-
Lamborghini Murcielago κίτρινου χρώματος στην Ερμού το Σάββατο που μας πέρασε.
-
Πρώτη φορά την βλέπω στην Θεσσαλονίκη...
-
Πάντα εκεί παρκάρει! Κάτω ακριβώς από την εκκλήσια του Αγ.Δημητρίου!
[εδιτ] Τώρα σκέφτηκα ότι στο σημείο που περιγράφω, μπορεί να βλέπω Gallardo, γιατί πάντα περνάω χωρίς ευχέρεια να σταματήσω για χάζεμα...
-
Σκεφτομαι να ξαναπαω για διπλωμα...
URL=http://imageshack.us][/URL]
σημερα το απογευμα στην πατρα
-
ωχχχχχ...καποιος να τη μικρυνει pls
-
Αυτό κάνει μαθήματα κάτω από το σπίτι μου στην Αγυια....είναι ξενέρωμα να το βλέπεις να μαθαίνει κοπέλα και να της σβήνει...απάνθρωπο...
-
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
http://aycu18.webshots.com/image/4937/2 ... 106_rs.jpg
-
http://aycu18.webshots.com/image/4937/2 ... 106_rs.jpg
Vive mare παραλιακή
-
Μα καλά τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη;
Βλέπετε τι λέει στο πάνω μέρος του πίσω τζαμιού του 'Εκπαιδευτικού Impreza'? Κάτι '... και με Subaru Impreza' αλλά δε βλέπω την πρώτη λέξη.
-
@sv2
Φαντάζομαι ότι αυτά τα αμάξια ήταν σε κάποιο high-class μαγαζί-εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, έτσι δεν είναι; -
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Μα καλά τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη;Βλέπετε τι λέει στο πάνω μέρος του πίσω τζαμιού του 'Εκπαιδευτικού Impreza'? Κάτι '... και με Subaru Impreza' αλλά δε βλέπω την πρώτη λέξη.
'εκπαιδευση και με Subaru Impreza' - έξυπνος ο τύπος, αυτοκίνητο κράχτης και ατάκα για προσέλκυση πελατείας...
Χθες το μεσημέρι στο Χαλάνδρι είδα λευκό Golf V με διπλή πίσω εξάτμιση και έγραφε στο πισω δεξί μέρος VR4 (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, και έδειχνε σαν αυτοκόλλητα γράμματα μπλε απόχρωσης)... Δεν το είδα καλά καθώς ήμουν εν κινήσει και αυτό ήταν διπλοπαρκαρισμένο, και μέχρι να κάνω το γύρο να το ξαναδω και να το φωτογραφίσω (είχε και μποτιλιάρισμα), είχε φύγει... Όσο και αν έψαξα το net δεν βρήκα τέτοια έκδοση. Εσείς γνωρίζετε να υπάρχει ή είχε κάνει καφρίλα με αυτοκόλλητο ο τύπος?
-
VR6 κινητήρα νομίζω φοράει το R32, οπότε το VR4 τι μπορεί να είναι εκτός από καγκουριά?
-
Αναβαθμισμένη έκδοση του δίλιτρου στα 2.6 λίτρα!
-
Χρυσαφι Lexus SC430.
Μαυρο Opel Speedster
Κοκκινη Porsche 930 Turbo.
Αν8ρακι 996 Turbo.
2 Lotus Elise II, μια κιτρινη με φτερουγα πισω κ μια μπλε.
Κ μια αν8ρακι BMW Z3M. Την ειχα μπροστα μου απο την Ανοι3η μεχρι κ το ΚΑΤ. Ο αν8ρωπος την Ε-Λ-Ι-Ω-Ν-Ε. Στο πισω δε3ι λαστιχο ειχαν βγει τα λινα κ περιμενα ποτε 8α σκασει... -
ασημί Porsche 911 turbo...την τελευταία...στο Μέγαρο Αρσινόης ..Πάτρα
μ@@@ναρα -
Ο χρήστης Spanti έγραψε:
μ@@@ναραΑν μιλάμε για την ίδια την είδα προ διώρου στην πλατεία Γεωργίου. Ήταν ασημιά και προκλητικότατη...
-
VW Phaeton V10 TD με βουλγάρικες πινακίδες
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
μ@@@ναραΑν μιλάμε για την ίδια την είδα προ διώρου στην πλατεία Γεωργίου. Ήταν ασημιά και προκλητικότατη...
Την ίδια θα λέμε...αλλού για αλλού το αμάξι...σκέτη αλητεία!!!
φοιτητής είσαι και συ?? -
AUDI A8 W12 Κυριακή απόγευμα στο Φλοίσβο
Carspotting [#2]