-
Και;
Τόσοι και τόσοι δεν έχουν γνήσια γουίντοους και κατεβάζουν κανονικά τις αναβαθμίσεις.
Εγώ ξέρω τουλάχιστον 1. -
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
Έχω του Απριλίου2006 (απο 3rd party dl-όχι ms update) και ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα...Απο εδώ τα είχα κατεβάσει (νομίζω): http://www.guru3d.com/
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1321
σατα?
δεν εισαι καλα!
ide με τον ανταπτορα που τους μετατρεπει σε εξωτερικους usb, για να πλαγκαρουμε κατα το δοκουν!
ετοιμασου για επισκεψη σπιτι!Υπαρχει τετοιος ανταπτορας και για τα SATA.....
Βασικά δεν χρειάζεσαι καν αντάπτορα
hot plugging κανείς;
Ναι μεν, αλλα πρεπει να χεις το κουτι ανοιχτο, ενω με το καλωδιο USB2.0/SATA δεν χρειαζετε να ανοιγεις κουτια οταν πας σε γνωστο για να τραβηξεις βιντεακια
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και;
Τόσοι και τόσοι δεν έχουν γνήσια γουίντοους και κατεβάζουν κανονικά τις αναβαθμίσεις.
Εγώ ξέρω τουλάχιστον 1.Κι άλλον έναν.
-
Μήπως μιλάμε κι οι δύο για τον koyk;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μήπως μιλάμε κι οι δύο για τον koyk;Κύριε κύριε, εγώ δεν είπα τίποτα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Συνολικα ποσα TB εχεις ;
Βασίλη, μη νομίζεις, δεν είναι όλοι καινούριοι. Στη φωτό φαίνονται ένας WD 40GB, ένας IBM 60GB, ένας WD 120GB, και 2 Seagate, 250 και 320 GB αντίστοιχα (άλλος ένας καινούριος 320GB περιμένει στο συρτάρι).
Οπότε αυτά μας κάνουν συνολικά 1,10ΤΒ (give or take). Τα περίπου 0,7 από αυτά είναι ήδη γεμάτα...
Α ρε koyk πειρατή...
-
Μέχρι να βγει το νέο Tab Mix Plus, κάντε δουλειά με το παλιό αλλά ανανεωμένο για τον FF 2.0 Tab Browser Preferences. Τουλάχιστον έχει τη βασική (για εμένα) λειτουργία ν' ανοίγει νέο tab από τη γραμμή διευθύνσεων και την αναζήτηση.
(πάλι σας έσωσα )
-
Ευχαριστώ, Μάνο
-
Θυμάται κάποιος την εντολή για να σουτάρω το Windows Messenger από το Μητρώο;
-
Γιατί δεν ψάχνεις στο registry και να τα σβήσεις χειροκίνητα; regedit δλδ...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Παιδιά είπα να αντικαταστήσω το AVG με το Antivir (Και τα δυο δωρεάν εκδόσεις). Αλλά, το τελευταίο δεν έχει email scaner. Μήπως έχω κάνει κάτι λάθος ή μήπως υπάρχει κάποια έκδοση που έχει;η δωρεάν δεν έχει...μόνο η Premium. Αλλά δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα. Μόλις το ανοίξεις το mail το τσεκάρει αμέσως. Τόσους μήνες με χιλιάδες mails δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα όσο το είχα.
Τελικά Σάββα είχες δίκιο λειτουργεί, και μάλιστα πολύ καλά κι άμεσα σε μολυσμένα mail το απέδειξε χθες.
Βιάστηκα να το 'κατηγορήσω' το antivir. -
Ρε παιδιά, το msn πού αποθηκεύει τα smilies; Ξέρουμε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρε παιδιά, το msn πού αποθηκεύει τα smilies; Ξέρουμε;Δεν τα αποθηκεύει σαν .gif, οπότε δώρο άδωρο..
-
ως τι τα αποθηκεύει; να πάρω backup θέλω, όχι να τα βάλω αλλού...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ως τι τα αποθηκεύει; να πάρω backup θέλω, όχι να τα βάλω αλλού...Κάτσε να τα βρω και σου στέλνω.
-
C:\Documents and Settings\user\Application Data\Microsoft\MSN Messenger
Σε έναν από τους φακέλους τα έχει μέσα. Δεν ξέρω αν τα νούμερα είναι random. Αν δεν είναι, εμένα τα έχει στον φάκελο 2845435049
-
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#7]