-
-
Ασπρη Alfa 147 GTA στην Κοκκιναρα.
Bronze M6 στην Πολιτεια.
Ασημι Corvette Stingray στο Κεφαλαρι. -
Αυτή τη Ferrari σε μάντρα μεταχειρισμένων στο Χαιδάρι (η γνωστή μάντρα που κάθε τόσο γίνεται στόχος εμπρηστών..):
http://img168.imageshack.us/my.php?imag ... 241bb0.jpg
-
Χθες το βραδυ στο verde στου παπαγου ειδα ενα coupe lexus που νομιζω λεγοταν SC430 η καπως ετσι....δεν μπορεσα να το βγαλω φωτο γιατι ηταν σκοτεινα.....ηταν εντυπωσιακο και πισω μοιαζει λιγο με 350Ζ....θα ψαξω να βρω φωτογραφια
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Astra OPC, γαλάζιο φυσικά. Πανέμορφο. -
**BMW 745i **τελευταίο μοντέλο με ελληνικές πινακίδες σήμερα το απόγευμα στην Ποσειδώνος στο ύψος του γκολφ Γλυφάδας...Οδηγούσε ξανθιά κυρία γύρω στα 40 και πήγαινε αρκετά συντηρητικά...
-
Τα ποστς για τα καμμένα αυτοκίνητα στη ΔΕΘ μεταφέρθηκαν εδώ: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=20080
[mod]
-
Dodge Dakota ( μάλλον ) χθές κάπου έξω από τα Μέγαρα.
Μόλις το είδα τρόμαξα ! Τι τέρας είναι αυτό !Δυστυχώς δεν είδα αν έσερνε πίσω του βουβάλια από την έρημο της Νεβάδα...
-
Πιο παλιά:
911 (το τελευταίο μοντέλο) 'και καλά' GT3... Λέω και καλά GT3, γιατί ήταν αυτόματη και στην Gt3 ποτέ δεν έβαλαν το tiptronic (και καλά έκαναν). Στους Αμμόλοφους Καβάλας.
Chevrolet Corvette C6 cabrio κατακόκκινη στην Αρετσού!!!
Lamborghini Gallardo ανθρακί με Σκοπιανές πινακίδες...
Χθες: Ssangyong KYRON (τι είναι αυτό το έκτρωμα;;;;; ) και VW Lupo 3L και τα δύο στη Σαλαμίνα στη Θεσσαλονίκη...
-
Προχθές στην Νέα Πεντέλη: Kίτρινο HUMMER H2 με αυτοκόλητο μεγέθους Α4 στο πίσω τζάμι, το οποίο έλεγε 'Κλινική Επιμήκυνσης Π...ς - τηλ. 210-ΧΧΧΧΧΧ - Καλέστε ΤΩΡΑ!'
-
Σήμερα το μεσημέρι στη Λ.Πεντέλης Bmw 850 κόκκινη με ξένες πινακίδες.
http://www.rit.edu/~pwq6145/imagesstorage/bmw-850i.jpg
Θα ανεβάσω και photo από το κινητό αν βρω χρόνο.
-
εχει κανείς να μου δανεισει εκεινο το ανθρωπάκι που κανει εμετό, κλάνει και ρεύεται ταυτοχρόνως;
χθες είδα ενα Αστρα (το παραπροηγουμενο) cabrio. τετράγωνα εγιναν τα ματάκια μου
-
-
ειδα μια bmw 2002 alpina στη στρατου στην θεσσαλονικη με απιστευτες ασορτι
πολυακτινες και ενα σαλονι που ντρεπεσαι να μπεις
απιστευτη ανακατασκευη.
επισης να ευχηθω να αναπαυεται εν ειρηνη το πιο τρομακτικο αυτοκινητο που εχω βαλει μπροστα, η πρασινη 635 csi με το dogleg ενος πολυ καλου φιλου που την εχασε στην καταραμενη τη φωτια του πρωτου ποδιου της Χαλκιδικης οταν την καταπλακωσε το υποστεγο που στεγαζε το ονειρο. Οταν ο 70χρονος παππους που δουλευε στην Μ με χιλα ζορια του την εμπιστευτηκε ποτε του δεν θα φανταζοταν πως θα καταληγε σταχτη στο βωμο της γ@μημενης οικοδομικης μανιας.
και να φανταστειτε οτι σε ενα χρονο ακομα επαιρνε αδεια κλασσικου και θα την κυκλοφορουσε...R.I.P.
-
Δεν το αντέχω
Σε μία μέρα 2... 2 1007 στην Κρήτη
ένα κίτρινο στο Ηράκλειο -ΕΛΕΟΣ!!!!!- κι ένα μαύρο στα Χανιά, νοικιάρικα.
1)τα αγοράζουν έστω και νοικιάρικα;
- υπάρχουν κάποιοι που τα... ενοικιάζουν
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
- υπάρχουν κάποιοι που τα... ενοικιάζουν
Δοκίμασε και μετά έλα να μας πεις... (άμα για νοικιάρικο δεν είναι καλό).
Αλλά για να σε ρωτήσω ρε big boss, οπούδηποτε-οπωσδήποτε-οποδήποτε μπαίνεις και ποστάρεις. Prozac παίρνεις;
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Αλλά για να σε ρωτήσω ρε big boss, οπούδηποτε-οπωσδήποτε-οποδήποτε μπαίνεις και ποστάρεις. Prozac παίρνεις;
Να σε ρωτήσω κι εγώ... το πρόβλημά σου ποιο είναι ακριβώς;
Prozac; τι ακριβώς κάνουν αυτά καθότι άσχετος Υποθέτω ότι θα ξέρεις -
Δε μαλώνω ποτέ με το big boss μου!
(ζήτω το car team! πλάκα πλάκα πρέπει να τους μαζέψω παλι... λασκάρανε με το καλοκαίρι)
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Να σε ρωτήσω κι εγώ... το πρόβλημά σου ποιο είναι ακριβώς;
Prozac; τι ακριβώς κάνουν αυτά καθότι άσχετος Υποθέτω ότι θα ξέρειςΑντικαταθλιπτικά
Θες και μηχανισμό δράσης, ενδείξεις, ανεπιθύμητες ενέργειες;
-
Τώρα που το λες... δεν μου πάει καλά το νησί, Landwind στον ΒΟΑΚ
Carspotting [#2]