-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πρώτο ζώο:
Ολόκληρη οικογένεια (μπαμπάς, μαμά και 2 πιτσιρίκια) πάνω σε μεγάλο scouter!Αφου ήταν μεγάλο το Scooter !
-
+1 για το σχέδιο
-
Χάρη, έγραψες!
(με την βοήθεια του ζώου, αλλά υγεία)
-
ένα που καταχάρηκα στη Γιαννιτσών στη Θεσσαλονίκη προχτές.
Θεωρητικά είναι δύο λωρίδες, αλλά φυσικά η δεξιά θα 'χει πάντα κάποιους με αλάρμ, εγώ είμαι στην 'αριστερή', φυσικά με προσπερνάνε στο αντίθετο ρεύμα για να μπουν μπροστά στο φανάρι (έλληνες ) και στη δεξιά είναι σταματημένο με αλάρμ ένα ημιφορτηγό ασφαλείας Group 4, με τη διαφορά ότι το αριστερό φλας δεν δουλεύει και φαίνεται να θέλει να στρίψει δεξιά στο φανάρι.
Από την αριστερή όμως φαίνεται ότι έχει αλαρμ, αφού το πλαϊνό φλας δουλεύει.
Βρίσκει το 'κενό' κάγκουρας με Corsa, προσπερνάει όλη την ουρά -ε καλά - και πάει και κολλάει προφυλακτήρα στο σταματημένο ημιφορτηγό.
Ανάβει φανάρι, ακίνητο το ημιφορτηγό, κόρνες, ο κορσάκιας, καμία αντίδραση από το ημιφορτηγό που ήταν και χωρίς οδηγό μέσα κι αναγκάζεται να κάνει όπισθεν, αφού από το κόλλημα δεν μπορούσε να στρίψει αριστερά
-
Ρε παλιοεγκάθετε, γιατί δν είπες να κανονίζουμε καμιά συνάντηση;
-
-
Χειμώνα-καλοκαίρι το ίδιο μυαλό...
-
Φθορές σε 25 σταθμευμένα αυτοκίνητα προξένησε ένας 30χρονος Ουκρανός, ο οποίος οδηγούσε μεθυσμένος ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο αντίθετα σε μονόδρομους στο κέντρο της Αθήνας στη 1.30 τα ξημερώματα.
Ο Ουκρανός συνελήφθη στη διασταύρωση των οδών Αριστοτέλους και Μαγνησίας, όπου ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητό του. Αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ, αλλά κρατήθηκε και θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα σήμερα το πρωί.
πηγη: ΑΠΕ.
-
ζώον ο οδηγός του λεωφορείου ο οποίος την είπε σε μια γιαγιά που χε παρκάρει πάνω στη στροφή και δεν μπορούσε να στρίψει, ΟΜΩΣ στη συγκεκριμένη στροφή δεν υπάρχει προειδοποιητικό ότι είναι στροφή λεωφορείου!! `Αρα πού να ξέρει ο κάθε άγνωστος της περιοχής οδηγός...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ζώον ο οδηγός του λεωφορείου ο οποίος την είπε σε μια γιαγιά που χε παρκάρει πάνω στη στροφή και δεν μπορούσε να στρίψει, ΟΜΩΣ στη συγκεκριμένη στροφή δεν υπάρχει προειδοποιητικό ότι είναι στροφή λεωφορείου!! `Αρα πού να ξέρει ο κάθε άγνωστος της περιοχής οδηγός...Δεν απαγορεύεται το παρκάρισμα σε στροφή έτσι κι αλλιώς?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ζώον ο οδηγός του λεωφορείου ο οποίος την είπε σε μια γιαγιά που χε παρκάρει πάνω στη στροφή και δεν μπορούσε να στρίψει, ΟΜΩΣ στη συγκεκριμένη στροφή δεν υπάρχει προειδοποιητικό ότι είναι στροφή λεωφορείου!! `Αρα πού να ξέρει ο κάθε άγνωστος της περιοχής οδηγός...Όπως ήδη είπαν το παρκάρισμα πάνω ή κοντά σε στροφή απαγορεύεται...
