-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
McLaren Mercedes SLRΤατοΐου, Ν'Ερυθραία, έξω από τα Απέργης Executive Cars, Σε ράμπα σηκωμένη, με χτυπημένη τη δεξιά πόρτα. Είναι θέαμα, όποιος την προλάβει...
Είναι με γερμανικές πινακίδες?
Αν ναι, νομίζω κάποιος από το forum την προηγούμενη εβδομάδα είχε αναφέρει την τράκα ενός πιτσιρικά σε γερμανική SLR με μια γυναίκα σε διασταύρωση.... -
Ο χρήστης borbos έγραψε:
αυτό είναι απίστευτο πάντως,το βρήκα έξω από το φλοίσβο την ημέρα του Gp σκαφών!!!είναι FIAT CINQUECENTO λευκό και όλο μέσα είναι γραμμένο με μαρκαδόρο!!
Από ότι βλέπω...μια χαρά σκονάκι στην πρώτη φωτό
-
-
ειναι αρκετα στην Αθηνα.
-
αυτό είναι απίστευτο πάντως,το βρήκα έξω από το φλοίσβο την ημέρα του Gp σκαφών!!!είναι FIAT CINQUECENTO λευκό και όλο μέσα είναι γραμμένο με μαρκαδόρο!!
Έχω την εντύπωση ότι το έχω δεί και εγώ πριν μερικές εβδομάδες.
(δεν νομίζω να υπάρχει άλλο)
Κατηφορίζαμε σχεδόν μαζί την Λ. Κηφισίας αντικριστά και όντως εντυπωσιάστηκα. Αν θυμαμαι καλά το καπό και όλο το αμάξωμε έχει διάφορους μαθηματικούς τύπους όπως και απο Φυσική. -
Ο χρήστης Everville έγραψε:
Έχω την εντύπωση ότι το έχω δεί και εγώ πριν μερικές εβδομάδες.
(δεν νομίζω να υπάρχει άλλο)
Κατηφορίζαμε σχεδόν μαζί την Λ. Κηφισίας αντικριστά και όντως εντυπωσιάστηκα. Αν θυμαμαι καλά το καπό και όλο το αμάξωμε έχει διάφορους μαθηματικούς τύπους όπως και απο Φυσική.εξωτερικα δεν εχει τιποτα,μονο μεσα αυτο που ειδα εγω!!!μαλλον υπαρχει και δευτερο!!!
-
Οχι δεν πρεπει να υπαρχει δευτερο...Ο Everville μαλλον εννοει ενα Golf II ασπρο γεματο με μαθηματικους τυπους (κυριως ολοκληρωματα0 και φυσικής το οποιο εχει φοιτητης/τρια στο Πολυτεχνειο..Το εχω πετυχει απειρες φορες στο παρκιν της σχολης και ειναι κατι...διαφορετικό.. Ακομα δεν το χω βγαλει φωτο...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οχι δεν πρεπει να υπαρχει δευτερο...Ο Everville μαλλον εννοει ενα Golf II ασπρο γεματο με μαθηματικους τυπους (κυριως ολοκληρωματα0 και φυσικής το οποιο εχει φοιτητης/τρια στο Πολυτεχνειο..Το εχω πετυχει απειρες φορες στο παρκιν της σχολης και ειναι κατι...διαφορετικό.. Ακομα δεν το χω βγαλει φωτο...Καποιος το ειχε βαλει παλιοτερα νομιζω.
-
Σημερα ειδα ενα Seat Toledo!! Να παω να παιξω joker???
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οχι δεν πρεπει να υπαρχει δευτερο...Ο Everville μαλλον εννοει ενα Golf II ασπρο γεματο με μαθηματικους τυπους (κυριως ολοκληρωματα0 και φυσικής το οποιο εχει φοιτητης/τρια στο Πολυτεχνειο..Το εχω πετυχει απειρες φορες στο παρκιν της σχολης και ειναι κατι...διαφορετικό.. Ακομα δεν το χω βγαλει φωτο...Σε ποιά Σχολή του Πολυτεχνείου κυκλοφορεί ακριβώς?
-
Στους μηχανολόγους πάντως το βλέπω καθημερινά.Με είχε κλείσει κ όλας μια φορά κ έκανα 10 μανούβρες για να βγω
-
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Στους μηχανολόγους πάντως το βλέπω καθημερινά.Με είχε κλείσει κ όλας μια φορά κ έκανα 10 μανούβρες για να βγωΕκεί παρκάρει συνήθως, αν και μου φαινεται οτι πρεπει να είναι πρώτης γενιάς...τρελο ντεκόρ για το πάρκιν...
-
ένας δευτεροετής από μηχανολόγους το έχει
-
Ο χρήστης baz έγραψε:
ένας δευτεροετής από μηχανολόγους το έχειΘα ενεργοποιήσω τις διασυνδέσεις μου να μάθω με ακρίβεια
Χαχα!
Από βδομάδα που θα ξανανέβω θα περάσω μια βόλτα από Μηχανολόγους μήπως το πετύχω. -
Λευκή Exige S (ή 240R;) απλά φοβερή. Πρέπει να έχω δει άλλη μια μαύρη
-
McLaren Mercedes SLRΤατοΐου, Ν'Ερυθραία, έξω από τα Απέργης Executive Cars, Σε ράμπα σηκωμένη, με χτυπημένη τη δεξιά πόρτα. Είναι θέαμα, όποιος την προλάβει...
Την είδα σήμερα...Πριν καμια βδομάδα την είχε δει ένας φίλος μου στην γέφυρα βαρυμπόμπης όταν είχε τρακάρει.
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Λευκή Exige S (ή 240R;) απλά φοβερή. Πρέπει να έχω δει άλλη μια μαύρηS, 240R είναι μόνο μία στην Ελλάδα και είναι πορτοκαλί.
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
McLaren Mercedes SLR
Τατοΐου, Ν'Ερυθραία, έξω από τα Απέργης Executive Cars, Σε ράμπα σηκωμένη, με χτυπημένη τη δεξιά πόρτα. Είναι θέαμα, όποιος την προλάβει...
Την είδα σήμερα...Πριν καμια βδομάδα την είχε δει ένας φίλος μου στην γέφυρα βαρυμπόμπης όταν είχε τρακάρει.
Ξέρουμε πώς ακριβώς έγινε το κακό? Δεξιά πόρτα είχε το χτύπημα.
-
ένας δευτεροετής από μηχανολόγους το έχει
Θα ενεργοποιήσω τις διασυνδέσεις μου να μάθω με ακρίβεια
Χαχα!
Από βδομάδα που θα ξανανέβω θα περάσω μια βόλτα από Μηχανολόγους μήπως το πετύχω.Πολλοι μηχανολογοι μαζευτηκαν.. Θα τον πετυχεις σιγουρα,εγω το βλεπω παντα στο παρκιν.. Ειναι σημαια της σχολης..
-
Χρυσαφένιο RAV με σηματα POLICE να κάνει τρελίτσες στον Περιφερειακό του Καρέα!!!! Καλά έχουν και απο τέτοια???
Carspotting [#2]