-
Σήμερα το πρωί,οδηγώντας για τη δουλειά, είχα εμπρός μου την πιο άσχημη θέα...
ένα KYRON!!!
Πού πάνε και τα βρίσκουν ρε σεις... -
Πώς το λένε αυτό το νέο το τζιπ της Cadillac;Αυτό είδα σε ασημί.Αρκετά εντυπωσιακό αν το βλέπεις πίσω σου στον καθρέπτη.Όλο γωνίες και νικελωμένη μάσκα.Πετυχαίνει το στόχο του...
Α,τώρα που το θυμήθηκα κιένα μαύρο S4 στην Αγ.Αλεξάνδρου στο Φάληρο
-
Οδηγώντας το Σάββατο προς Λίμνη Πλαστήρα:
Lancia Thesis
3 Alfa 159
Alfa Brera
σε διάστημα 1 λεπτού έξω από Λαμία!!!
Δεκάδες mx-5 στη σειρά στη λίμνη (όχι μέσα)!!!
Κάποιο club προφανώς.
Μερικά mr-2 σε parking ταβέρνας (πάλι club ήταν).
Το τρομερό ήταν ότι δεν πέτυχα Cayene!
Θα είχαν πάρει τα βουνά της Γλυφάδας μάλλον -
Renault Vel Satis σήμερα στα Μελίσσια.
-
το Σάββατο το πρωί στο Κολωνάκι...
Μαύρη Cayenne Turbo S
Μαύρη Corvette Z06
Μαύρη 645 cabrio
ανθρακί 350Ζ προ facelift
μαύρη carrera 997 S... -
Alfa Romeo 156 Crosswagon(?) Q4 στην Ηλιουπολη με πινακιδες ΒΟΡ-****.
-
Πηγαινα αμεριμνος στην Κηφισιας οταν με περασε 997 Turbo με το γκαζι στο πατωμα... Επαθα πλακα, τοσο απο την επιταχυνση οσο και απο τον ηχο της...
-
Ο χρήστης lefos έγραψε:
Πηγαινα αμεριμνος στην Κηφισιας οταν με περασε 997 Turbo με το γκαζι στο πατωμα... Επαθα πλακα, τοσο απο την επιταχυνση οσο και απο τον ηχο της...Φαντάσου τι πλάκα θα παθαίναμε οι κοινοί θνητοί που δεν οδηγούμε αυτοκίνητα με 400 άλογα για να έχουμε ζήσει τις συγκινήσεις που σου προκαλεί αυτή η ταπεινή ιπποδύναμη...
Πραγματικά δηλαδή, πόσο περισσότερο μπορεί να σε κολλήσει μια 997 Turbo στο κάθισμα σε σχέση με μια BMW M5; -
Δεν ημουν με το Μ5 χτες. Ομως, επειδη ειχα τη χαρα να μπω σε 996 turbo, μπορω να σου πω οτι η αισθηση της επιταχυνσης της ειναι απλα αλλου, εστω κι αν στα χαρτια η ιπποδυναμη της ειναι σχετικα κοντα στο Μ5. Αλλιως βγαινουν τα αλογα απο 2 turbo, αλλιως απο 5,000 κυβικα. Παντως, ακομα κι αν σε καθηλωνει αυτο το αποτομο ξεσπασμα, προτιμω τα κυβικα και τη ροπη απο το ρελαντι.
-
-
Jaguar S-Type σήμερα το απόγευμα στην Πλαστήρα στη Νέα Σμύρνη. Το 'ασυνήθιστο' είναι ότι ο ιδιοκτήτης της δεν φαινόταν να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τη 'σωματική της ακεραιότητα'.
Κατά το παρκάρισμα πρέπει να έκανε μπροστά μέχρι που φράκαρε εντελώς η μάσκα και μετά δεν έκανε ούτε δύο πόντους πίσω για να ξεκολλήσει.
