-
Οχι, τα ατυχηματα γινονται γιατι εκτος απο τα λαθη (αναποφευκτα αφου ειμαστε ανθρωποι) μερικοι κανουν εσκεμμενα οτι τους κατεβει στο κεφαλι τους . Η λυση δεν ειναι να τους αφηνουμε να κανουν οτι τους κατεβει, αλλα να σταματησουν να το κανουν. Και η ευθυνη για αυτο ειναι δικια τους.
dog80
οταν φτανεις σε δρομο που στενευει και βλεπεις τον αλλο να παταει γκαζι για να περασει απο εκει που ΠΑΣΙΦΑΝΕΣΤΑΤΑ δεν θα χωρεσει, δεν καταλαβαινεις τι παει να κανει? Και στην τελικη, αποδειχτηκε οτι ειχα δικιο οταν ηρθε και μου ειπε 'Γιατι δεν εκανες ακρη να περασω αφου δεν χωραγαμε'? Καποια στιγμη σταματα να μιλας σαν μηχανακιας και να τους δινεις ακριτα δικιο, και ξεκινα να μιλας σαν καποιος που καταλαβαινει τι του λενε οι αλλοι...δηλαδη τωρα μου λες οτι δεν μπορεις να διακρινεις (οχι παντα, αλλα οι περιπτωσεις που κανουν μπαμ απο μακρυα, κανουν μπαμ...) ποτε καποιος κανει κατι καταλαθος και ποτε επιτηδες επειδη εχει μαθει να κανει οτι γουσταρει?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Τί να πεί κανείςΓι αυτό γίνονται τα ατυχήματα, κανένας απο τους δύο δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και κανένας απο τους δύο δεν κάνει πίσω.
Περαστικά....
Ίσως και να έχεις δίκιο στο ότι ελάχιστοι υποχωρούν στο δρόμο και αυτό οδηγεί σε πολλά ατυχήματα... Αυτός όμως που έπρεπε να κάνει πίσω ήταν αυτός που πήγε να κάνει τη μαλακία και όχι ο kacey. Ήξερε ότι δε χωράει και όμως επέμενε να περάσει. Δεν είναι υποχρεωμένος ο καθένας να κόβει ή να κάνει τιμονιές στη μέση του δρόμου για να περάσει ο κάθε πικραμένος. Μερικές φορές πρέπει να φροντίζουμε και οι ίδιοι για τη σωματική μας ακεραιότητα και να μην ελπίζυμε ότι οι υπόλοιποι οδηγοί θα υποχωρούν προς όφελός μας.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
@Βασίλης1, After, dog 80.
Μπορείται να μου εξηγήσετε και εμένα που έχει άδικο ο kacey;
Γιάτι έπρεπε να τον αφήσει να χωθεί αφού έβλεπε ότι δε χώραγε;
Δε θα έπρεπε να το σκεφτεί και να μη το προσπαθήσει καν;
Βασίζει την σωματική του ακεραιότητα στους άλλους;;;Αντε και δεν νιάστηκες, και δεν τον άφησες να περάσει, και έσκασε στη μπαριέρα και έγινε κιμάς, και εσύ ευθύνη καμιά δεν είχες, σύμφωνοι...
Το βράδυ που θα πάς σπίτι θα κοιμηθείς άνετα;Αν ο άλλος δεν μπορεί να σκεφτεί απο μόνος του, και εσύ μπορείς, κάνε το, καλό σε σενα κάνεις.
Δηλαδή ποντάρει στο οτί εγώ θα τον λυπηθώ;;; Εγώ μπορεί να είμαι αναίσθητος....
-
Λες και ολοι οι ανθρωποι ειναι ιδιοι και σκεφτονται ακριβως με τον ιδιο τροπο και συμπεριφερονται με τον ιδιο τροπο.Για αυτους τους λογους κατα την αποψη μου δεν πρεπει να περιμενεις απο κανεναν τιποτα στον δρομο.Ουτε να περιμενεις να σε αφησει να προσπερασεις ουτε τιποτα.Να τα περιμενεις ολα απο εσενα.Αυτο πιστευω γι'αυτο δεν περιμενω απο κανενα τιποτα.
