-
Passat SW V6 4motion χθες με 'νοικιάρικη' πινακίδα
-
Χτες στο Μετό Δάφνης κοντά παρκαρισμένο Nissan 350Z cabrio με 19' Volk Racing ζάντα, πινακίδες Αυστρίας αν είδα καλα.
-
Σήμερα είδα Ferrari Dino, στο βενζινάδικο που περίμενα για πλύσιμο(στο ύψος Όλγας με Βούλγαρη, περίπου)!!!
ΚΟΥΚΛΑ λέμε!!!
Όχι, δεν τράβηξα φωτογραφίες, μόλις την είδα ξέχασα όλα τα άλλα Ο ευγενέστατος κύριος που την είχε, αφού με είδε που την κοιτούσα πόση ώρα, από όλες τις μεριές, ξανά και ξανά(τον ρώτησα και για τη μηχανή της), μου άνοιξε -΄με τη θέλησή του- το καπώ για να δω το V6...('αφού είσαι τόσο μερακλής, να σου δείξω και τη μηχανή', είπε...)Απλά Πανέμορφη.
Υ.Γ.: Ρε κοίτα να δεις σύμπτωση... έχω 666 Δημοσιεύσεις, είδα την Dino και διαολεύτηκα!!!
-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μάζντα 626 4WS στη Δελφών...και είμαστε μ@λ@κες!
Γιαπωνεζοlasciviousness
Mitsubishi Sapporo στην ΚαρδίαΤι σας νοιάζει, θα μου πείτε! Το Silent Shaft είναι αυτό που σας νοιάζει και αυτό το αυτοκίνητο το είχε!
-
-
Το πρωι παραλιακη Καβουριου στο υψος του φαναριου του Divani γαλαζια 612 Scallieti (ή οπως γραφετε )και απο πισω έρχονταν ψιλογρηγορα μια γκριζα Μ6
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Το Silent Shaft είναι αυτό που σας νοιάζει και αυτό το αυτοκίνητο το είχε!Τί ειναι το silent shaft?
-
NISSAN NOTE στην Καβάλας,τέζα χαμηλωμένο,με ελεύθερο τελικό,roll cage και με διάφορα αυτοκόλλητα χορηγών...Καλά τρέχουν και σε αγώνες αυτά;
-
Ο χρήστης b_x έγραψε:
NISSAN NOTE στην Καβάλας,τέζα χαμηλωμένο,με ελεύθερο τελικό,roll cage και με διάφορα αυτοκόλλητα χορηγών...Καλά τρέχουν και σε αγώνες αυτά;Ναι, υπάρχει Cup από την nissan.
Eδώ ο τελευταίος αγώνας:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0 -
Μαυρη BMW 335i Coupe παρκαρισμενη στην γειτονια μου στην Αλεξ/πολη!!Ειχε και κοκκινα δερματα μεσα.. Κουκλα!!
-
Daihatsu Copen χθες στην Αναπαυσεως στα Βριλησσια με οδηγο τον Κ. Στεφανη
-
Χθες στη Λαμίας-Αθηνών είδα 330xd!
-
Προχτες στην Αρετσου,DAIHATSU COPEN.
-
Toyota Previa χτες στο Σύνταγμα
-
3 λιτρο Vel Satis με πινακιδες Deutshland - diesel φυσικα.
-
Η προαναφερθεισα 335i εν κινησει πριν κανενα μισαωρο... Η χροια του κινητηρα ηταν ακρως διεγερτικη....
-
Mercedes R Class. Μου φάνηκε πολύ χάλι.
-
Γκρι Audi S5 στη Ν.Ερυ8ραια.
Λευκο Peugeot 404 Coupe στην Κηφισια. -
Honda city σήμερα στην ΕΟ Θεσν/νικης-Χαλκιδικής.
omotorevue/galerie/90/hi-7.jpgΠολύ αστείο μου φάνηκε...
Carspotting [#2]