-
εχω διπλωμα μερικους μηνες, δεν ειμαι πιτσιρικας βεβαια (25 ετων).
οδηγω ενα..... daihatsu cuore .... .... παλιουτσικο.....θα αγορασω δικο μου απο ιανουαριο.επειδη λυπαμαι να σκασω τα λεφτουδακια μου για καμια πατατα που σε 2-3 χρονια θα θελω να το αλλαξω, λεω να παρω κατι που θα πιασουν τοπο τα λεφτα μου. ειναι to gt επιλογη για τα μετρα μου ή παραειναι ατιθασο για μενα? το οδηγησα λιγο σε περιφερειακο δρομο, δεν το πηρα μεσα στην πολη, ουτε το ετρεξα πολυ.μου φανηκε ευκολοδηγητο αν και το δοκιμασα πολυ λιγο. λετε να ειναι too much το γκαζι για ενα νεο οδηγο? τα φρενα του μου φανηκαν απιστευτα ευαισθητα σε σχεση με αυτα του cuore ,ειναι κατι που μαθαινεται απο νεο οδηγο επανω σε ενα τετοιο αμαξι ή μεχρι να τα καταφερω θα εχω αρρωστησει τους επιβατες?
επισης, μενω ξανθη και σκοπευω να κανω ταξιδια μεχρι αθηναοι ερωτησεις μου φαινονται χαζες βεβαια, αλλα θα εκτιμουσα την βοηθεια σας. ευχαριστω προκαταβολικα..
-
οδηγω ενα..... daihatsu cuore .... .... παλιουτσικο.....θα αγορασω δικο μου απο ιανουαριο.επειδη λυπαμαι να σκασω τα λεφτουδακια μου για καμια πατατα που σε 2-3 χρονια θα θελω να το αλλαξω, λεω να παρω κατι που θα πιασουν τοπο τα λεφτα μου. ειναι to gt επιλογη για τα μετρα μου ή παραειναι ατιθασο για μενα? το οδηγησα λιγο σε περιφερειακο δρομο, δεν το πηρα μεσα στην πολη, ουτε το ετρεξα πολυ.μου φανηκε ευκολοδηγητο αν και το δοκιμασα πολυ λιγο. λετε να ειναι too much το γκαζι για ενα νεο οδηγο? τα φρενα του μου φανηκαν απιστευτα ευαισθητα σε σχεση με αυτα του cuore ,ειναι κατι που μαθαινεται απο νεο οδηγο επανω σε ενα τετοιο αμαξι ή μεχρι να τα καταφερω θα εχω αρρωστησει τους επιβατες?
επισης, μενω ξανθη και σκοπευω να κανω ταξιδια μεχρι αθηναοι ερωτησεις μου φαινονται χαζες βεβαια, αλλα θα εκτιμουσα την βοηθεια σας. ευχαριστω προκαταβολικα..
-
-
αν σου αρεσει αυτο το αμαξι παρτο...
γουστα ειναι αυτα... -
Αν ησουν μικρότερος ή δεν είχες καθόλου εμπειρία οδήγησης θα σου έλεγα όχι. Αλλα λόγω ότι έχεις μία ηλικία που την χαρακτηρίζει κάποια ωριμότητα καθώς και μια , εστω λίγη απότι μας λες, οδηγικη εμπειρία πάρτο!(Εφοσον το θες και σου αρέσει).
Με σύνεση όμως στην οδήγηση... -
Πάρε το 140άρι με 20 χιλιάρικα και θα είσαι μια χαρά για καιρό. Αφού ήδη έχεις προϋπηρεσία με μικρό/αργό αυτοκίνητο, είναι καιρός να περάσεις σε άλλη κατηγορία. Τα φρένα θα τα συνηθίσεις πολύ γρήγορα (το καλό το συνηθίζεις εύκολα, το κακό όχι). Για ταξίδια σίγουρα θα είναι εξαιρετική λύση. Αν μπορείς πάρε το cruise control, ξεκουράζει το δεξί πόδι σε ταξίδια με μεγάλες ευθείες. Μην πατάς όμως το γκάζι απότομα, ειδικά στις στροφές. Το turbo δεν αστειεύεται.
