-
Παιδιά καλημέρα,
Κατέβασα με τορεντ μια ταινία και αποτελείται απο πολλά μικρά rar αρχεία.. Τι πρέπει να κανω για να τα ενώσω και να μπορέσω να τρεξω την ταινια;;;; -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Παιδιά καλημέρα,
Κατέβασα με τορεντ μια ταινία και αποτελείται απο πολλά μικρά rar αρχεία.. Τι πρέπει να κανω για να τα ενώσω και να μπορέσω να τρεξω την ταινια;;;;Κάνε διπλό κλικ στο πρώτο .rar.
-
Τα αρχεία θα έχουν ονομασία ΧΧΧΧΧΧΧ.r01, XXXXXXX.r02 κ.ο.κ.
Θα ανοίξεις το XXXXXXX.rar ή απλά το .r01 και θα κάνεις extract το αρχείο της ταινίας κάπου... Το WinRar μόνο του καταλαβαίνει οτι το αρχείο ειναι χωρισμένο σε μικρά rar και τα 'επανασυνδέει' και αποσυμπιέζει...
-
Tazz και Silencer, σας ευχαριστώ...
-
Μια απορία σχετικά με το Zone alarm firewall. Γιατί οι περισσότεροι εδώ δε το προτιμάτε; Επειδή είναι κακό ή επειδή είναι βαρύ (ή και για τα δύο ) ;
-
Εγώ γιατί δεν έχει συμβατότητα με το avast που χρησιμοποιώ σαν antivirus. Παλιότερα αυτό χρησιμοποιούσα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μια απορία σχετικά με το Zone alarm firewall. Γιατί οι περισσότεροι εδώ δε το προτιμάτε; Επειδή είναι κακό ή επειδή είναι βαρύ (ή και για τα δύο ) ;για το δεύτερο αλλά και επειδή το K.I.S. 2006 είναι σαφώς καλύτερο.
προτιμώ μία σουίτα να τα κάνει όλα και καλά παρά ασυμβατότητες που λεει και ο Μιράγκε. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μια απορία σχετικά με το Zone alarm firewall. Γιατί οι περισσότεροι εδώ δε το προτιμάτε; Επειδή είναι κακό ή επειδή είναι βαρύ (ή και για τα δύο ) ;
για το δεύτερο αλλά και επειδή το K.I.S. 2006 είναι σαφώς καλύτερο.
προτιμώ μία σουίτα να τα κάνει όλα και καλά παρά ασυμβατότητες που λεει και ο Μιράγκε.Καλές οι σουίτες αλλά αν είναι κάθε χρόνο να πρέπει να την αλλάζω γιατί πρέπει ή αν είναι 'δωρεάν', να έχω κλειδώματα κ.λ.π. προτιμώ τις άλλες λύσεις.
Ειδικά από το kaspersky antivirus έχω πολύ άσχημη εμπειρία οπότε ούτε από μακρυά.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
για το δεύτερο αλλά και επειδή το K.I.S. 2006 είναι σαφώς καλύτερο.
προτιμώ μία σουίτα να τα κάνει όλα και καλά παρά ασυμβατότητες που λεει και ο Μιράγκε.Καλές οι σουίτες αλλά αν είναι κάθε χρόνο να πρέπει να την αλλάζω γιατί πρέπει ή αν είναι 'δωρεάν', να έχω κλειδώματα κ.λ.π. προτιμώ τις άλλες λύσεις.
Ειδικά από το kaspersky antivirus έχω πολύ άσχημη εμπειρία οπότε ούτε από μακρυά.
Συμφωνώ αλλά καλύτερα να έχω μία σουίτα με σωστή προστασία παρά ημίμετρα και ασυμβατότητες. Το Αntivir είναι πολύ καλό. Δεν έχω βρει όμως ακόμα ένα εξίσου καλό δωρεάν firewall. To ZA είναι για τα μπάζα!
-
Demetriades, για κάνε το παρακάτω:
Tools->Options->Mail Setup->Data Files
και δες αν εμφανίζονται δύο αρχεία.
Σε εμένα εμφανίζονταν. Εκανα remove το 2ο και έχω πλέον ένα Calendar αλλά εχω επίσης ακόμα και 2ο Personal Folders!!! -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μια απορία σχετικά με το Zone alarm firewall. Γιατί οι περισσότεροι εδώ δε το προτιμάτε; Επειδή είναι κακό ή επειδή είναι βαρύ (ή και για τα δύο ) ;Επειδή είναι βαρύ!
