Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κακώς δεν της έκανες χώρο πρώτον.
Καλά να πάθει αφού ήταν εκ γενετής μ@λ@κισμένη κατά τα φαινόμενα δεύτερον.
Και καλά να πάθει κι ο μαλάκας που της έδωσε τέτοιο αυτοκίνητο να οδηγήσει. Τα βόδια, έχουν τη βρισιά στο στόμα, άει στο διάολο τα πήρα πάλι
Σήμερα το πρωί, άνοδος Συγγρού. Στρίβω κάθε πρωί δεξία στο Ledra Marriot, πάντα με φλας, αλλάζοντας διαδοχικά λωρίδες από την αριστερή που ξεκινάω τη Συγγρού (έρχομαι από Πειραιά), ως τέρμα δεξιά για να στρίψω. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, και αλλάζοντας από τη 2η προς την 3η λωρίδα, βλέπω τελευταία στιγμή στον καθρέφτη ολοκαίνουριο Clio III να αλλάζει πίσω μου (ξυστά) από 3η σε 2η. ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΧΕ ΔΕΙ!
Το ΖΩΟ ήταν κυράτσα περίπου στα 50, με full-face γυαλί που έδειχνε τη μάπα της σαν μπροστινό μέρος από πούλμαν Bova και -φυσικά- μιλούσε στο γ@#$μ@νο κινητό της
Όπως και να 'χει, ρίχνοντας παναγίες από μέσα μου, αλλάζω από 3η λωρίδα σε 4η (είχα φτάσει σχεδόν στο σημείο που στρίβω), και βρισκόμαστε παράλληλα, εκείνη στην 3η, εγώ στην τέταρτη. Την ωρα εκείνη ακριβώς, κλείνει το κινητό (την παρακολουθούσα μην κάνει καμιά μαλακία) και, κλείνοντάς το, πατάει γκάζι και τραβάει ΑΠΟΤΟΜΗ τιμονιά δεξιά, ΠΑΝΩ ΜΟΥ! Με κολλημένο το χέρι στην κόρνα και τέρμα γκάζι, γλιτώνω τη στουκα στο τσακ και, αφού μπαίνει πίσω μου, βγάζει και τα δύο χέρια από το παράθυρο και μου τραβάει μούντζες!
Έχουν ξεφύγει οι γυναίκες. Το βρισίδι και τη μούντζα, κι ας φταίνε. Κάποτε είχα πει σε μία 'Είσαι τυχερή που είμαι καλός άνθρωπος, που έκανες τη μαλακία και βρίζεις κι από πάνω, γιατί αλλιώς θα σε παίρνανε τέσσερις από το ξύλο'. Το βούλωσε και ελπίζω να κατάλαβε. Η σημερινή, να πάει να γ@΅#$@ει! Άει στο διάλο