-
Μάλιστα... Οπότε αν κάνει ο άλλος τη μαλακία δεν 'κάνουμε πισω' με κίνδυνο να εμπλακούμε σε ένα ατύχημα στο οποίο δεν θα έχουμε μεν ευθύνη άλλα όπως και να το κάνουμε έχει κι αυτό το κόστος του (σε χρόνο, χρήμα, ταλαιπωρία, εκνευρισμό) άσε που μπορεί να έχει και κάποιο τραυματισμό.
Εντάξει πες οτι δεν θα κωλώσουμε να βάλουμε σε κίνδυνο τη σωματική μας ακεραιότητα και την ακεραιότητα της λαμαρίνας μας (τον άλλον που έκανε τη μαλακία έτσι κι αλλιώς τον έχουμε χεσμένο) προκειμένου να υπερασπιστούμε τα ιερά και όσια αυτοκινητιστικά μας δικαιώματα.
Καλά το πάω μέχρι τώρα;
Δυο απορίες μόνο έχω...- Ειμαστε απολύτως σίγουροι οτι σε περίπτωση ατυχήματος η υπαιτιότητα του άλλου θα καταδεικνύεται ξεκάθαρα; Εδώ στη Φορμουλα 1 με 10 κάμερες να καταγράφουν κάθε φάση και τα όργανα της τηλεμετρίας να καταγράφουν μέχρι και τη χοληστερίνη του οδηγού τρομαξαν να βγαλουν ακρη για το ατύχημα Schumacher-Coulthard στο βρεγμένο Σπα το 98 ( ; ). Θέλω να πω οτι αν εμπλακεις σε ατύχημα δεν αρκει να ξέρεις εσύ οτι δεν έφταιγες, πρέπει να μπορείς να το αποδείξεις κιολας. Μπορείς παντα;
- Αν εκεί που κατεβαίνεις το δρόμο πριν το Καραϊσκάκη βλέπεις στον καθρέφτη σου τον φίλο σου το Βαγγέλη να κάνει τη μαλακία και να εκβιάζει προσπέρασμα εκεί που στενεύει ο δρόμος... Θα είσαι επίσης πρόθυμος να τον ρίξεις στις μπαριέρες για 'να μάθει αυτός'; Εκτος αν οι φίλοι/συγγενεις/γνωστοί σου είναι εξίσου οδηγάρες με σενα και δεν κάνουν ποτέ κανένα λάθος εσκεμένο και μη.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οχι, τα ατυχηματα γινονται γιατι εκτος απο τα λαθη (αναποφευκτα αφου ειμαστε ανθρωποι) μερικοι κανουν εσκεμμενα οτι τους κατεβει στο κεφαλι τους . Η λυση δεν ειναι να τους αφηνουμε να κανουν οτι τους κατεβει, αλλα να σταματησουν να το κανουν. Και η ευθυνη για αυτο ειναι δικια τους.dog80
οταν φτανεις σε δρομο που στενευει και βλεπεις τον αλλο να παταει γκαζι για να περασει απο εκει που ΠΑΣΙΦΑΝΕΣΤΑΤΑ δεν θα χωρεσει, δεν καταλαβαινεις τι παει να κανει? Και στην τελικη, αποδειχτηκε οτι ειχα δικιο οταν ηρθε και μου ειπε 'Γιατι δεν εκανες ακρη να περασω αφου δεν χωραγαμε'? Καποια στιγμη σταματα να μιλας σαν μηχανακιας και να τους δινεις ακριτα δικιο, και ξεκινα να μιλας σαν καποιος που καταλαβαινει τι του λενε οι αλλοι...δηλαδη τωρα μου λες οτι δεν μπορεις να διακρινεις (οχι παντα, αλλα οι περιπτωσεις που κανουν μπαμ απο μακρυα, κανουν μπαμ...) ποτε καποιος κανει κατι καταλαθος και ποτε επιτηδες επειδη εχει μαθει να κανει οτι γουσταρει?