Άρα και η γιαγιά στα ζώα... -
δεν είναι ακριβώς στροφή
Π.Α. ->
| | | Λ | | |
Το Λ(εωφορείο) στρίβει δεξιά και το Π(αρκαρισμένο) Α(υτοκίνητο) ήταν σταθμευμένο στην απέναντι μεριά του δρόμου
-
ωχ χάλια βγήκε το σχήμα
-
Ζώα όλοι οι πεζοί που βιάζονταν να περάσουν τη διάβαση της Αγ.Κωνσταντίνου στην Ομόνοια στις 12 περίπου το πρωί.Ερχόταν ασθενοφόρο από την Πανεπιστημίου και κόλλησε στο φανάρι στην αρχή της Αγ.Κωνσταντίνου πίσω από ένα σμαρτάκι,το οποίο δεν μπορούσε να προχωρήσει γιατί πέρναγαν τα ζώα εκείνη τη στιγμή(το φανάρι για τους πεζούς μπορεί να ήταν πράσινο βέβαια αλλά η αναισθησία μερικών δεν έχει όρια).Περίμενα να ξανανάψει το φανάρι και είδα κι άλλα ζώα να ακροβατούν ανάμεσα σε αυτοκίνητα προσπαθώντας να περάσουν με κόκκινο Να χτυπήσεις κανέναν να βρεις και το μπελά σου.
Γυρνώντας από τη δουλειά (Καλλιθέα) άλλο ζώο με -γ@μ@ω&δέρνω-Varadero ερχόμενος από δεξιά και κινούμενος ανάποδα(εκεί κανονικά τα οχήματα έρχονται από αριστερά και είχα προτεραιότητα),μπαίνει στο δρόμο μου χωρίς να κοιτάξει καθόλου αν έρχεται άλλο αυτοκίνητο.Βρε μ@λ@κ@,επειδή εσύ θες να κάνεις ότι γουστάρεις-ααα,ναι δεν φόραγε κράνος-θα πληρώνω εγώ τα κερατιάτικα μιας ενδεχόμενης στραβής?
Και τέλος,3 τετράγωνα από το σπίτι χάθηκε εντελώς η μπάλα.Και τα 4 αυτοκίνητα που συνάντησα στις διασταυρώσεις μέχρι να παρκάρω,πήγαιναν ανάποδα!!!Έχει παραγίνει πια το κακό με τους μονόδρομους,μάλλον όλοι γίνονται διπλής κατεύθυνσης-λες και δεν έφταναν τα άλλα ζώα με τα δίκυκλα που πάνε ανάποδα όπου και όπως γουστάρουν
Ξέφυγα λίγο αλλά μάλλον το κακό έχεο παραγίνει
-
Ζώο το βλαχοστρουμφάκι (μακρύ μαλλί να εξέχει από πηλίκιο, γυρισμένο μανίκι, μαύρο γυαλί και υφάκι) που ρύθμιζε την κυκλοφορία στη διασταύρωση Β. Κωνσταντίνου και Ριζάρη την Παρασκευή 6 Οκτ το μεσημέρι.
Αφού άφηνε τους φουκαράδες επί της Ριζάρη, που ήθελαν να περάσουν απέναντι προς το Ίδρυμα Ερευνών, να περιμένουν επί δύο τουλάχιστο φανάρια , τους άνοιγε την κυκλοφορία για ελάχιστο χρονικό διάστημα ΚΑΙ ΕΜΕΝΕ ΑΚΙΝΗΤΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΛΩΡΙΔΑΣ εμποδίζοντας τα αυτοκίνητα να περάσουν και αναγκάζοντας τους οδηγούς να κάνουν ελιγμούς και να αλλάζουν 'λωρίδα' πάνω στη διασταύρωση. Παρά το ότι έβλεπε ότι δημιουργούσε πρόβλημα, παρέμενε ακίνητος με ειρωνικό χαμόγελο.
