-
Εγώ θα ήθελα να ήξερα πόσους μήνες αναμονή θα έχει αν έρθει στην Ελλάδα. Θα το παραγγέλνεις με 2 παιδια και θα το παραλαμβάνεις μετά απο 10-12 μήνες που θα έχεις κανει και άλλα 2 δίδυμα οπότε δεν θα σε φτάνει. Αλλαγές θα γίνονται?
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Εγώ θα ήθελα να ήξερα πόσους μήνες αναμονή θα έχει αν έρθει στην Ελλάδα. Θα το παραγγέλνεις με 2 παιδια και θα το παραλαμβάνεις μετά απο 10-12 μήνες που θα έχεις κανει και άλλα 2 δίδυμα οπότε δεν θα σε φτάνει. Αλλαγές θα γίνονται?το accord δεν είχε ποτέ αναμονή
-
Απαίσιο μου φαινεται, το τωρινό ευρωπαικό 4πορτο/station accord είναι πολύ πιο όμορφο και πολύ πιο σύγχρονο απο αυτή τη μπουλντόζα.
-
To Accord ήταν πάντα η αδυναμία μου.
Στην φωτό όμως εμένα μου μοιάζει με Hyundai Coupe!!!
To 4θυρο πως θα είναι?
edit Εννοώ θα μοιάζει με αυτό που έβαλε ο ΟΥΖΟ? Γιατί αν μοιάζει...με βλέπω να γίνομαι redliner!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εγώ θα ήθελα να ήξερα πόσους μήνες αναμονή θα έχει αν έρθει στην Ελλάδα. Θα το παραγγέλνεις με 2 παιδια και θα το παραλαμβάνεις μετά απο 10-12 μήνες που θα έχεις κανει και άλλα 2 δίδυμα οπότε δεν θα σε φτάνει. Αλλαγές θα γίνονται?
το accord δεν είχε ποτέ αναμονή
Ε καλά ούτε το civic δεν είχε ποτέ αλλά με το τελευταίο έχει πάρα πολλούς. Αν ήταν ετιμοπαράδοτο θα είχε τρελές πωλήσεις. Αν λοιπόν το νέο είναι σαν αυτό των φωτό και έχει καλή τιμή και αξιοπρεπείς επιδόσεις, συμπεριφορά δεν βλέπω τον λόγο να μην έχει αντίστοιχη αναμονή
-
Και εγω και οι περισσοτεροι βλεπουν Χιουνται. Ομως εμενα μ'αρεσει απο τις φωτο. Θα το δω τον Φεβρουαριο live και θα δουμε. Κατι μου λεει οτι απο κοντα θα ειναι ακομη πιο ομορφο. Ομως μην ξεχναμε αυτο ειναι το κονσεπτ για τωρα.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Κατι μου λεει οτι απο κοντα θα ειναι ακομη πιο ομορφο.Αυτό είναι σίγουρο. Ακόμα πιο άσχημο να είνια αποκλείεται
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Κατι μου λεει οτι απο κοντα θα ειναι ακομη πιο ομορφο.
Αυτό είναι σίγουρο. Ακόμα πιο άσχημο να είνια αποκλείεται
Πότε μην είσαι τόσο σίγουρος...Με αυτούς τους αμερικανοασιάτες ποτέ δεν ξέρεις....
-
Υπερβολές.
Περιμένετε να έρθει ο Omikrone και θα δείτε τι θα πει υπερβολή.
(εκτός αν ο μισθός του είναι μόνο για το civic και δε περιλαμβάνει άλλα μοντέλα )-'Omikrone3! Omikrone3!'
-'Ναι,μητερα?'
-'Omikrone3,ελα παιδι μου σε φωναζουν'
-'Ποιος μαμα?'