Οχι δεν μπορείς να το διακρίνεις πάντα βρε kacey.
Αλλά ακόμα και αν το καταλάβεις, ποιό νόημα έχει? Θα του αποδείξεις ότι είναι μαλάκας? Και λοιπόν?...Αστο. Είναι διαφορά στην αντιμετώπιση.
Καταλαβαίνω τι λες. Αλλά δεν θα ήθελα να βρεθώ στην δύσκολη θέση, να κάνω κάποιο λάθος και να έχω να αντιμετωπίσω εσένα στην προσπάθειά μου να το 'σώσω'. -
δεν μιλησα για 'παντα', αν θυμαμαι καλα ειπα ακριβως το αντιθετο οτι τις ΛΙΓΕΣ φορες που καποιος παει εσκεμμενα να κανει με το ετσι θελω οτι του κατεβει, φαινεται και κανει μπαμ απο μακρυα.
hrdoukas
δεν θα τον εριχνα σε καμμια μπαριερα, μονος του θα επεφτε οταν δεν θα χωραγε να περασει απο εκει που ΔΕΝ χωραγε να περασει οταν ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ και ΞΕΚΙΝΗΣΕ να κανει την μλκια του. Δεν θα σκιζομαι εγω για τον καθε μαλακα, και για να τελειωνουμε ξαναλεω. ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ? ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ 10 ΦΟΡΕΣ.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
hrdoukas
δεν θα τον εριχνα σε καμμια μπαριερα, μονος του θα επεφτε οταν δεν θα χωραγε να περασει απο εκει που ΔΕΝ χωραγε να περασει οταν ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ και ΞΕΚΙΝΗΣΕ να κανει την μλκια του. Δεν θα σκιζομαι εγω για τον καθε μαλακα, και για να τελειωνουμε ξαναλεω. ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ? ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ 10 ΦΟΡΕΣ.ΟΚ κατανοητό αυτό, σε περίπτωση που έβλεπες οτι αυτός που έκανε τη μαλακία (και κινδύνευε απο τη μαλακία του να φάει το κεφάλι του) ήταν κάποιο αγαπητό σου πρόσωπο, θα έκανες κατι για να τον προστατέψεις;
Για το θέμα της απόδειξης της υπαιτιότητας σε περίπτωση εμπλοκής σε ατύχημα;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
1 πρόστιμο = 1 μέτριο κράνος. Ένα ωραίο μέτρο θα ήταν να σου λέει ο τροχονόμος να προσκομίσεις εντός 15ημέρου τιμολόγιο αγοράς σωστού κράνους στην τροχαία με το όνομά σου ώστε να γλιτώσεις το πρόστιμο.manosk
Εξαιρετική ιδέα, φοβερό μέτρο! Μπράβο!Σιγά την ιδέα. Θα το πάρουν και θα το φοράνε στον... αγκώνα
Προφανώς, εκεί βρίσκεται και το μυαλό τους... -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ζώα οι κλασσικοί οδηγοί δύο Porsche (μιας Boxter και μιας 911). Δε φτάνει που είχαν παρκάρει κλασσικά δεύτερη σειρά επί της Μαιζώνος στο ύψος την Ραδινού, είχαν και το θράσος αφού τους έδιωξαν δύο αστυνομικοί με μηχανές που υποτίθεται ότι είχαν έρθει για να κόψουν κλήσεις να κάνουν το τετράγωνο και να επανέλθουν ακάθεκτοι στο γουρουνίσιο διπλοπαρκάρισμά τους. Κακώς οι αστυνομικοί δεν τους έγραψαν με τη μία, ίσως τότε και να έβαζαν μυαλό. Δεν το νομίζετε ε;Την 911 αστην γιατι ο ιδιοκτητης ειναι μαγκας. Την boxster την οποια την εφερε μεταχειρισμενη ενας γελοιος που το παιζει δημοσιες σχεσεις στο Navona θαψτη οσο θες.