ΥΓ Μήπως πρέπει να πάει στο γνωστό topic περί στρουμφολογικής και στρουμφοσυμπεριφοράς;
-
Ο χρήστης tourist έγραψε:
Ζώα όλοι οι πεζοί που βιάζονταν να περάσουν τη διάβαση της Αγ.Κωνσταντίνου στην Ομόνοια στις 12 περίπου το πρωί.Ερχόταν ασθενοφόρο από την Πανεπιστημίου και κόλλησε στο φανάρι στην αρχή της Αγ.Κωνσταντίνου πίσω από ένα σμαρτάκι,το οποίο δεν μπορούσε να προχωρήσει γιατί πέρναγαν τα ζώα εκείνη τη στιγμή(το φανάρι για τους πεζούς μπορεί να ήταν πράσινο βέβαια αλλά η αναισθησία μερικών δεν έχει όρια).Περίμενα να ξανανάψει το φανάρι και είδα κι άλλα ζώα να ακροβατούν ανάμεσα σε αυτοκίνητα προσπαθώντας να περάσουν με κόκκινο Να χτυπήσεις κανέναν να βρεις και το μπελά σου.Γυρνώντας από τη δουλειά (Καλλιθέα) άλλο ζώο με -γ@μ@ω&δέρνω-Varadero ερχόμενος από δεξιά και κινούμενος ανάποδα(εκεί κανονικά τα οχήματα έρχονται από αριστερά και είχα προτεραιότητα),μπαίνει στο δρόμο μου χωρίς να κοιτάξει καθόλου αν έρχεται άλλο αυτοκίνητο.Βρε μ@λ@κ@,επειδή εσύ θες να κάνεις ότι γουστάρεις-ααα,ναι δεν φόραγε κράνος-θα πληρώνω εγώ τα κερατιάτικα μιας ενδεχόμενης στραβής?
Και τέλος,3 τετράγωνα από το σπίτι χάθηκε εντελώς η μπάλα.Και τα 4 αυτοκίνητα που συνάντησα στις διασταυρώσεις μέχρι να παρκάρω,πήγαιναν ανάποδα!!!Έχει παραγίνει πια το κακό με τους μονόδρομους,μάλλον όλοι γίνονται διπλής κατεύθυνσης-λες και δεν έφταναν τα άλλα ζώα με τα δίκυκλα που πάνε ανάποδα όπου και όπως γουστάρουν
Ξέφυγα λίγο αλλά μάλλον το κακό έχεο παραγίνει
Καλα....
Μπουρδελο.....
Το πεζο-φαναρο ειναι διακοσμητικο εκει.
Οτι χρωμα και να ναι αναμενο, οι πεζοι στα @@ τους....
Ασε τα ζωα που παρκαρουν οπου να ναι και αφηνουν μια μονο λοριδα....Σ εκεινο το σημειο να ευχεσαι να μη πετυχεις κανα πρεζακι μαστουρομενο και τον πληρωνεις για ανθρωπο μετα....
Υ.Γ. Τωρα τελευταια....το θεμα με τις μονοδρομησεις εχει ξεφυγει τελειως.
Οποιος γουσταρει καρφωνει απο ενα απαγορευτικο γυρο απο το σπιτι του για να μη περναει κανενας.... -
Τα ζώα της ημέρας:
(1) Η κοπέλα (γύρω στα 30) που πάρκαρε το αμάξι της επάνω στο πεζοδρόμιο στην οδό Μέλητος στη Νέα Σμύρνη την ώρα που περνούσα από εκεί. Άφησε 30 -40εκ. χώρο από το κανονικά δίπλα παρκαρισμένο αμάξι (που γίνονταν 20εκ. αν λάβουμε υπόψη μας και τους καθρέφτες των δύο αυτοκινήτων - ούτε αυτούς δεν έκλεισε) και άλλα 20εκ. από την άλλη πλευρά. Ακολούθησε η εξής σύντομη στιχομυθία μεταξύ μας:Εγώ: 'Συγγνώμη, οι πεζοί από που θα περάσουμε;'
Ζώο: 'Εμμμ...', έδειξε στο χώρο ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα και έφυγε!Κανονικά έπρεπε να πάρω την τροχαία, αλλά είχα αργήσει για τη δουλειά. Εναλλακτικά τις χρειαζόταν κανά μπινελίκι, αλλά δε μου 'βγαίνει' γ@μώτο.
Το βράδυ θα ανεβάσω και φωτογραφία.(2) Όλοι οι μαλάκες οδηγοί (ως επί το πλείστον ταξιτζήδες) που σταματάνε στη Συγγρού στη δεξιά λωρίδα για να επιβιβάσουν/αποβιβάσουν κόσμο όταν στο σημείο που σταματάνε υπάρχει και βοηθητική λωρίδα (επειδή έχει στάση λεωφορείου). Ρε π@π@ρες, τόσο δύσκολο είναι να μπείτε στιγμιαία στη βοηθητική λωρίδα και να ξαναβγείτε; Θα σας πέσει ο κώλος;;;
Το πρωί που περίμενα στη στάση, στα 10-15 αυτοκίνητα που σταμάτησαν μόνο ένας ταξιτζής μπήκε στη βοηθητική λωρίδα. -
Ένα από τα πολλά των τελευταίων ημερών:
Γυρνώντας από Θεσσαλονίκη, μπαίνω στην Λάρισα να αφήσω έναν φίλο μου. Στρίβοντας λοιπόν από εθνική, ακολουθώ ένα δρόμο που οδηγεί προς την πόλη.