-
Eισαι 25 και το πληρωνεις απο την τσεπη σου.
Θεμα ανωριμοτητας δεν υπαρχει.
Τα φρενα σε 3 μερες θα τα εχεις μαθει.
Oδηγησε και τυχον ανταγωνιστες και αν το γουσταρεις..Go for it.
-
ευχαριστω μαγκες, keep it coming, θελω να μαζευω γνωμες
-
να προσθεσω οτι μου δινεται η ευκαιρια να αγορασω to test drive αμαξι της αντιπροσωπειας (μαυρο, 3θυρο, 7000 km) με 22000
-
[quote='dimmer81']να προσθεσω οτι μου δινεται η ευκαιρια να αγορασω to test drive αμαξι της αντιπροσωπειας (μαυρο, 3θυρο, 7000 km) με 22000
-
[quote='skye'][quote='dimmer81']να προσθεσω οτι μου δινεται η ευκαιρια να αγορασω to test drive αμαξι της αντιπροσωπειας (μαυρο, 3θυρο, 7000 km) με 22000
-
Πολύ καλή επιλογή το GT, σίγουρα θα το ευχαριστηθείς.
Προτιμότερο ειναι φυσικά καινούριο και οχι σκισμένο test-drive της αντιπροσωπείας...
-
off-topic αλλα επειδη το topic ειναι δικο μου ειμαστε ενταξει...απο 16000
-
[quote='dimmer81']off-topic αλλα επειδη το topic ειναι δικο μου ειμαστε ενταξει...απο 16000
-
[quote='skye'][quote='dimmer81']off-topic αλλα επειδη το topic ειναι δικο μου ειμαστε ενταξει...απο 16000
-
Την bmw 1 βγάλτην από την λίστα. Δεν αξίζει τα 20τόσα χιλιάρικα που κάνει σε καμία περίπτωση.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πάρε το 140άρι με 20 χιλιάρικα και θα είσαι μια χαρά για καιρό.To αυτό!
-
[quote='dimmer81'][quote='skye'][quote='dimmer81']off-topic αλλα επειδη το topic ειναι δικο μου ειμαστε ενταξει...απο 16000
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
bmw 116?
μια χαρα ειναι.... απλα μπορει να'ναι πιο αργη και απ'το κουορεοσον αφορα το mx-5.
2 εξισωσεις και η λυση τους:εισαι εργενης + εχεις δικα σου λεφτα + δε σε νοιαζουν οι δυο θεσεις = ...το αγορασες ηδη! καλοριζικο!! (ποτε θα το παρεις, οταν ασπρισουν τα μαλλια σου; ) ή μαλλον πιο σωστα: ή το γουσταρεις και το παιρνεις ή ....
δε σου φτανουν οι δυο θεσεις και οι μικροι χωροι + κανεις πολλα ταξιδια + σε ενοχλει γενικα ο θορυβος στο αυτοκινητο + σου χρειαζεται ενα πιο πρακτικο αυτοκινητο για το χ/ψ λογο = κοιτα κατι αλλο (29 φορουμιτες + o skye συνιστουν golf gt αντι για gtc, σειρες 1 κλπ
αυτοι ξερουνερωτηση 1: εχει πολλα εξοδα συντηρησης δλδ το μχ-5?
ερωτηση 2: οι 29 φορουμιτες+ο skye προτιματε golf gt επειδη ειναι πιο καλο γκαζι και πετατε κανα κωλο που και που ή ειναι πιο καλο all round?
το gtc μονο ομορφια εχει?απο τιμη και εξοπλισμο ειναι λιγο κλοπη, το ξερω -
Ο χρήστης dimmer81 έγραψε:
ή ειναι πιο καλο all round?Eίναι πιο καλό all around!
καινουργιος οδηγος...να παρω golf gt ???