Πατρα φορεβερ -
Ζώο, το μαλακιστήρι με το άσπρο Ibiza ( ) , που 'κοκκάλωνε' χθες το βράδυ με το που έβλεπε γκομενίτσες στην ηλικία του να περπατάνε στην άκρη του δρόμου ή για να χαιρετήσει 'φίλους' του πιο κάτω... Στη δεύτερη περίπτωση παραλίγο να πέσω πάνω του! Γιατί το αναφέρω; Πολύ απλά, διότι τα πίσω στοπ του ήταν καμμένα !!! Ανέραστα τσογλάνια, όχι να σας πληρώσουμε και το κωλάμαξο (που ένας Θεός γνωρίζει πώς το πήρατε κιόλας...) !!
-
Krusenstern
ας κάνουν τότε συλλογή για να δίνουν και στον συνεπιβάτη τους.
Να επεκτείνω λίγο την ιδέα: αν τον ξαναπιάσουν να κάνει τα ίδια, να πληρώσει το πρόστιμο. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Βασίζει την σωματική του ακεραιότητα στους άλλους;;;Αντε και δεν νοιάστηκες, και δεν τον άφησες να περάσει, και έσκασε στη μπαριέρα και έγινε κιμάς, και εσύ ευθύνη καμιά δεν είχες, σύμφωνοι...
Το βράδυ που θα πάς σπίτι θα κοιμηθείς άνετα;Αν ο άλλος δεν μπορεί να σκεφτεί απο μόνος του, και εσύ μπορείς, κάνε το, καλό σε σενα κάνεις.
Βρε συ, εστω και να έχεις 1000 δίκια ξέροντας οτι έχεις το νόμο στο πλευρό σου, αν γράψεις στα π@π@ρια σου μια ευκαιρία να σώσεις εναν άνθρωπο απο σοβαρό τραυματισμό, αναπηρία ή κάτι χειρότερο, δεν θα σε κάνει να νιώσεις τίποτα;
Είναι τόσο σημαντικότερο το να 'διδάξεις' αυτοκινητιστική ηθική;
-
Ο χρήστης Βασίλης1 έγραψε:
Βασίζει την σωματική του ακεραιότητα στους άλλους;;;Για πες μου,ποσες φορές σου πετάχτηκε από στενό-διασταυρωση κλπ κάποιος 4τροχος υπολογίζοντας ότι εσύ ΘΑ σταματήσεις ή απλά ΘΑ κόψεις;Μόνο από τις μηχανές γίνεται αυτό;
@ratanplan
από αυτά που διάβασες στα ποστ το δικό μου ύφος σε πείραξε;
αυτα:
'Να ψοφήσει ο π****** και να μην τον κλάψει κανείς. Για να μην την πληρώσει κανείς αθώος...'
τα περνάμε έτσι;Υπάρχει μια πολυ΄μεγάλη διαφορά, αυτός με το αμάξι που πετάγεται, απλά θα χαλάσουμε τα αμάξια μας, ο άλλος με τη μηχανή, θα με κάνει να τραβιέμε σε τμήματα και δικαστήρια μέχρι και για φόνο εξ'αμελείας!
Όσο για το τι περναμε έτσι κα ιτι αλλιώς, μου θυμίζει το λύκειο που σοθ λεγανε βγες έξω γιατί μίλαγες και έλεγες μόνο εγώ μιλούσα?
