-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Γιατί το ακριβό ειναι Sunix!(πλακα κάνω, πρώτη φορά την ακούω την Sunix...)
Εεε τώρα. Και το φτηνό είναι equip! Μιλάμε για σοβαρές μάρκες αμφότερες! Χεχεχε...
Να πάρω το φτηνό και ό,τι βγει;
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Πρόεδρε, ενδιαφέρεσαι ακόμα για αθόρυβο τροφοδοτικό? Υπάρχει περίπτωση να βρήκαμε ένα (που να δουλεύει αυτή τη φορά)...Το'φτιαξα και είναι μια χαρά τώρα!
-
-
Θα δώσεις 40 ευρώ για να εκμεταλλευτείς ένα παλιό δίσκο όταν με 50-110 παίρνεις 80άρη-300άρη;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θα δώσεις 40 ευρώ για να εκμεταλλευτείς ένα παλιό δίσκο όταν με 50-110 παίρνεις 80άρη-300άρη;Εμ, εκεί είναι το θέμα τώρα. Ο δίσκος είναι σχετικά καινούριος, είναι 250Gb και τον έχω να κάθεται. Κι εγώ έτσι όπως εσύ σκέφτηκα αρχικά, αλλά εν τέλει θα χρειαστεί να δώσω τα παραπάνω χρήματα, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, εκτός αν βρω ένα κουτί και στήσω το παλιό μου PC, απλά για να υπάρχει. Κάτι που μου φαίνεται εντελώς άσκοπο βέβαια, αλλά ένα linux-άκι είναι καλή φάση να υπάρχει σε έναν υπολογιστή, έτσι βρε αδερφέ, για να βρίσκεται.
Τέλος πάντων, μάλλον θα παραγγείλω αυτόν ή αυτόν.
Κάποιο σχόλιο;
Ευχαριστώ!
-
Καλοί και οι δύο. Η διαφορά τους είναι στο NCQ που έχει ο πιο ακριβός.
Το NCQ αυξάνει την ταχύτητα αναζήτησης δεδομένων χρησιμοποιώντας μια συγκεκριμένη μέθοδο. Από την άλλη όμως βλέπω ότι ο μέσος χρόνος του ακριβού δίσκου είναι αρκετά μεγαλύτερος από αυτόν του φθηνότερου (12,6 προς 8,5), άρα να υποθέσω πως ό,τι χάνεται στο χρόνο αναζήτησης κερδίζεται με το NCQ;
Ίσως δεν είναι τόσο εξελιγμένη η τεχνολογία αυτή ακόμα. Πάντως το νεότερο συνήθως είναι καλύτερο. -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Θα δώσεις 40 ευρώ για να εκμεταλλευτείς ένα παλιό δίσκο όταν με 50-110 παίρνεις 80άρη-300άρη;
Εμ, εκεί είναι το θέμα τώρα. Ο δίσκος είναι σχετικά καινούριος, είναι 250Gb και τον έχω να κάθεται. Κι εγώ έτσι όπως εσύ σκέφτηκα αρχικά, αλλά εν τέλει θα χρειαστεί να δώσω τα παραπάνω χρήματα, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, εκτός αν βρω ένα κουτί και στήσω το παλιό μου PC, απλά για να υπάρχει. Κάτι που μου φαίνεται εντελώς άσκοπο βέβαια, αλλά ένα linux-άκι είναι καλή φάση να υπάρχει σε έναν υπολογιστή, έτσι βρε αδερφέ, για να βρίσκεται.
Τέλος πάντων, μάλλον θα παραγγείλω αυτόν ή αυτόν.
Κάποιο σχόλιο;
Ευχαριστώ!
έχω τον 1ο εδώ και καιρό. κανένα πρόβλημα εκτός του ότι τον είχα σε USB κουτι και τά παιξε (το κουτί). Τώρα τον έχω και κάθεται.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Με το 400αρι τροφοδοτικό δεν θα ανέβει πολύ το κόστος, όχι.
Το λέω επειδή στο eshop απ' όσο έβλεπα έχει φτηνα 'innovator' κουτιά μόνο με 350W τροφοδοτικό και οι άλλες λύσεις μου παραφαίνονταν 'καγκούρικες' και ακριβές. Τέσπα, θα το ψάξω.
