-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Υπάρχει αμάξι με δίχρονο κινητήρα....?Για το NSU ξέρω ότι έχει βάνκελ, περαιτέρω όμως τπτ...
Βάνκελ έχει.
Δίχρονο είχαν τα Wartburg και τα Trabant σίγουρα, και ίσως κάποια άλλα μοντέλα εκείνης της εποχής. Α! νομίζω και τα Saab φορούσαν δικύλινδρους δίχρονους κάποια εποχή, και μάλιστα κέρδιζαν και αγώνες.
-
-
-
Maybach 57 πριν λίγο στην Ελευσίνα. Δυστυχώς το κινητό μου βγάζει άθλιες φώτο το βράδυ....
-
Κοριτσια τρεξτε καλε ηρθε ο Πετρελης!!!
Χθες το απογευμα ηταν παρκαρισμενη εξω απο το χωρο τον αφιξεων του αεροδρομιου του Ηρακλειου μια Bentley (ομολογω οτι δεν ειχα ξαναδει) για σχεδον μια ωρα.
Ολοι λεγαμε 'Μα τί γινεται βρε παιδι μου ποιος/α ερχεται με τετοια χλιδη;'
Τελικα ηταν η 'σουπερ' φιρμα του Ελληνικου πενταγραμμου ο Θανος Πετρελης ΓΓΓΓΓΓΓουουουουααααααουουουΑλλο παλι, ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ, carspotting χθες.
Ειδα DATSUN 2000 sedan, παρακαλω!!!
Ποσων χρονων να ειναι αυτο το αμαξι αραγε; Ειναι οντως 2000 κυβικα; -
-
και εχεις δικιο βεβαιως!
-
-
Jaguar XK Cabrio εξω απο τις αναχωρησεις στο αεροδρομιο Ηρακλειου.
Τί ναι τουτο το εργαλειο ρε παιδια; -
Kia picanto με αυτοκόλλητο στο αριστερό πίσω πατζούρι: 'το άλλο μου αυτοκίνητο είναι porsche'
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Lexus GS450h, χθες βράδυ στην Μαρίνα Ζέας.Respect στην επιλογή του ιδιοκτήτη. Ο παρκαδόρος που μπήκε μέσα, έψαχνε για ΩΡΑ να δει πώς θα το ξεκινήσει (μάλλον δεν μπορούσε να λύσει το ποδόφρενο), και άλλη τόση ώρα για να βρει την όπισθεν
Θεωρώ το ποδόφρενο γενικά ηλίθιο σαν ιδέα, στο RX είναι ακόμα πιο ηλήθιο γιατι το πατάς για να λύσει.
Σε ένα Mercedes πχ αν μείνεις απο φρένα και θές να σταματήσεις με το ποδόφρενο μπορείς να κρατάς το μοχλό απασφάλισης τραβηγμένο με το χέρι ωστε να μην κλειδώσει. Στο Toyota τί κάνεις?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Lexus GS450h, χθες βράδυ στην Μαρίνα Ζέας.
Respect στην επιλογή του ιδιοκτήτη. Ο παρκαδόρος που μπήκε μέσα, έψαχνε για ΩΡΑ να δει πώς θα το ξεκινήσει (μάλλον δεν μπορούσε να λύσει το ποδόφρενο), και άλλη τόση ώρα για να βρει την όπισθεν
Θεωρώ το ποδόφρενο γενικά ηλίθιο σαν ιδέα, στο RX είναι ακόμα πιο ηλήθιο γιατι το πατάς για να λύσει.
Σε ένα Mercedes πχ αν μείνεις απο φρένα και θές να σταματήσεις με το ποδόφρενο μπορείς να κρατάς το μοχλό απασφάλισης τραβηγμένο με το χέρι ωστε να μην κλειδώσει. Στο Toyota τί κάνεις?
Το πατάς λίγο. Πιάνει πολύ προοδευτικά, τουλάχιστον σε IS250 θέλει 5-6 κλικ για να πιάσει γερά.
-
ΒΜW 850 χτες το απόγευμα στην κάθοδο του Κηφισσού.
-
Α4 το προηγούμενο μοντέλο (με τα τετράγωνα φώτα και όχι τα παραλληλόγραμμα που έχει το face-lift) που έγραφε ένα σκέτο '2.0'
Μάλλον επρόκειτο για το σπανιότατο πουλί των 130 ίππων -
Ο χρήστης b_x έγραψε:
Α4 το προηγούμενο μοντέλο (με τα τετράγωνα φώτα και όχι τα παραλληλόγραμμα που έχει το face-lift) που έγραφε ένα σκέτο '2.0'
Μάλλον επρόκειτο για το σπανιότατο πουλί των 130 ίππωνΈχω ένα γνωστό(ψιλοκάγκουρα)που έχει κολίσει το 2.0 αλλά είναι 1600cc..
Mήπως ήταν μαυρο με 16αρες απο το 18Τ και φιμέ τζάμια?? -
Όχι.Δεν είχε τίποτα το 'περίεργο'
-
A8 4.0TDi με Α8ηναικες πινακιδες στη Ν.ΣΜυρνη.
Touareg V10 TDi με Γερμανικες πινακιδες στη Β.Σοφιας (κ 20+ιντσες ACE ζαντες).
Ηοnda Civic Hybrid στη Σταδιου.
Αixam Scouty στο Παγκρατι.
Μini Moke στην Αλε3ανδρας. -
S4 Cabrio στο ποτάμι
-
A8 4.0 lt TDI TAΞΙ Στην Αλεξ/πολη...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
S4 Cabrio στο ποτάμιΤοσο απελπισμενος ηταν;
Carspotting [#2]