-
-- ΖΩΟ ΚΑΙ ΓΙΔΙ ΚΟΖΑΝΙΤΗ ΜΕ ΚΑΓΚΟΥΡΟΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΠΟΛΟ ΤΩΝ 1,200 ΚΥΒΙΚΩΝ ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΣΥΚΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΜΕ 110 ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΡΕΥΜΑ ........ ΜΑΛΑΚΑ
-- ΖΩΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΒΩΛΙΟΤΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΓΚΟΥΡΑΜΑΞΟ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ (Α3 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ) ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΑΛΙΑΚΟ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 160 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΥΘΕΙΑ ΕΠΙΑΣΕΣ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΜΕ 120........ ΜΑΛΑΚΑ
--ΖΩΟ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΕ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΝΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΛΙΑΚΟ , ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΤΗΤΑ....... ΜΕΓΑΛΟΜΑΛΑΚΑ
-- ΖΩΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΨΕΤΕ ΤΣΙΓΑΡΟ, ΝΑ ΜΑΣΗΣΕΤΕ ΜΑΣΤΙΧΑ, ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΥΝΗΜΑ, ΝΑ ΧΑΖΕΨΕΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙΟ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ , ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ , ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΟΔΗΓΟ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΦΕΝΑ...... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
1 πρόστιμο = 1 μέτριο κράνος. Ένα ωραίο μέτρο θα ήταν να σου λέει ο τροχονόμος να προσκομίσεις εντός 15ημέρου τιμολόγιο αγοράς σωστού κράνους στην τροχαία με το όνομά σου ώστε να γλιτώσεις το πρόστιμο.
manosk
Εξαιρετική ιδέα, φοβερό μέτρο! Μπράβο!Σιγά την ιδέα. Θα το πάρουν και θα το φοράνε στον... αγκώνα
Προφανώς, εκεί βρίσκεται και το μυαλό τους...Οι πιο μαγκες δε,θα βρουν εναν γνωστο που κοβει τιμολογια αρκει να του πληρωσεις το ΦΠΑ,και οταν το λενε θα κορδώνονται πιο πολύ και απο τον Ξέρξη στα ντουζένια του
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Την 911 αστην γιατι ο ιδιοκτητης ειναι μαγκας. Την boxster την οποια την εφερε μεταχειρισμενη ενας γελοιος που το παιζει δημοσιες σχεσεις στο Navona θαψτη οσο θες.
Πατρα φορεβερΤι εννοείς με το μάγκας; Κ@λόβλαχος είναι αν γράφει στα @@ την αστυνομία και ξαναπαρκάρει παρανόμως 2 λεπτά αφού τον έδιωξαν από εκεί.
Και μη μου πεις ότι είναι μάγκας γιατί έχει λεφτά γιατί και άλλοι έχουν λεφτά αλλά δεν το διαφημίζουν. Ούτε ότι είνα μάγκας επειδή είναι κανα ντερέκι (υπόθεση κάνω τώρα) γιατί αυτό μάγκα δεν τον κάνει. Ζωάρα είναι και λίγα λέω.
Αλήθεια, πού ξέρεις για ποιά 911 μιλάω; Αυτή στην οποία αναφέρομαι είναι μια ασημιά 911 με αθηναϊκές πινακίδες και όχι η κλασσική μπλε σκούρα 911 που παρκάρει επί της Μαιζώνος. Ήσουν εκεί το Σάββατο το βράδυ; -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Βασίζει την σωματική του ακεραιότητα στους άλλους;;;Αντε και δεν νοιάστηκες, και δεν τον άφησες να περάσει, και έσκασε στη μπαριέρα και έγινε κιμάς, και εσύ ευθύνη καμιά δεν είχες, σύμφωνοι...
Βρε συ, εστω και να έχεις 1000 δίκια ξέροντας οτι έχεις το νόμο στο πλευρό σου, αν γράψεις στα π@π@ρια σου μια ευκαιρία να σώσεις εναν άνθρωπο απο σοβαρό τραυματισμό, αναπηρία ή κάτι χειρότερο, δεν θα σε κάνει να νιώσεις τίποτα;
Είναι τόσο σημαντικότερο το να 'διδάξεις' αυτοκινητιστική ηθική;
Μα αυτό λέω και εγώ. Εγώ θα σταματήσω και απλά θα τον βρίσω. Δεν μπορεί όμως κάθε φορά να βασίζεται στον άλλον. Μπορεί κάποια μέρα να μην είναι τυχερός.
