-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ίδιο με το από 3άρι ειναι!
Μόνο ενα πλαστικό 'diffuser' εχει πίσω.Ε δεν είναι και ακριβώς το ίδιο.. διαφορετική μάσκα, προφυλακτήρες, μαρσπιέ, 18άρες και φουσκωμένο καπό για να χωράει το intercooler. Μήπως το GTi έχει περισσότερες διαφορές απο το απλό Golf..
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Μόλις προ ολίγου ανέβαινε την Κηφισίας Μazda 3 MPS...Είδα και εγώ ένα το πρωί.
Επίσης λίγο αργότερα μία Ζ4Μ και μία Ζ4 coupe! Ανάμεικτα συναισθήματα...
-
Ο χρήστης mak έγραψε:
Μόνο ενα πλαστικό 'diffuser' εχει πίσω.Ε δεν είναι και ακριβώς το ίδιο.. διαφορετική μάσκα, προφυλακτήρες, μαρσπιέ, 18άρες και φουσκωμένο καπό για να χωράει το intercooler. Μήπως το GTi έχει περισσότερες διαφορές απο το απλό Golf..
Έχει και φουσκωμένα μπροστινά φτερά! Δεν τα ξέρεις καλά μου φαίνεται...
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Έχει και φουσκωμένα μπροστινά φτερά! Δεν τα ξέρεις καλά μου φαίνεται...
-
ειδα bmw 6 στο ηρακλειο.πολυ ογκωδες αμαξι!επιανε ολο το δρομο!
-
Ο χρήστης vassilis88 έγραψε:
ειδα bmw 6 στο ηρακλειο.πολυ ογκωδες αμαξι!επιανε ολο το δρομο!Οταν δουλευα στην αθηνα παρκαραμε τα αυτοκινητα σε μισθωμενο παρκινγκ στο κολωνακι με ανελκυστηρες..
Η Μ6 του Μεγάλου δεν έμπαινε στον ανελκυστήρα, ενώ το Μαβερικ ενος συναδέλφου σχεδόν άνετα!!!
(Η πλάκα είχε να βλεπεις το παιδί που μετακινουσε τα αυτοκινητα να προσπαθει να κλείσει το ραδιο της Μ6....)...
-
Audi RS2 και Audi RS4 σήμερα στον Ασπρόπυργο.
Δυστυχώς ενώ έκατσα και κοίταζα το 4 κόλλησα και δεν έβγαλα φώτο. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Audi RS2 και Audi RS4 σήμερα στον Ασπρόπυργο.
Δυστυχώς ενώ έκατσα και κοίταζα το 4 κόλλησα και δεν έβγαλα φώτο......προτίνω να τιμωρηθείς δια λιθοβολισμού.....
-
RS4 γκρί (σαν αθλητής μοιάζει το αυτοκίνητο) ,
κοντά στο αεροδρόμιο,
με πινακίδες ΚΝΗ-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Θεσσαλονίκη 25/11/2006 έξω από το Τεχνολογικό Μουσείο
Rolls Royce Corniche CabrioΑυτό είναι που λέμε... οξύμωρο!
-
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Προσφορά του αδελφού μου (aserf):Καινούργιο X5 με Γερμανικές πινακίδες στην Πάτρα (αν δεν κάνω λάθος)
Κάνεις...
Στο κέντρο της Αθήνας το είδα -
ξανθια με porche 911 turbo το τελευταιο προχτες στην βουλιαγμενης και το ανοιγε κιολας μπραβο της εδειχνε οτι το ειχε.
επισης το ιφιο βραδυ μαυρο viper το τελευταιο.
cadillac cts στην αγια ελλεουσα λιγο πιο περα μια corvette μαυρη πριν λιγο στην αραχωβα πολλα porche διαφορα μοντελα 2-3 hummer.
το περιεργο κανενα cayenne!!! -
-
Κόκκινη Ferrari F430 και μπλε Lamborghini Galliardo την Κυριακή στις Σέρρες...
-
Ο χρήστης AlexV έγραψε:
Κόκκινη Ferrari F430 και μπλε Lamborghini Galliardo την Κυριακή στις Σέρρες...ηταν και αλλαη μια κιτρινη παλια λαμπο που δεν θυμαμαι πως λεγεται
-
Urraco P250...ο παλιός είναι αλλιώς...
-
Σήμερα, κατά τις 17:30, στον Παράδεισο Αμαρουσίου, XM 3.0 V6 Auto με Γερμανικά νούμερα, άσπρη!
-
Στην Ουκρανία, ακριβά αυτοκίνητα πολλά!
Και ο μισθός καθηγητή Πανεπιστημίου στα 250€ .
Πολλά Tribeca , Hummer, αλλά και Rolls, Bentley...
-
B9 Tribeca ασημί προχθές..Το μπροστά μέρος μου θυμίζει αρκετά την φάτσα του Ζαπατίνα....
Carspotting [#2]