-
Κρυφή κάμερα θα του χρειαζόταν.
Με αθώο ύφος 'Γιατί το άφησες στη στάση ρε; Δε ντρέπεσαι; Θα φωνάξω την τροχαία!'
'Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Κάνε μου τη χάρη κακομοίρη...! 'CUT!
-
@guru:αν τον έβλεπα θα έπαιρνα κατευθείαν την Αστυνομία να του τα ξηλώσει όλα!!!!
Σήμερα σε μικρό στενό (Αλίτσης) μεταξύ Ιουλιανού και Ηπείρου,μπαίνω κανονικά και βλέπω μια θείτσα να έρχεται ανάποδα.
Της λέω ''΄Συγνώμη αλλά πάτε ανάποδα'' και το ζώο απαντά ''Ε,τι να κάνουμε,προβλήματα''Άντε να βγάλεις άκρη μετά.(Για να περάσει αναγκάστηκα να βγω με όπισθεν ανάποδα στην Ηπείρου ενώ κανονικά θα έπρεπε να τη στείλω να πάει πίσω για περίπου 80 μέτρα)
-
Εγώ έφαγα μούτζα από θείτσα με starlet γιατί μπήκε ανάποδα σε μονόδρομο και ουσιαστικά 'κέρδισε' απόσταση 10μ από το να πήγαινε από τον επόμενο δρόμο που θα έπρεπε κανονικά.
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Πιστευα οτι δεν γινοταν να δω κατι χειροτερο απ'οτι εχω δει μεχρι τωρα...Δε ξέρω τι έχεις δει,αλλά προσωπικά πιστεύω ότι πλεον ότι δε τα έχω δει όλα. Είμαι έτοιμος και για το πλέον απίθανο.
Τυχαίο παράδειγμα, σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο στην οδό Μενάνδρου ένα couore αν πρόσεξα καλά πήγαινε αντίθετα στη φορά της κίνησης. -
Ο χρήστης tourist έγραψε:
@guru:αν τον έβλεπα θα έπαιρνα κατευθείαν την Αστυνομία να του τα ξηλώσει όλα!!!!Σήμερα σε μικρό στενό (Αλίτσης) μεταξύ Ιουλιανού και Ηπείρου,μπαίνω κανονικά και βλέπω μια θείτσα να έρχεται ανάποδα.
Της λέω ''΄Συγνώμη αλλά πάτε ανάποδα'' και το ζώο απαντά ''Ε,τι να κάνουμε,προβλήματα''Άντε να βγάλεις άκρη μετά.(Για να περάσει αναγκάστηκα να βγω με όπισθεν ανάποδα στην Ηπείρου ενώ κανονικά θα έπρεπε να τη στείλω να πάει πίσω για περίπου 80 μέτρα)
Δεν έπρεπε να κάνεις πίσω.-
Αν έλεγε 'Συγνώμη, έχετε δίκιο' και με παρακαλούσε ευγενικά να κάνω πίσω, θα έκανα χωρίς δεύτερη κουβέντα. Αλλά, με φόρα και με 'έξυπνη ατάκα' (τι να κάνουμε, προβλήματα), ΟΥΤΕ ΓΙ' ΑΣΤΕΙΟ. Ας κάνει όπισθεν 80 μέτρα (αν τα καταφέρει), να σου πω εγώ αν θα ξαναμπεί σε μονόδρομο ανάποδα. Ζώα!
-
Ο χρήστης tourist έγραψε:
@guru:αν τον έβλεπα θα έπαιρνα κατευθείαν την Αστυνομία να του τα ξηλώσει όλα!!!!Σήμερα σε μικρό στενό (Αλίτσης) μεταξύ Ιουλιανού και Ηπείρου,μπαίνω κανονικά και βλέπω μια θείτσα να έρχεται ανάποδα.
Και μετα θα παιρνε κ ο κ.Μ.Τρ/λος τηλεφωνο την αστυνομια και θα του εφερναν πισω τις πινακιδες....