-'Να κατι παιδακια θελουν να βγεις για να παιξετε'
-'Πες τους να ρθουν αλλη φορα.Εχω πολυ διαβασμα τωρα'
-
Πολύ ετεροχρονισμένο σε βρίσκω. Τι έγινε δε σου στέλνουν τις επιταγές εγκαίρως και αντιδράς με καθυστέρηση;
-
Οσοι εχουν δεχτει τις μαλαξεις του Σαρακακη στα πισω μαλακα τους σημεια δεν δικαιουνται να ομιλουν για καθυστερηση κυριε!
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Οσοι εχουν δεχτει τις μαλαξεις του Σαρακακη στα πισω μαλακα τους σημεια δεν δικαιουνται να ομιλουν για καθυστερηση κυριε!Μπρε καλώς τον. Τι έγινε που χάθηκες εσύ;
Αλλά με αργείς πολύ στις απαντήσεις με βγάζεις έξω από τη ροπή μου και δυσκολεύομαι στις απαντήσεις.Πάντως ψάχτηκα καλά και ίχνη θωπείας στο σημείο που ανέφερες δε βρήκα. Μάλλον είμαι προνομιούχος, αν και κάτοχος Ιαπωνικού που εισάγεται από τον συγκεκριμένο αντιπρόσωπο.
-
Ας ξαναγυρίσουμε στο θέμα μας.
Προσωπικά μου φαίνεται ότι η Honda μάλλον αρχίζει να εκμεταλεύεται και τον παράγοντα F1. Εντυπωσιακό το νέο Accord εφόσον θα παραμείνει έτσι (ελπίζω να μην πάθει ότι και το EVO X) και σίγουρα και στην υβριδική του έκδοση θα προσφέρει πολύ σκληρό ανταγωνισμό.
Το diesel 2.2 αναμένεται να κάνει θραύση στις Βόρειες Χώρες της Ευρώπης.
-
Προσωπικά μου φαίνεται ότι η Honda μάλλον αρχίζει να εκμεταλεύεται και τον παράγοντα F1.
XAXAXAXAXA!!! Κορυφαιο μεγαλε να σαι καλα!!!
εννοεις τη διαφημιση με το γνωστο ρολοι/χρονογραφο ετσι?
-
Δε παίζω στον christos.dimou απάντησες γρήγορα.
(Μάλλον πήρες νωρίτερα την εξόφληση σου. )
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Προσωπικά μου φαίνεται ότι η Honda μάλλον αρχίζει να εκμεταλεύεται και τον παράγοντα F1.
XAXAXAXAXA!!! Κορυφαιο μεγαλε να σαι καλα!!!
εννοεις τη διαφημιση με το γνωστο ρολοι/χρονογραφο ετσι?
Εννοώ ότι η HONDA αλλάζει στρατηγική εκμεταλευόμενη και την Φ1 τονίζοντας περισσότερο τον παράγοντα τεχνολογία. Απλά πέρα από το πολύ καλό πακέτο κάτω από το αμάξωμα τώρα απλά εκμεταλεύεται και το αμάξωμα.
Άλλωστε στην Αμερικά έχουν και την Acura όπου εκεί τα παιγνίδια είναι λιγότερα. Για την Ευρώπη πιστεύω ότι όπως και με το Civic έτσι και με το Accord η HONDA θα παίξει με ένα πολύ προχωρημένο coupe στυλ sedan και ίσως με ένα πιο συντηρητικό station με τους απαραίτητους χώρους.
Χάρηκα πάντως που σε έκανα και γέλασες......
-
To Αμερικάνικο είναι σχεδον έτοιμο, άρα περιμένουμε και το δικό μας σιγά σιγά...

To εσωτερικο που προσπαθει να μοιασει στην BMW@νδρέας
-
δε παίζει το λινκ?
-
Φαίνεται να ειναι τεραστίων διαστασεων και αυτο.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
δε παίζει το λινκ?Αν δεν ανοίγει κάνε αντιγραφή τοποθεσίας δεσμού και βάλτο κατευθείαν στη γραμμή διευθύνσεων
@νδρέας
Honda Accord (2008)