-
Check this out....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Check this out.... -
Bαρέθηκα τους αλήτες με τις εξατμίσεις στα κωλοχήματά τους, 4τροχα και 2τροχα.
Επίσης βαρέθηκα ν' ακούω την τέρμα μουσική από τους γύφτουλες που θεωρούν πρέπον να ξεσηκώνουν τις γειτονιές επειδή αγόρασαν με 30 δόσεις ηχεία 1000 βατ για το σαράβαλό τους. Ακούς ΖΩΟ με το αυτοκόλλητο ENTASIS στο πίσω τζάμι που σου αρέσει η ραπ; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Επίσης βαρέθηκα ν' ακούω την τέρμα μουσική από τους γύφτουλες που θεωρούν πρέπον να ξεσηκώνουν τις γειτονιές επειδή αγόρασαν με 30 δόσεις ηχεία 1000 βατ για το σαράβαλό τους. Ακούς ΖΩΟ με το αυτοκόλλητο ENTASIS στο πίσω τζάμι που σου αρέσει η ραπ;Όχι, δεν ακούει. Έχει τέρμα τη μουσική.
-
Χθες πάντως πήρα και εγώ την εκδίκηση μου από ΖΩΟ γυναίκα οδηγό. Πρωί στο Κοντόπευκο Αγ.Παρασκευής και να αντικρίζω μια γυναίκα με ένα πράσινο μεταλλικό Avensis προηγούμενης γενιάς να κινείται αντίθετα σε μονόδρομο. Δεξιά παρκαρισμένα και χωρούσε ένα αυτοκίνητο να περάσει. Το γέλιο είναι ότι χθες το πρωί ήμουν με ένα φορτηγάκι Hyundai H1, το οποίο στην όψη, είναι ψηλό και αρκετά θηρίο...Οπότε ναι καλά καταλάβατε πήγα ακριβώς κατά πάνω της! Η τύπισσα σαστίζει και αρχίζει πανικόβλητη να κάνει μανούβρες με την όπισθεν. Εγώ δεν μιλάω καθόλου, παραμένω ατάραχος και έχω σταματήσει ελάχιστα από τον προφυλακτήρα της.
Τότε αντιλαμβάνεται ότι το πλάτος του δρόμου δεν την χωράει σε καμία περίπτωση και παίρνει την απόφαση να καβαλήσει πεζοδρόμιο. Τη στιγμή εκείνη μαρσάρει και ακούγεται ένας ανατριχιαστικός θόρυβος από τάσι (ίσως και προφυλακτήρα) όπως καβαλούσε πεζοδρόμιο. Πάει να περάσει από δίπλα μου και παραμένοντας ακόμα ατάραχος γυρνάω και της κάνω 'αυτά παθαίνει κανείς για να κάνει τη μλκια να πάει ανάποδα' και κάτι παιδιά ενός δημοτικού που ήταν εκεί να σκάνε στα γέλια.
Μου έφτιαξε τη μέρα!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Χθες πάντως πήρα και εγώ την εκδίκηση μου από ΖΩΟ γυναίκα οδηγό. Πρωί στο Κοντόπευκο Αγ.Παρασκευής και να αντικρίζω μια γυναίκα με ένα πράσινο μεταλλικό Avensis προηγούμενης γενιάς να κινείται αντίθετα σε μονόδρομο. Δεξιά παρκαρισμένα και χωρούσε ένα αυτοκίνητο να περάσει. Το γέλιο είναι ότι χθες το πρωί ήμουν με ένα φορτηγάκι Hyundai H1, το οποίο στην όψη, είναι ψηλό και αρκετά θηρίο...Οπότε ναι καλά καταλάβατε πήγα ακριβώς κατά πάνω της! Η τύπισσα σαστίζει και αρχίζει πανικόβλητη να κάνει μανούβρες με την όπισθεν. Εγώ δεν μιλάω καθόλου, παραμένω ατάραχος και έχω σταματήσει ελάχιστα από τον προφυλακτήρα της.Τότε αντιλαμβάνεται ότι το πλάτος του δρόμου δεν την χωράει σε καμία περίπτωση και παίρνει την απόφαση να καβαλήσει πεζοδρόμιο. Τη στιγμή εκείνη μαρσάρει και ακούγεται ένας ανατριχιαστικός θόρυβος από τάσι (ίσως και προφυλακτήρα) όπως καβαλούσε πεζοδρόμιο. Πάει να περάσει από δίπλα μου και παραμένοντας ακόμα ατάραχος γυρνάω και της κάνω 'αυτά παθαίνει κανείς για να κάνει τη μλκια να πάει ανάποδα' και κάτι παιδιά ενός δημοτικού που ήταν εκεί να σκάνε στα γέλια.