Καμερα ηθελε..... Κρυφη!!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κρυφή κάμερα θα του χρειαζόταν.Με αθώο ύφος 'Γιατί το άφησες στη στάση ρε; Δε ντρέπεσαι; Θα φωνάξω την τροχαία!'
'Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Κάνε μου τη χάρη κακομοίρη...! 'CUT!
Έεεετσι!
-
Επειδή είναι άσκοπο ν' ανοίξω νέο θέμα για κάτι που έχει ειπωθεί πολλές φορές, θα 'θελα να σας θέσω το εξής: μένω σε ένα από τα πολλά στενά της Καλλιθέας, αλλά ευτυχώς έχω πάρκινγκ σε πιλοτή. Το πρόβλημα είναι πως 3 συγκεκριμένα γαϊδούρια (τα 2 από την πολυκατοικία ...) παρκάρουν τα κωλάμαξά τους πάνω στο πεζοδρόμιο που βρίσκεται στην είσοδο της πιλοτής και με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην κλείνουν μεν την είσοδο του πάρκινγκ, αλλά να καθιστούν την είσοδο/έξοδο από το πάρκινγκ με αυτοκίνητο άνω των 3,5 μέτρων μια εξαιρετικά βασανιστική διαδικασία !! Η ερώτησή μου είναι, αν μπορώ ν' απευθυνθώ σε κάποια υπηρεσία του δήμου (ή της τροχαίας, δεν γνωρίζω) και να ζητήσω να τοποθετηθεί ένα και μόνο μεταλλικό πασαλάκι στο πεζοδρόμιο, ώστε να μην κάνουν τη γαϊδουριά τους οι 'γείτονες'... Μήπως γνωρίζετε κάτι σχετικά;
-
Γιατί δεν κάνεις το πολύ πιο απλό να καλείς την τροχαία όποτε είναι ανεβασμένοι στο πεζοδρόμιο; Μετά από 2-3 κλήσεις θα αλλάξουν τακτική!
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Γιατί δεν κάνεις το πολύ πιο απλό να καλείς την τροχαία όποτε είναι ανεβασμένοι στο πεζοδρόμιο; Μετά από 2-3 κλήσεις θα αλλάξουν τακτική!Εκτός του ότι στην εποχή μας ( ) θα με θεωρήσουν μ@λ@κ@/σπασίκλα κλπ. (είναι πολύ περίεργη γειτονιά, 30/70 έλληνες/'παλιννοστούντες', αν με καταλαβαίνεις...), λόγω του ότι είμαι και 'νέος' εδώ, δεν έχω καμμιά όρεξη να βρω τίποτα χαρακιές κάποιο πρωί πάνω στο αυτοκίνητό μου... 'Οσο για την τροχαία, θα σου αναφέρω το εξής: επί 3 χρόνια άφηνα το μηχανάκι μου σ' ένα πάρκινγκ στη Θησέως και τουλάχιστον 20 φορές είχα βρει την είσοδο κλειστή από κάποιον αρχοντοχωριάτη/-τισσα που ψώνιζε στο 'χόντο' και 'γω δεν μπορούσα ν' ανέβω καν στο πεζοδρόμιο (για να το διασχίσω και να μπω στο πάρκινγκ) γιατί δεν υπήρχε ούτε ένα κενό!! 5 από αυτές τις φορές κάλεσα την τροχαία και δεν εμφανίστηκε κανείς, ούτε μία φορά (σημειωτέον, πως η τροχαία απέχει 500 μέτρα από το σημείο...) . Οπότε πιστεύω, πως το πασσαλάκι μάλλον λειτουργεί αποτρεπτικά, ακόμη και για κάποιον αρκετά χαμηλής νοημοσύνης...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Επειδή είναι άσκοπο ν' ανοίξω νέο θέμα για κάτι που έχει ειπωθεί πολλές φορές, θα 'θελα να σας θέσω το εξής: μένω σε ένα από τα πολλά στενά της Καλλιθέας, αλλά ευτυχώς έχω πάρκινγκ σε πιλοτή. Το πρόβλημα είναι πως 3 συγκεκριμένα γαϊδούρια (τα 2 από την πολυκατοικία ...) παρκάρουν τα κωλάμαξά τους πάνω στο πεζοδρόμιο που βρίσκεται στην είσοδο της πιλοτής και με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην κλείνουν μεν την είσοδο του πάρκινγκ, αλλά να καθιστούν την είσοδο/έξοδο από το πάρκινγκ με αυτοκίνητο άνω των 3,5 μέτρων μια εξαιρετικά βασανιστική διαδικασία !! Η ερώτησή μου είναι, αν μπορώ ν' απευθυνθώ σε κάποια υπηρεσία του δήμου (ή της τροχαίας, δεν γνωρίζω) και να ζητήσω να τοποθετηθεί ένα και μόνο μεταλλικό πασαλάκι στο πεζοδρόμιο, ώστε να μην κάνουν τη γαϊδουριά τους οι 'γείτονες'... Μήπως γνωρίζετε κάτι σχετικά;Γλάστρα! (revenge from above...)
