-
Ζωο ενας 'μούσκαρος' με ενα Pajero που μου εκανε μια απιστευτη προσπεραση σε μια στροφη λιγο μετα τα συνορα των Νομων Ηρακλειου-Ρεθυμνου προς Ηρακλειο.
Απιστευτο γελιο 15-20 λεπτα αργοτερα αμεσως μετα τη διασταυρωση Γαζίου, οπου η βροχη ειχα κατεβασει πολλα μικρα κλαδακια και σκουπιδια στη μεση του δρομου, και ο 'μούσκαρος' πηγε να περασει αλλα μαλλον θα πρεπει να υπηρχαν και 2-3 μεγαλες πετρούλες τις οποιες δεν ειδε με αποτελεσμα να κανει 'τετακε' να διαλυσει 2 ελαστικα και να καταλήξει στη μεση μεση του δρομου να κοιταζει σαν ηλιθιος τη ζημια που εκανε στο αμαξι. -
Ζωο κ ο κυριος που σε στενο της Ν.Σμυρνης προχωροντας κανονικα μπροστα μου βλεπει γνωστη, σταματαει, βαζει οπισ8εν κ 3εκιναει. Φρενο, οπισ8εν, κα8ρεφτη κ κορναροντας κ σπιναροντας κανω 2 μετρα πισω. Στο σπιναρισμα καταλαβε οτι καποιος ηταν πισω του. Παρ'ολα αυτα αταραχος κατεβαινει κ της μιλαει. Εγω περιμενω κοιτωντας ανεκφραστος. Αφου τελειωσε μαζι της με πλησιαζει κ μου λεει 'Σορυ φιλε, παραλιγο να σε τρακαρω'.
-
Τι μπορω να κανω που μου τη δινει οταν βλεπω στις ειδικες θεσεις παρκαρισματος για ατομα με ειδικες αναγκες να παρκαρουν καποιες μαιμουδες; Τι μπορω να κανω;
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Τι μπορω να κανω που μου τη δινει οταν βλεπω στις ειδικες θεσεις παρκαρισματος για ατομα με ειδικες αναγκες να παρκαρουν καποιες μαιμουδες; Τι μπορω να κανω;Αν έπαιρνες την τροχαία, θα έβγαινε καμιά άκρη λες?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τι μπορω να κανω που μου τη δινει οταν βλεπω στις ειδικες θεσεις παρκαρισματος για ατομα με ειδικες αναγκες να παρκαρουν καποιες μαιμουδες; Τι μπορω να κανω;
Αν έπαιρνες την τροχαία, θα έβγαινε καμιά άκρη λες?
Πως μπορω να αποδειξω στο οργανο που θα'ρθει (και μετα απο ποση ωρα)οτι δεν ειχε μεσα και κανα παππου η καμια γιαγιακα;
Θελω να βρω κατι να της πω εκεινη την ωρα που κλειδωνει και φευγει συναμενη,κουναμενη. -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Ζωο κ ο κυριος που σε στενο της Ν.Σμυρνης προχωροντας κανονικα μπροστα μου βλεπει γνωστη, σταματαει, βαζει οπισ8εν κ 3εκιναει. Φρενο, οπισ8εν, κα8ρεφτη κ κορναροντας κ σπιναροντας κανω 2 μετρα πισω. Στο σπιναρισμα καταλαβε οτι καποιος ηταν πισω του. Παρ'ολα αυτα αταραχος κατεβαινει κ της μιλαει. Εγω περιμενω κοιτωντας ανεκφραστος. Αφου τελειωσε μαζι της με πλησιαζει κ μου λεει 'Σορυ φιλε, παραλιγο να σε τρακαρω'.Ζώο με (ψήγματα) φιλότιμου.
-
Υπάρχει μια εκστρατεία να πληροφορηθεί και να μάθει ο κόσμος να μη παρκάρει σ' αυτές τις θέσεις χωρίς να κόβει κλήσεις η τροχαία αλλά στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Πως μπορω να αποδειξω στο οργανο που θα'ρθει (και μετα απο ποση ωρα)οτι δεν ειχε μεσα και κανα παππου η καμια γιαγιακα;
Θελω να βρω κατι να της πω εκεινη την ωρα που κλειδωνει και φευγει συναμενη,κουναμενη.Εγώ για τα ζώα που παρκάρουν όπως να 'ναι, έχω φτιάξει αυτοκόλλητα με γαϊδάρους και καργκιόζηδες. Ίσως πρέπει να ετοιμάσω μια έκδοση και για την περίπτωση που λες
Ίσως αν της έλεγες: 'Κυρία μου, έχετε παρκάρει σε θέση για άτομα με ειδικές ανάγκες. Έγινε κατά λάθος ή ΟΝΤΩΣ υπάρχει λόγος?'