-
Επειδή είναι σχετικά βαρύ, δύσχρηστο για ειδικές χρήσεις, δύστροπο με ορισμένα αντιβιοτικά και (όπως μου θύμισε ο elteo) τον τελευταίο χρόνο διαπιστώθηκε ότι 'κατασκοπεύει' τον χρήστη στέλνοντας πληροφορίες στη μαμά του.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Επειδή είναι σχετικά βαρύ, δύσχρηστο για ειδικές χρήσεις, δύστροπο με ορισμένα αντιβιοτικά και (όπως μου θύμισε ο elteo) τον τελευταίο χρόνο διαπιστώθηκε ότι 'κατασκοπεύει' τον χρήστη στέλνοντας πληροφορίες στη μαμά του..... οπότε, αν είσαι νεαρός χρήστης και έρθει η μαμά σου με απειλητικές διαθέσεις, ουρλιάζοντας 'Έμαθα ότι καπνίζεις τσογλάνιιιιιιιιιιιιιιι!!!', να ξέρεις ότι φταίει το Zone Alarm!
-
-
Στέλνει κάποιες πληροφορίες που δεν μπορείς να ξέρεις τι είναι ακόμα και με packet sniffer γιατί είναι κρυπτογραφημένες.
Πάντως αν βάλεις:
Check for product updates: manual
SmartDefence Advisor: OFF
Antivirus, spyware updates: OFFδεν μιλάει πια με τη μαμά.
-
Νομίζω ότι το πρόβλημα έγκειται στο ότι το ΖΑ κατασκοπεύει ακόμα κι αν κάνεις αυτά που λες.
http://www.infoworld.com/article/06/01/ ... ley_1.html
'...ZA 6.0 was surreptitiously sending encrypted data back to four different servers, despite disabling all of the suite’s communications options....'
-
Με 4 διαφορετικούς; Τα είχαν όλα ανοικτά, mail, advisor, 2 updates. Το δικό μου δεν μιλάει και το έχω ρυθμίσει σύμφωνα με την εταιρεία (ΖΑ). Δεν το έχω ψάξει πάρα πολύ, πάντως μισή ώρα μετά την εκκίνηση του υπολογιστή δεν είχε μιλήσει. Μόνο το windows update έκανε έλεγχο.
-
Έχω το peer guardian 2 (free) που μπορεί και μπλοκάρει τις σπιούνικες αναφορές του zone alarm στη μαμά του ενω παράλληλα το αφήνει ανεπιρρέαστο στα υπόλοιπα καθήκοντά του.
Καλα....πρέπει να βάλετε το p.g , θα δείτε αρκετές σελίδες γνωστών δικτυακών τόπων να μας κατασκοπεύουν(αρκετά video στο youtube). Βασικά με το p.g οι σελίδες αυτές δε θα φορτωθούνε καθόλου, στη αρχή ψαχνόμουνα να βρώ τι φταίει. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Που περασα αυτη την εβδομαδα (22 με 27 Οκτ.):
http://www.oracle.com/openworld/attende ... ote_102406
(Ειδικα τα βιντεο απο τον τελευταιο στο παραπανω λινκ)
Ειμουν τυχερος ειμουν στην τριτη σειρα φετος, ειδα το κλεισιμο του NASDAQ το οποιο εγινε απο την κυριως αιθουσα του εκθεσιακου κεντρου απο τον **Larry Ellison live **(υπαρχει βιντεο του παραπανω λινκ και για αυτο).
Και για complimentary entertainment?
Ανοιξαν οι Joan Jett και Berlin.
Γενικα πολυ ενθουσιασμενος απο το ολο γεγονος (OOW). Titsataki, εαν εισουν εδω ειχα τεσσερα εξτρα εισητρια για το concert. Τι να σου κανω, μου ηθελες east coast.
Πολύ τυχερός που είδες όλα αυτά Γαβριήλ.
Οντως.
Λεγανε στο ραδιο του Σαν Φραν οτι η εκθεση φετος 'εισχωρησε' 60 εκ. δολ. στην οικονομια της πολης τις 4 ημερες που κρατησε. 55,000 παρον συνολο.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Που περασα αυτη την εβδομαδα (22 με 27 Οκτ.):
http://www.oracle.com/openworld/attende ... ote_102406
(Ειδικα τα βιντεο απο τον τελευταιο στο παραπανω λινκ)
Ειμουν τυχερος ειμουν στην τριτη σειρα φετος, ειδα το κλεισιμο του NASDAQ το οποιο εγινε απο την κυριως αιθουσα του εκθεσιακου κεντρου απο τον Larry Ellison live (υπαρχει βιντεο του παραπανω λινκ και για αυτο).
Και για complimentary entertainment?
Ανοιξαν οι Joan Jett και Berlin.
Γενικα πολυ ενθουσιασμενος απο το ολο γεγονος (OOW). Titsataki, εαν εισουν εδω ειχα τεσσερα εξτρα εισητρια για το concert. Τι να σου κανω, μου ηθελες east coast.
Πολυ ενδιαφερον. Μακαρι να ημουν CΑ. (Θα ειμαι CA απο την 1 Δεκ- 7 Δεκ)
Νικος
1 με 7? Που στην CA? Και γιατι?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#7]