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Επειδή είναι άσκοπο ν' ανοίξω νέο θέμα για κάτι που έχει ειπωθεί πολλές φορές, θα 'θελα να σας θέσω το εξής: μένω σε ένα από τα πολλά στενά της Καλλιθέας, αλλά ευτυχώς έχω πάρκινγκ σε πιλοτή. Το πρόβλημα είναι πως 3 συγκεκριμένα γαϊδούρια (τα 2 από την πολυκατοικία ...) παρκάρουν τα κωλάμαξά τους πάνω στο πεζοδρόμιο που βρίσκεται στην είσοδο της πιλοτής και με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην κλείνουν μεν την είσοδο του πάρκινγκ, αλλά να καθιστούν την είσοδο/έξοδο από το πάρκινγκ με αυτοκίνητο άνω των 3,5 μέτρων μια εξαιρετικά βασανιστική διαδικασία !! Η ερώτησή μου είναι, αν μπορώ ν' απευθυνθώ σε κάποια υπηρεσία του δήμου (ή της τροχαίας, δεν γνωρίζω) και να ζητήσω να τοποθετηθεί ένα και μόνο μεταλλικό πασαλάκι στο πεζοδρόμιο, ώστε να μην κάνουν τη γαϊδουριά τους οι 'γείτονες'... Μήπως γνωρίζετε κάτι σχετικά;Επειδη το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω εξω απο το καταστημα μου, θα πρεπει να πας στην οδοποιια του δημου σου!
Το μονο που θες ειναι μια υπογραφη απο τον διαχειριστη της πολυκατοικιας σου!Δυστυχως εγω δεν μπορω να συννενοηθω με τους συνταξιουχους κωλογερους που εχω απο πανω, και δεν ξερω τι να κανω!
Να βαλω γλαστρες ειναι χειροτερα γιατι μπορει να μου ερθει μυνηση για ''ογκωδη αντικειμενα'' στο πεζοδρομιο!
Ο ιδιοκτητης του καταστηματος μου, που δουλευε αυτος πριν, μου ειπε βαλε(καγκελο) και κανε τον Κινεζο, δεν θα βγαλεις ακρη.
Εγω ειχα βαλει, μου λεει, γλαστρες, και το πρωι τις εβρισκα να τις ειχαν βαλει πανω στην πορτα του μαγαζιου!!!!Να εχω δωσει εκατομυρια και να με καταστρεφει ενας κομπλεξικος κωλογερος
Να περνω καθε λιγο τον δημο να ερχεται για κλησεις, δεν λεει, γιατι μπορει να βρω καμια τζαμαρια κατω το πρωι!
Μια αλλη μερα που εβρεχε, ηρθα και ειχε παρκαρει ενας ακριβως απο εξω(στο πεζοδρομιο παρανομα εννοειται), και τα νερα κανανε γκελ στα τζαμια του και εμπαιναν μεσα στο μαγαζι!
Ειχα εξοργιστει, αλλα ελεγα να κανω υπομονη για καγκελο(αλλα..)