Μου έφτιαξε τη μέρα!
Καφρε.....
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Επίσης βαρέθηκα ν' ακούω την τέρμα μουσική από τους γύφτουλες που θεωρούν πρέπον να ξεσηκώνουν τις γειτονιές επειδή αγόρασαν με 30 δόσεις ηχεία 1000 βατ για το σαράβαλό τους. Ακούς ΖΩΟ με το αυτοκόλλητο ENTASIS στο πίσω τζάμι που σου αρέσει η ραπ;Αμα ειναι αργα το βραδυ, εγω τους πεταω αυγα απο το μπαλκονι...
-
Το πρωί ήμουν μέσα σ' ένα ασφυκτικά γεμάτο 5άρι και κατέβαινα προς το κέντρο. Τη στιγμή που ο οδηγός πήγε να στρίψει μπροστά στη ΧΑΝΘ για να μπει στη λεωφορειολωρίδα της Τσιμισκή, μια Ε-class με πινακίδες ΔΣ και κονταράκι για σημαία στο καπώ έκανε μια σφήνα του θανατά και χώθηκε μπροστά από το λεωφορείο, μέσα στη λωρίδα. Ο οδηγός φρέναρε απότομα, με τις γνωστές συνέπειες στους επιβάτες. ΖΩΑ!
-
Ζωο εγω πριν λίγο: περιφερειακός προς τα ανατολικα--->δεξια στην τελευταία έξοδο----> δεξια στην κατηφόρα για Εγνατία και αντι για λωρίδα επιτάχυνσης βγήκα κατ ευθείαν στη μεσαία. Είχα χιλιόμετρα φυσικά, και η μεσαία ήταν άδεια αλλά όπως κατάλαβα απο ένα κορνάρισμα ήταν λίγο
Δεν θα το ξανακανω -
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Επίσης βαρέθηκα ν' ακούω την τέρμα μουσική από τους γύφτουλες που θεωρούν πρέπον να ξεσηκώνουν τις γειτονιές επειδή αγόρασαν με 30 δόσεις ηχεία 1000 βατ για το σαράβαλό τους. Ακούς ΖΩΟ με το αυτοκόλλητο ENTASIS στο πίσω τζάμι που σου αρέσει η ραπ;Αμα ειναι αργα το βραδυ, εγω τους πεταω αυγα απο το μπαλκονι...
Παγακια.....με νερο
-
Αυγο, αμα δεν το καθαρισεις αμεσως κολλαει, βρωμαει, αλλα δεν κανει ζημια. Τα παγακια ειναι σκληρα και αφηνουν σημαδια.
-
Παγακι ειναι σαν να πετας πετρα.
Μετα στην ασφαλεια για τα περαιτερω -
Ας το ρωτήσω εδώ μια και ανεξαρτήτως ηλικίας το ζωώδες του πράγματος παραμένει.
Σήμερα στο δρόμο Μαρκοπούλο Καλυβίων κινούμαι αριστερά και κάποια μεσόκοπη εώς γρια αποφασίζει να βγει από ένα κάθετο δρόμο, που φυσικά έχει στοπ, γράφοντάς με κανονικά. Φρένα κ.λ.π. και το γλυτώσαμε και σήμερα.
Το ακόμα χειρότερο είναι ότι βγήκε και πήγε κατευθείαν στην αριστερή λωρίδα.