-
επειδη μηχανες μεγαλου κυβισμου με εχουν οδηγησει στο να βγω αντιθετο ρευμα για να αποφυγω να μην τις πατησω την μια φορα (γιατι ο επιδειξιομανης μ@αλακας ηθελε να μου κανει επιδειξη οτι με περναει με σουζα στην ευθεια και εχασε τον ελεγχο και αρχισε να χωρευει ζειμπεκιες στην ευθεια) και την δευτερη φορα γιατι ετσι του ηρ8ε να αλλαξει λωριδα ενω ειμασταν ακριβως διπλα διπλα (στην συνεχεια μαλιστα μου απαντησε πως κανεις ετσι αφου χωραγαμε και οι 2! .....να δω πως θα χωραγαμε αν δεν εβγαινα αντι8ετο)
γιαυτο λοιπον αν εσεις ΖΩΑ δεν σεβεστε οι ιδιοι τους ευατους σας εγω προσωπικα δεν προκειται να σας σεβαστω.
δεν απευθυνομαι στο συνολο αλλα σε ολους εκεινους που ειναι κομπλεξικοι και νομιζουν οτι η μηχανη ειναι προεκταση τεχνικη του ανυπαρκτου πεους τους...σε ολους εκεινους που το κομπλεξ τους δεν του επιτρεπει να παραμερισουν οταν ενα αυτοκινητο θελει να παει πιο γρηγορα απο αυτους αλλα οταν αυτοι θελουν να πανε γρηγορα εχουν την απαιτηση να εχουν στην διαθεση τους ολο το δρομο...(ποσες φορες μου εχουν τυχει μεγαλου κυβισμου μηχανες να στριβουν στα λιμανακια (το μερος το αναφερω ενδεικτικα) και να απαιτουν να χρησιμουποιουν και τις 2 λωριδες προκειμενου να στριψουν σβελτα...και πρεπει εγω υπομονετικα να περιμενω απο πισω με μισο γκαζι ειτε ποτε θα βγουμε σε κομματι ευθειας για να ανοιξει η μηχανη γκαζι και να ξεμακρυνει με σουζα (σιγα το καλτσον) ειτε να μαντεψω πως θα κινηθει για να μην τον κανω χαλκομανια) που πατε ρε χαλβαδες που νομιζετε οτι στριβετε κιολας?
το παραπανω παραδειγμα αποσκοπει στο να δειξει γιατι 8α πρεπει να σεβαστω εγω την επιθυμια του χαλβα να καταλαμβανει ολο το δρομο (2 λωριδες) ενω αυτος οταν κινουμαι σε μια λωριδα εχει την απαιτηση να παραμερισω για να τον αφησω να περασει?ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗς ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΑΡΤΙΜΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΧΑΛΒΑΔΕΣ. δεν θα συνεχισω να το κανω ομως μετα τα τελευταια περιστατικα που με πεταξανε στο αντιθετο για να μην τους κανω χαλκομανιες
ΑΝ ΧΑΛΒΑΔΕΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΕΒΑΣΤΩ
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
δεν μιλησα για 'παντα', αν θυμαμαι καλα ειπα ακριβως το αντιθετο οτι τις ΛΙΓΕΣ φορες που καποιος παει εσκεμμενα να κανει με το ετσι θελω οτι του κατεβει, φαινεται και κανει μπαμ απο μακρυα.ΟΚ, εγω δεν είχα καταλάβει.
Πάντως ακόμα και σε εκείνες τις φορές που αντιλαμβάνεσαι ότι ο άλλος κάνει μαλακία, νομίζω οτι δεν πρέπει να φτάνεις στα άκρα. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!
Ζώα ζώα ζώα [#2]