Επειδη δεν λεει να στειλω στο νοσοκομειο ολη την πολυκατοικια, πρεπει να βρω καποια λυση, καμια ιδεα? -
Ναι, τροχαία. Αν δεν πολεμήσεις θα σε φάνε τα αρπακτικά. Καλύτερα μια ζημιά αντεκδίκησης (αν...) αλλά αποφυγή επανάληψης των ίδιων λόγω φόβου παρά να διαολίζεσαι για χρόνια. Αν υποθέσουν ότι είσαι μαλακός ή φοβάσαι, θα σε σκίσουν - είναι η ψυχολογία του βλαχόγυφτα τέτοια.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Επειδή είναι άσκοπο ν' ανοίξω νέο θέμα για κάτι που έχει ειπωθεί πολλές φορές, θα 'θελα να σας θέσω το εξής: μένω σε ένα από τα πολλά στενά της Καλλιθέας, αλλά ευτυχώς έχω πάρκινγκ σε πιλοτή. Το πρόβλημα είναι πως 3 συγκεκριμένα γαϊδούρια (τα 2 από την πολυκατοικία ...) παρκάρουν τα κωλάμαξά τους πάνω στο πεζοδρόμιο που βρίσκεται στην είσοδο της πιλοτής και με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην κλείνουν μεν την είσοδο του πάρκινγκ, αλλά να καθιστούν την είσοδο/έξοδο από το πάρκινγκ με αυτοκίνητο άνω των 3,5 μέτρων μια εξαιρετικά βασανιστική διαδικασία !! Η ερώτησή μου είναι, αν μπορώ ν' απευθυνθώ σε κάποια υπηρεσία του δήμου (ή της τροχαίας, δεν γνωρίζω) και να ζητήσω να τοποθετηθεί ένα και μόνο μεταλλικό πασαλάκι στο πεζοδρόμιο, ώστε να μην κάνουν τη γαϊδουριά τους οι 'γείτονες'... Μήπως γνωρίζετε κάτι σχετικά;
Επειδη το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω εξω απο το καταστημα μου, θα πρεπει να πας στην οδοποιια του δημου σου!
Το μονο που θες ειναι μια υπογραφη απο τον διαχειριστη της πολυκατοικιας σου!Δυστυχως εγω δεν μπορω να συννενοηθω με τους συνταξιουχους κωλογερους που εχω απο πανω, και δεν ξερω τι να κανω!
Να βαλω γλαστρες ειναι χειροτερα γιατι μπορει να μου ερθει μυνηση για ''ογκωδη αντικειμενα'' στο πεζοδρομιο!
Ο ιδιοκτητης του καταστηματος μου, που δουλευε αυτος πριν, μου ειπε βαλε(καγκελο) και κανε τον Κινεζο, δεν θα βγαλεις ακρη.
Εγω ειχα βαλει, μου λεει, γλαστρες, και το πρωι τις εβρισκα να τις ειχαν βαλει πανω στην πορτα του μαγαζιου!!!!Να εχω δωσει εκατομυρια και να με καταστρεφει ενας κομπλεξικος κωλογερος
Να περνω καθε λιγο τον δημο να ερχεται για κλησεις, δεν λεει, γιατι μπορει να βρω καμια τζαμαρια κατω το πρωι!
Μια αλλη μερα που εβρεχε, ηρθα και ειχε παρκαρει ενας ακριβως απο εξω(στο πεζοδρομιο παρανομα εννοειται), και τα νερα κανανε γκελ στα τζαμια του και εμπαιναν μεσα στο μαγαζι!
Ειχα εξοργιστει, αλλα ελεγα να κανω υπομονη για καγκελο(αλλα..)
Επειδη δεν λεει να στειλω στο νοσοκομειο ολη την πολυκατοικια, πρεπει να βρω καποια λυση, καμια ιδεα?Η συνταγη ειναι πολυ απλη.....
Παιρνεις την 2λιτρη συσκευασεια 4πακ απο εναν φυσικο χυμο.
την γεμιζεις νερακι του Θεου και το τοποθετεις στην καταψυξη.
Μωλις παγωσει, αφαιρεις την χαρτινη συσκευασεια...
