-
Εγω παντως τον ευχαριστω για ΟΛΑ όσα μου εδωσε να δω.
-
Επιβεβαιώθηκε ο Raikkonen ως το τέλος του 2009 και ο Massa ως το τέλος του 2008.
-
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ -
δε παμε στο αλλο θρεντ να μη μπερδευουμε τα μπουτια μας?
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Επιβεβαιώθηκε ο Raikkonen ως το τέλος του 2009 και ο Massa ως το τέλος του 2008.Αυτός ο Massa ήθελα να 'ξερα τι βύσμα έχει....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
δε παμε στο αλλο θρεντ να μη μπερδευουμε τα μπουτια μας?Εμένα δεν μ' αρέσει η εισαγωγική δημοσίευση αυτού του thread που λες και ξενέρωσα... Λέω να γράφω εδώ!
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ(Όχι και αθλητής, ήμαρτον! )
Ο κορυφαίος των οδηγών, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια.
Καλή τύχη στην υπόλοιπη ζωή του.
-
Ο χρήστης Frontier έγραψε:
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ(Όχι και αθλητής, ήμαρτον! )
Ο κορυφαίος των οδηγών, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια.
Καλή τύχη στην υπόλοιπη ζωή του.
Γιατί ρε μεγάλε, τι είχε και δεν ήταν αθλητής; Δηλαδή, αν κάποιος δεν έχει μούσκουλα, δεν είναι αθλητής;
-
Ηθελα να ξερα αν ήταν όχι πολλά αλλά 90 κιλά με κακή φυσική κατάσταση , χωρίς προπόνηση , αν θα έκανε τον ίδιο γύρο σε 2 λεπτά
ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ
-
dustixos o schumi stamataei!!
as elpisoume toulaxiston na teleiwsei tin terastia kariera tou me ena double! -
10 Σεπτεμβρίου 1978: Αφήνει την τελευταία του πνοή στις 10 το πρωϊ ο αξέχαστος Σουηδός Ronnie Peterson μετά τον μοιραίο αγώνα στην Monza...
10 Σεπτεμβρίου 2006: Ο Michael Schumacher κερδίζει τον τελευταίο του αγώνα στην Monza ανακοινώνοντας ότι αποχωρεί στο τέλος της χρονιάς από την F1.
Τελικά δεν υπάρχει χειρότερη ημερομηνία για μένα όσα χρόνια έχω παρακολουθήσει το τόσο υπέροχο και μοναδικό αυτό Σπορ.
-
Αρχισαμεεεεεεε
(τα περί σουμι εννοώ)
-
(Όχι και αθλητής, ήμαρτον! )Σωστα..ΥΠΕΡαθλητής..!!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Γιατί ρε μεγάλε, τι είχε και δεν ήταν αθλητής; Δηλαδή, αν κάποιος δεν έχει μούσκουλα, δεν είναι αθλητής;
Νομίζω ότι καταλαβαίνεις τι λέω και για ποιο λόγο το ανέφερα.
Τα μούσκουλα δεν παίζουν τον πρωτεύοντα ρόλο, αλλά το αγωνιστικό πνεύμα άμιλλας. Και από αυτό ο ms δεν είχε καθόλου.Δεν το συνεχίζω τώρα, γιατί δεν είμαι tifosi να παίζω με τον πόνο του άλλου...
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Τελικά δεν υπάρχει χειρότερη ημερομηνία για μένα όσα χρόνια έχω παρακολουθήσει το τόσο υπέροχο και μοναδικό αυτό Σπορ.H 1η Μαΐου ίσως...
-
Τα μούσκουλα δεν παίζουν τον πρωτεύοντα ρόλο, αλλά το αγωνιστικό πνεύμα άμιλλας. Και από αυτό ο ms δεν είχε καθόλου.Δεν το συνεχίζω τώρα, γιατί δεν είμαι tifosi να παίζω με τον πόνο του άλλου...
Σε ένα άθλημα που μπορείς να χαρακτηρίσεις ώς 'ατομικό' ο αθλητής διακρίνεται για τήν θέλησή του να νικήσει επί του συναγωνισμού περισσότερο,παρα για τή διάθεσή του για 'φαίρ-πλέι'
Νικητής σε τέτοιο άθλημα γίνεσαι,όταν θέλεις να νικήσεις πάση-θυσεία -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Τελικά δεν υπάρχει χειρότερη ημερομηνία για μένα όσα χρόνια έχω παρακολουθήσει το τόσο υπέροχο και μοναδικό αυτό Σπορ.
H 1η Μαΐου ίσως...
δεν αφορούσε tifosi...
-
τσ τσ τσ .............
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
H 1η Μαΐου ίσως...
δεν αφορούσε tifosi...
Καλά ναι οτι πείς
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
**Η F1 μια χαρά είναι με κάποιοες αλλαγές όπως ειπώθηκε ήδη θα γίνει ακόμα καλύτερη **
Αυτό που είναι πρόβλημα είναι που ορισμένοι προσπαθούν να μεταφέρουν τήν ποδοσφαιρική νοοτροπία 'του κακού ελληνικού πρωταθλήματος'
**Τα ξέρουν όλα και έχουν πάντα δίκιο **
Δεν χάνουν ποτέ, αλλά τους κλέβουν υπόγεια συμφέροντα την νίκη
Δεν προωθούνται απο κανένα, αλλά κερδίζουν πάντα δίκαια
Κ.λ.πναι συμφωνω αν δε σε νοιαζει το αθλημα αλλα μονο η ομαδουλα σου και επισης δε σε νοιαζει το fair play μπορεις να πιστευεις οτι θελεις και να τα βλεπεις ολα ροδινα. τα πραγματα ποτε δεν ηταν εντελως τιμια αλλα δεν ηταν ετσι με βρωμικες προφανεις αποφασεις.10 χρονια τωρα λιγες φορες εχει μηδενιστει ετσι το αθλημα και το fair play.
Γεια σου σουμι
Eπίσημο thread: GP Ιταλίας-Monza