Ανάλογα με την απάντηση, κανονίζεις ΕΣΥ τη συνέχεια της κουβέντας
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Θελω να βρω κατι να της πω εκεινη την ωρα που κλειδωνει και φευγει συναμενη,κουναμενη.Έχω την εντύπωση ότι σε θέσεις ατόμων με ειδικές ανάγκες μπορούν να παρκάρουν μόνο αυτοκίνητα με αναπηρικές πινακίδες ή αντίστοιχο σήμα. Άρα, παππούς ή γιαγιάκα δεν παίζει...
-
Ζωο, το ΖΩΟ με το λευκο BMW ΚΧΟ 334*που επι της Ε.Ο. Αθηνων Σουνιου, πανω σε δεξια στροφη, αποφασησε να φυγει απο την δεξια λωριδα και να μπει στην αριστερη.
Ωραια μεχρι εδω....
Στην αριστερη λωριδα κυκλοφωριας κινουταν κανονικα (80 ΧΑΩ max) ενα Seat Ibiza, το οποιο το ακολουθουσα εγω με το Οπελ της εταιρειας, σε αποσταση 2 αυτοκινητων επισεις με καμια 80ρια χιλιομετρα.Το BMW εκτελεσε το 'ακροβατικο' σε αποσταση μικροτερη του μισου μετρου απο το Seat, με αποτελεσμα το Seat na προσεκρουσεi στο πισω μερος του BMW σχεδον αφρεναριστο. Εν συνεχεια εγω προσεκρουσα πανω στο Seat και στην διαχωριστικη νυσιδα.
Ο οδιγος του BMW ισχυριστικε στην αστυνομια οτι
-Ειδε το Ibiza και το Opel να τρεχουν και να κανουν 'κοντρες'
-ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΛΩΡΙΔΑ
-Οτι εβγαλε φλας και μπικε στην αριστερη λωριδα.......Seat
Εκτεταμενες ζημιες στο μπροστινο μερος.
Ελαχιστες ζημιες στο πισω μερος. (Φρεναρε τελικα το Οpel)Opel
Σπασμενες βασεις προφυλακτηρα και αποτυπωμα
Εγκεφαλος που τα παιξε και τα φωτα φρενων ειναι μονιμος αναμενα
Τιμονι που αλλου παει, αλλου δειχνει και τρεμει σαν νευροσπαστο..... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ζωο, το ΖΩΟ με το λευκο BMW ΚΧΟ 334*που επι της Ε.Ο. Αθηνων Σουνιου, πανω σε δεξια στροφη, αποφασησε να φυγει απο την δεξια λωριδα και να μπει στην αριστερη.
Ωραια μεχρι εδω....
Στην αριστερη λωριδα κυκλοφωριας κινουταν κανονικα (80 ΧΑΩ max) ενα Seat Ibiza, το οποιο το ακολουθουσα εγω με το Οπελ της εταιρειας, σε αποσταση 2 αυτοκινητων επισεις με καμια 80ρια χιλιομετρα.Το BMW εκτελεσε το 'ακροβατικο' σε αποσταση μικροτερη του μισου μετρου απο το Seat, με αποτελεσμα το Seat na προσεκρουσεi στο πισω μερος του BMW σχεδον αφρεναριστο. Εν συνεχεια εγω προσεκρουσα πανω στο Seat και στην διαχωριστικη νυσιδα.
Ο οδιγος του BMW ισχυριστικε στην αστυνομια οτι
-Ειδε το Ibiza και το Opel να τρεχουν και να κανουν 'κοντρες'
-ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΛΩΡΙΔΑ
-Οτι εβγαλε φλας και μπικε στην αριστερη λωριδα.......Seat
Εκτεταμενες ζημιες στο μπροστινο μερος.
Ελαχιστες ζημιες στο πισω μερος. (Φρεναρε τελικα το Οpel)Opel
Σπασμενες βασεις προφυλακτηρα και αποτυπωμα
Εγκεφαλος που τα παιξε και τα φωτα φρενων ειναι μονιμος αναμενα
Τιμονι που αλλου παει, αλλου δειχνει και τρεμει σαν νευροσπαστο.....η ηλικία του ζωου πια ειναι?