Φτάνω δίπλα έτοιμος για 'εορτολόγιο'. Κοιτώ βλέπω ηλικιωμένη και απλά συνεχίζω τη πορεία μου.Τι πρέπει / μπορεί να γίνει σε αυτές τις περιπτώσεις; (Ηλικιωμένοι, 'οικογενιάρχες' κάποια ηλικίας) Να βρίσεις, να τον τρομάξεις με κίνδυνο ατυχήματος, να τον σταματήσεις και να τον ταρακουνήσεις λιγάκι;
Αφού δε καταλαβαίνουν ότι δε μπορούν (και σίγουρα δε μπορούσαν ακόμα κι όταν ήταν νεότεροι). -
Το πιο πιθανο ειναι η ηλικιωμενη κυρια να μην καταλαβε τιποτα... Οποτε και να της ελεγες κατι το μονο που θα εισεπραττες ειναι ενα βλεμμα αποριας.
Το μονο που βλεπω οτι μπορει να γινει (και ειναι τεχνικα εφικτο) ειναι απο καποια ηλικια και μετα (60?) να γινονται αναλυτικοτερες εξετασεις. Αντανακλαστικα, ικανοτητα συγκεντρωσης, παρατηρητικοτητα κλπ.
Αλλα και παλι, αυτοι που 'πρεπει', θα ανανεωνουν το διπλωματακι ετσι κι αλλιως... -
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Το μονο που βλεπω οτι μπορει να γινει (και ειναι τεχνικα εφικτο) ειναι απο καποια ηλικια και μετα (60?) να γινονται αναλυτικοτερες εξετασεις. Αντανακλαστικα, ικανοτητα συγκεντρωσης, παρατηρητικοτητα κλπ.
Αλλα και παλι, αυτοι που 'πρεπει', θα ανανεωνουν το διπλωματακι ετσι κι αλλιως...Οχι 60 ,απο τα 50 το πολυ.Και οι εξετασεις οχι σε ιδιωτικο γιατρο,σε νοσοκομειο για να ειναι και υπευθυνοι για το χαρτι που θα δωσουν.
-
δείτε κ ένα ακόμη περιστατικό!
Νεοέλληνας οδηγός επιθυμεί ν' αγοράσει από το εικονιζόμενο περίπτερο την εφημερίδα του..Για να μην χάσει καθόλου χρόνο, παρκάρει (τρόπος του λέγειν) το αυτοκίνητο του μπροστά στο περίπτερο, αφήνει τη μηχανή να δουλεύει και την πόρτα ανοιχτή (όπως ακριβώς φαίνεται στη φωτο) και πηγαίνει με το πάσο του να ψωνίσει την εφημεριδούλα κ τα τσιγαράκια του..Ο φακός μου (από κιν. τηλεφ) τον αποθανατίζει καθώς μόλις έχι μπει στο αυτοκίνητό του κ ετοιμάζεται να φύγει..
Προφανώς προσέξατε ότι έχει κλείσει το ένα ρεύμα του δρόμου..Από τα κορυφαία που έχω δει
!!! Τα σχόλια δικά σας
Υ.Γ
για κάθε ενδιαφερόμενο, έχω και φώτο πριν μπει στο αυτοκίνητο ο φανταστικός οδηγός παρκαρισμένο με την πόρτα ανοιχτη -
Σίγουρος ότι δεν θα το κλέψει κανείς
-
ΖΩΟ ο φαλακρός 50χρονος μαλάκας που πετάχτηκε μπροστά μου και πηγαίναμε για t-bone αλλά thanks to VW και τα άψογα φρένα του Golf την γλίτωσα. Φυσικά, αφού του κόρναρα με έβρισε και έφυγε. Που να του καεί το κωλοStarlet του μπάσταρδου
-
Ο χρήστης Andreas` έγραψε:
ΖΩΟ ο φαλακρός 50χρονος μαλάκας που πετάχτηκε μπροστά μου και πηγαίναμε για t-bone αλλά thanks to VW και τα άψογα φρένα του Golf την γλίτωσα. Φυσικά, αφού του κόρναρα με έβρισε και έφυγε. Που να του καεί το κωλοStarlet του μπάσταρδουΤυχερός είσαι. Μπορούσε να φύγει χωρίς να σε βρίσει.
Τελικά είναι πολλά τα ζώα και πολλαπλασιάζονται γμτ.
Ζώα ζώα ζώα [#2]