ανεβαινεις στην ταρατσα και απλα αφηνεις την βαρυτιτα να κανει ολη την δουλεια..... -
Ακου τι σκεφτηκε ο ανθρωπας...
-
-
Χθες το βραδυ, με τη βροχη, η Θεσσαλονικη φαινεται πως γιορταζε την παγκοσμια ημερα των ζωων. Ξεχωρισαν:
-Ο εγκληματιας που κοντεψε να μας διεμβολισει στη διασταυρωση Δελφων με Παπαδακη, οταν παραβιασε εν ψυχρω κοκκινο με το κινητο στο χερι!
-Ο παπαρας που στον περιφερειακο κολλουσε στα 50 cm σε καθε αυτοκινητο στην αριστερη (με περιπου 80-90) μεχρι να του ανοιξουν. Αν δεν εγινε τελικα ατυχημα ηταν καθαρη συμπτωση.
-Ο ασχετος που με Χιουνται Λαντρα ανεβαινε στη γεφυρα για περιφερειακο απο Νεα Εγνατια (ανηφορικη δεξια 270 μοιρων) με ~25 χλμ και φρενα διαρκως! (γλιστρουσε φαινεται...)
-Η υπερβαρη κυρια που φορουσε τη ζωνη ΑΚΡΙΒΩΣ πανω στην καρωτιδα της.
-Το γαιδουρι που με εκανε μουσκεμα, επιταχυνοντας μπροστα στη διαβαση πεζων, ενω περιμενα να περασω απεναντι (αυτος ηταν σημερα το πρωι, γιορταζε ακομα τη χθεσινη μερα). -
Απο απαντησεις που μου δωσατε καταλαβα 2 πραγματα:
1)Εχετε περασει αναλογες καταστασεις
2)Δημοκρατικη λυση δεν υπαρχει, πρεπει να εφαρμοστει ο νομος της ζουγκλαςΘα κανω μια τελευταια προσπαθεια να προσεγγισω τον/την διαχειριστη, και αν δεν βρω λυση, θα ειμαι με ενα τηλεφωνο απο την μια και με ενα τουβλο απο την αλλη
Για να μην θεωρηθω και παραξενος, τονιζω οτι το πεζοδρομιο ειναι μονο 1 μετρο, και δεν μπορει να περασει ουτε ενας ανθρωπος σε βηματισμο με το στηθος(+ τα νερα που μπαινουν οταν βρεχει)
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Απο απαντησεις που μου δωσατε καταλαβα 2 πραγματα:1)Εχετε περασει αναλογες καταστασεις
2)Δημοκρατικη λυση δεν υπαρχει, πρεπει να εφαρμοστει ο νομος της ζουγκλαςΘα κανω μια τελευταια προσπαθεια να προσεγγισω τον/την διαχειριστη, και αν δεν βρω λυση, θα ειμαι με ενα τηλεφωνο απο την μια και με ενα τουβλο απο την αλλη
Για να μην θεωρηθω και παραξενος, τονιζω οτι το πεζοδρομιο ειναι μονο 1 μετρο, και δεν μπορει να περασει ουτε ενας ανθρωπος σε βηματισμο με το στηθος(+ τα νερα που μπαινουν οταν βρεχει)
Οχι τουβλο.....
Το τουβλο δεν θα λιωσει μεχρι να ρθουν οι τσεοι .....
Ενω ο παγος.....
Ασε που λογο της πυκνοτιτας του, ο παγος ειναι ποιο βαρυς απο το τουβλο....Λυση δεν υπαρχε σε τετοιες περιπτωσεις....
Και οπως ειπαν και πιο πανω....
Αν τους δειξεις οτι εισαι ηρεμος και καλος...την γαμησες..... Θα παρκαρουν μεσα στο μαγαζι σου.....Παντως καλου-κακου.... Βαλε και μια καμερα μεσα στο μαγαζι, πο
υ να καταγραφει το τι συμβαινει στην εισοδο.....
Εξω απο το μαγαζι, βαλε δυο dummy καμερες με flash-led που να κοιτανε την εισοδο του μαγαζιου -με 15ευρω τις εχουν στο Νετ- -
Ζώα ζώα ζώα [#2]