-
Μάλλον του έφυγε, δεν έφυγε μόνος του. Καλά που δεν πάθατε χειρότερα.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
με αποτελεσμα το Seat na προσεκρουσεi στο πισω μερος του BMW σχεδον αφρεναριστο. Εν συνεχεια εγω προσεκρουσα πανω στο Seat και στην διαχωριστικη νυσιδα.
το κακό είναι ότι η ασφάλειά σου θα πληρώσει γιατί δεν είχες την απόσταση που χρειαζόταν για να φρενάρει με ασφάλεια το αμάξι...... το seat αν το παλέψει αρκετά θα βγάλει συνυπαιτιότητα με τον bmw....
-
Όχι αφού ο άλλος άλλαξε λωρίδα. Αφού μάλιστα παραδέχθηκε ότι 'έβγαλε φλας και μπήκε στην αριστερή λωρίδα', πράγμα που τον θάβει αντί να του δίνει δίκαιο γιατί ΤΟ ΦΛΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ, ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
-
Wagner669
Καλά ξεμπερδέματα ρε γμτΓια να ελαφρύνω λίγο το κλίμα χθες ήμουν με ενα bmw και πειράζω λίγο το dtc. Την ώρα που το πείραζα άναψε το φανάρι οπότε βάζω βιαστικά πρώτη και πάω να φύγω. Έλα όμως που το ζώο δεν έβαλα πρώτη αλλά όπισθεν Ο απο πίσω τα είδε όλα, παρ όλο που δεν έκανα πάνω απο 20 εκατοστά πίσω
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όχι αφού ο άλλος άλλαξε λωρίδα. Αφού μάλιστα παραδέχθηκε ότι 'έβγαλε φλας και μπήκε στην αριστερή λωρίδα', πράγμα που τον θάβει αντί να του δίνει δίκαιο γιατί ΤΟ ΦΛΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ, ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.Τι να σου πω..... θα εξαρτηθεί πόσο θα το τραβήξουν οι ασφαλιστικές και τον Πρόεδρο του δικαστηρίου (αν φτάσουν μέχρι εκεί)....πάντως για τον Wagner δεν νομίζω να τον δικαιώσουν....(μακάρι να βγω ψεύτης)
-
Πολύ κρίμα γιατί και δεν έφταιγες και μπορεί να σε τραβάνε να πληρώσεις τη ζημιά στο Seat. Καλά ξεμπερδέματα Wagner!
-
Καραζώο ο τύπος με το φορτηγάκι χωρίς αριστερό καθρέφτη. Όσοι έχετε οδηγήσει φορτηγάκι θα ξέρετε ότι λόγω έλλειψης πίσω πλευρικών παραθύρων η ορατότητα είναι περιορισμένη... και επιπλέον ο τύπος έχει αχρηστεύσει το πίσω τζάμι. Λοιπόν να τον προσέχετε τον τύπο γιατί ο μόνος τρόπος να αλλάξει λωρίδα με ασφάλεια είναι να βγει ολόκληρος έξω!!!!!
-
Ζώο, χειρότερο από κλασικό πεταχτό-σκύλο, ο τύπος που αποφάσισε να διασχίσει την Τατοΐου στη Ν.Ερυθραία αναγκάζοντας και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας να πάθουν συγκοπή κι εμένα να κολλήσει το χέρι στην κόρνα ακόμα και 10 μέτρα αφού τον είχα αποφύγει...
Εμφανίστηκε στη διπλή γραμμή όταν ήμουν σε απόσταση 4 μέτρων και με το ABS να δουλεύει overtime μόλις που πρόλαβε να περάσει ξυστά από τον προφυλακτήρα μου... Και μετά φταίει ο φονιάς
Υ.Γ. Δεν πήγαινα με πάνω από 50-60 km/h, καθότι πτώμα στην κούραση και βαριόμουνα, χωρίς να έχει και κίνηση... αν έτρεχα λίγο παραπάνω δεν τη γλίτωνε...
-
Και θα τον είχες φάει κιόλας και θα ειχες και τύψεις.
**
Πραγματικά, θα ήθελα να δω μια μελετη πάνω στην ψυχοσύνθεση τέτοιων ατόμων. **
Ζώα ζώα ζώα [#2]