Αν και δεν φαίνεται τόσο καλά, όλη η μπροστά-αριστερή πλευρά είναι γρατζουνισμένη. Το ίδιο και η πίσω-αριστερή. Τη δεξιά πλευρά δεν την κοίταξα. -
Ο χρήστης b_x έγραψε:
Πώς το λένε αυτό το νέο το τζιπ της Cadillac;Αυτό είδα σε ασημί.Αρκετά εντυπωσιακό αν το βλέπεις πίσω σου στον καθρέπτη.Όλο γωνίες και νικελωμένη μάσκα.Πετυχαίνει το στόχο του...escalade ?
-
SRX μάλλον.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Alfa Romeo 156 Crosswagon(?) Q4 στην Ηλιουπολη με πινακιδες ΒΟΡ-****.Μάλλον είναι η 156 που έχω πετύχει μερικές φορές στον Βόλο (εξάλλου οι πινακίδες είναι από Βόλο οπότε αυτή παίζει να είναι)!!! Επίσης έχω δει κ ακόμη μια ίδια με πινακίδες ΡΜΚ-****
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
SRX μάλλον. -
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Πώς το λένε αυτό το νέο το τζιπ της Cadillac;Αυτό είδα σε ασημί.Αρκετά εντυπωσιακό αν το βλέπεις πίσω σου στον καθρέπτη.Όλο γωνίες και νικελωμένη μάσκα.Πετυχαίνει το στόχο του...
**escalade **?
Έχει μερικές πολύ καλές ατάκες που το χαρακτηρίζουν...
-
Πηγαινα αμεριμνος στην Κηφισιας οταν με περασε 997 Turbo με το γκαζι στο πατωμα... Επαθα πλακα, τοσο απο την επιταχυνση οσο και απο τον ηχο της...
χε χε παρόμοια εμπειρία 'έπαθα ' τις προάλλες και εγώ με 996 turbo.
Στην κηφισίας (σε ένα 'κενό' χωρίς κίνηση) έγινε μια αρκετά επικύνδινη ήσφήνα από τον κάτοχο της μαύρης turbo και χάθηκε μπροσ τά μου. Επειδή τον είχα στον νου μου τον απόφυγα. Σε άλλη περίπτωση θα εκνευριζόμουν αλλά ...η επιτάχυνση......ο ήχος... ειδικά ο ήχος....τι ήταν αυτό !!!!!!!
Ακόμα το θυμάμαι. Χαλάλι την σφήνα...
-
χε χε παρόμοια εμπειρία 'έπαθα ' τις προάλλες και εγώ με 996 turbo.
Στην κηφισίας (σε ένα 'κενό' χωρίς κίνηση) έγινε μια αρκετά επικύνδινη ήσφήνα από τον κάτοχο της μαύρης turbo και χάθηκε μπροσ τά μου. Επειδή τον είχα στον νου μου τον απόφυγα. Σε άλλη περίπτωση θα εκνευριζόμουν αλλά ...η επιτάχυνση......ο ήχος... ειδικά ο ήχος....τι ήταν αυτό !!!!!!!
Ακόμα το θυμάμαι. Χαλάλι την σφήνα...
-
lexus sc430 έξω από το Βαρούλκο στην Πειραιώς.
-
Αυτο εδω λιγο πιο κατω στο παρκινγκ απο τη σχολη μου
Αυτο εδω σε καφετερια απ εξω, κοντα στο σπιτι μου (στο UK)
Και αυτα που χρωσταγα απο το καλοκαιρι αλλα δεν ειχα το προγραμμα να τα περασω απο το κινητο στον υπολογιστη.
SL65 AMG
de tomasso pantera καθως πηγαινα Αιγειο
- το εργαλειο που ειχα στην κατοχη μου για μια week στο Ναυπλιο απο φιλο που την αγορασε για πουλ μουρ Να ναι καλα που μου την εμπιστευτηκε
Carspotting [#2]