Μακριά απο τα φτηνά innovator κουτιά. Είναι τρισάθλια, τσιγκοπάφυλλα και θα κάνουν το κεφάλι σου καζάνι απο το θόρυβο
Τα ακριβότερα είναι κάπως αξιοπρεπή (παρά το αμφιλεγόμενο design) αλλά τα φτηνά innovator midi κάνουν το 6χρονών+ turboX κουτί μου να θυμίζει χρηματοκιβώτιο
Ίσως να έπερνες κουτί επώνυμης φίρμας;
Ειδικά αν κοιμάσαι και δίπλα. -
-
Α
Υπάρχει κάποιος να μας εξηγήσει ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των διαφόρων τεχνολογιών πάνελ LCD (πχ ΤΝ, MVA και IPS) και γιατί?&
Β
Εχω ακούσει ότι οι νέοι επεξεργαστές της Intel (Core 2 Duo) είναι πολύ καλοί. Επειδή έτσι κι αλλιώς πρέπει να πάρω 2 νέα μηχανήματα σύντομα, προτείνετε
α)να πάω σε αυτή τη λύση με ό,τι μητρική υπάρχει τώρα διαθέσιμη
β)να πάρω Pentium D γιατί οι μητρικές υποστηρίζουν όλες τις λειτουργίες τους
γ)να περιμένω λίγο για να βγουν νέες μητρικές που θα υποστηρίζουν πλήρως τους Core 2 Duo? -
Μόνο εγώ δυσκολεύομαι να μπω στο MSN εδώ και κάνα μισάωρο;
-
Ολοι. Δες στο Σουβλατζίδικο!
-
Οχι Θέμη, είναι universal (sic) το πρόβλημα, το λέμε και στην Pub.
Edit: Φτου σου ξεφτίλα, 14 δευτερόλεπτα αργότερος επειδή απαντούσα στο πμ σου, φτου σου και πάλι φτου σου.
-
Οχι Θέμη, είναι universal (sic) το πρόβλημα, το λέμε και στην Pub.Edit: Φτου σου ξεφτίλα, 14 δευτερόλεπτα αργότερος επειδή απαντούσα στο πμ σου, φτου σου και πάλι φτου σου.
Κυριε κύριε κι εγώ εχω βάλει ερώτηση στο audio..
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Να κανω 1 ερωτησουλα γιατι δεν κατεχω...Λεω να βαλω dsl, μπορει καποιος να μου πει τι συμφερει +αν παιζει καμμια προσφορα?
Ποια εταιρια να επιλεξω? Εξοπλισμο?
Βασικα ενδιαφερομαι σε νορμαλ ταχυτητα 384 ι 512.
Τι αλλα εξοδα χρειαζονται? (γραμμη κλπ)
-
MSN is up, guys!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οχι Θέμη, είναι universal (sic) το πρόβλημα, το λέμε και στην Pub.
Edit: Φτου σου ξεφτίλα, 14 δευτερόλεπτα αργότερος επειδή απαντούσα στο πμ σου, φτου σου και πάλι φτου σου.
Κυριε κύριε κι εγώ εχω βάλει ερώτηση στο audio..
Ποιος τι πού?
-
Έλαβα ένα mail και το περιεχόμενο του εμφανίζεται 'κινέζικο' (ξέρετε αυτοί οι χαρακτήρες που κανείς δεν καταλαβαίνει τι είναι...).
Επειδή ΔΕΝ με παίρνει να απαντήσω και να ζητήσω να μου το ξαναστείλουν, τι μπορώ να κάνω για να το διαβάσω;
Τα mail δεν μου έρχονται στο Outlook αλλά τα βλέπω μέσω Mozilla από τη σελίδα της σχολής.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Έλαβα ένα mail και το περιεχόμενο του εμφανίζεται 'κινέζικο' (ξέρετε αυτοί οι χαρακτήρες που κανείς δεν καταλαβαίνει τι είναι...).Επειδή ΔΕΝ με παίρνει να απαντήσω και να ζητήσω να μου το ξαναστείλουν, τι μπορώ να κάνω για να το διαβάσω;
Τα mail δεν μου έρχονται στο Outlook αλλά τα βλέπω μέσω Mozilla από τη σελίδα της σχολής.
Δοκίμασες να δεις μήπως φταίει το encoding?
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Έλαβα ένα mail και το περιεχόμενο του εμφανίζεται 'κινέζικο' (ξέρετε αυτοί οι χαρακτήρες που κανείς δεν καταλαβαίνει τι είναι...).Επειδή ΔΕΝ με παίρνει να απαντήσω και να ζητήσω να μου το ξαναστείλουν, τι μπορώ να κάνω για να το διαβάσω;
αμα ειναι mail απο καθηγητη-εργαστηριο ζητα τους το στα μουτρα να στο ξαναστειλουν
αλλαξεs το encoding? View-> Character Encoding
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#7]