Σε μια διασταύρωση, είχε πορτοκαλί φανάρι που αναβόσβηνε. Όπως είναι φυσικό, κόβω ταχύτητα, σχεδόν ακινητοποιούμαι, ελέγχω, και επιταχύνω πάλι. Εν τούτοις, κατά την διαδικασία της επιβράδυνσης, έρχεται από πίσω ένα RAV4, και αρχίζει τις κόρνες!
Λέω, άντε καλά. Εν συνεχεία κολλάει στον προφυλακτήρα μου εντελώς επιδεικτικά. Ε, τι να κάνω κι εγώ, επιταχύνω όσο δεν πάει, παρόλο που το ίδιο έκανε κι αυτή (ναι, ήταν γυναίκα!!!), για να με περάσει (υποθέτω, εκτός κι αν ήθελε να πέσει πάνω μου). Καλώς ή κακώς, άνοιξα την απόσταση μεταξύ μας, γιατί κάπως έπρεπε να καταστήσω σαφές πως η συμπεριφορά της ήταν απαράδεκτη.
Τέλος πάντων, μετά επιβραδύνω στα φυσιολογικά για το δρόμο όρια ταχύτητας, και με περνάει χαροντικά, κοιτώντας με μάλλον επιθετικά. Επρόκειτο για μια ξανθιά γύρω στα 35.
Ε, μετά από 500 μέτρα, διασταύρωση με κόκκινο. Φυσικά, δεν έδωσε καμία σημασία, και έστριψε δεξιά, παρά το κόκκινο. Ε, εκεί τα πήρα όσο δεν πάει.
Ζώο ολκής! -
Βυσσιgνί θύελλα δηλ η τύπισσα
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Τα ζώα της ημέρας:
(1) Η κοπέλα (γύρω στα 30) που πάρκαρε το αμάξι της επάνω στο πεζοδρόμιο στην οδό Μέλητος στη Νέα Σμύρνη την ώρα που περνούσα από εκεί. Άφησε 30 -40εκ. χώρο από το κανονικά δίπλα παρκαρισμένο αμάξι (που γίνονταν 20εκ. αν λάβουμε υπόψη μας και τους καθρέφτες των δύο αυτοκινήτων - ούτε αυτούς δεν έκλεισε) και άλλα 20εκ. από την άλλη πλευρά. Ακολούθησε η εξής σύντομη στιχομυθία μεταξύ μας:Εγώ: 'Συγγνώμη, οι πεζοί από που θα περάσουμε;'
Ζώο: 'Εμμμ...', έδειξε στο χώρο ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα και έφυγε!Κανονικά έπρεπε να πάρω την τροχαία, αλλά είχα αργήσει για τη δουλειά. Εναλλακτικά τις χρειαζόταν κανά μπινελίκι, αλλά δε μου 'βγαίνει' γ@μώτο.
Το βράδυ θα ανεβάσω και φωτογραφία.(2) Όλοι οι μαλάκες οδηγοί (ως επί το πλείστον ταξιτζήδες) που σταματάνε στη Συγγρού στη δεξιά λωρίδα για να επιβιβάσουν/αποβιβάσουν κόσμο όταν στο σημείο που σταματάνε υπάρχει και βοηθητική λωρίδα (επειδή έχει στάση λεωφορείου). Ρε π@π@ρες, τόσο δύσκολο είναι να μπείτε στιγμιαία στη βοηθητική λωρίδα και να ξαναβγείτε; Θα σας πέσει ο κώλος;;;
Το πρωί που περίμενα στη στάση, στα 10-15 αυτοκίνητα που σταμάτησαν μόνο ένας ταξιτζής μπήκε στη βοηθητική λωρίδα.α-Ελπιζω να ανεβασεις φωτο της 'κοπελας'
β-....κ αυτος, μπικε εκει για να φτιαξει το Ντεστινεϊτορ και να παρει φραπε απο τα Goody's
Ζώα ζώα ζώα [#2]