόλους εξείχαν πάρα πολύ! -
-
-
και με επίσης 'κλασικού' τύπου οδηγό
btw την πινακίδα δεν την έσβησα, είναι μέρος της 'μετατροπής'
-
-
-
Σημερα ειδα παλι εκεινο το εμετικο κοκκινο Ford Focus Μκ1 που κοβει βολτες στην Θεσσαλονικη...
Ναι, εκεινο που εχει προεκταμενουν κατα τουλαχιστον 1 μετρο aftermarket 'βελτιωμενους' προφυλαχτηρες και το αποκαλουν 'Το κουνουπι'!!
Μα τι απαραδεκτη αισθητικη εχουν ορισμενα ατομα... -
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Μα τι απαραδεκτη αισθητικη εχουν ορισμενα ατομα...Δεν είναι αισθητική. Είναι τρόπος προσέλκυσης βλεμμάτων. Του αρκεί να τον κοιτάξεις, έχει πετύχει αυτό που θέλει. Είτε πεις 'κοίτα το μαλάκα', είτε πεις 'ουάου, ωραίο!', το ίδιο του κάνει. Αρκεί να τον προσέξεις. Στην ψυχολογία δεν θυμάμαι πώς λέγεται αυτό
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μα τι απαραδεκτη αισθητικη εχουν ορισμενα ατομα...
Δεν είναι αισθητική. Είναι τρόπος προσέλκυσης βλεμμάτων. Του αρκεί να τον κοιτάξεις, έχει πετύχει αυτό που θέλει. Είτε πεις 'κοίτα το μαλάκα', είτε πεις 'ουάου, ωραίο!', το ίδιο του κάνει. Αρκεί να τον προσέξεις. Στην ψυχολογία δεν θυμάμαι πώς λέγεται αυτό
Στήν ψυχολογία δέν ξέρω ούτε εγώ πώς λέγετε.Εγώ το παραλληλίζω με τή συμπεριφορά τών ασχημων γυναικών
Επειδή κανένας δεν γυρνάει να τίς κοιτάξει,κάνουν φασαρία (τσιρίζουν τάχα μου γελώντας π.χ.)Καί όπως έλεγε και μιά χοντρή: 'Ας με πάρει κάποιος κι'άς είναι κι'ο.....κατήφορος'
Australia Uber Alles!!!!! [#2]